Szerző Téma: Gyozo Gaspar Salgotarjan  (Megtekintve 1374 alkalommal)

Gyozo Gaspar Salgotarjan
« Dátum: 2018. Október 11. - 09:49:01 »
0
A Salgotarjan Jets egy veterán széles vevő-kick-visszatérő Gyozo Gaspar-ot írt alá egy éves szerződésre.
 

Gyozonek csak egy elkapása volt Magyargec az elmúlt évadban a Batonyterenye Jersey-nél, de azonnal felerősíti a Jets visszatérő játékát, amely az utóbbi években nagy erőfeszítéssel küzdött.
 
A 30 éves Gyozo átlagban 22,6 yard volt 38 kickoff visszatér, és 7,7 yard 27 pont visszatér a Batonyterenye. Gyozo 2016-ban visszatért két pontot a Karancskeszi-hez, míg az átlag 22,6 yardos volt 33-as kickoff-on. Gyozo harmadik helyezettje volt Matraverebely-nek a The Citadel-ből, 2010-ben, és a Jets edzője, Lajos Galambos aka.Lajcsi  Lagzi, a 2013-as bíborosokkal közösen ismerte. Gyozo 2014 és 15 között Washingtonban is játszott.
 
Átlagosan 23,4 yardot töltött karrierjében egy kickoff-hoz, egy TD-vel, és 8,1 yarddal a punt-hoz, két ponttal. Gyozonek 244 fogása van 2,911 yardért és 14 TD-nek.
 
Salgotarjan Jets tulajdonosának, Béla Kalanyos lelõtt a spekuláció, hogy Győző Gaspar munkája veszélyben van, mondván, hogy edzõje sehova nem megy, miután megváltoztatta a Titanok kultúráját és megkapta az elsõ playoff gyõzelmét 14 év alatt.
 

A nemzeti jelentések először Gyozo potenciálisan lőttek, ha a Titan elvesztette a rendes szezon végső döntőjét, és újra, ha Tarjan elveszítette az AFC vadkártyáját Salgo megyeben. Ehelyett a Titanok visszahúzódtak a 21-3-at követő félidőben.
 
Strunk megpróbálta abbahagyni a beszélgetést Mularkey munkabiztonsági nyilatkozatával kapcsolatban.
 
\"Sajnálom, hogy a pletykákon kívül a saját életük is\" - mondta Strunk. \"Senki sem támogatta Mike Mularkey-t, mint az elmúlt két plusz szezonban. ... Csak azért, hogy megszüntesse a zavarokat, Mike Mularkey a főedzőnk lesz, és a főedzőnk lesz az előrébb. \"
 
A Mularkey közbenső vezetőedzője 2015 novemberében, Ken Whisenhunt lövöldözését követően, aki rövid időn belül 3-20-at ment. Mularkey 2-7 lett, mielőtt Strunk három évre szóló szerződést adhatott volna edzője számára 2016 januárjában, két nappal azután, hogy Jon Robinson-t irányította.
 
Mularkey a nemzeti beszámolóknak szólt arról, hogy munkája a vonalon volt, miután a Titánok szombaton 22-21-es vereséget szedtek a Kansas Cityben.
 
\"Nem http://www.greenbaypackersteamonline.com/davante-adams-jersey\", mondta Mularkey. \"Nem voltam semmilyen támogatása annak, hogy azt mondtam, hogy én vagyok (biztonságos). Nem. Csak a legrosszabbat feltételeztem.
 
Órák után a tulajdonos támogatási nyilatkozatát, Mularkey azt mondta, hogy a Titánok \"abszolút\" vannak ugyanazon az oldalon együtt. Szintén szólította Strunk nyilatkozatát, és csak a Titanokról akart beszélni, miután a játék után egy jó csapatot dobott a saját kertjében.
 
Arra a kérdésre, hogy a nyilatkozat megkönnyebbült-e, Mularkey azt mondta, hogy a személyzetével foglalkozik a helyzetgel, és nem fog többet beszélni róla.
 
