AlexSwamp

Segítõkész
 • Hozzászólások

  546
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

Közösségi hírnév

154 Elfogadott

5 követő

AlexSwamp felhasználóról

 • Rang
  Hős tag
 • Születésnap 1995-01-07

Egyéb

 • Titulus
  Fórumozó

Utolsó profil megtekintők

2.382 profil megtekintés
 1. Elvileg ezzel megtudod nézni... isElementCollidableWith
 2. Hát deffiniálod a kórházakat, megadod nekik a pozíciót ahol találhatóak. Majd egy functionba megnézed, hogy a játékos melyikhez is van legközelebb majd oda spawnoltatod. Megírni senki sem fogja neked, maximum ha elkadsz segítünk a hiba megoldásában.
 3. Ha jól tippelek akkor a type a gond, azt csak simán kell írnod, mert így kétszer teszed stringbe és ezért akadhat be (ha jól tippelek).
 4. Szóval egy kétnyelves módot szeretnél megcsinálni? Javaslom, hogy akkor legyen egy globális tábla, ahol megvan az adott szó kulcsa és az annak megfelelő magyar vagy angol verzió. így jóval könyebb az egész, de ettől még ahol szöveget akarsz használni (mondjuk egy párbeszéd pl) akkor oda mindenképp kelleni fog valami hasonló mint a globaltábla (vagy az eredetibe csinálod azt is). Ezt úgy képzelem el, mint ahogy a weboldalakon szokott lenni a fordítás része (ha esetleg néztél már meg egy weboldalt, hogy ott hogyan épül fel a többnyelvűség). Biztos van erre is több megoldás, lehet akár úgy használni az elnevezést, hogy azt automatikusan változtatgassa a tábla és a kiválasztott nyelv alapján, lehet úgy is, hogy if ágakkal dolgozol és lehet hogy meglehet azt is oldalni, hogy megkeresse az adott szót és kicserélje neked. Elég macerás és kevésbé éri meg, persze attól függ mit szeretnél csinálni.
 5. Leírnád azt kérlek, hogy az exportod hogy nézz ki [(exports["resource-name]:exportedFunction(message, type) erre gondolok]?
 6. Írnod kell egy saját function-t ami a y-ra vonatkozik. :)
 7. Guihoz nem kellene neked az hogy milyen function-t is akarsz meghívni? Legalábbis tudtommal legalábbis az is szükséges hozzá. Wiki leírás
 8. Ennyi erővel, ha nem értesz hozzá, akkor ne akarj szervert csinálni, van épp elég. Nem mellesleg valóban nem javasolt egyik említett szerver módjának használata, mert temérdek hiba van benne. Persze gondolom a haverokkal akarsz "játszani" arra meg van azért elég sok értelmesebb mód kint már...
 9. Esélyes, hogy a kocsihoz nem jó vagy nem jól beállított tuning elem van. Azt pedig magadnak kell orvosolni egy modellező programban (ha jól tudom).
 10. ACL-ben engedélyezni kell, bár ha jól tudom erre nincs ACL-ben jog, így a parancsnál lesz valami olyan beleírva ami ezt okozza.
 11. roleplay

  Design téren még azért kicsit alakítsatok rajta szerintem. Azért mára elég komoly dolgokat meglehet és meg is csinálnak az MTA szerverek, így maga ez a karakter készítést is lehetne kicsit komolyabban összedobni, szerintem. Itt gondolok például arra, hogy mondjuk darabokra szeded és minden kis rész előtt van egy trailer "videó" ami bevezet. Egy példa erre: Például kiválasztod azt hogy milyen kontinensről vagy nációból való a karaktered és hogy mondjuk mikor született (vagy a korát), jön egy sötét képernyő kiadja hogy x évvel ezelőtt, akkor bevág neked olyan pedeket, akik éppen a szülés előtt állnak, aztán következő kis videóban mondjuk a korház felé tartanak vagy már ott vannak, akkor megszületik a kisgyerek.. akkor az orvos mondjuk fogja a kezében a babát és a kamera rá zommol és ekkor kell beírnod a karaktered nevét. majd elsötétül a kép és kiadja, hogy a jelenben.
 12. Nem tudom, hogy jutottál el a lopásig abból, hogy kellene neked egy timer, de egészségedre. Kérdésedre a válasz az, hogy a setVehicleDoorOpenRation-nál a választható argumentnél megadod az időt. Ha pedig jobban megnézed a function-t, akkor láthatod, hogy második argumentként meg lehet adni ajtót. Vagy úgy csinálod, hogy a kocsira teszel col-t és ha belemegy a ped, akkor az adott ajtót nyitja ki, vagy pedig mint írtad a legközelebbi ajtót nyitja ki. Én pedig, ha csinálok valamit localhoston magamnak, akkor is igyekszek a legjobb kódot megcsinálni, függetlenül attól, hogy az soha nem fog bekerülni sehova vagy éppen valakinek készül.
 13. Hol tudok frakciót pályázni?
 14. Pontosan. Utolsó argumentként megadható neki az idő. El kell játszani vele, hogy mennyi legyen az annyi. Viszont arra figyelj, hogy (ha jól tudom akkor,) ha ezt client oldalon csinálod csak a client fogja látni, tehát nem lesz szinkronban a mozgás és a többieknek áll az ajtó egy helyben.
 15. Vice city játéktér van, bár régebben abban is hatalmas hibák voltak, nem tudom azóta lett -e javítva vagy miújság van vele. GTA V-s nem hiszem hogy lenne, főleg olyan ami működőképes is.