Szerző Téma: SuperLifeRPG  (Megtekintve 2402 alkalommal)

SuperLifeRPG
« Dátum: 2018. Augusztus 20. - 20:33:49 »
0

SuperLifeRPG
 
Üdvözlök minden RP-zni vágyó játékost a SuperLifeRPG témájában.
 
~ A szerverről ~
A játékszerver 2014 októberében nyitotta meg kapuit, akkoriban még az eléggé primitív, kezdetleges móddal. A közel 4 év alatt a SuperLifeRPG hatalmas fejlődésen ment át. Nem csak átdolgoztuk módot, hanem átgondoltuk a különböző rendszerek működését, funkcióját és ez alapján újabb és hasznosabb scriptek születtek. A mód alapvetően egy edit, azonban gyökeresen megváltoztattuk az alapokat, ennek eredményeképpen már-már sajátnak nevezhető a játékmód.
 


~ Elérhetőségeink ~
 
Fórum: http://superliferpg.nhely.hu
Szerver IP címe: 87.229.115.198:7778
 
ideiglenes Ip cím augusztusban: server28.clans.hu:7777
 


~ Adminisztrátorcsapatunk ~
 
Rangsor:
 

ModerátorSegéd (2 tag, Pék Péter, Aleksandar Milvoje)
 
Moderátor          (1 tag, Luis Kenedy)
Főmoderátor      (0 tag)
Adminisztrátor   (2 tag, Fejes Norbert, Budai Bence)
Főadminisztrátor(0 tag)
Fejlesztő           (0 tag)
AdminController (0 tag)
Altulajdonos      (1 tag, Soros László)
Tulajdonos        (1 tag, Kovács Ferenc)
Mint láthatjátok, sok pozíció nincs betöltve, ezen szeretnénk változtatni a jövőben.
 


~ Munkák, frakciók, szervezetek ~
 
Törvénytisztelő szervezetek, alakulatok:
 

Rendőrség(foglalt)
Tűzoltóság(foglalt)
Országos Mentőszolgálat(szabad)
Magyar Honvédség(foglalt)
Készenléti Rendőrség(foglalt)
Vám és Pénzügyőrség(foglalt)
Végvári Önkormányzat(foglalt)
 

Törvényellenes szervezetek:
 
La Cosa Nostra (olasz maffia)
Piru Bloods (banda)
 
A fórumon lehetőség van saját frakció alapításra, további infó a fórumunkon található.
 
A szerveren szeretnénk ha mindenkinek lenne alap tőkéje, ezért frakción kívül is el lehet helyezkedni munkaügyileg, a következő helyeken:
 
DonPePe Pizzéria:
A DonPePe Pizzériában pizzafutárként dolgozhatsz. Feladatod nem más, mint a pizzériában felvenni a házhozszállításos rendeléseket, majd a megadott címre kiszállítani. A játékosok tudnak telefonon pizzát rendelni, így munka közben lehetőséged nyílik más játékosokkal RP-zni. A munkához szükséges jogosítvány, mivel pizza szállításhoz kialakított járművekkel kell leszállítanod a rendelést.\"7a8b2423efd32d9da8e4ee0ba539a510.jpg\"
 
 
 
Magyar Posta:
A Magyar Posta egy önkormányzat által fenntartott postai hálózat. Itt postásként tudsz elhelyezkedni. A levélhordáshoz gyalog kell közlekedned, így itt nem szükséges a jogosítvány megléte. Postásként a feladatod a levelek felvétele a helyi postán, majd azok kézbesítése a megadott címekre.
 
\"55e5c362ae76332f996d7e5e8b6158cf.jpg\"
 
 
 
Végvári Közterületfenntartó Vállalat:
A Közterületfenntartó Vállalat egy nonprofit cég, amely magára vállalja az utcák rendbentartását. Ez egy több részre osztható munka: van téli, nyári, illetve jármű nélkül végezhető része. A téli rész magába foglalja az utak hókotrását, amelyet különlegesen kialakított hókotróval tudsz elvégezni. A nyári részhez tartozik az utak tisztítása úttisztító kocsikkal. Ha pedig nem rendelkezel jogosítvánnyal akkor az utcaseprés, kőhordás lehetőségét kínálja neked ez a munka.
 
