Szerző Téma: Project Las Venturas Roleplay  (Megtekintve 3753 alkalommal)

Project Las Venturas Roleplay
« Dátum: 2018. Március 19. - 19:40:23 »
+1
\"kAlfLPl.png\"
 
 
 
A szerver története
 
Egy Februári napról beszélünk amikor böngésztem SAMP RPG szerver keresőkön és 1 normális magyar szervert nem találtam. És azt is olvastam hogy a magyarok szemében megbukott ez a játékmód, és hát ahogy látom ez tényleg így van. Ezért kigondoltuk pár ismerősömmel hogy ha csak ilyen EQ LP-ben játszódó szerverek vannak amiket már minden megunt, és LS is megszokott. Akkor megpróbálunk csinálni egy közös Projectet ami Las Venturasban játszódik. A szerver főbb részei ott lennének de Bone County-ban is lesznek boltok, munkák stb.. Most ezt napokig sorolhatnám de rátérek a lényegre. A szerver Amerikai állampolgárságú lenne, azaz $ a fizetőeszköz, ezért nem lennének orbitális árak se. És az olyan karakterneveket nem fogjuk elfogadni mint például a \"Szekely Sandor\"-t. Csakis Amerikai neveket fogadunk el. Folyamatosan dolgozunk a szerveren minnél jobban kidolgozott scriptekkel. 
 
\"download.png\" https://discord.gg/AUhQTp
 
Jelenleg csak discord szerver van, de a későbbiekben lesz TS3-is. Discord ra a híreket szoktuk posztolni és lehet egymással társalogni az OOC-chaten.
 
 
 
Jármű Rendszer
 
A jármű rendszer bekerült a szerverre, de persze mint minden más ez is csak béta várzióban, szóval ha a Béta Teszt-en bugokat találunk benne akkor javítva lesznek azok. Ebbe a rendszerben 4 darab parancsot firkasztottunk bele. a /nyit /zar /ablak /eladkocsim ID Összeg. Szóval, elmondom mi célt szolgálnak ezek a parancsok. /nyit az szerintem névből is érthető nem kell magyarázni. /zár hát ez is. /ablak Ezzel le és fel tudjuk húzni a járművünk ablakát. Ennek azért van nagy jelentőssége mivel ha fel van húzva az ablak akkor ha a kocsi-n kívül beszél hozzán egy játékos, csak akkor halljuk ha ordibál. /eladkocsim Ha ezt a parancsot beírjuk majd utánna egy játékos-nak az ID-jét és az összeget hogy mennyit kell fizetnie annak akinek eladjuk a járművünket. A másik játékosnak el kell fogadnia ezt a \"szerződést\" hogy levonja a pénzt tőle és a jármű átkerüljön az ő nevére. Ekkor át kell adnia a kulcsokat annak akitől vesszük a járgányunkat, és az üzlet meg is történt. Szerintünk ez így elég, nem akartunk túlbonyolítani semmit ezért is egy egyszerű és nagyszerű ez a rendszer.
 
 
 
Bejelentkező Panel
 
A bejelentkező panel akkor jelenik meg, mikor felcsatlakozunk a szerverre. Ekkor fogad minek egy olyan ablak amibe bele van írva hogy \"Felhasználónév\" Jelszó\" Majd alattuk egy \"Bejelentkezés\" és egy \"Rrgisztráció\". Aki új lesz a szerveren az legelsőnek Regisztrálni fog. Amikor rákattintunk akkor behoz egy újjabb ablakot amibe be kell írnunk egy tetszőleges Felhasználónevet, Egy jelszót majd azt mégegyszer, és a valós email-címünket. Ha ez megvan akkor rámegyünk hogy regisztráció és ki is írja hogy \"Sikeresen regisztráltál a szerverre\" Rányomunk a \"Vissza\" gombra és visszadob a felül említett legelső részhez. Mostmár csak annyi a dolgunk hogy beírjuk a felhasználónevünket és a jelszavunkat és bent is vagyunk a szerveren.
 
