Radikal

Fórumozó
 • Hozzászólások

  273
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

Közösségi hírnév

86 Beilleszkedő

Radikal felhasználóról

 • Rang
  Kenton
 • Születésnap Május 29

Egyéb

 • Steam
  /id/deamboi/
 • Játékos név
  Mark "Radikal" Badley
 • Skype
  X
 • Weboldal
  X
 • Titulus
  Designer / Ex Professional Mapper

Utolsó profil megtekintők

579 profil megtekintés
 1. Közöm nincs az mta-hoz, de 30mp telt rátalálnom, így gondolom számodra ez megerőltető lett volna tesó. Ez csak nem fog fájni ide kattolni
 2. Annyira értem a lua-t mind a szakmámat, tehát elhiszem. Végre..
 3. @Fr3d egyszer már máma le bunkóztak így eljátszom még egyszer, de te hátha nem sértésnek veszed. "Nem rosszból" de minek írsz hozzá ha nem tudod meg oldani te sem?
 4. És most bunkóztam? Ezen a fórumon mindenki mindenkit szivat, de nem negatívan hanem hülyeségből. Megjegyeztem hogy ha segítségre lenne szükséged akkor legalább egy kérdőjel jól jött volna, de elismerem, bunkó vagyok. Tesó.
 5. Elég hülyén fogalmazol. Ez most segítségkérés lenne vagy csak egy személyes kijelentés ami úgy sem érdekel senkit?
 6. És én még azt hittem hogy ez napiszar.hu :(
 7. @DEFEATER visszavonom elhiheted. Megbántam bűneim.
 8. Valamit valahol elba*ztam. Amikor az ember próbál kicsit pozitívabb lenni, hogy pl.: "domain (van free is) lehetne másabb, a tartalom máshogy formázva, jobban nézne ki" erre még én vagyok leszólva. Na már értem @whadez-t, de teljesen. @BlackSy áldást a gyerekre atyám.
 9. Nem, nem lenne ezzel semmi baj, csak akkor egy kicsit másképpen kellene neki indulni, nem pont egy ilyen domain-el és fogalmazással. Mellesleg ha te ezen a fórumon pozitivitást keresel, akkor rossz helyen jársz, whadez-t meg ne vedd komolyan, mert megbetegedsz.
 10. Ha reklámmal próbálkoztál éppen, akkor azt nagyon sz*rul csináltad. De viszont ha csak egy új fórummal, ahol meglehet találni mind az amit itt / sampmta dev-en, akkor még rosszabb ötlet. De isten áldjon meg téged sok szerencsével, egészséggel és internetadóval.
 11. Mikor már kifog halni teljesen magyarországon és mindenki biztonságban lesz tőled.
 12. Öregem, visszavonom, te egy vicc vagy.
 13. Ha nem próbálod meg, nem fogod látni. Azt hogy itt neked egy két ember mond valamit az csak egy dolog, de nem ők fogják alkotni az egész közösséget. Volt már sok próbálkozás, de mivel mindenkinek már megvan az alap szerver ahol játszik így nem szeretnének valamit újból kezdeni, még ha jó is. De ne legyünk negatívak :(whadez): , sok szerencsét, ha esetleg úgy döntesz hogy belefogsz. Isten legyen veled, és @BlackSy sötét energiája.
 14. A gyerek nem tudja megkülönböztetni a pawnót és a lua-t, azért ilyent ne várj már el tőle..