\"b44b51acbf166ec48baddb26543dab20.jpg\"
 
Szent István Király Étterem:
A Szent István Király Étteremben végzettségek nélkül dolgozhatsz pincérként. Felszolgálóként a dolgod a rendelések felvétele az emberektől, majd a rendelt étel asztalhoz vitele. Ez a munka különösebb tudást nem igényel, ezért bárki végezheti.
 
\"6efbb4d293723f7b786d7ab0a3bff361.jpg\"
 
Bánya:
A bánya Szentgotthárd (Fort Carsons) közelében található. Ennél a munkánál szükséged van C kategóriás jogosítványra, mivel a munkavégzés (pontosabban a szállítás) speciális munka járművel történik. A bánya gyomrában található köveket kell kibányászni, majd egy lift segítségével felvinni a kocsira, azzal pedig elszállítani a lerakóhelyre. Egy balesetveszélyes, kicsit időigényes, de jól fizető munka.
 
\"e567eb141da0378dda744c6b9a3d892b.jpg\"
 
Próbáltunk minél változatosabb, élvezhetőbb munkákat csinálni, úgy véljük ez sikerült is.
 


~ Rendszerek, funkciók ~
 
Borrendszer:
A szerverre bekerült a borrendszer, amely tovább növeli a szerver valósághoz való kötődését. Ősszel ha megérett a szőlő, szüret után készíthető belőle bor, amelyet megihatunk és jókedvünk lehet tőle. Ha szeretnétek megspékelni a borotokat, akkor készíthettek tablettás bort a jobb hatás érdekében. (Azonban ezt a törvény tiltja!)
 
NPC-k:
A tömegközlekedés kialakításában nagy szerepet játszanak a szerveren az NPC-k. A Non Player Character-ek segítségével létretudtunk hozni egy kisebb autóbusz-közlekedés hálózatot. Ha nincs járműved, vagy épp szervízban van, akkor igénybe veheted a helyi járatokat, hogy eljuss A pontból B pontba.
 
Drogrendszer:
A játékszerveren 4 különböző drogfajta van jelen, ezek: kokain, heroin, marihuana, LSD. A kokaint és a marihuánát ültetni kell (bárhova ülteted, megjelenik egy object), miután ezek megértek és leszedted, a kokainból port tudsz készíteni a droglaborban, a marihuánából pedig füves cigarettát. A heroint csempészni tudod por formájában. Az LSD-t szintén csempészni tudod, cukorka formájában. Mindegyiknek bódító hatása van, viszont ha LSD-t veszel be, akkor színes lesz a világ(rózsaszín felhők, stb). Értelemszerűen a rend éber őrei a szerveren is lecsapnak az illegális szereket használókra, és komoly büntetésben részesítik őket.\"ce9ce0502c7573c0e7b5e78c891a1eb4.jpg\"
 
Bizniszrendszer:
A településeken lehetőséged van bizniszek vásárlására, amelyek hasonlóképpen működnek mint az ingatlanok, annyi különbséggel hogy itt van bevétel is. Ha valaki vásárol az adott bizniszben, akkor a bizniszkasszához adódik a pénzt, amelyet kivehet a biznisztulajdonos. Ezen felül lehetőség van akár pénz berakásra is.
 
Pecázás:
Ha szeretnél egy kicsit kikapcsolni, vagy egy könnyedebb RP szituációba csöppenni, akkor figyelmedbe ajánljuk a pecázást. A vizek mellett ha kiveted horgod, biztos ráakad valami.. ha mást nem, egy ócska csizma. Ha viszont halat fogsz ki, akkor jó pénzért eladhatod a halásznál. (Horgászbot és csali a horgászboltban kapható.)
 
