Jelentkezz be, hogy követhesd  
Követő(k) 0
Amf

Desert Villages RolePlay [ 2.0 ]

7 hozzászólás ebben a témában

Üdv tagok!

 

Egyszer régen, írtam egy módot, ami a Desert Villages nevet kapta. Na ezt a módot töröltem, és helyette írtam egy teljesen újat.

Egy - két interior a hivatalos fórumról van, ezen felül teljesen egyedi a szerver.

Jelenleg három város scriptelt, El Quebrados, Las Payasadas és Las Barrancas, mind a háromban vannak üzletek, hivatalok.

 

Jármű rendszer: Bármennyi járműved lehet, kulcsait átadhatod a barátaidnak.

Las Payasdasban van a kereskedés ( DT módokon a városháza ), ott vannak letéve eladó járművek.

Az eladó járművekbe csak be kell ülni, meg lehet vásárolni.

Be lehet zárni, tuningolni, átfesteni. Üzemanyagot, sérülést, tuningot menti a szerver.

 

Házrendszer: Bármennyi házad lehet, kulcsait átadhatod a barátaidnak. ( Házak: $7.490-$34.490 )

Mind a három scriptelt városban vannak letéve eladó házak, /házam parancssal tudod beállítani melyik házadban kezdj.

 

Üzlet rendszer: Bármennyi üzleted lehet, kulcsait átadhatod a barátaidnak. ( Üzletek: $75.000-$500.000 )

Mind a három scriptelt városban vannak letéve eladó üzletek, óránként bevételt generál vételi ár alapján, plusz amit a játékosok költenek bent.

 

Halál rendszer: Ha meghalsz, ( 0-ra csökken az életed ) és nem leesés, vagy ilyesmi hanem valaki megölt, akkor 30 percre animba kerülsz.

Létezik /sérülések parancs, amivel megnézhető mi is történt, mentősöknek lehetőségük van megmenteni a páciens életét.

Létezik egy /elfogadhalál parancs, amivel nem kell kivárni a 30 percet.

 

Fegyver rendszer: Egyedi fegyver rendszer, egyszerre három fegyver lehet a kezedben, kilépésnél mentődik, elővehető, elrakható.

 

A szerveren jelenleg, öt munka található, villanyszerelő, postás, úttisztító, taxis és raktáros.

 

Villanyszerelő: A szerveren vannak elhelyezve villanyoszlopok, ezekhez ad CP-t a munka, 5 másodperces javítás után visszaülsz a kocsiba és kapsz egy újabb cp-t. $750/CP

Postás: A postás munka a szerveren lehelyezett házak alapján működik, tehát minden esetben ház bejárathoz teszi le a CP-t, visszaszállás után ad újabb CP-t. $750/CP

Úttisztító: Semmi különös, beülsz, ad egy CP-t, elmész és kapsz 1000 dollárt, van egy menő buborék object csatolva a kocsihoz. $750/CP

Taxis: /fuvar parancs után kiírja, hogy XY taxis szolgálatban, /808 paranccsal hívható, fuvar árát a taxis szabja meg.

Raktáros: Las Payasadas és El Quebrados között van egy raktár, ott kell dobozokat felvenni a targoncával és egy pótkocsira rakni, $100/doboz.

 

Lehetőség van még horgászattal pénzt keresni, a szükséges dolgok megvásárlása után /horgászat paranccsal kezdhető, utána a BAL ALT ( sétálás ) gombbal lehet kihúzni a halat.

Lehet fogni halat és pénztárcát, a pénztárcában $200-$900 összeg található.

 

 

Jelenleg ennyi jut eszembe, majd bővítem. Aki a fórumról jön, jelezze a szerveren, kezdő bónuszban részesül.

