svegholas

Fórumozó
 • Hozzászólások

  31
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

Közösségi hírnév

5 Újonc

svegholas felhasználóról

 • Rang
  Újonc
 • Születésnap 1998-10-20

Egyéb

 • Titulus
  Fórumozó
 1. minimálbér 20%-át kapod meg. Mit kapnék érte, milyen munkákról lenne szó... stb. Te sem vagy túl motivált. Mert ingyen nem akarja elcseszni az idejét egy olyan szerverre ami valószínűleg nyitás után egy héttel be is zár?
 2. Természetesen át**szás. Kinek érné meg az, hogy pár kattintásért cserébe megvesz neked egy 20(?) eurós játékot? :D btw ment a katt mindenkinek.
 3. Az a baj, hogy szinte mindig más admin nézi meg az űrlapot és lehet, hogy ami az egyik adminnak megfelelt az a másik szerint nem jó. :D
 4. Szerintem maradjunk annyiban, hogy a mapot nem szedi ki, mert egyszer már kiadtad a kezedből, ellenben ha te publikálod a módot (ami mellesleg egy régebbi kiadás), akkor tényleg bebizonyosodik, hogy egy senkiházi vagy. Biztos, hogy megtenné. Ha ekkora balhét csap egy olyan mappolás miatt amit valószínűleg a büdös életben nem fog használni, akkor szerinted nem publikálná már csak kibaszásból is a módot?
 5. Szerintem pont, hogy ezekre a forgalmas helyekre nem kéne semmilyen mappolás. Sosem értettem, hogy miért kell erőltetni ezt a mappolósdi témát. Persze, lehet szép dolgokat mappolni, de általában olyan helyekre kerülnek ezek a mappolások, ahol teljesen fölöslegesek.
 6. @GeGe Ateista vagyok, egyszer nem nyitottam ki a bibliát és mégis tudom a szenteste és a karácsony közötti különbséget. Ja és boldog karácsonyt is kívántam az embereknek. Akkor én most valami mutáns vagyok?
 7. Ha te egy játékfejlesztő cég programozója leszel és lelépsz nem fogják befejezni a projectet és kiszedni azt a kódot amit te írtál meg. Egy szerver mappere lettél, mappoltál valamit a szervernek, majd leléptél. Nem kötelezheted arra a szervert, hogy a mappot kivegye.
 8. Trouble in terrorist town mond valamit?
 9. Biztosíthatlak róla, hogy Stevy vágja az olyan alapfogalmakat, mint a PG és az RP Fear. Ergo nem fog ilyen f***ságokat összehordani. :D
 10. Te most más szerverekhez fogsz járni **szakodni, mert a saját projectetek szünetel vagy mi a rák? - ezt krook úrnak címeztem -
 11. Még jogos is lenne amit mondasz, ha nem azért lenne nő karakterük, hogy megszedjék magukat pénzzel. :D
 12. Beregisztrálni betudtam, viszont nem hiszem, hogy tudnék ott RPzni. Játszottam pár órát kábelékkel, de az angollal gondba vagyok, ráadásul egyedül még unalmas is. Valamilyen szinten elmakognék ott angolul egy darabig, de egy komolyabb RP szituációban fix, hogy végem lenne.
 13. liturgia
 14. aszimmetrikus
 15. Nem tudom, hogy láttad-e már Las Venturast de sivatag veszi körbe a várost. Ergo, ha lezárod az utakat az annyit ér majd, mint halottnak a csók. Lazán befognak az emberek offroadozni a városba. :D