 
 
 
 
 
 
Favágó munka
 
A favágó munkát egy jól fizető állásra tervezzük. De természetesen pénzbe is kerül megvenni hozzá a szerszámokat. Nos, odamegyünk a \"Favevő\" NPC-hez majd beírjuk hogy /megvesz furesz így megvettük a fűrészt. Majd /megvesz sisak így megvettük a munkavédelmi sisakot amit a rendszer autómatikusan a karakter fejére lesz rakva. Ezután odamegyünk egy spawnolt fához ami az NPC mellett lesz 10 méterre.  Onnan lehet tudni hogy az ott egy alap fa, vagy egy scriptelt fa hogy rá lesz írva a következő: Scriptelt fa! Kivágáshoz /kivag fa. Nos odamegyünk és beírjuk hogy /kivagfa ezután egy fűrészelős animot kezd el lejátszani a karakterünk 10 másodpercig. Ezután kidől a fa és abbahagyódik az anim. Majd /szeletel fatorzs ezzel elszeleteljük a fatörzsöket. Majd utánna /felvesz fatorzs így a karakter kezében lesz pár fatörzs és odasétállunk a favágó kocsihoz és /betesz fatorzs. Ezután már csak annyi a dolgunk hogy leszállítjuk a fatörzseket a favágó NPC-nél és /fatorzs lead. Ezután megkapjuk a fizetésünket.
 
Jelenleg ennyi script elérhető a szerveren. Minnél több script jön be annál jobban bővül a leírás.
 
 
 
\"kAlfLPl.png\"

Nem elérhető REPTA

Project Las Venturas Roleplay
« Válasz #1 Dátum: 2018. Március 19. - 20:45:35 »
0
Értelmetlen az ötlet, én is írtam fél évig 1 módot, teljesen egyedi volt minden, hozzáteszem minden volt, dinamikus meg minden ( adás vétel csopiba meg is van ), és nem voltunk rajta sokan, marketing meg volt rendesen de nyitáson max 12-13-an ha voltunk fent.  Napok után se változott ez a szám.. Illetve gondolom megint Max a tulajdonos, avagy bnysonrpg csapat próbálkozna?
« Utoljára szerkesztve: 2018. Március 19. - 20:46:32 írta REPTA »

Project Las Venturas Roleplay
« Válasz #2 Dátum: 2018. Március 19. - 20:58:07 »
0
Próbálkozni mindig lehet.
 
 

Project Las Venturas Roleplay
« Válasz #3 Dátum: 2018. Március 19. - 20:58:37 »
0
Hát ezt mi komolyan vennénk, és ha nincsenek rajta játékosok akkor nyílván nem foglalkoznánk vele. De mi ezt nem mondjuk előre hogy nem érdemes. Egyszer ki kell próbálni.

Nem elérhető Ben

  • 1754
  • Ben apó
    • Profil megtekintése
Project Las Venturas Roleplay
« Válasz #4 Dátum: 2018. Március 19. - 22:18:58 »
+2
jajj

Nem elérhető Blaise

  • 1002
    • Profil megtekintése
Project Las Venturas Roleplay
« Válasz #5 Dátum: 2018. Március 19. - 22:32:16 »
+1
legyen vasazós munka lomtalanítós kocsival meg strici rendszer meg npc kurvák akikhez lehet menn b*szni és garantált a siker (Ben is meg én is megtestesült sikerek vagyunk, és ezekkel a feltételekkel felmennénk a szerverre)

Nem elérhető Ben

  • 1754
  • Ben apó
    • Profil megtekintése
Project Las Venturas Roleplay
« Válasz #6 Dátum: 2018. Március 20. - 07:19:18 »
+2
hagyad teso ezek magyarok gardistak 

Nem elérhető Blaise

  • 1002
    • Profil megtekintése
Project Las Venturas Roleplay
« Válasz #7 Dátum: 2018. Március 20. - 16:55:29 »
+1
aszt akór, parasztók is jarnak kurvákhóz

Project Las Venturas Roleplay
« Válasz #8 Dátum: 2018. Március 29. - 22:27:42 »
0
mi a szerver ip je?

Project Las Venturas Roleplay
« Válasz #9 Dátum: 2018. Április 30. - 12:36:35 »
0
Idézetet írta: Zsolt35 date=1522355262


   
      mi a szerver ip je?
   


Szerinted miért van a \"hamarosan nyíló szerverek\" topicban ez a téma?

Nem elérhető #ωᴇʙsᴛᴇʀ

  • 425
  • Aki hisz az megbocsatast nyer .. Egy jo nap
    • Profil megtekintése
Project Las Venturas Roleplay
« Válasz #10 Dátum: 2018. Április 30. - 14:04:17 »
0
mi a szerver ip je?

Project Las Venturas Roleplay
« Válasz #11 Dátum: 2018. Október 31. - 08:59:59 »
0
,,Scriptelt fa\",  /kivagfa, ja meg /szeletel fatorzs. Asszem\' ezzel mindent elmondtam 

 

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2024, SimplePortal