kiss_nikike

Fórumozó
 • Hozzászólások

  7
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

Közösségi hírnév

1 Újonc

kiss_nikike felhasználóról

 • Rang
  Újonc
 • Születésnap 2000-07-12

Egyéb

 • Játékos név
  Nina_Greenwood
 • Titulus
  @FLOTUS

Utolsó profil megtekintők

148 profil megtekintés
 1. Szeretnék megkérni egy moderátort, hogy zárja a témát, mivel ez nem az "eredeti" Saints Role Play. Itt a "bizonyíték" és az eredeti Saints Role Play Facebook oldala:
 2. Sziasztok. Hogyan tudom megoldani azt, hogy ha valaki elindít egy zenét járműben, azt a jármű x rangején belül lehessen hallani? Erre gondolok: Köszi előre is a segítséget! :))
 3. Baszki... -.- xD Már keverem más nyelvekkel.. :D :D :D Köszi a segítséget :D Illetve még annyi.. Szerinted miért nem jeleníti meg a képet, amikor beírom az adott parancsot? :D Már semmi. Megint én vagyok hülye xd A témát zárom!
 4. Az xml fájlt még csatolom: <meta> <script src="testlogin.lua" style="client" /> <file src="asd.png" /> </meta> Elég kezdő vagyok, kb 3 napja foglalkozok ezzel. :D Nem csak az xml fájlban kell megadni, hogy szerver, vagy kliens oldali a script? :D Most kicsit szőkének érzem magam xD
 5. Sziasztok. A napokban elkezdtem a lua tanulgatását, és egy youtubeos "tutorial" alapján szerettem volna elkészíteni ezt a parancsot, viszont valamiért mindig hibát ír ki.. A segítségeket előre is köszönöm! function panel() screenWidht, screenHeight = guiGetScreenSize() windowWidth, windowHeight = 1890, 1417 x = (screenWidht/2) - (windowWidth/2) y = (screenHeight/2) - (windowHeight/2) loginpanel = guiCreateStaticImage( x, y, 1890, 1417, "asd.png", false) showCursor( true ) bejelentkezes = guiCreateLabel(600, 1077, 120, 60, "", false, loginpanel) addEventHandler( "onClientGUIClick", bejelentkezes, login, false) end addCommandHandler( "tut", panel) function login () outputChatBox( "Fasza vagy pubi!", source) end
 6. Jó kis leírás! :) Mindenféleképp felnézek :)