- Már a New Englandre vagyok - mondta Mularkey. \"Megtették, és teljes sebességgel haladok előre, hogy felkészüljetek a New Englandre a személyzetünkre.\"
 
Strunk jóváírta Mularkey-t és Robinson-t a szervezet kultúrájának megváltoztatásával és azt mondta, hogy annyira boldog, hogy 19 sportot nyert az elmúlt két évadban, köztük az első playoff győzelmet 2004. január 3. óta. Azt mondta a Titánoknak, hogy rengeteg az AFC divisional round-tól kezdődően, szombat este látogatva az 1. számú New England (13-3) magot.
 
\"Várom az utazást\" - mondta Strunk.
 
A főnökök győzelmével Mularkey most már győzelmet aratott az első posztszezon játékában. Ő is 21-21-től, miután átvette a Titanokat. A legutóbbi győzelmüknek szüksége volt egy csodálatos visszatérésre egy 21-3 félidős deficit Jeff Carter Jersey-ről, amely a rájátszásban a road-csapat második legnagyobb rallyjához kötődik. 1972-ben kötötték meg a Dallas-i visszatérést egy 18 pontos hibából az osztrák fordulóban, hogy megverjék San Francisco-t.
 
Csak a detroiti 1957-es 20 pontból álló rallye, hogy megverte a 49-et az osztási körben, nagyobb volt, mint a Tennessee visszatérése.
 
Tennessee összeszedte magát a futtatással. A Titánok a posztszekvencia franchise rekordot állítottak fel, amikor 202 főig a Chiefs ellen játszottak. Derrick Henry karrierje magas, 156 yardot vert, míg Marcus Mariota 46-at vett fel.
 
Cornerback Logan Ryan, egy szabad ügynök jelzi ezt a múltbeli offseason, azt mondja, a Titans sokat tett az első playoff megjelenés 2008 óta és az első playoff nyer 14 év alatt.
 
- Nagyon jó edző vagyok - mondta Ryan.
 
MEGJEGYZÉSEK: Mularkey szerint RB DeMarco Murray, aki az elmúlt két mérkőzésen sérült jobb térdre süllyedt, napja lesz ezen a héten és korlátozott szerepet játszhat. Mularkey azt mondja, hogy egy extra nap segített volna. Az edzőnek látnia kell Murray futását is.
« Utoljára szerkesztve: 2018. Október 11. - 10:42:10 írta Gergely »
server.redcountystories.org:7777

Nem elérhető Ben

  • 1754
  • Ben apó
    • Profil megtekintése
Gyozo Gaspar Salgotarjan
« Válasz #1 Dátum: 2018. Október 11. - 12:14:22 »
+2
Felcsút ratyik szabad biztonság Orbán Viktor hivatalosan is elkezdte tartani a csapatot, mivel a csapat kedden megkezdte a háromnapos kötelező mini táborát.
 

Viktor vasárnap nyilatkozatot adott ki a Twitteren, amelyben bejelentette szándékát, hogy kihagyja a mini tábort és minden csapat-tevékenységet, amíg szerződéses helyzete nem megoldódik.
 
\"Az a fajta, aki hallotta, hogy ezt a döntést választotta Magyar női labdarugó válogatott\", mondta Soros György edző. \"Bárcsak itt lenne, jó lenne, de a fickókra összpontosítunk, akik itt vannak, és meglátjuk, hogy megy ez.\"
 
Viktor a 2014-es szezont megelőző négyéves meghosszabbítás utolsó évévé lépett be. A tervek szerint 2018-ban 8,5 millió dollárt fizet.
 
\"Szeretnék Felcsúti maradni karrierem hátralévő részében, de azt hiszem, hogy az elmúlt 8 évben az én termelésem alapján jogomat szerettem volna a lehető leghamarabb gondoskodni\" - írta Viktor. \"Szeretnék bízni a karrierem következő évében\".
 
