Fuzzy

húsvét
[Húsvét] Egyszerű kis script

1 hozzászólás ebben a témában

HÚSVÉT

Sziasztok, tőlem még nem nagyon láthattatok publikációkat, de nem is vagyok még olyan régi tag. Ez a topic inkább a kezdő szerverkészítőknek szól. Legyen szó RP akár FUN szerverről, merem remélni, hogy sokak szeretnének egy kisebb húsvéti eventel kedveskedni a játékosainak. Mivel hamarosan húsvét, ezért is dobtam össze egy kisebb scriptet, melyet szabadon fel lehet használni, és ha követitek az utasításaimat, könnyen be tudjátok üzemelni bármelyik szerverre.

Nos, a script jelenleg minden újra indításkor létrehozza a modellezett tojásokat. (FIGYELEM! A tojás modellezése nem saját!) Ezek mellett óránként a felszedett tojásokat újra lehelyezi. Az általa nyújtott ajándékot pedig a tojásra való kattintásnál kapjátok meg. Az ajándékot nektek kell hozzácsatolni, melyet majd elmondok hogyan kell.

Beüzemelés:

   A letöltött mappában találjátok

  • meta.xml -> Ehez nem kell nyúlni.
  • server.lua -> Lehetőleg ehez se nyúlj
  • global.lua -> No, ez az első script melyben találsz egy változót, és egy táblát. az eggID mellé egy Object id kerül, erre lesz modellezve a tojás, és ezt az objectet hozza létre a script.
  • Továbbá ebben a scriptben az eggPos táblában a minta szerint be kell írni az x, y, z kordinátákat, hogy hol is legyenek tojások. Szerveren belül a pozíció lekérése gondolom megy.
  • client.lua -> Itt találtok egy 3-4 soros ki kommentelt részttt, ahová be kell írnotok az ajándékot, hogy mit is adjon a tojás. (Pénz, item stb.) Ha nem sikerül, akkor keress fel és segítek.

Ha bármi hiba merülne fel, esetleg nem működne a script, esetleg bővítsem valamivel, írjatok kommentet és segítek, ugyanis a scriptet még nem teszteltem.:relaxed:

Letöltés/Download:

http://www.mediafire.com/file/30197fdlfp2c711/easterEvent.rar/file

Megosztás


Megosztás link alapján
Megosztás egy közösségi oldalon

Regisztrálj vagy jelentkezz be, hogy válaszolhass

Csak felhasználóként kommentelhetsz.

Regisztrálj

Légy közösségünk tagja még ma! Csak fél perc.


Regisztrálok

Jelentkezz be

Már van felhasználód? Lépj be!


Bejelentkezek