Szerző Téma: [HUN][RPG]-=Little Town Stories=-@2019  (Megtekintve 2953 alkalommal)

[HUN][RPG]-=Little Town Stories=-@2019
« Dátum: 2019. December 05. - 23:49:15 »
+1
[HUN][RPG]-=Little Town Stories=-@2019
 
\"47652b225a83f9f385953ede4fafa82b.jpg\"
 
Nos mit is mondhatnék annó 2009 -ben bekerültem megismerkedtem A szerverrel ... a szerverrel honnan 70 x voltam kitiltva illetve volt körübelül 15 Accountom és azt sem tudtam mi azaz RP.!Voltak pénzösszegek amiért volt hogy kaptam feloldást is ez nem az a téma szóval sokmindenen átvergődtünk  mikor már picit idősebb voltam máshogy áltam hozzá természetesen a tulajdonos is a múltat nem változtathatom meg ! De nem is akarom életem legjobb évei voltak volt hol eltöltenem az időt egyszerűen imádtam imádtam hogy LittleTown-ban felkel a nap imádtam minden eggyes percet az Rp szitukat is és az éjszakai hülyéskedéseket  eltelt sok sok év Láttam sok fórumon hogy Próbálkoznak MTA Illetve Gta V  hogy  melyik lenne a kedvezőbb őszinte leszek  eggyik sem! LittleTown úgy az igazi ha SAMP on marad tehát Nyáron elkezdtünk csevegni Pistivel azaz Szokolaival.. Hát most ide jutott az idő hogy év vége van  aki egy kicsit retrónak érzi illetve Nosztalgiázni szeret az jöjjön tegye meg hiszek benne hogy nem halt ki SAMP főleg nem LT ne a múltamat nézzétek illetve a negatív kommenteket hanyagold mert ez nem arról szól ha ellenségeskedni akarsz keress fel privátban! Köszi! 
 
Adatok :
 
Játéktér : LittleTown -Montgomery-Dillimore 
 
Alapmunkák : 
 
-Úttisztító : CourtHouse Megyében kell az utat takarítanod 
 
-Pizzafutár : LittleTown-ban kell az éves embereknek a pizzát kiszállítanod 
 
-Postás : CourtHouse megyében kell a leveleket postáznod
 
-Földműves : LittleTown farmon kell kombájn segítségével aratni 
 
Leaderes Munkák :
 
-Mentős
 
-Rendőr
 
-Taxis
 
-Szerelő
 
-Rádiós
 
Szerver Adatok:
 
HostName: [HUN][RPG]-=Little Town Stories=-@2019
Address:  server28.clans.hu:7797
Players:  0 / 60
Ping:     16
Mode:     LT-RPG 0.3 Béta
Language: CourtHouse Megye

 
Adminok:
 
Szokolai István / Fejlesztő-Tulajdonos
 
Montvai Dávid / Fejlesztő-Tulajdonos
 
\"1859cc0be26611acf6d211a6b7e7308f.png\"
 
 
 
Szerver Korábbi Videó : 
 


   

 
 
 


   

 
 
« Utoljára szerkesztve: 2019. December 05. - 23:51:57 írta Déw17 »

Elérhető grove4l

  • 1545
    • Profil megtekintése
[HUN][RPG]-=Little Town Stories=-@2019
« Válasz #1 Dátum: 2019. December 13. - 13:25:53 »
+2
Mindig is Bíróság megyében szerettem volna utat nyalni.

[HUN][RPG]-=Little Town Stories=-@2019
« Válasz #2 Dátum: 2019. December 18. - 00:25:35 »
0
Szuper 

[HUN][RPG]-=Little Town Stories=-@2019
« Válasz #3 Dátum: 2019. December 25. - 18:33:05 »
0
Tl;Dr: Kicsivel több mint 1 óra játék alatt több hibát találtam a szerveren mint játékost csúcsidőben.
Nekem semmi problémám nincs azzal, ha valaki megpróbál feléleszteni egy régebben híres szervert, sőt még támogatnám is. De! Könyörgöm, ha már erre készül valaki, akkor ne egy hulladék élményt adjanak át a játékosok részére akiknek fogalmuk sincs az egészről, hogy mi merre... 
 
