James Bácsi

Fórumozó
 • Hozzászólások

  505
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

Közösségi hírnév

243 Elfogadott

James Bácsi felhasználóról

 • Rang
  Hős tag
 • Születésnap 1990-10-09

Egyéb

 • Titulus
  Fórumozó
 1. 300 magyar játékost nem hogy a szerverre, az egész sa:mp-ra nem tudsz összeszedni, most szólok. Leírásban csak rendvédelem, illetve fun lehetőségek, nem győznének meg, hogy fel kellene lépjek.
 2. Vááá, hamisítatlan Carlos_Tom ! :D :D :D
 3. Az utolsó három hozzászólás eléggé "unprofessional". Szerintem.
 4. Mindig van miért visszajönni a nyugdíjból. :D
 5. SZIA CARLOS TOM XD
 6. Szerintem az rp szervert zárjátok be és koncentráljatok erre.
 7. Megkezdtem én is a munkát a szerveren, mint admin és rendõr leader. Módosítottam a büntetõ törvénykönyvet és üzembe helyeztem a bíróságot.
 8. Be kellett volna vegyetek az adminteambe. :D Bár még nem késõ.
 9. Volt már egy ilyen dolog, PDRP-n együtt dolgoztunk egy admincsapatban (kivéve James Raynort, de õt a technika hátráltatta).
 10. Sehol se kell! megállni a pirosnál. Még csak ultra gengszternek se kell lenni, hogy ne tiszteld IC a piros lámpákat. Ha meglát a rendõr, akkor szopacs, ha nem, akkor minek ügyet csinálni belõle?
 11. Ez a halála minden szervernek. Aki nem tud programozni, ne indítson szervert. Ha egy ember fizeti, a másik ember programozza, abból csak vita és egymás átbaszása lesz. Nincs önmagadnál megbízhatóbb ember. Ha meg nem tudsz programozni, akkor nem nyitsz szervert. Hiába akarsz repülni, ha egyszer kígyó vagy.
 12. Szóval egy a lényeg, ne akard te megcsinálni azt az egy "normális" RP szervert, amit hiányolsz a sampból, mert nem értesz hozzá !
 13. Azért, hogy az 500 playernek legyen helye. Áh, kéne nyissak egy hostingot, annyi pénzt kaszálnék ilyen hülyékbõl, mint atom.
 14. Igen, baj.
 15. Szerintem aki fizeti a szervert, az a tulaj. Ha nem tudod magadnak fizetni, akkor bele se kezdj. Jobb, mint pofára esni. A host is csak azt nézi, hogy kitõl kapja a pénzt, azt leszarják, hogy ki scripteli.