AweFM

Fórumozó
 • Hozzászólások

  210
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

Közösségi hírnév

91 Beilleszkedő

1 követő

AweFM felhasználóról

 • Rang
  Teljes tag
 • Születésnap 1999-07-02

Egyéb

 • Játékos név
  ]tNg[_.AWESOME.[fSc]
 • Skype
  awesomefm
 • Weboldal
  http://thenextgclan.cf/
 • Titulus
  Apakonda

Utolsó profil megtekintők

583 profil megtekintés
 1. XD
 2. Komoly adminteam van azért.. nem gyenge nevek De azért sok sikert
 3. Hibás a fordítás... a hivatalosban ez nem így volt!!
 4. Nem nagyon játszok már manapság, főleg nem DMezek, de az elmúlt napokban volt egy kis időm.
 5. Nekem valamiért ez a hozzállás szimpatikus. Igaz látszik, hogy még kicsit kezdő vagy ilyen téren, de teljesen normálisan állsz hozzá és próbálkozol. Sok sikert! :)
 6. Ez beszarás XDDDDDDD
 7. Persze ez becsülendő is, de hidd el felesleges elkezdeni nulla tudással. Mire tényleg megtanulnád komoly szintre, már nem lenne aki játsszon ott :)
 8. Miért akar az saját szervert, aki azt se tudja mi az az amx meg a pwn fájl? már bocsi
 9. XDDDDDD beszarok
 10. mfr

  Azért lettek törölve a commentek, mert én kértem meg rá a moderátor, hogy zárja le a témát, hanem inkább némítsa. Mert volt már rá példa, hogy a veszekedés miatt némítottak témát, ezért inkább megkértem rá. :)
 11. Amúgy számomra teljesen érthetetlen, hogy járnak oda fel ennyien. Ne vegyétek támadásnak, de nem egy sokkal összetetteb magyar fun szerver van, sokkal de sokkal komolyabb móddal, de valamilyen oknál fogva mégis ide járnak fel a legtöbben.. nem tudom hogy jól hirdettek, vagy csak szimplán az eventek miatt. Én párszor mikor felmentem, akkor sem tudtam sok mindent csinálni, mellette pedig elég sok idegesítő dolog van, (pl nincs skin mentés, stb). :)
 12. A folyamatos bővítés ideje alatt, átlehetne változtatni a fekete betűszínt is mert így semmit nem látszódik :D legalábbis a fekete témánál nem
 13. Alapból akkor ha van egy kurva hosszú szerver leírás, akkor mindenhonnan szedjem ki szépen a BB kódokat, majd még szerkesztgessem is át a mostanival?
 14. Haló! Szóval ugye mostmár másfajta rendszer van itt, így nem BB kódokkal kell leírást csinálni. Az lenne a kérdésem felétek, hogy milyen módszerrel lehet átírni egy BB kódos leírást, hogy a mostani rendszerben is ugyanúgy legyen látható ahogy eddig?
 15. Persze, nem is azzal baj elsősorban hogy nem írt leírást, hanem hogy minden olyanhoz jutott hozzá, aminek legnagyobb feltétele egy igényes leírás