Jelentkezz be, hogy követhesd  
Követő(k) 0
Csipsz

MTA Scriptert keresek, poszt apokaliptikus szerver elkészítésére.

4 hozzászólás ebben a témában

Sziasztok.
Egy volt projektem fellendítéséhez lenne szükségem megbízható MTA scripterre. Sajnálatos módon a korábbi projektem a SA:MP limitek és a jövőbéli csalók végett kudarcba fulladt és már lassan egy éve, hogy felé se néztem. Azonban a napokban előkerült valahol és újra kedvet kaptam ahhoz hogy felélesszem a projektet, azonban van egy kis bökkenő amit már előre le szeretnék tisztázni és sajnos sokatok kedvét elveszem ezzel, talán nem is találok senkit, de úgy érzem, egy próbát megér:
Sajnos (EGYENLŐRE) nem tudok érte juttatást ajánlani, vagy ha tudok, borzasztóan sokat nem. Tudom, ha valaki ért hozzá, ingyen nem fogja csinálni. Azonban számítok arra, hogy a népnek tetszteni fog és be fog futni, hiszen régen is volt rá érdeklődés (SA:MP keretein belül, MTA-ban határ a csillagos ég) és ha a szerver eljut egy olyan szintre, hogy stabil bevételhez jut, természetesen már lehet ró pénzről és nem csak pár százalékról.
Na de, egy picit a projektről, hátha megjön valaki kedve. A projektet talán ismeritek, hisz sokat reklámoztam a csoportban:
Project Disaster. Egy katasztrófa-túlélő RP élmény, ahol egy poszt-apokaliptikus világban találod magad, harcolva a túlélésért (természeti csapások volt a téma, azonban hajazok arra, hogy áttereljük egy fertőzésre, tehát Zombi RP/RPG. A cél egyértelműen a túlélés, azonban nem átlagosan, mindezt egy RP szabályokkal feltöltött világban kell tenned, ahol frakciók vannak, szükségletek, betegségek, gondok, problémák, ösztönök.
Tulajdonképpen DayZ, csak RP keretek között :)
A projett teljes komolysággal haladt előre, már kezdett játszható állapotba kerülni, amikor befejeztem. Lent találtok pár régi fejlesztési videót.
Úgy érzem, komoly projektet lehetne létrehozni. Mindent leírtam amit fontosnak találtam, nem hiszem hogy lesz komoly érdeklődő, de reménykedem!
Szerkesztve Csipsz által

Megosztás


Megosztás link alapján
Megosztás egy közösségi oldalon

Lettem volna olyan hülye, hogy besegítek. Még aznap ráírtam privátban, azóta sem kaptam választ.. gondolhatjátok mennyire komoly lehet a projekt. :joy:

Megosztás


Megosztás link alapján
Megosztás egy közösségi oldalon

Regisztrálj vagy jelentkezz be, hogy válaszolhass

Csak felhasználóként kommentelhetsz.

Regisztrálj

Légy közösségünk tagja még ma! Csak fél perc.


Regisztrálok

Jelentkezz be

Már van felhasználód? Lépj be!


Bejelentkezek
Jelentkezz be, hogy követhesd  
Követő(k) 0