impreZZa

Fórumozó
 • Hozzászólások

  405
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

Közösségi hírnév

138 Elfogadott

1 követő

impreZZa felhasználóról

 • Rang
  Vérbeli tag
 • Születésnap Január 15

Egyéb

 • Titulus
  Wannabe szkripter.
 1. Kiindulásnak jó, csak hiányos. :)
 2. Hogy-hogy hogyan?
 3. Igazából attól függ szerintem, h milyen környezetben van:D (pl: https://gtakozosseg.hu/index.php?/forums/topic/64566-script-egyszerű-kilométeróra-simple-speedometer/ )
 4. Leírtam. De ha annyira nem vagy képes, szerintem még nézegesd az alapokat. Bár az if-else-elseif szerintem elég alap. a tocolor() részt cseréld ki valami ilyesmire: (pénzváltozójavagyelementdata < 0 and tocolor(255, 0, 0) or tocolor(0, 255, 0))
 5. A shader része még nem az igazi, szóval az index, fék, meg tolatólámpák is custom coronat használnak xd de így is mutatósabb mint a markeres megoldás. Amúgy a kerékdőlés/szélesség/különböző felni nekem okozott szerintem annyi fejtörést, mint a 3d dx fog nála, mondjuk lehet ez betudható annak h mindig full kómásan scriptelek mert csak akkor van kedvem. Amúgy miután rájöttem az egyedi kerék cuccosra, megcsináltam egy régebbi ötletem is, kiszállás után ha akarod, elfordítva maradnak a kerekek és a kormány, nem egy nagy cucc de RP szerveren szerintem jól mutat:D
 6. Használd a keresőt tesó, ez alapján szerintem el tudsz indulni: https://gtakozosseg.hu/index.php?/forums/topic/64286-hud-mozgatás/&do=findComment&comment=570332 A másik meg sima feltételvizsgálat.
 7. A lóbádzsit imvehft-t annyira nem ajánlom Amúgy elkezdtem áthozni az ImVehFt-t meg az Active Dashboard-ot kombinálva egy szerelő rendszerrel, csak most köztem és aközött a gép között, amin rajta van, van vagy 1000 km, de egyszer kész lesz.
 8. Én mindigis az Adobe cuccokat használtam (Premiere, After Effects), de a Sony Vegas is jó, meg neten is akad hozzá bőven template.
 9. COMMAND:create(playerid) { new Float:Pos[4]; GetPlayerPos(playerid, Pos[0], Pos[1], Pos[2]); GetPlayerFacingAngle(playerid, Pos[3]); CreateObject(2063, Pos[0] + (5.0 * floatsin(-Pos[3], degrees)), Pos[1] + (5.0 * floatcos(-Pos[3], degrees)), Pos[2], 0, 0, -atan2(Pos[0] - Pos[0] + (5.0 * floatsin(-Pos[3], degrees)), Pos[1] - Pos[1] + (5.0 * floatcos(-Pos[3], degrees)))); return true; } Copy
 10. még törülköző xdddd
 11. Így? new Float:Pos[4]; GetPlayerPos(playerid, Pos[0], Pos[1], Pos[2]); GetPlayerFacingAngle(playerid, Pos[3]); CreateObject(0, Pos[0] + (5.0 * floatsin(-Pos[3], degrees)), Pos[1] + (5.0 * floatcos(-Pos[3], degrees)), Pos[2], 0, 0, 0); Copy
 12. @JamesA https://www.youtube.com/watch?v=UXepPNSXcqI?
 13. https://gtakozosseg.hu/index.php?/topic/27650-zcmd-ékezetes-parancsok/
 14. no shit sherlock Ha nem vetted volna észre, szerkesztve lett a téma és csak a képeket hagytam bent, hogy tudják mi volt itt, és minek lett volna (nem lesz) bővített/javított verziója, csak hát annyira fasza az új fórum, hogy témát lezárni kiváltság lett. De amúgy a hangsúly inkább a map fájlon és a scripten volt.