Gyógyszerek:
A szerveren is (akárcsak a valóságban) szedhetsz gyógyszereket különböző tünetekre. Az indok nélküli bevitel, valamint a túladagolás súlyos egészségügyi problémákat vonzhat maga után. Gyógyszereket a gyógyszertárban tudsz venni.
 
Alvás:
A mindennapi stresszhelyzetek, valamint az állandó megpróbáltatások kimerítik karakteredet, így alvásra van szüksége. Bárhol elaludhatsz, ahol csak szeretnél, azonban ajánlott otthonodban, mivel a rend őrei megbírságolhatnak utcán alvásért.
 
Kádár-kockák:
Próbáltuk kicsit éreztetni a magyarságot és a 90-es éveket a régi háztípusokkal. Minden házhoz tartozik egy kert, ahol lehetőség van ültetni különböző dolgokat.
 
\"997f1bc6bf5f5b753fc1ad827b02c031.jpg\"
 
Színház:
A szerver kultúrális életét nagyvonalakban megmozgató helyszín a színház. Különböző előadások és színdarabok kerülnek előadásra itt, a játékosok által. Ezt a helyszínt a szerver látványosságai közé soroljuk.
 
\"3c508910567a3c4a251f843803e4a132.jpg\"
 
Oktató:
Korábban a szerveren a rendszer által rakhattad le a jogosítványt, ám ez mostanra megváltozott. Egy oktatót kell felkeresned, aki levizsgáztat és segít megszerezni a vezetői engedélyt.
 
Utazás:
A szerveren található több ország is, így ha meguntad a környzetet, vagy netalán látni szeretnéd egyes országok, városok nevezetességeit akkor megteheted. Többek között Franciaország és Olaszország is előrhető a szerveren.
 


~ Végszó ~
 
Köszönjük, hogy végigolvastad ezt a tájékoztató témát. Reméljük érdemesnek találtad a szervert, hogy felnézz rá. Amióta működik a szerver mindig próbáltunk a játékosok számára kedvező rendszereket készíteni, ez több-kevesebb sikerrel sikerült is. A nem titkolt célunk ezzel a témával egy stabilabb, jobban együttműködő közösség létrehozása a szerveren. Szeretnénk egy állandó játékoslétszámot elérni a szerveren, akikkel nekünk, illetve a többi játékosnak is élmény együtt RP-zni.
« Utoljára szerkesztve: 2019. Augusztus 20. - 21:00:25 írta Superlife »

SuperLifeRPG
« Válasz #1 Dátum: 2018. Augusztus 22. - 09:31:29 »
+3
KurvajóÉletRPG ahol az amerikai bloods utcai banda a magyar honvédséggel harcol a szent istván király étterem parkolójában

Darell.M

  • Vendég
SuperLifeRPG
« Válasz #2 Dátum: 2019. Március 06. - 18:39:37 »
+1
Felakartam menni, de megbuktam a játék tesztjén. IC ezen a szerveren TILOS magázódni. 

SuperLifeRPG
« Válasz #3 Dátum: 2019. Március 06. - 18:59:59 »
0
A szerver nem a legjobb,de a tulaj jó arc,és ez is valami :D

SuperLifeRPG
« Válasz #4 Dátum: 2019. Március 12. - 16:35:59 »
0
újabb szánalom

Nem elérhető AnthonyGates

  • 546
  • AnthonyGates
    • Profil megtekintése
SuperLifeRPG
« Válasz #5 Dátum: 2019. Március 13. - 09:32:43 »
0
Lyukóvölgyi önkormányzat

Nem elérhető Ben

  • 1754
  • Ben apó
    • Profil megtekintése
SuperLifeRPG
« Válasz #6 Dátum: 2019. Március 14. - 11:44:00 »
+3


   

 
 
« Utoljára szerkesztve: 2019. Március 14. - 11:45:27 írta Ben »

 

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2024, SimplePortal