Karakán Mandara

Roleplay WoW-on, és egyéb játékokon akár!

3 hozzászólás ebben a témában

Szeva!

Elkeseredetten írok ide - bár őszintén bevallva, picit reménykedve , mivel egy jelenlegi, sajnos hanyatló , magyar WoW-os RP társaságból ki kellett lépnem, többnyire azért, mert folyamatosan rúgdosták kifelé az embereket, és csodálkoztak, hogy miért is van ennyire kevés taglétszám, emellett nagyon gyenge volt a színvonal, és nem beszélve arról, hogy a tagok IRL jelleme sem valami kedves. Épp ezért, és emiatt írok most ide, hogy bárki, aki itt van, és érdeklődik, jelezze mindenképp felém! Az is nagy segítség, ha ezt a posztot valahova terjeszti(leginkább a célközönség felé). Mindenképp leszögezném, hogy a szerepjáték magyar nyelven történne. Elképzelésem szerint nagyon szeretnék összeverbuválni egy kisebb (annak is örülnék, ha nagyobb ) csoportot, akik az előző csoporttól nézve,  erősen ellentétes színvonalban gondolkodnának, és valóban a Szerepjátékért játszanának, viszonylag kevés  követelménnyel (max heti aktivitás, meg ilyen apróságok). A Játékokat külön válogatnánk meg, több lehetőség is lehetne, de mindenképp szeretnék összehozni egy WoW-os, általunk felépített világot. Megvan rá a lehetőség, nem kell órákat szórakozni a levelinggel, a tárgyakat. 

Természetesen, mivel egy komolyabb, nyitott csoportól van szó (értsd.: Baráti társaság is egyben), ezért feltételezhetően egy Facebookos csoport, egy weboldal, illetve egy VOIP felület, és végül egy szabadon használható World of Warcraftos kliens is szükségeltetik. Az előbbi egy általam készített oldal lenne, az utóbbi viszont egy Discord kliens, emellett egy nagyon egyszerű WoW-os kliens, melyet hasonlóan Szerepjáték  tervezésre, és lebonyolításra terveztek.. Ezek mind ingyenesen megoldhatóak, és egész könnyen használhatóak. 

Többet éppen nem tudok írni, maximum az elérhetőségeket. Bátran írjatok ide, vagy rám,  érdeklődjetek, vagy akár csatlakozzatok! ;)

Discord: https://discord.gg/72QvNrB

Facebook: https://www.facebook.com/groups/387079831861744/

Weboldal: ~ Még nincs ~ 

 

Szerkesztve Karakán Mandara által

Megosztás


Megosztás link alapján
Megosztás egy közösségi oldalon

Regisztrálj vagy jelentkezz be, hogy válaszolhass

Csak felhasználóként kommentelhetsz.

Regisztrálj

Légy közösségünk tagja még ma! Csak fél perc.


Regisztrálok

Jelentkezz be

Már van felhasználód? Lépj be!


Bejelentkezek