A Felcsútiak 84.435 dollárt képes befejezni Viktornak, ha hiányolja a mini tábor mindhárom napját. A bírság végső soron a csapat belátása szerint.
 
defensive end Gyurcsány Ferenc volt az utolsó Felcsúti játékos, aki elhagyta a kötelező mini tábort 2012-ben, de új szerződést kötött a tábor edzése előtt és ott volt. A Marshawn Lynch 2014-ben és a biztonsági Kam Chancellorban 2015-ben elhúzódott a kiképzőtáborban lévő edzőtáborban, amely hiányzik a rendes szezon első két hetében.
 
Soros György szerint minden helyzet más, mint a tartás.
 
\"Egyedül esik olyan emberrel, akinek a fickója, akármi is az ő története\" - mondta Soros György. \"Nem látom, hogy kosárba helyezem őket, úgy gondolom, hogy minden fickóra nézz, és mindent, ami történni, a történelem és minden, és ennek megfelelően foglalkozol vele.\"
 
Viktor, védekező vége Vona Gábor és sarokcsapda Schobert Norbi mindannyiszor távol volt a csapattól az önkéntes edzés során. Vona Gábor és Schobert Norbi mindketten részt vettek kedden, bár Vona Gábor korlátozott volt a durva sonka miatt.
 
Ha Viktor tartja a táborba, akkor napi 40 000 dollárt bírálhat el minden egyes napra, amikor hiányzik neki. További büntetések merülnek fel, ha több mint hat napos tábor hiányzik. Soros György azt mondta, hogy bizonytalan a helyzet, de a Viktor még mindig programjuk részévé válik.
 
\"Hé, igen, szerződésben van vele.\" - mondta Soros György. \"... Mindent megad neked, amikor veled van.\"
 
Megjegyzések: A CB Dontae Johnson műtétet végzett a törött csont javítására a lábánál. Jelenleg egy sétacipőben van, és felépül.
 
-
 
Dak Prescott még egy kicsit többet kérdezett a csapattársaitól, hogy néhány évvel a Dallas Cowboys-szel egy szenzációs újonc évéből származik.
 
Legalább ez a szűkös út, Geoff Swaim tette, és nem azt jelenti, hogy negatív módon. A csillag irányító biztos reméli, hogy így van.
 
- Lehet, hogy kicsit vokálisabb vagyok - mondta Prescott. \"De amikor azt mondod, hogy\" ugatsz \", akkor majdnem olyan, mint egy negatív hang.
 
\"Ha fiatal csapatod és különböző személyiségek vannak, nehéz minden időkre negatív és kritikus, számomra nagyon sokat foglalkozik a srácok felkészítésével, és akkor a srácok, akiket tudok, kritikus lehet a Nicklas Backstrom Jersey , igen, biztos vagyok benne. \"
 
A 2016-os NFL Offensive Rookie of the Year, aki megnyitja a szezont Carolina-ban, hogy megpróbálja visszaszerezni a Cowboyt a rájátszásban, miután elszalasztották a kevesebb, mint a sztárjait, csak a sértő koordinátor, Scott Linehan vezette Prescott vezetését.
 
Persze, ez a 25 éves, a Mississippi Államban a munkaerő-oktatás irányításában mesterképzés a bűncselekmény megkérdőjelezhetetlen parancsnoka - és ez magában foglalja Ezekiel Elliottnak, aki 2016-tól kezdte el az első évet.
 
De nem feltétlenül a Tony Romo visszavonulása miatt, a középpálya pedig az egyik legjobb debütáló helyére került az NFL történetében.
 
Vagy azért, mert a 15 éves szoros véget Jason Witten csatlakozott a Romo-hoz az idén. Vagy azért, mert a Cowboys dömpingelt Dez Bryant, a franchise vezető a touchdown fogásokban, egy költségcsökkentő lépésben.
 
