ElektroN

Fórumozó
 • Hozzászólások

  122
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

Közösségi hírnév

23 Újonc

ElektroN felhasználóról

 • Rang
  Teljes tag
 • Születésnap 1-01-01

Egyéb

 • Játékos név
  Josh Steenman
 • Weboldal
  http://Hamarosan!
 • Titulus
  SAJT!!!
 1. képszerkesztés

  Ez viszont nem átlátszó :/
 2. képszerkesztés

  Köszönöm!
 3. Szevasztok. Nos, előre leszögezem, hogy elég kezdő szinten vagyok a képszerkesztésben, soha nem is foglalkoztam vele komolyabban (gondolok itt a painttől nagyobb dolgokra), illetve nem is áll szándékomban profi szintre eljutni, most csupán a szükség adta helyzetből adódóan szeretném valamelyest fejleszteni tudásomat. Szóval.. térjünk is a lényegre! Cseleserpén egy ganggel nyomulok már egy jó ideje, ami azt vonja maga után, hogy nem árt SS-eket feltölteni a topikjukba. Ezt eddig is megtettem, azonban azon képek minősége meglehetősen silány tekintettel arra, hogy elég sok szerkesztési hibát tartalmaz, nem kellemes ránézni (habár a rajta lévő kacifántos rólpléjek már-már széppé teszik). A legeslegfontosabb kiküszöbölni való probléma a szöveg.. Tehát én eddig azt csináltam, hogy csináltam két külön képet.. Egyik a chatben lévő RP-t, a másik pedig a hátteret (például egy kézfogásról készült képet) tartalmazza. Megnyitottam két painttel a két különböző képet, majd a szöveget átvágtam a másikra, ezzel azt eredményezve, hogy a szöveg mögötti háttér ott maradt, ami eléggé csúnya. Azt szeretném elérni, hogy csak a szöveg maradjon, átlátszó háttérrel, hogy az így kapott képet már átvághassam a háttérre. Itt egy példa... Erről szeretném a szöveg mögötti hátteret eltüntetni:
 4. Sziasztok! Mivel már én is egy jó ideje bandaRP-t tolok, és az volt az elmúlt egy évben a tapasztalat, hogy legtöbben még mindig a régi warrendszeres, gangzoneos bandaRP-t tartják jónak, ezért készítek egy felmérést, hogy hány ember szavaz a régi GF stílusú bandaRP-re, és hány ember pártolja az IRL bandákat utánozó graffitivel való bandaterület megjelöléses, rádió és frakciókocsik nélküli bandaRP-t. Ha van időtök, és úgy gondoljátok, hogy fontos számotokra a bandaRP, akkor megkérlek titeket, hogy szavazatotokat indokoljátok is! Köszönöm!
 5. Nem nagyon értek a Luahoz MTA terén, de ha leírnád, hogy pontosan mi is az a hiba, amit a kód produkál, akkor többen írnának! Magából a kódból nem biztos, hogy ki tudjuk találni a problémád megoldását, mivel a problémádat se tudjuk! :)
 6. Simple Portál csomagban megtalálod, letöltöd majd telepíted és kész is. Kicsit bővebben elmondod, kérlek? Gondolom, te az admin, illetve moderátor hozzászólás csomagra gondolsz, amelyet ide kattintva letölthetsz, és az adminfelületen a csomagtelepítő segítségével telepíthetsz. Ha nem tudod telepíteni, akkor írj, és segítek a telepítésben!
 7. Beleszámolják szerintem... Én is külföldi szerverre szavaztam egyébként :)
 8. LS-RP [angol]. Teljesen más felfogás van, mint egy magyar RP szerveren, ráadásul az adminok mellett a játékosok is segítőkészek. A minap sétáltam low HP-val az utcán, majd odajött hozzám egy számomra teljesen idegen játékos, és az aktuális dolgát félbeszakítva elkezdte magyarázni, hogy hogy tudom elkerülni a low hp általi halált. Megmutatta, hogy hol tudok étkezni, melyik kaja adja a legtöbb HP-t, s mindezt anélkül, hogy kértem volna! Arról nem is beszélve, hogy rengeteg játékos van. Sokan azt gondolnák, hogy micsoda lag lehet a szerveren, pedig nem! Nekem viszonylag rossz netem van, és még én se laggolok! Persze nem árt, ha rendelkezel megfelelő angol tudással ahhoz, hogy érvényesülni tudj, de az sem utolsó szempont, hogy elég nagy mértékben gazdagíthatod a szerveren az angol tudásodat is!
 9. Ja, hogy te egy hostolt Linux által hajtott szerveren használod a modot? Akkor a kiterjesztés a gond. :)
 10. A mod milyen includeokat használ? (például: sscanf, amely esetén szükséges az sscanf plugin). Milyen pluginokat raktál be?
 11. Jól mondja Zeki komám.. Amennyiben még nem tetted meg, hozz létre egy plugins nevezetű mappát a szervermappádon belül, majd húzd bele a szükséges pluginokat, melyek neveit a server.cfg plugins sorába írj be.
 12. Fasza kis cucc lett! :thumbsup: Nekem az első "komolyabb" asztali programom egy számkitalálós játék volt, amelyet C++ nyelven írtam.
 13. Sunwell
 14. kurta999
 15. Sejtésem sincs, ki írta ki... ::|