Szerző Téma: Szabályzat (olvasd el mielőtt témát nyitnál)  (Megtekintve 1941 alkalommal)

Nem elérhető ZyZu.

  • Globális moderátor
  • 8939
  • my turbo diesel forum
  • Discord: ZyZu.
    • Profil megtekintése
Szabályzat (olvasd el mielőtt témát nyitnál)
« Dátum: 2017. November 11. - 18:03:14 »
0
Saját szerveredet témanyitás formájában hirdetheted meg az oldalon. Témát akárki nyithat, rangtól függetlenül. Fontos megjegyezni, hogy az általad nyitott témád kizárólag akkor jelenik meg mindenki számára, ha azt az illetékes moderátor elfogadta. Addig csak a globális moderátorok valamint az adminisztrátorok látják a témát. Amíg leírásod függőben van, megvan a lehetőséged a bővítésre, kiegészítésre, esetleges kérdés/segítség esetén a moderátor felkeresésére.
 
Jóváhagyáskor több szempontot is figyelembe veszünk: helyesírás, koherencia, nyelvhelyesség és végül a mennyiség. Vedd figyelembe, hogy elsősorban nem a mennyiség dominál egy leírásnál. A leírásnak fontos motívuma a mennyiség is, viszont fontos, hogy összefüggő, egységes leírást készíts a szerveredről. Amennyiben ez nem valósul meg, vagy a kompetens moderátor kivetnivalót talál a leírásodban, abban az esetben hozzászólás formájában figyelmeztet téged a problémáról. Bővítésre szoruló, de nem teljesített témák 24 óra elteltével kerülnek lezárásra és archiválásra. Természetesen ha valami oknál fogva nem sikerül teljesítened a 24 órás bővítési lehetőséget, abban az esetben felkeresheted az intézkedő moderátort, hogy szeretnéd folytatni a leírás bővítését. Elfogadással kapcsolatosan ne zaklasd a moderátorokat. Fontos, hogy célravezető leírást készíts. Megfelelő leírás elkészítése közös érdekünk, hisz a témában taglalt információk valamilyen szinten jellemzik a szerveredet. Ha egy leírás minden szempontból megfelel a követelményeknek, jóváhagyásra kerül, ezáltal mindenki számára elérhető lesz a szerverek között. Témanyitáshoz szükséges mintát nem áll módunkban biztosítani.
 
Szervered elérhetőségi adatait (IP cím, weboldal és egyéb oldalak) közzéteheted a témádban függetlenül attól, hogy elfogadott a téma avagy sem, ezzel kapcsolatosan nincsenek további korlátozások.
 
Formai követelmények és témanyitással kapcsolatos alapvető információk:
 

  •    A téma neve egyezzen meg a szervered nevével


  •    leírásodat képekkel, videókkal illusztráld


  •    Kizárólag hostingolt szervernek nyithatsz témát, localhoston futó szerver hirdetésére nincs lehetőséged


  •    A főposztban közöld a szerverrel kapcsolatos alapvető információkat. Ide tartoznak különböző elérhetőségek és a szerver slotszáma


  •    A témanyitónak kötelessége feltüntetni a tulajdonosokat és a projektben résztvevő tagok neveit


  •    Egy adott szerver kizárólag egy témával rendelkezhet, ami a leírást illeti. Későbbiekben elkészített leírás törlésre kerül


  •    A 0.3.8 verzió kiadásnál egy új szabályzat jött létre, leírásodban és a szerveredben nem tartalmazhat más játéktól lévő tartalmakat, ez azt jelenti hogy nem szeretnék meglátni GTA V karakter modelleket meg tárgyakat a leírásodban mert nem engedélyezett, próbálj egyedi ötleteket kitalálni, saját tervezéseket létrehozni. Több információt erről itt tudsz olvasni.



Fontos tudnivalók:
 
Edit modokkal kapcsolatos szabályzatpont: Edit játékmódok hirdetése engedélyezett. Ide tartoznak az innen, valamint a hivatalos fórumról letöltött és szerkesztett tartalmak. Edit játékmód hirdetésekor kötelező feltüntetned az eredeti készítő nevét és az eredeti témára hivatkozó linket. Ennek szándékos elmulasztása témalezárást vonhat maga után. A szerver leírás és a leírásba fektetett idő és energia tekintetében mondom, hogy nem érdemes ezt a szabályzatpontot áthágni.
 
3rd-party scriptek/mapok felhasználása: Nulláról írt játékmódtól függetlenül lehetőséged van felhasználni letöltött komponenseket. Ide értendőek különféle filterszkriptek, valamint pályák. Ebben az esetben köteles vagy közzétenni a készítőket, felhasznált anyagokat és hivatkozásokat. Hasonlóan az edit játékmódokhoz tartozó szabályzatponthoz, a hivatkozások elmulasztása akár a téma lezárásához is vezethet.
 
Megbízásból készített leírások: Szervertulajdonos(ok) által írt leírás nem előfeltétel. Amennyiben megbízásból készítesz leírást, abban az esetben előzetes egyeztetés szükséges a szerver tulajdonosával/tulajdonosaival. Természetesen ezt a leírás készítésekor meg kell említened.
 
Netikett:
 
Fórum révén természetesen számíthatsz negatív kritikára is. Ebben az esetben higgadt reagálást várunk el elsősorban a szerveren tevékenykedő adminisztrátoroktól
 

  •    A szerver, a játékmód valamint az ott intézkedő adminisztrátorok jellemzése, kritikával való illetése megengedett kizárólag akkor, ha a szerveren tartózkodtál és megvannak a megfelelő tapasztalataid, hogy ezt megtehesd


  •    A szerver egészét minősítő hozzászólás esetén kötelező egyértelmű bizonyítékkal szolgálnod. Elhanyagolás következtében figyelmeztetésre számíthatsz


  •    Kerüld az OFF kommenteket, azaz az olyan tartalmak közzétételét, melyek nem a szerverrel kapcsolatosak


 
 
Külön köszönetet szeretnék mondani EnterR -nek/nak a szabályzat megírásáért! A mai nap 2017.11.11 dátumon a leírás frissült, megkérek minden fórumozót, hogy a fenti lévő leírt szabályzati pontokat tartsátok be mielőtt témát nyitnátok a szerveretekről. 
« Utoljára szerkesztve: 2017. December 04. - 10:08:08 írta skyLine »

 

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2024, SimplePortal