AlexSwamp

Segítõkész
 • Hozzászólások

  541
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

Közösségi hírnév

152 Elfogadott

4 követő

AlexSwamp felhasználóról

 • Rang
  Hős tag
 • Születésnap 1995-01-07

Egyéb

 • Titulus
  Fórumozó

Utolsó profil megtekintők

1.896 profil megtekintés
 1. Írnod kell egy saját function-t ami a y-ra vonatkozik. :)
 2. Guihoz nem kellene neked az hogy milyen function-t is akarsz meghívni? Legalábbis tudtommal legalábbis az is szükséges hozzá. Wiki leírás
 3. Ennyi erővel, ha nem értesz hozzá, akkor ne akarj szervert csinálni, van épp elég. Nem mellesleg valóban nem javasolt egyik említett szerver módjának használata, mert temérdek hiba van benne. Persze gondolom a haverokkal akarsz "játszani" arra meg van azért elég sok értelmesebb mód kint már...
 4. Esélyes, hogy a kocsihoz nem jó vagy nem jól beállított tuning elem van. Azt pedig magadnak kell orvosolni egy modellező programban (ha jól tudom).
 5. ACL-ben engedélyezni kell, bár ha jól tudom erre nincs ACL-ben jog, így a parancsnál lesz valami olyan beleírva ami ezt okozza.
 6. roleplay

  Design téren még azért kicsit alakítsatok rajta szerintem. Azért mára elég komoly dolgokat meglehet és meg is csinálnak az MTA szerverek, így maga ez a karakter készítést is lehetne kicsit komolyabban összedobni, szerintem. Itt gondolok például arra, hogy mondjuk darabokra szeded és minden kis rész előtt van egy trailer "videó" ami bevezet. Egy példa erre: Például kiválasztod azt hogy milyen kontinensről vagy nációból való a karaktered és hogy mondjuk mikor született (vagy a korát), jön egy sötét képernyő kiadja hogy x évvel ezelőtt, akkor bevág neked olyan pedeket, akik éppen a szülés előtt állnak, aztán következő kis videóban mondjuk a korház felé tartanak vagy már ott vannak, akkor megszületik a kisgyerek.. akkor az orvos mondjuk fogja a kezében a babát és a kamera rá zommol és ekkor kell beírnod a karaktered nevét. majd elsötétül a kép és kiadja, hogy a jelenben.
 7. Nem tudom, hogy jutottál el a lopásig abból, hogy kellene neked egy timer, de egészségedre. Kérdésedre a válasz az, hogy a setVehicleDoorOpenRation-nál a választható argumentnél megadod az időt. Ha pedig jobban megnézed a function-t, akkor láthatod, hogy második argumentként meg lehet adni ajtót. Vagy úgy csinálod, hogy a kocsira teszel col-t és ha belemegy a ped, akkor az adott ajtót nyitja ki, vagy pedig mint írtad a legközelebbi ajtót nyitja ki. Én pedig, ha csinálok valamit localhoston magamnak, akkor is igyekszek a legjobb kódot megcsinálni, függetlenül attól, hogy az soha nem fog bekerülni sehova vagy éppen valakinek készül.
 8. Hol tudok frakciót pályázni?
 9. Pontosan. Utolsó argumentként megadható neki az idő. El kell játszani vele, hogy mennyi legyen az annyi. Viszont arra figyelj, hogy (ha jól tudom akkor,) ha ezt client oldalon csinálod csak a client fogja látni, tehát nem lesz szinkronban a mozgás és a többieknek áll az ajtó egy helyben.
 10. Vice city játéktér van, bár régebben abban is hatalmas hibák voltak, nem tudom azóta lett -e javítva vagy miújság van vele. GTA V-s nem hiszem hogy lenne, főleg olyan ami működőképes is.
 11. Ha jól emlékszem, akkor a setVehicleDoorOpenRatio segítségével tudod az ajtó mozgását állítgatni. Előtte persze az alap GTA-s ajtónyitást destroyoltatni kell és újat csinálni. Fogalmam sincs, hogy erre van -e lehetőség, de gondolom hasonlóképp lehet, mint mikor az "RP" szervereken látni lehet, hogy mondjuk mikor kiakarod rángatni csórit csak úgy random (asszem HL-n volt régebben ilyesmi).
 12. Szia! Hol kell it samp modokat/scripteket megnézni hogy milyenek vannak?

  1. ZyZu

   ZyZu

   Engemet is érdekel!!!

  2. AlexSwamp

   AlexSwamp

   Engem is...:sweat_smile:

 13. dxCreateShader és a többi. Lehet texturaként is dolgozni ilyesmikkel. Igazából ha nem értesz hozzá nem feltétlen jó ezzel dolgozni, nem meg talán ide nem is annyira fontos ilyennel dolgozni. :) De meglehet egy ilyen vonallal is csinálni szerintem, bár nem próbáltam ki még.
 14. Van aki próbálkozott saját pályát készíteni a gond csak az ezzel, hogy saját object betöltőt is kell hozzá készíteni, mert az mta által használt elég gyenge. Nem beszélve arról, hogy azért eléggé jól kell hozzá modellezni, hogy ne laggoljon csóri játékos (nem elég ha tudsz két dobozt csinálni 3ds maxben!), nem beszélve az arnyékról illetve az object fényességről. Meg hát rengeteg munka azért egy teljes térképet összedobni, úgy hogy legyen benne minden ami kellhet és könnyen lehet, hogy a befektetett munka meg se fogja érni.
 15. Sehogy. Ahhoz egy alap mta szerver kell, vagy pedig fel kell tennetek az [editor] játékmódot és azt elindítani (ha mondjuk egy játékmód fut, akkor nem tudom abban hogy működik -e rendesen).