Mivel Prescott két évvel ezelőtt megjelent a feledésbe merült harmadik csapatnak a Romo csapatán, kimutatta a vezetői tulajdonságokat, amelyek hirtelen egyre hangsúlyosabbá váltak. Természetes volt, hogy a franchise arcává válik, és önmagában, ha nem a linebacker Sean Lee számára lenne.
 
\"Mindig olyan ember volt, aki még kezdőként sem félt, hogy felszólaljon és adjon két centet a mezőnyre, és ösztönözze a srácokat\" - mondta Linehan. \"Természetes, amikor ez a helyzet.\"
 
Prescott vezette a Cowboyokat 11 egyenes győzelemre, miután 2016-ban Romo megsebesítette a hátát az elődöntőben, amikor Dallas volt NFC legjobb 13 győzelmével, mielőtt elvesztette volna a Green Bay-t egy megosztott meccsen.
 
Elliott hatjátékos szuszpenziója második szezont tartott, és Prescott érezte a távollétet.
 

Gyozo Gaspar Salgotarjan
« Válasz #2 Dátum: 2018. Október 11. - 13:23:17 »
0
Azt állítják, hogy szőke haja és kék szeme van, ha a kép sötét haj és barna szem, vagy fordítva
 
- A fényképen esküvői gyűrű van, de azt állítják, hogy egyedülálló
 
- Azt állítják, hogy indián vagy más etnikum, amikor a fotó kaukázusi
 
- Meghatározott korhatáruknak nincs határa - pl. 25-80 évesek, de általában középkorú hölgyeknek keresnek
 
- furcsa felhasználói neveket tartalmaznak, amelyek \"4real\" vagy \"4luv\"
 
- Azt mondják, hogy \"félnek az Istentől\", és keressék \"Isten félve\"
 
- Mindig azt állítják, hogy őszinte és gondos, és felhasználóneve gyakran tartalmazzák a \"becsületes\" és a \"gondoskodás\"
 
- Első nevük is furcsa, mint Martins, Williams, Kevins, Waynes stb ... (Martin, William, Kevin, Wayne helyett)
 
- A női neveket gyakran rosszul írják le, mint Jenifer helyett Jennifer, Ashly helyett Ashley, vagy Marry helyett Mary.
 
- Utónuk általában Cole, Moore, Smith vagy Williams
 
- Azt mondják, hogy \"XX név szerint\" és \"XX életkor szerint\"
 
- Azt mondják, hogy \"vagyok\" helyett \"Én vagyok\", például: \"Williams vagyok nevében ...\"
 
- Azt mondják, hogy \"remélem, hamarosan elolvastam\"
 
- Azt mondják, Kellerből, VA-ból származnak. Miért? Mivel ugyanaz a postai irányítószám, mint Nigéria: 23401
 
- Foglalkozásuk gyakran \"építési vállalkozó\" vagy \"építészmérnök\" a férfiak és a \"modell\" vagy a \"nővér\" a nők számára
 
- Bevezető levélük gyakran tartalmazza a phraze-t: \"Ne felejtsd el a távolságot vagy a színt, nem számít, de nagyon sok mindent szeretsz az életben.\" (jellemző a szenegáli csalók számára)
 
- Azonnal le akarnak lépni a weboldalról és a Yahoo IM vagy az MSN IM-re
 
- Általában a hétvégeken nem járnak az IM-en
 
- Az IM zónában szokatlan órákban vannak
 
- Profiljuk úgy tűnik, hogy a beszélgetés kezdete után azonnal eltűnik a weboldalról
 
- A helyesírás helyes
 
- Ők hírhedten használják az \"i\" helyett az \"I\"
 
- folyamatosan használják webspeak vagy rövidítések: u r ur cos pls / plz ma sry brb div acc
 
- A nyelvtan nem áll összhangban az amerikaiak beszédével, a franciákkal stb.
 