 

Fórum: www.endlessrp.atw.hu

IP cím: 37.221.210.36:7764

Megosztás


Megosztás link alapján
Megosztás egy közösségi oldalon

Játszottam a szerveren egy kis időt. Nekem nagyon tetszik. Tényleg egyedi a mód, illetve sok érdekes szkript van benne. A DT fanoknak nagyon fog tetszeni. Munkákkal egész jól lehet keresni, amit el is lehet költeni. Az egyik legjobb dolog az a horgászat ami tetszett, végülis szerencsén alapul szóval menő :D Inventory rendszer is rendesen müködik. A legnagyobb bajom, hogy a traffi elkapott és lehúzott de hát mindenhol ez van :D Tényleg ilyen Next Level DT feelingű :)

Kevés szerver van a közösségben, de jó látni, hogy vannak akik nem adják fel és próbálkoznak, ezt becsülni kell.  Engem már a leírás alapján meggyőzött, próbáljátok ki ti is!

1 személy kedveli ezt

Megosztás


Megosztás link alapján
Megosztás egy közösségi oldalon

Jajj, hát még szabad véleményt formálni a szerverről? :D Engedjétek meg.
Nagyon rám jött az RP, Bnyson után hát ezt próbáltam meg. Scriptileg nagyon korrekt szerver, csak hát az RP szint és az adminisztrátorok -amelyik adminnal találkoztam- intelligencia szintje a béka segge alatt van. Na de ne is rohanjunk ennyire előre. Felmentem poénból olyan névvel, hogy KAKI MATILD. A poén az egészben, hogy a fejlesztő jött rá olyan 5. játszott órámnál, hogy ez milyen név már... szóóval váltanom kellett. Elsőre minden piroson átmentem szembe sávba pizzás motorral jogsi nélkül, amiből az lett, hogy bevittek. De egyszerűen annyira bekavartam őket, hogy már ők sem tudták, hogy mi van, ezért elengedtek 'ártatlanként' :D

Ezek után elmentem mentősnek, 1 nap alatt 3 rangot sikerült lépnem. Ma este kettő NAV-os (jól olvastad - Nemzeti Adó -és Vámhivatal) lövéseket adott le, amiért IC elkezdtem hisztizni. Erre elkezdtek engem üldözni, lefizettek egy szerelőt is, hogy előkerítsenek. Az egy dolog, hogy ..valahonnan.. mindig megtaláltak. Szerelőtelep közepén két állítólagos adóellenőr fegyvert fogott rám, én meg elkezdtem mondani, hogy ilyen nincsen gyerekek :D Erre admin válasza: https://www.kephost.com/image/JsfS
Diplomatikus vitakészség, mit ne mondjak. És ennyi volt RP kalandom ezen a szerveren.
Igazából ha az emberek tudnának RP-zni, korrekt szerver lehetne. Csak mivel nem tudnak... :D Hozzáteszem az admin nem ismeri az RP fogalmakat. Megmondtam neki, hogy ne MG-zze ki a pozícióm... erre látom, hogy egy szirénázó NAV-os autó ott terem hirtelen. Merthogy ő azt hitte, hogy MG = Montgomery. Csodálatos... :D

-- Úgy néz ki, meg lett beszélve. Köszönöm, ez egy + pont a szerver részéről!

Szerkesztve GUN által

Megosztás


Megosztás link alapján
Megosztás egy közösségi oldalon

A fejlesztő akkor látott először a szerveren mivel amióta regisztráltál nem voltam fent, a pozíciódat nem MG útján, hanem beméréssel szerezték meg. A stílusnak meg hamarosan meglesznek a következményei. 

Szerkesztve Amf által

Megosztás


Megosztás link alapján
Megosztás egy közösségi oldalon

Valóban reális a bemérés, RP-ben folyamatosan azon voltam, hogy a telefonom legyen kikapcsolt állapotban, és ezt nem győztem reportban hangsúlyozni!

 

Szerkesztve GUN által

Megosztás


Megosztás link alapján
Megosztás egy közösségi oldalon

2 percenként tudnak bemérni. 

Megkapták a büntetést, remélem ez miatt nem ment el a kedved a szervertől. 

 

1 személy kedveli ezt

Megosztás


Megosztás link alapján
Megosztás egy közösségi oldalon
Vendég
A téma le van zárva, így nem szólhatsz hozzá!
Jelentkezz be, hogy követhesd  
Követő(k) 0