Szerző Téma: Future Project DM Szerver SEGÉDSCRIPTER  (Megtekintve 3072 alkalommal)

Nem elérhető FPDS

Future Project DM Szerver SEGÉDSCRIPTER
« Dátum: 2019. Március 24. - 15:07:42 »
0
Sziasztok!
 
Nem régiben írtam egy témát a Hamarosan nyíló szerverek fórum témába! Ott az van levezetve, hogy egy a SA:MP közösségért készülő FUN szervert szeretnénk készíteni! Ahol tényleg egyedi rendszerek vannak és lehetetlen scripteket valósítunk meg (szeretnénk)!
 
Nos, nem kevés energiát beletöltöttünk már a szerverbe, ami még mindig nem elég! 06.01.-én lesz a nyitás és sajnos még sehol sem tartunk, mivel a Főscripterünk nem nagyon ér rá, eddig én tudtam megcsinálni az alapokat, mivel nem vagyok nagy scripter, haladó vagyok, így rendszerekhez csak egy hajszálnyit értek. Eddig megcsináltam az alap FUN parancsokat, reakcióteszteket, teléket. Mappoltunk eleget, de még az se elég, de az nem gond, mivel én főállásban mapper vagyok, abban nem kell segítség!
 
De scriptelésben igen. Tényleg egy egyedi és szórakoztató szervert szeretnék létrehozni!
 
120 férőhelyes lesz a szerver, amire már meg is vannak az emberek, többszörösen lesz tele a szerver, (Van egy 11+ ezer követős instagram oldalam, onnan jönnének az emberek) ezért is kellenek a jó scriptek/mappok!
 
 
Én ezt nem csak viccnek és játéknak fogom fel, szeretném újra visszahozni a régi SA:MP közösséget, amikor mindenhol voltak playerek, klánok, bandák!
 
TERVBEN van, hogy más szervereknek is segítünk, mivel szerintünk önzőség lenne, hogy sok embert bevezetünk a SA:MP világában, de csak a mi szerverünkre, szóval minden szerver hírdetve lesz, amint helyrejöttünk!
 
 
 
A LÉNYEG: Kellene nekünk egy tényleg eléggé profi, kreatív scripter, aki segítene a lehetetlent is megvalósítani! SZERZŐDÉSSEL!! Internetes szerződést kötnénk, amiben benne van, hogy ha kisajátítja az eddigi adatokat, esetleg, ha felmondana, vagy kiakarna cseszni velünk, nem vinné el a módot, amennyiben mégis, hajlandó vagyok rendőrésghez fordulni. Lehet nevetsz most, de nekünk sokat jelent ez a szerver és tényleg a KÖZÖSSÉGÉRT csináljuk!
 
Jól gondold meg a jelentkezésedet! Idővel, ha elindul a szerver, minden admin havi FIZETÉST FOG KAPNI! A fizetés aktívitástól és admin ranghoz méltó viselkedéstől függ!
 
 
 
Jelentkezésedet ide is írhatod komment szekcióban, esetleg PM-ben, de örülnék, ha a Hivatalos oldalunkra írnál rá: 
 
https://www.facebook.com/pg/gtasampfpds/posts/?ref=page_internal
 
 
 
Kérlek segíts nekünk, hogy segíthessünk mindenki másnak!
 
 
« Utoljára szerkesztve: 2019. Március 24. - 15:10:21 írta FPDS »

Nem elérhető FPDS

Future Project DM Szerver SEGÉDSCRIPTER
« Válasz #1 Dátum: 2019. Április 01. - 21:40:19 »
0
Senki? :/

Nem elérhető Kovacs_Richard

  • 1743
  • HRP Fejlesztő
  • Discord: Kovacs_Richard#0321
    • Profil megtekintése
    • Hun Role Play Web
Future Project DM Szerver SEGÉDSCRIPTER
« Válasz #2 Dátum: 2019. Április 01. - 23:19:39 »
0
látod, maga az oldal is haldoklik, meg akik tudnak azok elhelyezkedtek már más projekteken és/vagy nem érdekli őket ez
 
azért ne adjátok fel, meglátjátok mit tudtok kihozni így
Régóta nem tevékenykedem, mint SA-MP scripter.
HRP Fejlesztő.

Nem elérhető FPDS

Future Project DM Szerver SEGÉDSCRIPTER
« Válasz #3 Dátum: 2019. Április 02. - 07:54:06 »
0
Soha nem fogom feladni! :D Elterveztem valamit és meg is fogom valósítani! ÉS akkor is visszahozom a Közösséget, kerüljön bármibe :D De előbb a szervert kell elkészíteni, aztán jön az összekovácsolás, időbe fog kerülni, de elérem célomat! (és ezt nem önfejűségből írom). Ha egyedül kell kezdő scripterként megcsinálni egy megváltó szervcert, ám legyen.

