impreZZa

Fórumozó
 • Hozzászólások

  530
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

Közösségi hírnév

234 Elfogadott

2 követő

impreZZa felhasználóról

 • Rang
  Hős tag
 • Születésnap Január 15

Egyéb

 • Titulus
  Wannabe szkripter.
 1. Nem tom...szerintem ha az embernek bitang szervergépe van, felesleges mindennel a klienst terhelni. Van aki potato géppel MTA-zik, ha mindent kliens oldalra írsz, egy nagyobb, összetettebb (vagy akár szimplán igénytelen, optimalizálatlan) mód konkrétan játszhatatlan is tud lenni.
 2. Lettem volna olyan hülye, hogy besegítek. Még aznap ráírtam privátban, azóta sem kaptam választ.. gondolhatjátok mennyire komoly lehet a projekt.
 3. a hungerstat-nak hogy állítod be az értékét?
 4. Mivel a lényeget nem írtad le, így nehezen..
 5. Igen. Az elementDatánál meg getLocalPlayer() vagy localPlayer kell. getlocalPlayer nincsen, hacsak nem deklarálod mondjuk a script elején. Könyörgöm nézegesd egy picit a wiki-t. Ez még nem valami bonyolult cucc..
 6. onClientRender alá raktad?
 7. Lenne.
 8. juppi mehet a főoldalra
 9. A Create(Dynamic)Object-eket az OnGameModeInit/OnFilterScriptInit alá, a RemoveBuildingForPlayer-eket meg az OnPlayerConnect alá kell berakni.
 10. Nem akarlak elkeseríteni, de a szerveretek valószínűleg tényleg nem olyan lenne, ami 1 hét után bezár.. Mert meg sem fog nyitni. Meg ugyan mi tetszett volna meg ebben a "leírásban" bárkinek? Ugyanolyan, mint a többi, már csak a "jelentkezőknek tulajdonos rangot tudok felajánlani" rész maradt le.
 11. szép gyerek vagy
 12. hazudós setWorldSoundEnabled
 13. asz magtol nyilk rem tutam seggiteni
 14. roleplay

  Hát ez annyira nem természetes. XDD A dizájn tetszik. Sok sikert!