Larceny

Fórumozó
 • Hozzászólások

  297
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

Közösségi hírnév

77 Beilleszkedő

Larceny felhasználóról

 • Rang
  Vérbeli tag
 • Születésnap 1-01-01

Utolsó profil megtekintők

217 profil megtekintés
 1. Nem vádollak.Aki benne van a samp-os csoportokba ahol hirdetsz,illetve mások is hirdetnek,csak tolod a flamet mint a hülye,és ezt ők is látják-tudják.Sajnálom,hogy nem tudod elfogadni az igazságot,gondolom kisebbségi komplexus,majd kinövöd,vagy nem.Eléggé le ró rólad a hatalommánia.Azzal meg hatalmas tévedésben vagy,hogy én veled kapcsolatosan bármit követek.Már le is tiltottalak fb-n,hogy ne lássam a sok spamelt hirdetésed,meg a sok fikád amit másokra írsz kamu facebook-al,mert félsz,hogy beszakítanák az arcod,ha tudnák,hogy ki vagy.Nyomhatod a kanyhalót nyugodtan,mindenki eldöntheti,hogy mi az igazság.Viszont túl sokat képzelsz magadba/ról,mint már leírtam,pedig csak egy játékról beszélünk.Nem teljesen lehet eldönteni,hogy a veled való beszélgetést ugyan milyen kontextusba kéne helyezni,mert néha tudsz normálisan beszélni,néha meg olyan vagy mint valami aberált 10 éves.Itt az építő kritika: Próbálj jobb ember lenni ahhoz,hogy véleményt állíts mások munkájáról és személyiségéről.Bízok benne,hogy van annyi önérzeted amely elég arra,hogy észre vedd szánalmas és röhejes amit csinálsz és változtatni fogsz rajta. "Kár érte,kiváló ügynök volt!"
 2. Te meg próbálj egy internetes közösségben normálisan beszélni,mert akárhol meglátlak csak bohóckodsz.Facebookon és k*rva anyázol minden második poszt alatt meg fikázol bármit meglátsz,mintha te szartad volna a spanyol viaszt.Közben egy játékról beszélünk ami amúgy is kihaló félben van.Nem nagyon releváns,hogy úgy vársz játékos bázist majd,hogy ilyen attitűddel rendelkezel.Biztos sokaknak lesz kedve a kezed munkájával játszania.Ezt a szájba vágós témát meg hanyagold,mert ahogy látom anyádék neked se adtak normális nevelést,ahogy le degradálsz másokat.Picit kapj észhez,aztán mielőtt arról beszélsz,hogy normális elfoglaltságot találjon valaki,ne egy internetes közösségben próbálj mindenkit oltogatni.
 3. Azért az kemény hogy azért bannolt a rendszer pénzcsalás miatt,mert /mosogatas-al kaptam pénzt :'D
 4. Nos egy kis korareggel jelentés. Aktuálisan a játékosok száma egyenlő a nullával,ami őszintén nem is elkeserítő!Sajnos munka,iskola,jogosítvány mellett nem igen volt eddig időm ügyködni,ám most belehúzok!A jó múltkorában Blaise már segített pár ötlettel,ezért külön köszönet neki az ötletelés keretein belül.Képek hamarosan. :)
 5. A szavazás redménye szerint Angel Pine nyert! Részletes információ hamarosan!
 6. Szavazás hozzáadva! Mivel eléggé sok EQ-LP mapolt szerver van ezért gondoltuk feldobunk pár ötletet.A szavazás 03.26-dikán zárom le!
 7. Hamar meguntátok :D
 8. Köszönöm szépen! A szerver jelenleg is fut! Várunk mindenkit szerettetel!
 9. Benne van,viszont még mindig nem működik egyáltalán 1 ékezetes parancs se :) Megvan,igazad volt.Az emberi butaságnak nincs határa,rég volt már hogy ilyet csináltam.Köszi!
 10. Igazából közbe rájöttem hogy egy régi ZCMD-t használok...A másik szerver mappában lévőben benne volt alapból ez...Köszi szépen,és bocsi!Nézegettem már ezt hamarabb is,csak amit néztem includeot abba benne volt ha rákerestem arra a sorra :) EDIT:1 a probléma még mindig fent áll.
 11. Sziasztok.A problémám annyi lenne hogy egyszer csak gondolt 1-et a mód,és nem akarja érzékelni includeolt zcmd-vel az ékezetes parancsokat...Ékezet nélkül működnek,mint ahogy megvan írva maga,viszont anélkül egyáltalán nem...Mi lehet a probléma?Előre is köszi!
 12. Ez érdekes,nekem már a SA:MP sincs fent,nem is tettem fel ilyen kérdést :D
 13. Üdvözletem , Egy kis segítség kéne , Akármilyen RPG modot letöltök minden szép és jó parancsok minden tökéletes egy kivételével , A Kerítések illetve a házak eltünnek , meg egy két dolog , de nagyjából minden mapolás megmarad, de editorba pedig látom a teljes mapolást , mi lehet a probléma? Előre is köszönöm a válaszokat .
 14. Régi Lynx-hostingos id-t visszalehet kérelmezni az esetben hogy tudom a felhasználót?
 15. Felnéztem már mi újság,erre csupa jó hír fogad. :) Sok szerencsét!Ja és Zharko,tudod zhako khm.