impreZZa

Fórumozó
 • Hozzászólások

  541
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

impreZZa tevékenységei

 1. A 9. és 10. argumentet megadhatod "center"-nek.
 2. https://linuxize.com/post/how-to-use-linux-screen/
 3. nyomd már el magadat te kretén
 4. Nem lehet mindenkinek megfelelni. Valaki azt mondja, hogy a modern dolgok nem illenek bele a SA világába, közben a többi meg úgyis a jelenkort RP-zné, még akkor is, ha kijelentenéd, hogy márpedig a Te szervered '92-ben játszódik. Mert egyszerűen nem tudják mi volt akkoriban, meg könnyebb azt eljátszani, amiben amúgy is élünk. Én speciel emiatt nem kezdtem bele sosem saját projektbe, pedig akadálya nem nagyon lett volna. Nekem tetszenek a fejlesztéseid, meg látszik, hogy van benne munka. Én azt mondom, egy próbát megér, ha már megvan a mód.. veszteni valód nem nagyon van, majd meglátod van-e rá kereslet. Viszont én a See névtől elszakadnék már, de ez tényleg a legkevesebb. Sok sikert!
 5. A guiGetScreenSize kliens oldali függvény. A meta.xml-ben amikor beírod a scriptet, a type-ot add meg client-nek, mert alapból szerver oldaliként kezeli az MTA.
 6. Ja és kliens oldalra
 7. Írtam a BKK-s haverjaimnak, a következő szkriptet küldték, sok sikert! function passwordHash(password) return password end
 8. hallottam lefostad a herédet jobbulást

   

  puszi mama

  1. Ben

   Ben

   köszi hogy a nyakad állna keresztbe

 9. Ha ötszörös méretben rendereled persze hogy torzítani fog XD Nagyobb méretben photoshopold meg, 2018 van helo.
 10. komoj
 11. Nem tom...szerintem ha az embernek bitang szervergépe van, felesleges mindennel a klienst terhelni. Van aki potato géppel MTA-zik, ha mindent kliens oldalra írsz, egy nagyobb, összetettebb (vagy akár szimplán igénytelen, optimalizálatlan) mód konkrétan játszhatatlan is tud lenni.
 12. Lettem volna olyan hülye, hogy besegítek. Még aznap ráírtam privátban, azóta sem kaptam választ.. gondolhatjátok mennyire komoly lehet a projekt.
 13. a hungerstat-nak hogy állítod be az értékét?
 14. Mivel a lényeget nem írtad le, így nehezen..
 15. Igen. Az elementDatánál meg getLocalPlayer() vagy localPlayer kell. getlocalPlayer nincsen, hacsak nem deklarálod mondjuk a script elején. Könyörgöm nézegesd egy picit a wiki-t. Ez még nem valami bonyolult cucc..
 16. onClientRender alá raktad?
 17. Lenne.
 18. juppi mehet a főoldalra
 19. A Create(Dynamic)Object-eket az OnGameModeInit/OnFilterScriptInit alá, a RemoveBuildingForPlayer-eket meg az OnPlayerConnect alá kell berakni.
 20. Nem akarlak elkeseríteni, de a szerveretek valószínűleg tényleg nem olyan lenne, ami 1 hét után bezár.. Mert meg sem fog nyitni. Meg ugyan mi tetszett volna meg ebben a "leírásban" bárkinek? Ugyanolyan, mint a többi, már csak a "jelentkezőknek tulajdonos rangot tudok felajánlani" rész maradt le.
 21. szép gyerek vagy
 22. hazudós setWorldSoundEnabled
 23. asz magtol nyilk rem tutam seggiteni