FecoPapy

[MTA]Villogó

5 hozzászólás ebben a témában

Sziasztok! Abban szeretnék segítséget kérni, hogy hogyan lehetne azt megoldani, hogy amikor nincsen fent villogó(rendesen meg van csinálva hogy felrakja a bizonyos itemet.) akkor ne villogjon kéken, csak akkor villogjon ha fent van a villogó? Mert ez így elég érdekesen néz ki, ha vesz valaki egy m5-öt, akkor ha megnyomja a h betűt akkor elkezd villogni.. De ha meg lehet oldani azt, hogy csak akkor lehessen felkapcsolni a villogót, ha elsőnek felrakjuk a kocsira a villogót! Kb úgy mint SeeMTA-an van. Köszönöm előre is a válaszokat!

Megosztás


Megosztás link alapján
Megosztás egy közösségi oldalon

Szia.. :) Ha jól értelmezem a kérdést, akkor az a probléma, hogy amikor megveszel egy autót, vagy bármi, akkor a "h" betű lenyomásával már lehet a fényhidat üzemeltetni még akkor is, hogyha nincs rajta.. A legegyszerűbb módszer az lenne, hogy mikor a "h" betűt az illető lenyomja, akkor egy "if" ellenőrizné, hogy van-e a kocsin fényhíd, vagy nincsen. Régebben a saját scriptemen belül én ezt mind úgy oldottam meg, hogy amikor beült a ped a kocsiba, akkor már az összes dolgot amit kellett lecsekkolt, kiírt, és így el lhetett kerülni az egészet.. Ha gondolod én meg tudom neked csinálni, hogy ne legyen benne ez a bibi, írjál egy PM-et, aztán megdumáljuk.. :)

Megosztás


Megosztás link alapján
Megosztás egy közösségi oldalon

Tudnál nekem is segíteni benne hogy egy paranccsal egy kis villogót tesz a jármű tetejére. (SeeMTA V3 --> NNI)

Megosztás


Megosztás link alapján
Megosztás egy közösségi oldalon

Elküldve (szerkesztve)

Egy itemként van megcsinálva. Mikor az itemre kattintasz, lekérdezi a játékost hogy járműben ül-e,, és hogy arra a járműre engedélyezve van-e a villogó. Ha mind IGAZ értéket ad vissza, akkor létrehozza a villogó object-et, majd hozzá attacholja a kocsihoz. Illetve náluk 2 itemmel van megoldva, tehát megkapja ugyan azt az itemet szürke icon képpel.

Ha van egy Item rendszered már, akkor onnantól maximum 15 percet vesz igénybe megcsinálni.

Szerkesztve Fuzzy által

Megosztás


Megosztás link alapján
Megosztás egy közösségi oldalon

Regisztrálj vagy jelentkezz be, hogy válaszolhass

Csak felhasználóként kommentelhetsz.

Regisztrálj

Légy közösségünk tagja még ma! Csak fél perc.


Regisztrálok

Jelentkezz be

Már van felhasználód? Lépj be!


Bejelentkezek