blackdog476

Segítõkész
 • Hozzászólások

  983
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

Közösségi hírnév

288 Kedvelt

3 követő

blackdog476 felhasználóról

 • Rang
  Hős tag

Egyéb

 • Játékos név
  blackdog476
 • Skype
  blackdog4761
 • Titulus
  Feketekutya

Utolsó profil megtekintők

1.307 profil megtekintés
 1. Szia. Valószínűleg erre azért nem kapsz választ, mert így azok is hozzáférnének ehhez, akik "újabb copy szervert szeretnének csinálni". A youtubeon egyébként én már találkoztam konkrétan ilyen jellegű tutorial videóval, sőt, most is látok egyet elég egyértelmű címmel, 8:21 hosszal.
 2. Ezzel tudsz kiszedni random elemet egy tömbből: https://stackoverflow.com/a/4233416/10437644 Az SMS küldésre pedig az EDSMS ad dokumentációt valószínűleg. Ahogy látom már megoldva.
 3. Alapból van egy modulkezelő a szerveren. Ez pont arra való, hogy ha letöltesz valamit, amiben van meta fájl, akkor az egész mappát átrakhatod a resources mappába, majd miután felmentél a refresh parancs után a start paranccsal tudod elindítani a scriptet amit beraktál. Ajánlott olvasmány: https://wiki.multitheftauto.com/index.php?title=HU/Bevezetés_a_scriptelésbe
 4. mindenhogy annyi.
 5. a plugin nincs / rosszul van betöltve
 6. https://stackoverflow.com/questions/12251634/how-to-run-abc-exe-using-php Ezek nem segítenek?
 7. Sok sikert, ez volt a lehető legkisebb betűméret?
 8. pont ettől egyedi
 9. répa
 10. nagyon menci, de a cpanel még mindig nem megy
 11. DEFEATER[/member]
 12. Mindenképpen nagy respect, szép munka.
 13. Tudtommal nincs ilyen, viszont tudsz Permissiont adni usereknek, amivel rang nélkül tudnak dolgokat csinálni (pl rangot adni)
 14. Szerintem legegyszerűbben úgy lehet ezt megcsinálni, hogy dini-vel a fájlban az 1,2,3,4 .... 500 változó értékével dolgozol. Tehát, ha feljön valaki a szerverre, akkor a fájlban for ciklussal, azon belül dini_GetString-el lekéred az 1,2,3,4....500 változó értékét, és ha valamelyik egyezik, akkor leállítod a ciklust, beállítasz egy változót, hogy megtalálta. Utána ha megtalálta, akkor kiírod az xy playernek akié a fájl (és fentvan), hogy a pléjerke, aki valószínűleg a barátja csatlakozott a szerverre. Ha hozzá akarsz adni értéket (nevet) a fájlhoz, akkor megint végigmész for ciklussal a fájlban dini_getstring-el, ha az adott változó ( az = jel előtti szám ) értéke üres, akkor a ciklust leállítod, és dini_SetInt-tel beállítod a változó (szám) értékét. Ezzel a módszerrel ki is tudod listázni dialogba esetleg, törölni is tudod, vagy szerkeszteni.
 15. hahó, ez nem MTA