Future Project DM Szerver SEGÉDSCRIPTER
« Válasz #4 Dátum: 2019. Április 02. - 08:18:38 »
0
Idővel majd rájössz hogy nincs semmi értelme.. Magyar közösséget nem lehet már összehozni 

Nem elérhető Kovacs_Richard

  • 1743
  • HRP Fejlesztő
  • Discord: Kovacs_Richard#0321
    • Profil megtekintése
    • Hun Role Play Web
Future Project DM Szerver SEGÉDSCRIPTER
« Válasz #5 Dátum: 2019. Április 02. - 08:46:11 »
+1
David én anno szintén SA-MP játékszeróval kezdtem, ma már játékfejlesztés a hobbim és mellékesben is elég jól keresek vele. Nem tudhatod mi lesz a vége, legalább próbálkozik és ha a közösség nem is jön össze, a saját előnye csak meg lesz annak, hogy foglalkozik a projekttel.
 
 
 
FPDS hajrá, sok sikert. Max, ha a közösségnek nincs kedve már SA-MP-zni, a tanult és tapasztalt dolgok által belekezdhetsz idővel még nagyobb projektbe is más téren. Kezdő scripter vagy, de mindenki kezdte valahol, szóval ha kitartóan csinálod és tanulsz, akkor sokat fejlődsz és a kisujjadban lesz :)
Régóta nem tevékenykedem, mint SA-MP scripter.
HRP Fejlesztő.

Nem elérhető FPDS

Future Project DM Szerver SEGÉDSCRIPTER
« Válasz #6 Dátum: 2019. Április 02. - 14:02:30 »
0
Dávid
 
Tudom, hogy neked volt egy szervered, azt hiszem MFR és azt is tudom, hogy nemrég bezárt, mivel már kevesen jártak oda, pedig én is jártam oda és elég jó szerver volt! Most biztos magadból indulsz ki, hogy ezért nem állsz pozitívan a dologhoz! Pedig úgykéne, lehet neked nem sikerült de vannak még SA:MP-osok, akik nem találják a helyüket! Az elmúlt héten 10 embernek is segítettem rátalálni a játékra, akik ezelőtt még soha nem sampoztak, mert vagy nem ismerték, vagy rosszan tartották, amíg ki nem próbálták! Szóval van még a 10 millió magyar között olyan, aki szívesen sampozik, és én megkeresem őket, ha kell egyesével is, és visszahozom samp közösséget :D Ezt elhatároztam és meg is valósítom. Lehet túlzásnak hangzik meg túl mesébe illő és időpazarlásnak hangzik, de én nekem ez a tervem, ebben találom meg az igazi önmagam, ezt csinálom! 
 
 
 
Richard
 
 
 
Köszönöm, hogy kiállsz melelttem, ismét! :D Igen, ebből rosszul semmiképp nem jövök ki, de ahogy írtam, a fő célom a közösség összehozása! Ebben van aki segítségemre lesz, van aki feleslegesnek tartja, ilyen az emberiség! 
 
Vegyük példának a villacsontot, az angolok imádják az igazi csontot eltörni és szerencsét próbálni, ezt egy csávó ki is használta, legyártott egy csomó műanyag villacsontot és ebből lett milliárdos, szóval lehetetlen nem létezik, ezt meglehet oldani egy játékkal is, mármint azt a részét, hogy rengeteg emberhez eljuthat! :D

Nem elérhető ZyZu.

  • Globális moderátor
  • 8939
  • my turbo diesel forum
  • Discord: ZyZu.
    • Profil megtekintése
Future Project DM Szerver SEGÉDSCRIPTER
« Válasz #7 Dátum: 2019. Április 03. - 08:01:07 »
0
Nem fogod már visszahozni a régi közösséget és ezt nem azért mondom mert nem szeretik ezeket a játékokat vagy a szerveredet de nincs minek már játszani ezen a játékon. Nézd meg milyen játékok vannak már, sokan csak XBOX vagy PlayStationt használják. Én is pontosan ugyan így vagyok vele, játékmódomat írom már évek óta foglalkozok vele évente vagy 7 napot mert valamikor elkap a régi SA-MP feeling és megjön a kedvem Pawnoban írni kódokat.. de már évek óta nem mentem fel más szerverre csak a sajátomra tesztelni mert már nem nagyon izgat az egész. Haza jövök melóból és van időm játszani inkább a PlayStation előtt COD 4 játszok amit élvezek és fejlesztenek mint egy 20+ éves játékot ahol még egy kocsit sem lehet módolni mert nincs lehetőségünk rá. A játékot nem fejlesztik, sokan megunták az egészet. Magyar szervert pedig nem érdemes csinálni, ha akarsz napi 5-10 játékost akkor inkább menj az angolokhoz, ott még játszanak és vannak akik még fellépnek és leragadnak a játéknál. 
 