Haverom mondta, hogy valaki felélesztette LT-t. Csak ez miatt a szerver miatt leszedtem ismét a GTA-t mondom milyen jó lesz, szét adnék már egy kis sampos rp-t és ha ki is van halva az egész samp közösség, egy ilyen névvel még lehet lesz is valami. Erre belépek este 23:16 kor. Végigvezet nagyban a szokásos kezdő kérdéssoron, karakterbeállításon. El is kapott a nosztalgia, hogy ahhh régi szép idők milyen jó is volt.
 
Olvasom chatet ahol közli velem, hogy az okmányaimat el kellene intézni elsősorban, ha nem tudom hogyan lehet írjam be ezt a parancsot. Beírtam. Elvezetett a rendőrségre ahol szembesültem, hogy a rendőrség valós időben csak 8 és 20 óra között van nyitva. Na mondom fasza, majd máskor akkor. Ballagok nagyban a városban amikor egyszer meglátom, hogy \"Okmányiroda\". Először is furcsáltam, hogy miért rendőrségre kellene mennem ha az irataim rosszak, ezért betértem. A korom eleve kérte a karakter készítésekor, amit biztonság kedvéért újra megadtam. Másik opció a nemem meghatározása volt amire rábökve rájöttem, hogy ehhez 2000$-ra van szükségem. Miért is? Kezdésnek 1000$-al kezd a játékos. Hát akkor ha már úgyis ittvagyok az okmányirodában ami nem mellesleg munkaügyi is, elvállalok már valami jó kis munkát és összeszedem azt a maradék ezrest. Földművelő lettem. Elsétáltam nagyban a farmra ahol megláttam a kombájnt. Beszállok majd azonnal kidob a járműből, mivel nincs jogosítványom.
 
Amikor kidobott a kombájnból megmaradt a CP amibe kíváncsiságból beleszaladtam. Megadta a következő CP-t. Végigdaráltam és kifizetett.
 
Na jó hát akkor úgyis van 1000$-om, biztos erre adták, megkeresem az autósiskolát nem akarok nonozni, hogy kézzel felszántok 2 perc alatt fél hektárt.. Megnéztem a régi LT-s autósiskola helyén, hogy ott bírok-e jogsit szerezni de nem nyertem, mert ott már szerelőtelep van. Nem találtam sehol. Átgyalogoltam DM-be, ott sem. Onnan átmentem MG-ben ott sem láttam. Megláttam MG-ben, hogy van egy kis \"tudakozó\" állvány amit használni tudok ha nem tudom mi merre van. LT szélén, valahol a farm és az eredeti benzinkút között van az autósiskola. Remek, sprinteltem vissza MG-ből. Itt aznapra feladtam. Megérkeztem végre az autósiskolához nagyjából 20 perc keresgélés után. Kresz vizsgát elkezdem, kiír pár információt amit IRL jogsi nélkül is tud az emberek 99%-a, semmiség az egész. Kaptam egy 5 kérdéses kis rövid kérdőívet mielőtt a rutint el tudnám kezdeni. Az egyik kérdésnél viszont fennakadt a szemem.
 
\"rrnC0R9.png\"
 
A helyes válasz a C opció. Az első része teljesen érthető, hisz ez a jobbkéz szabály, de a második része hatalmas kérdőjel.
 
Túltettem ezen is magam, előfordul az ilyen. Tovább a rutinra. Hoppá, beszálltam a járműbe, de a motor nincs elindítva. Chaten semmi, hogy hogyan indítom el. Na hát akkor a szokásos dolgokat végigpróbálom. /motor /beindít /indít, végignyomtam a 2-est q/e/g billentyűket és semmi. /help. Helpen belül majdnem az utolsó kis rész a /jármű ami a járműpanelt hozza fel. Ezen belül van az indítás. Ismét 5 perc keresgélés után megcsinálom a rutint. Jöhet a forgalmi. Szállok be ismét a kocsiba amikor azonnal megbukok, mert a jármű újraspawnol. 
 
