5 hozzászólás ebben a témában

banner.jpg


Szerver IP: samp.sapphirerpg.hu

Fórum: Kattints ide
Facebook: Kattints ide
Facebook közösségi csoport: Kattints ide
 

 


 

A szerver története »

Idézet

A szerver 2016 július 4.-én alakult. Érdekesség, hogy pontosan ezen a napon ünneplik a függetlenség napját is. Gyerekkorom óta vonzott az a másik világ, melyet fantáziavilágnak hívunk, de gyakorlatilag szinte állandóan, amikor csak tehettem, az én jó kis kitalált világomban éltem és élek mai napig, mint egy virtuál térből kiszabadult játékfigura. Amikor először találkoztam a SA:MP világával, láttam a lehetőségeket benne. Tudtam, hogy egy ilyen világban nagyszerűen lehet majd élni. Megvolt az ötletem, tervem mindenről, hogy hogy és mint kéne, de gátat szabott a kivitelezésnek a megvalósítás tudásának hiánya. Fejlesztőre volt szükségem aki az álmaimat, a terveimet meg tudta valósítani.

Sapphire RPG története - Interjú - Phoenix
 

A szerver személyzete »

Szerver adminisztrátorok

 • Tulajdonos: Phoenix
 • Fejlesztő: Florian
 • Vezető adminisztrátor: Pizzaz
 • Fő adminisztrátor: V1RUS
 • Adminisztrátor - 3: Marki
 • Adminisztrátor - 2: Zoltán
 • Adminisztrátor - 1: Rico
 • Adminisztrátor - 1: Pragon


Fórum adminisztrátorok

 • Webfejlesztő: Apple
 • Globális moderátor: James
   

 

 

HUD »

A képen egy részletet láthatunk a szerver HUD-járól. A "Kelléktár" jelzi, hogy mennyi tárgy fél el a táskánkban, ami jelen esetben 75 darabot jelent. A szerver pénzneme a Korona amit a "CR" szócska rövidít. Alatta található a HP Bar (élet) és az AP Bar(kevlár). A karakterünknek szüksége van ételre, italra és alvásra. Amikor a számláló eléri a nullát, karakterünk élete csökkeni kezd, így egyszerűen meghalhatunk.

d0095b86da7abee94e336089822278e9.jpg

 

Jármű HUD »

Az alábbi HUD csak a járműben ülve jelenik meg. Járművünket a '2'-es gomb lenyomásával indíthatjuk el (nem NUM 2), ilyenkor a jobb felső sarokban lévő motor a jármű állapotát mutatja. A 'B' betű az üzemanyag típusát jelzi, lehet: Benzin, Gázolaj, Kerozin, Elektromos. A lámpa ikon értelemszerűen csak akkor világít ha felkapcsoljuk azt az 'R' billentyűvel. A fenti akkumulátor csík jelzi, hogy áll a járművünk akkumulátorának töltöttségi szintje. A töltöttségi szint függ a rádió/lámpa/irányjelző használatától. Lemerült akkumulátorral a kocsi nem indul el.

6a04075ce2b7a8f427ce9cb32430ed9d.jpg

 

Jármű vásárlás és fejlesztés »

A szerveren, lehetőségünk van jármű vásárlásra, ahol megadhatjuk a kiválasztott gépkocsi színét, rendszámát vagy akár az extra felszereltségét. Ha kiválasztottuk a számunkra megfelelő járművet, azt előbb el kell készíteni, ami pár órát esetleg pár napot vesz igénybe. A járművet lehet tuningolni is amit a szerelőműhelynél lehet igényelni. Ilyenek a kasztni módosítások, a nitro, valamint a neonok.


A téma bővítés alatt.

Szerkesztve Fl0rian által

Megosztás


Megosztás link alapján
Megosztás egy közösségi oldalon

Eddig a weboldalról tudok mondani véleményt. A dizájn elfogadható hisz kinek mi. De meglehetett volna jobban oldani 1-2 dolgot. Például ha elindítod a zenét és lapot váltasz a weboldalon akkor a zene mehet tovább. Meg fórumon az a hover animation is érdekes a menünél, de összességében jó.

Megosztás


Megosztás link alapján
Megosztás egy közösségi oldalon

A főoldal meg lesz változtatva a közeljövőben, de a mod mellett nincs túl sok időm rá. Köszönjük szépen amúgy. :)
A facebookon több kép is elérhető, majd nyitás után inkább videóra veszem a dolgokat, érdekesebb mint a képesdi.

Megosztás


Megosztás link alapján
Megosztás egy közösségi oldalon

James Dox járt nálunk a holnapi nyitás alkalmából.
Ha lesz egy kis szabadidőtök és kiváncsiak vagytok a nyitásra nézzetek fel mindenképp. :)
 

 

Megosztás


Megosztás link alapján
Megosztás egy közösségi oldalon
Vendég
A téma le van zárva, így nem szólhatsz hozzá!