A másik tanácsom pedig az ha egy módot írsz és tényleg belefekteted az időd és tényleg kibaszott jól megírod azt a játékmódot és te majd megnyitod akkor ne zárd be pár hónap után mert az akkor semmit sem ér. Ezen a fórumon mindig ez is volt a gond, megnyitottak egy jó szervert mindenkinek nagy szája volt hogy ilyen meg olyan nagy Magyar RP meg faszom lesz belőle és hol van az egész? A kukában, ha írsz valamit hagyd menni a módot egy hostos szerveren, aki játszani akar az felmegy és játszik.  

Nem elérhető FPDS

Future Project DM Szerver SEGÉDSCRIPTER
« Válasz #8 Dátum: 2019. Április 03. - 16:12:10 »
0
Rendben, lehet igazad van, sőt, persze, vannak elég modern játékok egy 20+-hoz képest, ez tény. De akkor mi miért is vagyunk itt? :D Miért írunk ez a poszt alá, miért írtam ide? Miért válaszolsz és miért válaszolok? Te azért, mert még érdekel a samp, ahogy írtad, ritkán, de felnézel, itt fórumon meg aktívoskodsz. Én azért, mert nem untam meg a játékot, szívesen elvagyok vele, főleg, hogy még millió új dolgot lehet vele kezdeni, csak még nem fedeztük fel! Az adminjaim, akiket visszahoztam két évről, miért jöttek vissza és miért aktívak? Akik itt próbálkoznak a fórumon segítséget kérni, vagy kommentelnek, azt miért teszik? Ez eddig kemény 30 ember, és ezeket még csak össze se kellett kaparni.. Facebook oldalunkon 100 ember követ minket, instagrammon lassan 200.. ők miért követnek? Miért kommentelnek és miért kedvelik a képeinket? Sok kérdés, egy válasz: Van, aki még szívesen játszik ezzel a játékkal! Igaz, össze kell kaparni, igaz, nem lesz 10-20 ezres közösség, de egy erős, aktív, remek kis csoportos (500-1000 fős) közösséget még simán össze lehet kaparni! Sokan hihetetlennek tartják, te vagy a 10. aki ezt nem tartja pozitívumnak, de azért írtok, mert titeket is érdekel valamilyen szinten! Meg lehet ég csinálni, rengeteg munkával, de meg lehet még csináni! És én meg is fogom, ahogy ezt százszor leírtam és leeírom akárhányszor még kell :D Meg fogom csinálni, meg fogjuk csinálni!
 
 
 
Soha.. Azt a havi 2-3 ezer forintot nem fogom sajnáni, ha lesz egy erős, fix gm-az örökre publikus marad, bármikor bárki élvezheti majd, de előbb legyen meg ez az álomszerver! :D

Nem elérhető ZyZu.

  • Globális moderátor
  • 8939
  • my turbo diesel forum
  • Discord: ZyZu.
    • Profil megtekintése
Future Project DM Szerver SEGÉDSCRIPTER
« Válasz #9 Dátum: 2019. Április 04. - 03:38:10 »
0
Én azért vagyok még itt mert van egy kék színem, ha nem lenne már régóta inaktív fórumozó lennék mint a többi akik leléptek évekkel ezelőtt. Azért mert valaki még feljön a fórumra és bekedvel egy képet vagy hozzáfűz egy hozzászólást az nem azt jelenti hogy még játssza is a játékot, felnézz mert kíváncsi hogy még a fórum működik -e vagy sem. Ha jól megfigyeled, menj a SA-MP applikációba és kattints az Internet gombra lent bal oldalt, 3737 játékost látsz játszani.. szerintem ez minden elmagyaráz. 
 
A 0.3.7 verzió Május 2015 -ben jelent meg.. több mint 4 éve hogy nincs semmi verzió fejlesztés csak apró verzió javítások, Kalcor is látja hogy már nem éri meg bajlódni az egésszel mert egy kicsi verzió javítást ha kiad az is elég a többi embernek aki még játszik. Ezért is ment el sok játékos, várták a fejlesztéseket, kocsi módolásokat, sok játékos a kocsit szeretik, tuningolják, jobb RP lehetőség.. de ebből nem lett semmi így megunták és elmentek. 
 