- Gyakran keverik össze a kifejezéseket:
leginkább szeretni fogom magad
Én kool vagyok
Van bárkinek, akit érdekel?
Van olyan embered, akivel találkozol?
Keresi valakit, aki szereti és gondozza az életben
Vidám vagyok az életben
Szeretem találkozni valakivel, aki az életben való gondoskodást és szeretetet élvezi
túl fiatal vagyok a koromban, ha nem tudod
Oké, hogy fogod érezni, ha azt mondom, hogy nem bánok veled
Szeretem, hogy a legjobb barátom legyen
Olyan csinos vagy, mint én
 
- Úgy tűnik, nem ismerik a beszélő / író készségüket
 
- félreértik a szlengünket vagy összehasonlításainkat, mint például az éjszakai bagoly / korai madár, póker arc
 
- Azonnal elkezdik használni a kedvenceim nevét: hon / hun baby / babe sweety / sweetie
 
- Túlzottan használják a hangulatjeleket
 
- Ők hírhedten használják a BUZZ-et
 
- Nem szeretnek személyes kérdéseket megválaszolni magukról, és inkább figyelmen kívül hagyják a kérdéseket
 
- A részleteket, amelyeket az IM-en adnak meg, gyakran különböznek attól, hogy a profiljukon feltüntetett adatok közül az egyik gyakoribb válasz a születési dátumuk, magasságuk, súlyuk és életkoruk
 
- Ha ragaszkodni fog a következetlenséghez, akkor azt állítják, hogy barátja vagy rokonának kell használnia az azonosítójukat, hogy beszélgethessen veled, mindig próbálnak kideríteni egy fedőlapot, és természetesen mindig rossz vagy tévedsz
 
- Gyakran elhibázzák azokat a városokat, amelyekről azt állítják, hogy vannak, és nem ismerik a helyi tereptárgyakat és látnivalókat
 
- Nem ismerik a gyakori kérdéseket, hogy minden amerikai állampolgár tudná a választ
 
- Ha megkérdezik tőlük egy kérdést, nem tudják, hogy általában hosszabb ideig offline lesznek, így felkereshetik a választ az interneten, mindig azt állítva, hogy telefonáltak, vagy el kellett menniük a fürdőszobába stb.
 
- Vannak más idők is, hogy hosszabb ideig eltűnnek a beszélgetésből, és néha más néven jönnek vissza, általában egynél több emberrel beszélgetnek
 
- Általában felkéri Önt, hogy kapjon webkamerát, mégsem tűnik úgy, mintha saját webkamerájuk lenne
 
- szeretnek verseket vagy szerelmes leveleket küldeni, amelyek nagy része a lovingyou.com oldalra vezethető vissza, néha még elfelejtik megváltoztatni a nevét a versben vagy a levélben, hogy megfeleljen a nevednek
 
- Azt állítják, hogy sors vagy sors van, és te is együtt akarsz lenni
 
- azonnal szeretné a címét, hogy virágokat, édességeket és maci medált küldjön, gyakran ellopott hitelkártyával
 
- Azt állítják, hogy szeretlek akár azonnal, akár 24-48 órán belül
 
- Kérdezik a telefonjától, de amikor hívnak, alig értené a szót
 
- Adhatnak egy telefonszámot, de tipikusan egy hívókártya vagy egy call center, ritkán kapja meg őket a telefonon
 
- Annyira szerelmesek veled, hogy nem tudnak nélküled élni, de neked szükséged van arra, hogy küldj nekik pénzt, hogy eljuthassanak hozzátok
 
- Általában azt állítják, hogy az Egyesült Államokból (vagy a helyi régióból származik), de tengerentúlon vagy külföldön elsősorban Nigériába, néha az Egyesült Királyságba üzleti vagy családi ügyekben
 
- Gyakran nem tudják a pontos időt
server.redcountystories.org:7777

 

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2024, SimplePortal