Na jó hát ilyen is előfordul, pitiáner hiba. Pénzem még maradt, hát bemegyek és elindítom újra. Ezúttal nem spawnolt újra, megbírtam csinálni. Az utolsó cp-hez érve viszont ismét megbuktam, mert egy kis kb 20 fokos rámpa az autóssulira felvezetve úgy megdob, hogy sérül a kocsi. Na jó újrapróbálom. Most nagyon óvatosan megcsinálva sikerült bevinnem sérülés nélkül a kocsit.
 
Nem mellesleg hozzátéve az 5 kérdésből és az eredeti kresz \"tananyag\"-ból egyik sem állította azt, hogy rendőrlámpánál meg kell állni vagy hogy mennyivel mehetek lakott területen belül, ezért nem is foglalkoztam IC ilyenekkel, mentem mint az őrült, bár az aktuálisan aktív 1db admint nem nagyon zavarta ez.
 
Jó hát akkor ismét meló. Mivel elég sok CP-s a földművelő és keveset fizet, így munkát váltottam a jó öreg pizzásra. Pizzáztam vagy 15 perce amikor ráeszméltem, hogy jó lenne egy első mérföldkő. Mit is akarok elsőnek venni. Legyen egy autó. Megkerestem az autósboltot ahol amint beleállok a CP-be ez fogad.  \"nby5pN4.jpg\"
 
Kicsit állbavágott a 6-os szint, mert aktuálisan 0-ás vagyok, de már most herótom van attól, hogy mindenhová gyalogolok, alap futással. Hát jó, grindolok egy kis xp-t és leveluppolok. Gondoltam ezt én naívan amire rájöttem, hogy nem tudom hogyan is lehet szintetlépni. /help-ben semmi ezzel kapcsolatban (Mellesleg nagyon szép az a piros fehér zöld szinezésű help, de tényleg).
 
\"RI1zAsg.jpg\"
 
Megláttam, hogy van fent egy admin, ezért írtam /b-ben. Mivel régen játszottam, elfelejtettem, hogy ez valószínűleg csak local OOC, ezért írtam egy /report-ot kérdezve, hogy mi a parancs a szintlépésre, mivel végigpróbáltam minden ésszerűt és egyikre sem reagált semmit. 10 perc után válasz helyett kaptam egy crasht, majd amire visszajöttem egyedül voltam a szerveren. 
 
 
 
Nem negatív kritikának vélem ezt, inkább annak, hogy talán elkellene gondolkozni azon, hogy ha ezt a magam játszott 1 óra 10 percével tapasztaltam, akkor mennyire lehetne ezeket a pitiáner problémákat kiszűrni az admingárdának percek alatt, ha egyszer például nem azzal foglalkozna, hogy vegyen egy kisvárosi témába nem illő kocsit és lefoglaljon egy házat. (Azt legalábbis elképzelnem, hogy egy jelenleg ekkora közösségű szerveren, a BB-ben fellelhető 6 kocsi közül van 1 Super GT, 1 ZR illetve 1 Sultan eléggé nehéz máshogyan)
 
 \"zTDRhtx.jpg\"
 
\"5u9mG9e.jpg\"
 
 
 
Egyéb nyalánkságok amit ennyi idő alatt tapasztaltam:
 
Most akkor 20$ egy pizza vagy 35$? A 20$-t akkor írja, ha beírom /pizzahelp, a 35-öt kézbesítéskor.
 
\"Ik5GtBw.jpg\"
 
Ha pizzás faggio-ra ülök és beírom a /jármű parancsot majd kilépek a menüből, 2-es lenyomásra nem reagál.
 
\"2kpOyxw.jpg\"
 
Ha viszont a kombájnba ülök, ugyan ezt eljátszva ez fogad.
 
\"8S2962P.jpg\"
« Utoljára szerkesztve: 2019. December 25. - 18:34:15 írta balix017 »

Re:[HUN][RPG]-=Little Town Stories=-@2019
« Válasz #4 Dátum: 2020. Január 14. - 13:47:56 »
0
Ennyi időt pocsékolni :D 2014 ben leállított mod -ot tettük vissza Pistivel  semmi szándékunk nem volt hogy fejlesszük vagy bármi 
Ezek az el irások /buggok eddig is voltak 6 év után csak észrevehetted  :D
Persze semmi rossz indulat mi csak noszti ból indítottuk el munka és család mellet nem kifizetődő .. :D

 

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2024, SimplePortal