Mate.

Fórumozó
 • Hozzászólások

  222
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

Közösségi hírnév

33 Kezdő

Mate. felhasználóról

 • Rang
  Teljes tag
 • Születésnap Augusztus 18

Egyéb

 • Steam
  mate1481
 • Játékos név
  Mate.
 • Titulus
  Fotó, videó vágó és szerkesztő // SA:MP Mapper // Piece of us brand

Utolsó profil megtekintők

1.255 profil megtekintés
 1. Heló, áttudnád írni "Mate."-ra ? Előre is köszi. :)
 2. Ahogy elnéztem a legtöbb új(!) játékos nem is áll a helyzet magaslatán, hogy letudja írni saját tapasztalatait. :)
 3. Mivel nem nagyon játszom más samp szervereken a StuntLifeon kívül, (mióta bezárt az MCPS és az mLife, ahol egyébként ugyanúgy nem a "Mate." nicket használtam) így random nevet választottam mindig ahányszor felléptem hozzátok. :)
 4. persze, én értem, hogy nincs más szabadidős tevékenységed ami jobban lekötve, de sajnos nem fogják túl nagy fogadtatással várni, mert ennek a játéknak nagyjából annyi, van 2-3 fix szerver ami megy évek óta, és ott játszanak akik még játszanak a samppal plusz hiába lesz igényes, még mindig az igénytelenségre van igény, hiába van mondjuk ezer magyar player, akik mondjuk egy héten egyszer elindítják a játékot, sajnos a megszokás miatt nem nagyon járnak máshová
 5. Három különböző alkalommal mentem fel, és az alábbi szituációk futottak le: Az admin tp cheatelt, és silent aimozott valami kis barátjával, gondolom a k/d statisztikáinak javítása érdekében. Segítséget kértem, és az adminok írogatták a chatre heccből, hogy /q. Megkérdeztem, hogy amúgy itt mit lehet csinálni, azon kívül, hogy semmit és kibannoltak. Alapvetően ilyen 'táborral', bár manapság eléggé hanyatlik a magyar SAMP, képesek lennétek kialakítva egy jó szervert, egy jó közösséggel. Ezek helyett inkább szidjátok a riválisnak tekintett szervereket, és bár merem gondolni, hogy nem ti szoktátok a játékosaitokat küldeni más szerverekre szidni azt, biztos vagyok, hogy gondolatokat ültettek beléjük, és a befolyásolható 10-16 évesek előszeretettel járkáltak át a közelmúltig bezárólag más szerverekre isteníteni ezt a bug halmazt, és szidni a másikat. A parancsokba foglalt szöveges megfogalmazások; igénytelen és néhol kételkedem, hogy bárki elvégzett volna 8 általánost. Köszi az élményeket. Milyen jó is néhanapján megnézni mi folyik itt-ott, hát "itt", még mindig olyan érzésem van mintha 2012 lenne, és nem jó értelemben. (2/10)
 6. mert a west rpg nagyon eredeti egyébként, mint névileg is, meg hát ugye tuti nem egy letöltött modból készült az egész
 7. valszeg olyan domaint, vagy hostingot használsz amit nem kedvel mr facebook
 8. hát biztos nincs valami nagy rankban, elég gyérül mozog a pályán
 9. map

  Jogos, és igazad van. Viszont azért készült erre a helyre a ház, mert az egyik szerverem lehetőségem adódott egy ennél rosszabb ház mappjának cserélésére. A módosított füves parkoló meg csak egyszerűen tetszett, mármint mint látványelem egy másik pályánál. :)
 10. Készítő: Mate. Objektumok száma: 196 Ebből a módosított objektumok száma: 60 Teleport koordináták: -2466.2590, 2250.6641, 4.8014 Képek: Itt Letöltés: Itt Ez volna életem első mappja igazából, amit egyedül csináltam. Talán később érkezik bővítés, illetve hiba javítás amint észrevesztek rajta / benne bármilyen hibát. Építő jellegű véleménykifejtést elfogadok, legyen az hideg, vagy meleg.
 11. Pulp fiction
 12. kalóz w7 hype, pár napos screenshot [hs width=500 height=300]http://i.imgur.com/aiyJXiC.jpg[/hs]
 13. A szerveren lévő játékosok nagy része írástudatlan analfabéták vagy értelmi fogyatékosok, szarban is eljátszanak, nincs igényük nagyobb színvonalra. Hidd el weboldalra sincs igény, akit innen meg kitiltanak vajon mit követhet el ? Mert amikor én fentvoltam jelen volt 3 tulajdonos is és semmit nem tettek a takony hülye gyerek ellen akik szerint "HACKELTEM"és orrba-szájba floodolva anyázott, megöltem a híres nevezetes tulajdonost (aki elvileg fizeti a hostot, már nem tudom mi volt a neve) és termesztésen kibannolt aimbot indokkal, amit egyébként a másik haveromtól kellett megkérdezni, (akivel felmentünk megnézni ezt a foshalmazt) mert nem írta ki az indokot, annyira jó.
 14. ha a retekszar mfds-nél akarod felhasználni akkor felejtsd is el