abYss

Fórumozó
 • Hozzászólások

  9
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

Közösségi hírnév

0 Újonc

abYss felhasználóról

 • Rang
  Újonc
 • Születésnap 1989-09-13

Egyéb

 • Weboldal
  http://www.skyhosting.hu
 • Titulus
  SKY Hosting tulajdonos
 1. De ha már megcsináljuk, miért pont a samposokat hagyjuk ki? :laugh:
 2. Ez lehet, hogy így van sampnál, de más játékokban azért jól jöhet. :)
 3. Igen, ez benne van a pakliban. Üzenetben le is írtam ezt mindenkinek. A késõbbiekben amikor modot lehet telepíteni, majd talán megoldjuk ezt is. :) Tervben van, de addig nem akarjuk elkezdeni, amíg nem tökéletes minden az alap szerverekkel. Ha minden jól megy szerintem 1-2 hónap és már indulhat is.
 4. Ehhez csak annyit, hogy nálunk Ki/Be lehet kapcsolni, hogy a configosok hozzáférhessenek a szerverekhez. Így aki akarja, megtiltja nekik, hogy belelessenek a fájlokba, és ellopni se tudnak semmit. :) Május óta fejlesztjük ezt az új weboldalt, persze nem folyamatosan. Az utóbbi idõkben csak a teszteléssel foglalkoztunk, és azt hittük már atomstabil, de semmi nem lehet tökéletes elsõre. :) Most már lassan átállunk teljesen, nem lesz egy darab leállás se, persze ha jól van beállítva minden, és lagg se remélhetõleg. :angry: Changelog egyébként itt érhetõ el. A dátumokat is nézzétek. ;)
 5. Köszünjük. :angel:
 6. Régebben elõfordulhatott, hogy nem válaszoltunk egy üzenetre(fõleg fél évvel ezelõtt:)), de most már ez nem történhet meg.
 7. Ezt nem tudom mire alapozod. Bármelyik hostingnál akadnak hibák, csak az a különbség, hogy mi mindig egybõl ugrunk és próbáljuk javítani.
 8. Egy valamire kértünk, erre kamu msn címekrõl felveszed a munkatársainkat, és hülyeségeket beszélsz. Mégis mit vársz?
 9. Üdv mindenkinek! Elõször is, ez egy nagyon új rendszer, még ki kell ismernünk magunkat rajta, és lehet, hogy még nem úgy mûködnek a dolgok, ahogy kell. 1970 ugye Unix Epoch, unix idõszámítás kezdete. Azért írja ezt, mert csak hajnal 2-kor frissít, vagy nincs egyenlegeden pénz. De átírtuk, most már nem 1970-et ír. :) Ez eredetileg úgy volt írva, hogy sajnos tört játékkal is játszható, de átírtam, mert akkor meg ezért ment volna a sírás. Nincs közünk a gta 4 árusításához, mi csak egy multi modot hostolunk, gondolom a mod leírásában le vannak írva a feltételek. Ha nem találsz fent configost, lépj be webadminba, és ott tudsz írni, témának Konfigurációt állíts be, és garantáltan segíteni fognak neked a configosaink. A rendszergazda a szervergépekért felel, nem tudom minek akartál vele beszélni. Configos témában nem tud segíteni. Mambo, szánalmas a próbálkozásod. Azért vicc, hogy ennyire hülyének nézel minket. Hát akkor ott már biztos nem stimmel valami. :) Írj a configosainknak, és megoldjuk!