FPDS

..::Future Project DM Server::..

9 hozzászólás ebben a témában

Sziasztok!
Nemrégiben elhatároztuk másik két társammal, hogy felélesztjük a SA:MP világát, méghozzá egy általunk készített FUN szerverrel!
2019.06.01. azaz nyár első napján szeretnénk megnyitni!
Nemrég kezdtük el a fejlesztéseket, de már haladunk!
Szeretném kérni tőletek, hogy ha szerettek SA:MP-ozni vagy vágytok egy új szerverre, egyedi rendszerekkel, akkor
kövessetek minket facebookon és instagrammon, ahol naponta rakunk ki bejegyzéseket az aznapi fejlesztésről, hogy semmiről se maradjatok le.

 

Segíts nekünk! Ha van egyedi ötleted, hogy mi kerüljön be a szerverre, mi meghallgatunk! Legyen az fejlesztési ötlet, mappolások, scriptelések, formátumok, bármi!

 Írj üzenetet Facebook Oldalunkra! 

 

[Weboldalunkat még karantén alatt tartjuk]

Facebook Oldalunk

Instagram: @gta.samp.fpds

 

Tudom, hogy még nem sok információ van, én csak azt szeretném, hogy a kezdetektől tudjatok követni és támogatni ötletekkel!

 

Idézet

Hozzuk össze újra  a Magyar SA:MP Közösséget együtt!

 

 

Megosztás


Megosztás link alapján
Megosztás egy közösségi oldalon

Egy DM/Fun szervert akarsz csinalni? A dm resze eleve felejtos ,mert a San Andreasban a lovoldozes ugy gagyi ahogy van. Fun szerver pedig most is van ,azokon minden megtalalhato, szerintem ujat nem tudsz csinalni.

Megosztás


Megosztás link alapján
Megosztás egy közösségi oldalon

Elküldve (szerkesztve)

Igen, azt! :D Szerintem a DM-ek úgy jók ahogy vannak, hiszen még is csak egy 2005-ös játékról beszélünk. Tudom, hogy vannak FUN szerverek, de biztos, hogy minden megtalálható rajtuk? :) Valaki elsőnek csinált egy FUN szervert és mindenki más lecopyzta és adott hozzá valami kis újat. Természetesen nálunk is megtalálhatóak lesznek az alap parancsok, bandák DM-ek, munkák, de mindegyik egyedibb lesz, máshogy kialakítva. És tervezünk olyanokat (itt vedd figyelembe a többesszámot), amiket a SA:MP még nem látott! És hiába van ezer FUN szerver még rajtunk kívűl, ha mindegyiken max. nagyon max. 15-en vannak? Mi ezzel a szerverrel egy közösséget is szeretnénk kialakítani, ez a fő célunk :D Mert, hát valljuk be, kihalt a SA:MP,  legalább is a magyar része! De mi ezt szeretnénk visszahozni! :D

Idézet

,,Hozzuk össze újra  a Magyar SA:MP Közösséget együtt!"

 

Szerkesztve FPDS által

Megosztás


Megosztás link alapján
Megosztás egy közösségi oldalon

A DM ugy rossz ,ahogy van ,ezt barmelyik "komolyabb" jatekos megmondja.

Valaki eloszor csinalt egyet es azt mindenki copyzta? Ha megnezed,a magyar fun szervereken is az van ami a kulfoldieken. Ezt szeretik a jatekosok ,ezekre mennek fel. Lehet berakni ujdonsagokat ,de a Fun vonalat szerintem mar el kell engedni.

Samp jatekos van. Magyar Samp jatekos is,csak szetszorodva. Sok magyar kulfoldi szervereken jatszik. Magyar RP Szervereken is szetszorva egyidoben nagyjabol 100 jatekos siman van. Tehat van jatekos boven ,de ezek inkabb az Rp-re jarnak fel,annak van ertelme hosszu tavon.

Megosztás


Megosztás link alapján
Megosztás egy közösségi oldalon

Elküldve (szerkesztve)

Én is ,,komolyabb" DM játékos vagyok, szóval kinek mi :D

Hát igen, külföldről lett áthozva. Persze, mivel az emberek nem  nagyon szeretik a változást, az van, amit mindenki más megszokott.

 

Itt a baj. szétszórva. És egy közösség nem szétszóródásról szól. És nálunk természetesen nem csak FUN lesz, azaz az RP-sek is megtalálják a helyüket, csak nem olyan szigorú szabályokkal.

Megpróbáljuk, lesz ami lesz és kész! Mi szeretnénk napi szinten szórakozni egy játékban, ahogy mindenki más. Meglátjuk mi lesz

Szerkesztve FPDS által
1 személy kedveli ezt

Megosztás


Megosztás link alapján
Megosztás egy közösségi oldalon

Gyakorlásnak, tanulásnak nem rossz, aztán meglátjátok mi sül ki belőle.

Miért érné meg RP szerót nyitni inkább? Abból is van 10001 és nem feltétlen lesz sikeresebb egy RP, mint egy DM/Fun szeró.

Régen amikor egy sima LVDM alap móddal indítottam egy bérelt szerót (amivel nem is foglalkoztam), 10-11 állandó playerem volt, pedig abban a módban tényleg kb semmi nem volt :D

Főleg, ha kreatívak a srácok még mutathatnak új dolgokat, én is pl azért hagytam az SA-MP-t, mert az ötleteim már túl mutattak az SA-MP-ben megvalósítható dolgokon (igaz egy része megvalósítható volt úgy ahogy).

 

Sok sikert, ha másra nem is lesz jó, akkor nektek egy kis tanulás és sikerélmény. Meg amiket átéltek együtt a fejlesztések alatt.

Megosztás


Megosztás link alapján
Megosztás egy közösségi oldalon

Köszi Richárd! Úgy van, ahogy mondod :D Megpróbálunk, sőt, megígérem neked és mindenkinek, hogy új dolgokat hozunk a SA:MP világába. Lehet, hogy névtelenek vagyunk, de nem sokáig! És ebben Te és Ti is segíthettek, vissza lehet hozni a régi szép időket :D Legyen újra szórakozás a szervereken! 

Meglátjuk mi sűl ki belőle, és ahogy írtad, ez összehoz minket és gyakorlásnak is jó, de reméljük több lesz belőle! ;)

Megosztás


Megosztás link alapján
Megosztás egy közösségi oldalon

Regisztrálj vagy jelentkezz be, hogy válaszolhass

Csak felhasználóként kommentelhetsz.

Regisztrálj

Légy közösségünk tagja még ma! Csak fél perc.


Regisztrálok

Jelentkezz be

Már van felhasználód? Lépj be!


Bejelentkezek