Jelentkezz be, hogy követhesd  
Követő(k) 0
Treshawn Crenshaw

Arts Vision Incorporated Presents: New World Role Play ( From Hell To Paradise... )

7 hozzászólás ebben a témában

112221-grand-theft-auto-san-andreas-maci

New World Roleplay - From Hell To Paradise...

Shalom, minden kedves látogatónak, aki a sampforum rendhez tartozik - köszöntelek benneteket a pokolban. Mély megbánással és tisztelettel szeretném bemutatni nektek a készülőben lévő projektünket, amivel reményeink szerint megváltást nyerhetünk a paradicsomba. A csapatunk tagjai leginkább autistákból, de többnyire a minimális értelmiségi szintet elérő személyekből tevődik össze. A céljaink nagyon vegyesek, de nem kifejezetten ellentmondásosak. Mindenkinek megvan a saját véleménye, csapaton belül a kialakult samp helyzetről. Viszont a laikusokkal ellentétben, akik szerint 2018-ban nem lehet samp szervert sikeresen üzemeltetni, a csapatunkban senki sem...senki sem hiszi el ezt a kialakult közvéleményt. Összesítve a végeredmény a céljainkkal kapcsolatosan nemmás mint, hogy a legjobb minőségű szervert hozzuk létre a leendő játékosaink számára. 

Csapatunk tagjai

Szerver készítője, egyben tulajdonosa én és az egyik igen neves samp személy/barátom vagyunk, akit ti is ''biztosan'' ismerhettek a régebbi időkből. De személye jelenleg nem publikálható a sampforum.hu-ra. 

Játékfejlesztő: nem publikus

Adminisztrátorok ill. Szerver Moderátorok: Vannak, majd feltüntetik magukat, ha eljön mindennek az ideje. 

Egyéb: Weboldallal foglalkozó személy, két és fél ( :d ) teszter, illetve ilyen-olyan személyek akik támogatják a projektet valamilyen módon.

Elérhetőségek: Majd lesz, de addig is a sampforumot fogjuk használni kommunikációs eszköznek a projekt és a leendő játékosok, érdeklődők között. 

Játékmód: From Hell To Paradise... :)

Üdvözlettel,

Arts Vision Incorporated

 

 

 

 

Megosztás


Megosztás link alapján
Megosztás egy közösségi oldalon

Ez a tulajdonság nem tartozik a személyiségemhez...itt valami félreértés történhetett, amikor is arra a megállapításra jutottál, hogy én egy flegma ember volnék. De, hogy ezt bebizonyítsam neked Ben úrfi, kifogom vívni a támogatásodat a projecthez ill. minden erőmmel/időmmel, amikor a sampforumon tevékenykedek...megfogom próbálni megváltoztatni az álláspontodat személyemmel kapcsolatosan. Nem fogom hagyni azt, hogy azok a személyek, akik szívesen játszanak még a játékkal csak úgy lemondjanak a dologról...egy olyan kialakult közvélemény miatt, ami valójában nem is igaz csak a töbszörös bukás és a félelem szüleménye. 

Hamarosan update

 

 

 

Megosztás


Megosztás link alapján
Megosztás egy közösségi oldalon

Elküldve (szerkesztve)

Hát úgy nem is lesz sikeres SAMP RP szerver, ha sorra nyitjátok meg a szervereket. De majd meglátjuk hogy kié lesz a jobb.

Szerkesztve grove4l által

Megosztás


Megosztás link alapján
Megosztás egy közösségi oldalon
Vendég
A téma le van zárva, így nem szólhatsz hozzá!
Jelentkezz be, hogy követhesd  
Követő(k) 0