impreZZa

Fórumozó
 • Hozzászólások

  541
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

Közösségi hírnév

241 Elfogadott

3 követő

impreZZa felhasználóról

 • Rang
  Hős tag
 • Születésnap Január 15

Egyéb

 • Titulus
  Wannabe szkripter.
 1. A 9. és 10. argumentet megadhatod "center"-nek.
 2. https://linuxize.com/post/how-to-use-linux-screen/
 3. nyomd már el magadat te kretén
 4. Nem lehet mindenkinek megfelelni. Valaki azt mondja, hogy a modern dolgok nem illenek bele a SA világába, közben a többi meg úgyis a jelenkort RP-zné, még akkor is, ha kijelentenéd, hogy márpedig a Te szervered '92-ben játszódik. Mert egyszerűen nem tudják mi volt akkoriban, meg könnyebb azt eljátszani, amiben amúgy is élünk. Én speciel emiatt nem kezdtem bele sosem saját projektbe, pedig akadálya nem nagyon lett volna. Nekem tetszenek a fejlesztéseid, meg látszik, hogy van benne munka. Én azt mondom, egy próbát megér, ha már megvan a mód.. veszteni valód nem nagyon van, majd meglátod van-e rá kereslet. Viszont én a See névtől elszakadnék már, de ez tényleg a legkevesebb. Sok sikert!
 5. A guiGetScreenSize kliens oldali függvény. A meta.xml-ben amikor beírod a scriptet, a type-ot add meg client-nek, mert alapból szerver oldaliként kezeli az MTA.
 6. Ja és kliens oldalra
 7. Írtam a BKK-s haverjaimnak, a következő szkriptet küldték, sok sikert! function passwordHash(password) return password end
 8. hallottam lefostad a herédet jobbulást

   

  puszi mama

  1. Ben

   Ben

   köszi hogy a nyakad állna keresztbe

 9. Ha ötszörös méretben rendereled persze hogy torzítani fog XD Nagyobb méretben photoshopold meg, 2018 van helo.
 10. komoj
 11. Nem tom...szerintem ha az embernek bitang szervergépe van, felesleges mindennel a klienst terhelni. Van aki potato géppel MTA-zik, ha mindent kliens oldalra írsz, egy nagyobb, összetettebb (vagy akár szimplán igénytelen, optimalizálatlan) mód konkrétan játszhatatlan is tud lenni.
 12. Lettem volna olyan hülye, hogy besegítek. Még aznap ráírtam privátban, azóta sem kaptam választ.. gondolhatjátok mennyire komoly lehet a projekt.
 13. a hungerstat-nak hogy állítod be az értékét?