blackdog476

Segítõkész
 • Hozzászólások

  978
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

Közösségi hírnév

288 Kedvelt

3 követő

blackdog476 felhasználóról

 • Rang
  Hős tag

Egyéb

 • Játékos név
  blackdog476
 • Skype
  blackdog4761
 • Titulus
  Feketekutya

Utolsó profil megtekintők

901 profil megtekintés
 1. https://stackoverflow.com/questions/12251634/how-to-run-abc-exe-using-php Ezek nem segítenek?
 2. neharagudj elfelejtettem boldog szuletesnapot kivanni de remelem nem csusztam meg ki az idobol

  1. Mutasd az összes hozzászólást  1 több
  2. Ben

   Ben

   most előre vagy utólag kívánod JÓ LENNE ELDÖNTENI 

  3. blackdog476
  4. Ben

   Ben

   nincs mit 

 3. Sok sikert, ez volt a lehető legkisebb betűméret?
 4. pont ettől egyedi
 5. répa
 6. nagyon menci, de a cpanel még mindig nem megy
 7. DEFEATER[/member]
 8. Mindenképpen nagy respect, szép munka.
 9. Tudtommal nincs ilyen, viszont tudsz Permissiont adni usereknek, amivel rang nélkül tudnak dolgokat csinálni (pl rangot adni)
 10. Szerintem legegyszerűbben úgy lehet ezt megcsinálni, hogy dini-vel a fájlban az 1,2,3,4 .... 500 változó értékével dolgozol. Tehát, ha feljön valaki a szerverre, akkor a fájlban for ciklussal, azon belül dini_GetString-el lekéred az 1,2,3,4....500 változó értékét, és ha valamelyik egyezik, akkor leállítod a ciklust, beállítasz egy változót, hogy megtalálta. Utána ha megtalálta, akkor kiírod az xy playernek akié a fájl (és fentvan), hogy a pléjerke, aki valószínűleg a barátja csatlakozott a szerverre. Ha hozzá akarsz adni értéket (nevet) a fájlhoz, akkor megint végigmész for ciklussal a fájlban dini_getstring-el, ha az adott változó ( az = jel előtti szám ) értéke üres, akkor a ciklust leállítod, és dini_SetInt-tel beállítod a változó (szám) értékét. Ezzel a módszerrel ki is tudod listázni dialogba esetleg, törölni is tudod, vagy szerkeszteni.
 11. hahó, ez nem MTA
 12. Helyi változó beállításánál bukik el. Mit ír a nativechecker plugin?
 13. cctv_X floatként van létrehozva az enumban?
 14. Kérdezd le a parancsot futtató játékos járműjének ID-jét, és mentsd el egy változóba. Utána egy ciklussal kérdezd le az összes játékos járműjének ID-jét, és ha ugyan az, akkor formázd bele egy stringbe, a végén pedig írasd ki azt a stringet a parancsot futtató játékosnak. Vagy esetleg beleformázhatod egy dialogba a neveket új sorként is, ugyan úgy csak egy stringet kell formázni.
 15. Régen sokat játszottam vele, és pont az egyik nap gondolkodtam, hogy ismét elő kéne venni (CSAPDKIhamered). Köszi, jó hogy eszembe juttattad. Link a játékhoz: https://hu.ikariam.gameforge.com/ [spoiler=Csata a(z) Barbár falu városért] Csata a(z) Barbár falu városért (13.10.2016 17:16:40) blackdog476 innen: Polisz vs Barbárok innen: Barbár falu --------------------------------------------------------------------------------------------- ............................................. - Barbár buzogányos.......................1(-0) Dárdás..................................3(-0) - ............................................. --------------------------------------------------------------------------------------------- Tábornokok..................................0 - Tábornokok..................................0 Támadó pontok...............................0 - Védelmi pontok..............................0 Elszenvedett sérülés........................0 - Elszenvedett sérülés........................0 Sérülés százalék...........................0% - Sérülés százalék...........................0% ---------------------------------------------------------------------------------------------