Szerző Téma: Egy új szerver alapítás együtt ?  (Megtekintve 2288 alkalommal)

Egy új szerver alapítás együtt ?
« Dátum: 2017. Július 04. - 18:18:55 »
+1
Na akkor kezdjük az elején! Szeretnék bemutatkozni , András vagyok 17 éves és talán azok közé tartozom akiket még igazán érdekelne maga a roleplay. Valahogy mindig is lekötött a különböző történek kitalálása és azok \"megszemélyesítése\" , de valahogy mostanában egy jó szervert sem találtam . Jártam MTA-n is nos arról inkább nem is ejtenék szót mert eléggé negatív vele kapcsolatban az élmény , viszont samp-on se nagyon van olyan szerver  ami olyan lenne mint a régi \"szép\" időkben (tudomásom szerint). Bár talán érdemesebb lenne rá térnem a lényegre így ezt is fogom tenni .
 
 
 
Gondolkodtam a múlt héten egy szerver projecten hogy ha már nincs akkor majd csinálunk egyet a barátaimmal , habár már most érzem hogy ez nem olyan mint ahogy elsőre éreztem vagyis sokkal bonyolultabb .Kezdjük ott hogy ahogy látom itt van igény RP szerverre de senki nem akar időt pocsékolni bizonytalan jövővel rendelkező szerverekre így azok egyértelműen halálra vannak ítélve , és ha ez mind nem lenne elég ha jól saccolom most is van nem egy készülőben lévő szerver ami vagy nem nyit meg vagy a előbb leírt sorsra jut . Na de akkor most jöhet a kérdés . \"Akkor én minek csinálom ezt ?\" Az igazság az jó magam sem akarom pazarolni a saját kis  szabadidőmet így inkább regisztráltam ide hogy kiegészítsem saját csapatom . Szerintem egy jól össze hozott csapat rengeteg jó ötletet tudna össze szedni és egy igazán hangulatos , régi idők érzésére emlékeztető szervert hozhatna létre. Egy nagy csapat pedig akár egész komoly magabiztosságot ad amivel akár meg is lehetne fogni pár érdeklődőt . Arról nem is beszélve hogy így sokkal több néző pontból lehetne megvitatni egy adott témát , ez pedig egy jól átgondolt szervert eredményezne amiben megvan a potenciál hogy sikeres legyen. 
 
Long story short : 
 
Mondhatni 4 éve RP-zem sehol nincs egy olyan szerver amin élvezném az egészet így sajátot nyitnék egy nagyobb össze szervezett csapattal hogy egy igazán jó szerver készüljön . Ehhez várok jelentkezőket. (előny ha : tudsz mappolni vagy scriptelni vagy régi veterán vagy akinek vannak ötleti hogyan is nézzen ki jól egy szerver !)
 
 
 
megjegyzések : 
 
-már van egy kisebb csapat amiben szerintem vannak jó öletek és egy scripter is. 
 
-bármilyen hozzászólást / vélemény / egyéb gondolatot nagyon szívesen fogadok és olvasok!
« Utoljára szerkesztve: 2017. Július 05. - 16:32:43 írta Tayners »

Egy új szerver alapítás együtt ?
« Válasz #1 Dátum: 2017. Július 05. - 16:17:21 »
0
Fehér témán szó szerint olvashatatlan.

Egy új szerver alapítás együtt ?
« Válasz #2 Dátum: 2017. Július 05. - 16:33:23 »
+1
Át raktam szürkére remélem így már valamivel olvashatóbb .

Nem elérhető ZyZu.

  • Globális moderátor
  • 8939
  • my turbo diesel forum
  • Discord: ZyZu.
    • Profil megtekintése
Egy új szerver alapítás együtt ?
« Válasz #3 Dátum: 2017. Július 05. - 23:08:15 »
0



   
      Kezdjük ott hogy ahogy látom itt van igény RP szerverre 
   

[/quote]
 
Szerintem rosszul latsz mert nincs semmi igeny mar RP -re/ra. Angoloknal probalkozz. 

