AlexSwamp

Segítõkész
 • Hozzászólások

  534
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

Közösségi hírnév

151 Elfogadott

4 követő

AlexSwamp felhasználóról

 • Rang
  Hős tag
 • Születésnap 1995-01-07

Egyéb

 • Titulus
  Fórumozó

Utolsó profil megtekintők

1.399 profil megtekintés
 1. Hol tudok frakciót pályázni?
 2. Pontosan. Utolsó argumentként megadható neki az idő. El kell játszani vele, hogy mennyi legyen az annyi. Viszont arra figyelj, hogy (ha jól tudom akkor,) ha ezt client oldalon csinálod csak a client fogja látni, tehát nem lesz szinkronban a mozgás és a többieknek áll az ajtó egy helyben.
 3. Vice city játéktér van, bár régebben abban is hatalmas hibák voltak, nem tudom azóta lett -e javítva vagy miújság van vele. GTA V-s nem hiszem hogy lenne, főleg olyan ami működőképes is.
 4. Ha jól emlékszem, akkor a setVehicleDoorOpenRatio segítségével tudod az ajtó mozgását állítgatni. Előtte persze az alap GTA-s ajtónyitást destroyoltatni kell és újat csinálni. Fogalmam sincs, hogy erre van -e lehetőség, de gondolom hasonlóképp lehet, mint mikor az "RP" szervereken látni lehet, hogy mondjuk mikor kiakarod rángatni csórit csak úgy random (asszem HL-n volt régebben ilyesmi).
 5. Szia! Hol kell it samp modokat/scripteket megnézni hogy milyenek vannak?

  1. ZyZu

   ZyZu

   Engemet is érdekel!!!

  2. AlexSwamp
 6. dxCreateShader és a többi. Lehet texturaként is dolgozni ilyesmikkel. Igazából ha nem értesz hozzá nem feltétlen jó ezzel dolgozni, nem meg talán ide nem is annyira fontos ilyennel dolgozni. :) De meglehet egy ilyen vonallal is csinálni szerintem, bár nem próbáltam ki még.
 7. Van aki próbálkozott saját pályát készíteni a gond csak az ezzel, hogy saját object betöltőt is kell hozzá készíteni, mert az mta által használt elég gyenge. Nem beszélve arról, hogy azért eléggé jól kell hozzá modellezni, hogy ne laggoljon csóri játékos (nem elég ha tudsz két dobozt csinálni 3ds maxben!), nem beszélve az arnyékról illetve az object fényességről. Meg hát rengeteg munka azért egy teljes térképet összedobni, úgy hogy legyen benne minden ami kellhet és könnyen lehet, hogy a befektetett munka meg se fogja érni.
 8. Sehogy. Ahhoz egy alap mta szerver kell, vagy pedig fel kell tennetek az [editor] játékmódot és azt elindítani (ha mondjuk egy játékmód fut, akkor nem tudom abban hogy működik -e rendesen).
 9. Mármint mint térkép vagy játéktérként szeretnéd?
 10. Én shaderekkel dolgoznék.
 11. Nem akarlak megbántani, de ha te írtad akkor ilyen alapvető hiba sem jött volna, fel hogy nincs a helyén a marker, nem beszélve az alap hibákról és gondolom nem egyből egy kész scriptet írsz meg aztán kezded el tesztelni, hanem lépésenként ellenőrzöd. :)
 12. Én úgy tudom, hogy már akkor is épültek stadionok amikkel szállították az embereket a piramis építéshez. Talán valami Mészáros és Mészáros Kft. által...
 13. Szerintem meg minden kérdésre a válasz a magyarok által épített piramisokban vannak elrejtve mélyen!
 14. Szerintem Soros miatt halt ki a fórumon!!!!!4!!! Meg mert lapos a föld!
 15. True nélkül is szinkronizálja tudtommal az értéket. Ha elsőként állítod be akkor jó értéket kapsz clienten is? És a gond akkor jelentkezik mikor felülszeretnéd írni?