Szerző Téma: Segítsetek!  (Megtekintve 1134 alkalommal)

Segítsetek!
« Dátum: 2019. Július 29. - 13:26:41 »
0
Segítsetek!
Sziasztok!
 
A kérdésemet szerintem sokan meg tudnák válaszolni, de eddig sehol senki nem tette meg szóval itt próbálkozok!
 
Hogyan tudok egy letöltött (pl.:ExternalGaming) szervert beüzemelni házi szerveren.Tudom ez furán hangzik, de tömören:Nem hostolt hanem házi szerveren hogyan tudnám ezeket megcsinálni?Vagy elég lenne ha valaki küldene egy működő admin system-et valami seemta stílusút, mivel nekem igazából csak az kéne de nagyon:D
 
UI.:NEM egy újabb copy szervert szeretnék csinálni, hanem csak a haverokkal akarnák ott barmulni!
 
A válaszokat előre is köszönöm(az admin systemet jobban:D)
 
Üdv.:Drake

Segítsetek!
« Válasz #1 Dátum: 2019. Augusztus 03. - 10:26:05 »
0
Szia.
 
Valószínűleg erre azért nem kapsz választ, mert így azok is hozzáférnének ehhez, akik \"újabb copy szervert szeretnének csinálni\".
A youtubeon egyébként én már találkoztam konkrétan ilyen jellegű tutorial videóval, sőt, most is látok egyet elég egyértelmű címmel, 8:21 hosszal.

Nem elérhető Fuzzy

Segítsetek!
« Válasz #2 Dátum: 2019. Augusztus 03. - 11:14:33 »
0
Szia, megkeresed az MTA mappáját, majd server -> mods -> deathmatch -> reousrces. Oda bemásolod a scripteket, ezután visszalépsz egyet és az mtaserver.conf-ot is megírod. Ha ez mind kész akkor letöltesz egy XAMPP nevű alkalmazást majd az xampp control-t megnyitod és elindítod az Apache-t és a MYSQL-t. Ezután localhost/phpmyadmin oldalra felmész létrehozol egy új adatbázist majd feltöltöd a táblázatot. (.sql file). Ha ez is megvan akkor a resources mappába megkeresed az mta_connections, mta_mysql vagy mta_core mappát. (Nem tudom hol van nem igazán foglalkoztam vele) ebben kitöltöd a phpmyadmin adatait: A host az localhost legyen, felhasználónév: root a jelszót pedig üresen hagyod. databasename-hez pedig a létrehozott adatbázis nevét írod.
 
Remélem tudtam segíteni :)

Nem elérhető #ωᴇʙsᴛᴇʀ

  • 425
  • Aki hisz az megbocsatast nyer .. Egy jo nap
    • Profil megtekintése
Segítsetek!
« Válasz #3 Dátum: 2019. Augusztus 03. - 14:27:42 »
0

 

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2024, SimplePortal