impreZZa

Fórumozó
 • Hozzászólások

  532
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

Közösségi hírnév

235 Elfogadott

2 követő

impreZZa felhasználóról

 • Rang
  Hős tag
 • Születésnap Január 15

Egyéb

 • Titulus
  Wannabe szkripter.
 1. Ha ötszörös méretben rendereled persze hogy torzítani fog XD Nagyobb méretben photoshopold meg, 2018 van helo.
 2. komoj
 3. Nem tom...szerintem ha az embernek bitang szervergépe van, felesleges mindennel a klienst terhelni. Van aki potato géppel MTA-zik, ha mindent kliens oldalra írsz, egy nagyobb, összetettebb (vagy akár szimplán igénytelen, optimalizálatlan) mód konkrétan játszhatatlan is tud lenni.
 4. Lettem volna olyan hülye, hogy besegítek. Még aznap ráírtam privátban, azóta sem kaptam választ.. gondolhatjátok mennyire komoly lehet a projekt.
 5. a hungerstat-nak hogy állítod be az értékét?
 6. Mivel a lényeget nem írtad le, így nehezen..
 7. Igen. Az elementDatánál meg getLocalPlayer() vagy localPlayer kell. getlocalPlayer nincsen, hacsak nem deklarálod mondjuk a script elején. Könyörgöm nézegesd egy picit a wiki-t. Ez még nem valami bonyolult cucc..
 8. onClientRender alá raktad?
 9. Lenne.
 10. juppi mehet a főoldalra
 11. A Create(Dynamic)Object-eket az OnGameModeInit/OnFilterScriptInit alá, a RemoveBuildingForPlayer-eket meg az OnPlayerConnect alá kell berakni.
 12. Nem akarlak elkeseríteni, de a szerveretek valószínűleg tényleg nem olyan lenne, ami 1 hét után bezár.. Mert meg sem fog nyitni. Meg ugyan mi tetszett volna meg ebben a "leírásban" bárkinek? Ugyanolyan, mint a többi, már csak a "jelentkezőknek tulajdonos rangot tudok felajánlani" rész maradt le.
 13. szép gyerek vagy
 14. hazudós setWorldSoundEnabled