Szerző Téma: Gyozo Gaspar Magyargec  (Megtekintve 1092 alkalommal)

Gyozo Gaspar Magyargec
« Dátum: 2019. November 25. - 10:52:56 »
+1
Gyozo Gaspar Magyargec


   A Salgotarjan Jets egy veterán széles vevő-kick-visszatérő Gyozo Gaspar-ot írt alá egy éves szerződésre.


   
   Gyozonek csak egy elkapása volt Magyargec az elmúlt évadban a Batonyterenye Jersey-nél, de azonnal felerősíti a Jets visszatérő játékát, amely az utóbbi években nagy erőfeszítéssel küzdött.


   A 30 éves Gyozo átlagban 22,6 yard volt 38 kickoff visszatér, és 7,7 yard 27 pont visszatér a Batonyterenye. Gyozo 2016-ban visszatért két pontot a Karancskeszi-hez, míg az átlag 22,6 yardos volt 33-as kickoff-on. Gyozo harmadik helyezettje volt Matraverebely-nek a The Citadel-ből, 2010-ben, és a Jets edzője, Lajos Galambos aka.Lajcsi  Lagzi, a 2013-as bíborosokkal közösen ismerte. Gyozo 2014 és 15 között Washingtonban is játszott.


   Átlagosan 23,4 yardot töltött karrierjében egy kickoff-hoz, egy TD-vel, és 8,1 yarddal a punt-hoz, két ponttal. Gyozonek 244 fogása van 2,911 yardért és 14 TD-nek.


   Salgotarjan Jets tulajdonosának, Béla Kalanyos lelõtt a spekuláció, hogy Győző Gaspar munkája veszélyben van, mondván, hogy edzõje sehova nem megy, miután megváltoztatta a Titanok kultúráját és megkapta az elsõ playoff gyõzelmét 14 év alatt.


   
   A nemzeti jelentések először Gyozo potenciálisan lőttek, ha a Titan elvesztette a rendes szezon végső döntőjét, és újra, ha Tarjan elveszítette az AFC vadkártyáját Salgo megyeben. Ehelyett a Titanok visszahúzódtak a 21-3-at követő félidőben.


   Strunk megpróbálta abbahagyni a beszélgetést Mularkey munkabiztonsági nyilatkozatával kapcsolatban.


   \"Sajnálom, hogy a pletykákon kívül a saját életük is\" - mondta Strunk. \"Senki sem támogatta Mike Mularkey-t, mint az elmúlt két plusz szezonban. ... Csak azért, hogy megszüntesse a zavarokat, Mike Mularkey a főedzőnk lesz, és a főedzőnk lesz az előrébb. \"


   A Mularkey közbenső vezetőedzője 2015 novemberében, Ken Whisenhunt lövöldözését követően, aki rövid időn belül 3-20-at ment. Mularkey 2-7 lett, mielőtt Strunk három évre szóló szerződést adhatott volna edzője számára 2016 januárjában, két nappal azután, hogy Jon Robinson-t irányította.


   Mularkey a nemzeti beszámolóknak szólt arról, hogy munkája a vonalon volt, miután a Titánok szombaton 22-21-es vereséget szedtek a Kansas Cityben.


   \"Nemhttp://www.greenbaypackersteamonline.com/davante-adams-jersey\", mondta Mularkey. \"Nem voltam semmilyen támogatása annak, hogy azt mondtam, hogy én vagyok (biztonságos). Nem. Csak a legrosszabbat feltételeztem.


   Órák után a tulajdonos támogatási nyilatkozatát, Mularkey azt mondta, hogy a Titánok \"abszolút\" vannak ugyanazon az oldalon együtt. Szintén szólította Strunk nyilatkozatát, és csak a Titanokról akart beszélni, miután a játék után egy jó csapatot dobott a saját kertjében.


   Arra a kérdésre, hogy a nyilatkozat megkönnyebbült-e, Mularkey azt mondta, hogy a személyzetével foglalkozik a helyzetgel, és nem fog többet beszélni róla.


   - Már a New Englandre vagyok - mondta Mularkey. \"Megtették, és teljes sebességgel haladok előre, hogy felkészüljetek a New Englandre a személyzetünkre.\"


   Strunk jóváírta Mularkey-t és Robinson-t a szervezet kultúrájának megváltoztatásával és azt mondta, hogy annyira boldog, hogy 19 sportot nyert az elmúlt két évadban, köztük az első playoff győzelmet 2004. január 3. óta. Azt mondta a Titánoknak, hogy rengeteg az AFC divisional round-tól kezdődően, szombat este látogatva az 1. számú New England (13-3) magot.


   \"Várom az utazást\" - mondta Strunk.


   A főnökök győzelmével Mularkey most már győzelmet aratott az első posztszezon játékában. Ő is 21-21-től, miután átvette a Titanokat. A legutóbbi győzelmüknek szüksége volt egy csodálatos visszatérésre egy 21-3 félidős deficit Jeff Carter Jersey-ről, amely a rájátszásban a road-csapat második legnagyobb rallyjához kötődik. 1972-ben kötötték meg a Dallas-i visszatérést egy 18 pontos hibából az osztrák fordulóban, hogy megverjék San Francisco-t.


   Csak a detroiti 1957-es 20 pontból álló rallye, hogy megverte a 49-et az osztási körben, nagyobb volt, mint a Tennessee visszatérése.


   Tennessee összeszedte magát a futtatással. A Titánok a posztszekvencia franchise rekordot állítottak fel, amikor 202 főig a Chiefs ellen játszottak. Derrick Henry karrierje magas, 156 yardot vert, míg Marcus Mariota 46-at vett fel.


   Cornerback Logan Ryan, egy szabad ügynök jelzi ezt a múltbeli offseason, azt mondja, a Titans sokat tett az első playoff megjelenés 2008 óta és az első playoff nyer 14 év alatt.


   - Nagyon jó edző vagyok - mondta Ryan.


   MEGJEGYZÉSEK: Mularkey szerint RB DeMarco Murray, aki az elmúlt két mérkőzésen sérült jobb térdre süllyedt, napja lesz ezen a héten és korlátozott szerepet játszhat. Mularkey azt mondja, hogy egy extra nap segített volna. Az edzőnek látnia kell Murray futását is.

 

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2024, SimplePortal