Szerző Téma: Köszönjük NevadaRPG!  (Megtekintve 5417 alkalommal)

Köszönjük NevadaRPG!
« Dátum: 2019. Március 30. - 13:14:30 »
+1
Charlotte Betranche volt scripterünk szervert nyitott modunkkal. Mivel nem ment neki jól a szervere, rá egy évvel, március 22-én feltörte a SuperLifeRPG FTP-jét és lelopta a modot és a mapot.
Ezekután FaceBook-on publikálta. Mégegyszer köszönjük NevadaRPG és Charlotte Betranche ezt a tisztességes versengést a SAMP szerverek világában!

Köszönjük NevadaRPG!
« Válasz #1 Dátum: 2019. Március 30. - 16:28:52 »
0
xd
Csak egy kérdés. Kit érdekel? 

Nem elérhető gbr333

  • 670
    • Profil megtekintése
Köszönjük NevadaRPG!
« Válasz #2 Dátum: 2019. Március 30. - 16:57:01 »
0


   

 
 

Darell.M

  • Vendég
Köszönjük NevadaRPG!
« Válasz #3 Dátum: 2019. Április 04. - 19:21:37 »
0
Még azt mondom ha dolgoztatok volna a móddal, de csak egy szaro EQ-LP mód D: Cntrl F: Keresés XYRPG Helyettesítés SuperLifeRPG. 

Köszönjük NevadaRPG!
« Válasz #4 Dátum: 2019. Április 05. - 16:16:45 »
0
Függetlenül attól,hogy kinek mi a véleménye a SuperLife-ról ,amit Charlotte (Aki egyébként pali,de lány névvel van FB-je is :o ) csinált az undorító és törvénybe ütköző.
Ha kritizálod kitilt. Ha másik szerverről mentél át a Nevadára kitilt. Facebookon ha válaszol,akkor is csak ironizál és próbálja parodizálni amit írsz. YouTube-on ha hozzászólsz a kommentjéhez egyből játsza az AuTiSáT.  Szóval emberilég is egy beteg emberről beszélünk. Az egy dolog,ha valaki fiúként lányt RP-z (vagy fordítva) ,de amikor már a lány karakternek külön Facebookot csinál és ezt a Facebook aktívan használja is ott gondok vannak. 
Akik a nevadán fentvoltak és regisztáltak a fórumra is azok közül többen panaszkodtak,hogy nemsokkal regisztráció után valaki megpróbált belépni a Google fiókjukba. NEM KELLETT VOLNA AZT A JELSZÓT HASZNÁLNI ,AMIT AZ EMAILHEZ HASZNÁLNAK,ez igaz,de visszaélni sem lett volna szabad ezekkel az adatokkal.
Már rég túl messzire ment ,igazából csak idők kérdése míg valaki kideríti ki is ő valójában és elkapja,vagy valaki feljelentést tesz ellene. Egy modot kiadni egy dolog,de az amikor mások Google Fiókjába próbál belépni már sok. Ott személyes képek/videók/fájlok/levelezések stb vannak,ezentúl emailen keresztül hozzá lehet férni szinte bármihez (Facebook,Insta,Snap stb) ami megint egy kényes ügy. 
 
\"936AAAAAAAAAAVA.png\"
 
Ettől neki nem lesz több játékosa. Nem lesz jobb a szervere.
 
 
\"743AFaFsadasda.png\"
 
Aki szerint 9:49-kor ebédelnek az óvodában azzal vannak problémák :D Na meg homokozásról beszél egy olyan \"ember\" aki egy játékbeli ,női karakternek készített facebook profilt használ a való életben? 
 
Lehet szidni a SuperLife-ot,de ennek a posztnak pont nem az a lényege. Szerintem az,amit ez az \"ember\"(-nek nevezett szar) művel ,és az,hogy visszaél mások adataival sokkal komolyabb dolog annál,minthogy a SuperLife milyen modot használ.

Köszönjük NevadaRPG!
« Válasz #5 Dátum: 2019. Április 05. - 16:42:47 »
+1
szerintem fogjátok be, senkit sem érdekel egyik GF szerveretek se

 

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2024, SimplePortal