Egy új szerver alapítás együtt ?
« Válasz #4 Dátum: 2017. Július 05. - 23:14:41 »
+2
Hát az igény lehet kicsit erős de vannak még emberek akik már csak ha nosztalgiából de játszanának. :)

Nem elérhető Ben

  • 1754
  • Ben apó
    • Profil megtekintése
Egy új szerver alapítás együtt ?
« Válasz #5 Dátum: 2017. Július 05. - 23:51:31 »
+3
Igazából az a baj hogy van még rajtad kívül 5-10 esetleg 20 ilyen ember, aki komolyan is gondolja. Mindenki nyit egy hasonló témát, rosszabb esetben belekezd egy szerverbe aminek jövője sincs mert nem fog találni maga mögött olyan régi játékos ismerősöket akik játszanának is rajta. Azt most hagyjuk, hogy mennyi idegen embert fog meg a szerver egy jó leírás alapján, mert akik olvasnák azok is ezen az elven működnek, gondolkodnak és csinálnának inkább egy másik szervert saját szájízük szerint, vagy mert \"az a szerver úgyis befuccsol\". Én is szeretném visszahozni a régi világot, ezerszer elkezdtem volna a fejlesztést, kezdeményezést (nem önmagam, nem vagyok feljesztő), de végigfutott az agyamon a fent leírtak. A vége mindig az lesz, hogy van egy elszánt szervernyitó/fejlesztő/tulajdonos/, van egy szervere 2 hétig, azon van 5 szintén elszánt játszani vágyó játékos a régi haveri körből, aztán befuccsol az egész, mert 2017 van és kevesen vagyunk, de azok is szétszóródva mindenféle (amúgy jól megírt, jól átgondolt és játszható) újonnan induló szerveren.

Egy új szerver alapítás együtt ?
« Válasz #6 Dátum: 2017. Július 06. - 14:49:13 »
0
Nyilván nem egyszerű egy össze hozni egy sikeres szervert. És rengeteg buktató van benne ezzel tisztában is vagyok , Azonban még van annyi elszántságom hogy belefogjak . Én szimplán szeretem ezt a játékot mert leköt , szeretek kitalálni egy történetet majd azt én magam alakítani, irányítani . Szeretném ha egy igazán jó és új szintre emelt szerver jönne létre ahol hangulat is van (ergo a szerverünk közép pontja a hangulat és a játék élvezhetőségén lesz , nem pedig a script ultra durva túl részletezett hülyeségén. )  , úgy gondolom akkor több player is vissza jönne MTA-ról is . MTA szerverek TS-én is sok playerrel találkoztam akik amugy nem élvezik ott a játékot de nincs jobb , ez nem véletlen nekem úgy rémlik egy pár hónapja konkrétan nem volt normális (nagyobb méretű) szerver . Rövidre fogva , én biztos megfogom próbálni és bele fogok adni mindent , de nem kicsit megkönnyítené a dolgom ha lenne pár szakértőbb ember is a csapatban . Ötletünk rengeteg van, de megtanulni kellő minőségben mappolni és egyéb más dolgokat nem 2 perc. Ezért indítottam ezt a topicot ha eléri a szerver azt a státuszt lesz rendesen arról is topic.
« Utoljára szerkesztve: 2017. Július 06. - 20:11:30 írta Tayners »

Egy új szerver alapítás együtt ?
« Válasz #7 Dátum: 2017. Szeptember 18. - 21:39:11 »
0
Szia engem érdekelne a csapatba valo csatlakozás :)

Nem elérhető Kovacs_Richard

  • 1743
  • HRP Fejlesztő
  • Discord: Kovacs_Richard#0321
    • Profil megtekintése
    • Hun Role Play Web
Egy új szerver alapítás együtt ?
« Válasz #8 Dátum: 2018. November 19. - 14:33:51 »
0
lett ebből végül valami? :)
Régóta nem tevékenykedem, mint SA-MP scripter.
HRP Fejlesztő.

 

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2024, SimplePortal