impreZZa

Fórumozó
 • Hozzászólások

  479
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

Közösségi hírnév

209 Elfogadott

2 követő

impreZZa felhasználóról

 • Rang
  Vérbeli tag
 • Születésnap Január 15

Egyéb

 • Titulus
  Wannabe szkripter.
 1. Én elsőként mindig megnyitom az editort, az sokat segít. Konkrétan...mi is a kérdésed? XD
 2. A forgatás a forgatást jelenti. Mármint az elforgatást..érted..mint az objekteknél. Azt hiszem volt is itt egy téma, hogy az actor forgását (tehát azt az irányt, amerre az actor néz) nem lehetett módosítani lerakás után. (vagy valami ilyesmi..)
 3. engineReplacebench Nem bántja a szemeteket?:D
 4. Először nézd át az ALAPOKAT, utána írj scripteket szerintem. :D
 5. Akkor legalább ne externalt használj. Csak magadat szívatod meg. https://wiki.multitheftauto.com/wiki/EngineLoadTXD https://wiki.multitheftauto.com/wiki/EngineLoadDFF https://wiki.multitheftauto.com/wiki/EngineLoadCOL
 6. Ne.
 7. He ló! Modellezőt keresek. Elvárásom a jelentkező felé csak annyi van, hogy legyen önkritikája (ez nyilván a modell miatt fontos), valamint értsen a prelight/nvc készítéshez. Lehet, h ez így elsőre komolytalannak tűnik, de *ide majd szerkesztek valamit, ha jut eszembe*. A jelentkező a modell(ek)ért cserébe természetesen egyeztetés után anyagi juttatást kap majd. Köszi, hogy elolvastad! Jelentkezni (meg infót kérni) nyilván itt hozzászólásban, vagy pedig nekem küldött privát üzenetben lehet.
 8. A jatekosSebesseg-et oszd el valamennyivel, a képtől függ igazából, de azt csak te tudod hogy néz ki. szerk.: valszeg 1.5625-tel.
 9. Elosztod az értéket?
 10. https://wiki.multitheftauto.com/wiki/DxDrawImage https://wiki.multitheftauto.com/wiki/GetTickCount / https://wiki.multitheftauto.com/wiki/SetTimer
 11. fullkicsekk
 12. Lehet, h csak arra akarta felhívni a figyelmet, h nem szimmetrikus a kép. xd Egyébként sok sikert, bár én már inkább MTA-val próbálkoztam volna.
 13. A 4. és 5. argumentet is beállítod? Az vonatkozik a "bounding box"-ra.