Tetszik a hozzáállásod, én is támogatom és mai napig is szoktam írni Pawnoban, de ne számíts nagy létszámra. 

Nem elérhető FPDS

Future Project DM Szerver SEGÉDSCRIPTER
« Válasz #10 Dátum: 2019. Április 04. - 21:04:26 »
0
Igazad van, de van egy ,,megváltó\" ötletem, amivel a fejlesztőket is motíválhatom, ahogy írtam, vannak ,,embereim\" de ezt ne értsd félre, nem nagyképűségből írom. Nem úgy képzeltem ,hogy csinálok egy szervert és könyörgök mindenkinek, hogy nézzen fel.. tervvel kezdtem el ezt az egészet, aminek a negyede már megvalósult! Majd meglátjuk, hogy sikerül-e, és ha igen, azt majd te/ti is észrefogjátok venni itt a fórumon is! :D 
 
 
 
Köszönöm a reagálásodat, sokat számít :D

Nem elérhető Danx

Future Project DM Szerver SEGÉDSCRIPTER
« Válasz #11 Dátum: 2019. Április 05. - 03:01:18 »
0
Idézetet írta: ZyZu date=1554341890


   
      Ha jól megfigyeled, menj a SA-MP applikációba és kattints az Internet gombra lent bal oldalt, 3737 játékost látsz játszani.. szerintem ez minden elmagyaráz.
   


Azért ilyen keveset mutat, mert egy ideje már kizárólag azok a szerverek látszódnak a SA-MP kliens keresőjében, amelyek fizetnek a megjelenítésért. Korábban úgy volt, hogy az \"Internet\" ablakban volt elérhető az összes működő szerver, a \"Hosted\" ablakban pedig azok a szerverek, akik fizettek azért, hogy ott legyenek listázva. - Aztán egyszer Kalcor úgy döntött, hogy mindkét ablakban csak a neki fizető szervereket fogja megjeleníteni. (Ezt azzal magyarázta, hogy a fake szervereket így akarta kiszűrni. - Na persze..)
 
Jelen pillanatban a SA-MP kliens 5688 játékost mutat 202 szerveren, viszont a sa-mp.com 9107 játékost és 2765 szervert számlál. Persze hajnal 3-kor nem a legszerencsésebb összehasonlítani ezeket az értékeket, de napközben azért szokott lenni 20-30 ezer játékos globálisan. (Csak épp ebből kevés a magyar.)

Nem elérhető ZyZu.

  • Globális moderátor
  • 8939
  • my turbo diesel forum
  • Discord: ZyZu.
    • Profil megtekintése
Future Project DM Szerver SEGÉDSCRIPTER
« Válasz #12 Dátum: 2019. Április 06. - 20:17:09 »
0
Idézetet írta: Danx date=1554426078


   
      Azért ilyen keveset mutat, mert egy ideje már kizárólag azok a szerverek látszódnak a SA-MP kliens keresőjében, amelyek fizetnek a megjelenítésért. Korábban úgy volt, hogy az \"Internet\" ablakban volt elérhető az összes működő szerver, a \"Hosted\" ablakban pedig azok a szerverek, akik fizettek azért, hogy ott legyenek listázva. - Aztán egyszer Kalcor úgy döntött, hogy mindkét ablakban csak a neki fizető szervereket fogja megjeleníteni. (Ezt azzal magyarázta, hogy a fake szervereket így akarta kiszűrni. - Na persze..)
   
   
      Jelen pillanatban a SA-MP kliens 5688 játékost mutat 202 szerveren, viszont a sa-mp.com 9107 játékost és 2765 szervert számlál. Persze hajnal 3-kor nem a legszerencsésebb összehasonlítani ezeket az értékeket, de napközben azért szokott lenni 20-30 ezer játékos globálisan. (Csak épp ebből kevés a magyar.)
   


Ezért is írtam hogy Magyar szervert teljesen felesleges írni, nyitni.

Nem elérhető Danx

Future Project DM Szerver SEGÉDSCRIPTER
« Válasz #13 Dátum: 2019. Április 06. - 23:47:57 »
0
Idézetet írta: ZyZu date=1554574629


   
      Ezért is írtam hogy Magyar szervert teljesen felesleges írni, nyitni.
   


Igen, most már felesleges.
« Utoljára szerkesztve: 2019. Április 06. - 23:48:27 írta Danx »

Nem elérhető FPDS

Future Project DM Szerver SEGÉDSCRIPTER
« Válasz #14 Dátum: 2019. Április 08. - 20:42:30 »
0
Meglátjuk skacok :D
« Utoljára szerkesztve: 2019. Április 08. - 20:42:58 írta FPDS »

 

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2024, SimplePortal