Szerző Téma: [Húsvét] Egyszerű kis script  (Megtekintve 2547 alkalommal)

Nem elérhető Fuzzy

[Húsvét] Egyszerű kis script
« Dátum: 2019. Április 14. - 14:50:01 »
0
HÚSVÉT
 
Sziasztok, tőlem még nem nagyon láthattatok publikációkat, de nem is vagyok még olyan régi tag. Ez a topic inkább a kezdő szerverkészítőknek szól. Legyen szó RP akár FUN szerverről, merem remélni, hogy sokak szeretnének egy kisebb húsvéti eventel kedveskedni a játékosainak. Mivel hamarosan húsvét, ezért is dobtam össze egy kisebb scriptet, melyet szabadon fel lehet használni, és ha követitek az utasításaimat, könnyen be tudjátok üzemelni bármelyik szerverre.
 
Nos, a script jelenleg minden újra indításkor létrehozza a modellezett tojásokat. (FIGYELEM! A tojás modellezése nem saját!) Ezek mellett óránként a felszedett tojásokat újra lehelyezi. Az általa nyújtott ajándékot pedig a tojásra való kattintásnál kapjátok meg. Az ajándékot nektek kell hozzácsatolni, melyet majd elmondok hogyan kell.
 
Beüzemelés:
 
   A letöltött mappában találjátok
 

  •    meta.xml -> Ehez nem kell nyúlni.


  •    server.lua -> Lehetőleg ehez se nyúlj


  •    global.lua -> No, ez az első script melyben találsz egy változót, és egy táblát. az eggID mellé egy Object id kerül, erre lesz modellezve a tojás, és ezt az objectet hozza létre a script.


  •    Továbbá ebben a scriptben az eggPos táblában a minta szerint be kell írni az x, y, z kordinátákat, hogy hol is legyenek tojások. Szerveren belül a pozíció lekérése gondolom megy.


  •    client.lua -> Itt találtok egy 3-4 soros ki kommentelt részttt, ahová be kell írnotok az ajándékot, hogy mit is adjon a tojás. (Pénz, item stb.) Ha nem sikerül, akkor keress fel és segítek.


Ha bármi hiba merülne fel, esetleg nem működne a script, esetleg bővítsem valamivel, írjatok kommentet és segítek, ugyanis a scriptet még nem teszteltem.
 
Letöltés/Download:
 
http://www.mediafire.com/file/30197fdlfp2c711/easterEvent.rar/file

 

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2024, SimplePortal