Szerző Téma: Second Chance Roleplay (www.scrp.hu)  (Megtekintve 2567 alkalommal)

Second Chance Roleplay (www.scrp.hu)
« Dátum: 2018. Január 08. - 20:45:23 »
+1
\"gtakozosseg.png\"
 
 
 
Sziasztok! Köszöntök mindenkit a Second Chance Roleplay szerver témájában! A szerver története 2012 márciusára tekinthető vissza amikor Jake Wyler és Mike Ryley megalapította a szervert. Kezdetben falusi szerverként futott és kisebb sikereket is elért viszont pár hónap után játékosszám hiánya miatt bezárt. Mike az akkori módot publikálta igy teljesen befellegzett a projectnek. A évek múlásával Jake még próbálkozott pár szerverrel de ezek kisebb projectek voltak és mindig abbahagyta bizonyos okok miatt. 2017 Augusztusában Jake elkezdte folytatni a régebbi projectjét és felvett maga mellé két fejlesztőt és egy webfejlesztőt. A mód 2017 augusztus végén kezdett el íródni, amely nulláról írt azaz saját rendszerekkel van ellátva. Jelenleg 4 játékfejlesztő csinálja a szervert (beleértve a mappert és webfejlesztőt is). A mód mostanáig sok fejlesztésen átesett, szinte játszható viszont apróságok hiányoznak még, valamint javítások még ráférnek. A szerver játéktere Los Santos, RP kereteken belül pedig Los Angeles. A szerver ingadozó tempóban halad de a szabadidő ráfordítása eleget tesz és halad a project. Visszajelzések vannak a szerver iránt, ezért tartunk ott ahol, és nem hagyjuk abba, kérdés, hogy lesz-e igény rá és nem felesleges a belefektetett idő és energia, reméljük. Úgy gondoljuk, hogy a fejlesztők és a többi csapattag kellő tapasztalattal és tudással rendelkezik, hogy egy olyan szervert hozzunk létre nektek ami játszható és élvezető az rp szabályok keretén belül. Hisszük, hogy a SA-MP közösség nem halt ki csak valami újra vágyik és a sok szerver miatt oszlik fel a játékosszám. Tudjuk, hogy sok jó konkurens szerver van velünk szemben de reménykedünk, hogy egy olyan szervert tudunk biztosítani nektek amely elnyeri tetszéseteket és jókat rp-zhetünk és játszhatunk együtt.  A szerverről hamarosan lesz bővebb információ ahol már a rendszerekről olvashattok, és bővebb információkat kaphattok.
 
Csapat
 
Andrey Rogotnyev | Játékfejlesztő
 
Jake Wyler | Játékfejlesztő
 
Athos Yorgus | Játékfejlesztő
 
James Dean | Webfejlesztő
 
Elérhetőségek
 
Szerver: ip.scrp.hu
 
Fórum: www.scrp.hu
 
TS3: ts.scrp.hu
 
UCP: Hamarosan...
 
Közösségi oldal: https://www.facebook.com/secondchancerp/
 
A téma még bővülni fog!

Nem elérhető Adobe

Second Chance Roleplay (www.scrp.hu)
« Válasz #1 Dátum: 2018. Január 10. - 01:11:17 »
0
Nagyszerű..

Second Chance Roleplay (www.scrp.hu)
« Válasz #2 Dátum: 2018. Január 14. - 16:53:42 »
0
Sziasztok!
 
Fejlesztőinknek hála a mai napon elkészültünk a frakció kezelő panellel, amely kizárólag vezetőknek (leadereknek) elérhető. /fpanel segítségével tudjuk előhozni a frakció kezelő felületet ahol megtekinthetjük a tagokat, kirúghatjuk, előléptethetjük és lefokozhatjuk emellett megtekinthetjük a frakció járműveit, a fizetéseket szabályozhatjuk és beállíthatjuk a rangokat.
 
Fórum: www.scrp.hu
 
Facebook oldal: https://www.facebook.com/secondchancerp/
 
                            
 
                                                \"kep1.png\"                                                                             
 
 
« Utoljára szerkesztve: 2018. Január 14. - 16:55:20 írta James_Dean »

Second Chance Roleplay (www.scrp.hu)
« Válasz #3 Dátum: 2018. Január 22. - 18:49:54 »
0
Sziasztok! 
 
 
 
Egy újabb fejlesztési videót hoztunk nektek amelyben a fuvarozó/árúszállító munkát szeretnénk bemutatni. 
A videót a következő linkre kattintva érhetitek el: https://www.youtube.com/watch?v=r0gOK0yg62E&feature=youtu.be
 
Rövid leírás:
 
A munka elkezdése után a targoncás járművel fel kell pakolnod az árút a teherautóba/pótkocsiba. Ezt követően a teherautóba beszállva a /fuvarozó szállítás parancs segítségével kezdhetjük el a kiszállítást a kijelölt bizniszhez ahol a /fuvarozó lead paranccsal adhatjuk le az árút. A fuvarozónak 150 km-nél pihenőt kell tartania a /fuvarozó pihenő paranccsal amely fél órát vesz igénybe. A munkát a /fuvarozó befejez paranccsal lehet befejezni, a munkajárművet pedig a /fuvarozó lemond paranccsal lehet lemondani.
 
www.scrp.hu 
 
 

Nem elérhető skyLine

  • Globális moderátor
  • 2171
  • 2020
  • Vaterán
    • Profil megtekintése
Second Chance Roleplay (www.scrp.hu)
« Válasz #4 Dátum: 2018. November 05. - 17:29:25 »
0
Gondolom ez a projekt is ennyi volt.

 

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2024, SimplePortal