lorantf

Fórumozó
 • Hozzászólások

  99
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

Közösségi hírnév

2 Újonc

lorantf felhasználóról

 • Rang
  Lelkes újonc
 • Születésnap 1995-06-12

Egyéb

 • Játékos név
  Lori
 • Titulus
  Fórumozó
 1. Még mindig nem sikerült megoldanom,nagyon háláslennék ha valaki tudna segiteni?
 2. Igy megprobáltam én is de sajnos igy sem müködik,de köszönöm hogy probáltok segiteni!! Nem tudom hogyan lehetne megoldani :(
 3. Sajnos igy nem müködik :(
 4. Köszönöm szépenn,igy már müködik!
 5. Tudna valaki segiteni abban,hogy hogyan lehetne ebben a jármű rendszerben a kocsimentést ugy megoldani,hogy ne parancsal mentsen,hanem mikor kiszáll a player,akkor mentse a jármüvet,mindig ott ahol hagyja a járművet?Elöre is köszönöm! Ez lenne a script:http://pastebin.com/K6FS9tMd
 6. Megtuná valaki mondani hogyan lehetséges megcsinálni azt,hogy amikor beszál a player a kocsiba,ne induljon be a kocsi?
 7. De betettem :/
 8. Nekem valamiért egyáltalá nem müködik a skript,ha tudna valaki valami tanácsot adni,megköszönném!!!A Pawno azt irja hogy hejes a skript,hiba nélküli,és mégsem?
 9. Szépnapot mindenkinek!Nem tud valaki olyan RP stilusú jármű rendszert,amely ugy nézne ki,hogy például egy helységben megvásárlódik a jármű,ez által kerül be a jármű a játékba,majd az illetönek legyen kulcsa hozzá(ha más játékos ül be ne lehessen beinditni a jármüvet) és ahol kilépik a játékbol,a szerver automatikusann ott mentse a kocsit,majd szerver inditáskor respavnoljon ott ahol volt.Elöre is köszönöm,ha hasonlot tud valaki azt is megköszönném!!!
 10. Tudna valaki küldeni olyan linket,ahol igényesenn kidolgozoot jármüvek letölthetök,kábé olyan 98%-100% részletességgel gondoltam. ;D Elöre is köszönöm!!
 11. Szia,elküldenéd a letöltö linkjét nekem priváltban,köszi elöre is!!
 12. Ja persze persze,kategoriánként gondoltam :)
 13. Nekem is nagyon de nagyon tetszik a script,de nálam valamiért,ha feltöltök pénzt,majd tegyuk fel hogy kilépek,és utána vissza lépek,és ujbol töltök fel pénzt,akkor nem adja hozzá az elözö összeghez,hanem az utobbit menti csak,ezt hogy oldhatnám meg hogy jo legyen?
 14. Azt szeretném kérdezni,hogy mit határoz,hogyha például egy jármüvet nem arra a kocsira teszek be ameikre ki van adva?Például,letoltok egy BMW X5(landstalker),és a huntley-re teszem be,azt tudom,hogy a huntley tulajdonságait kapja meg,de más valami gondot okoze?Köszönöm elöre is!
 15. Kicsit bövebben lehetséges lenne-e,enyiböl nem nagyon értem,probálom értelmezni de nem megy :(