Szerző Téma: Project San Andreas (ELADÓ)  (Megtekintve 1218 alkalommal)

Nem elérhető whadez

  • 719
  • DEFEATER
    • Profil megtekintése
Project San Andreas (ELADÓ)
« Dátum: 2016. December 24. - 15:20:47 »
+1
Szia.
 
 
 
Akik játszanak még a játékkal biztos hallottak a Project San Andreas-ról, tekintettel arra hogy kiléptem a \'scene\'-ből, és már csak is kizárólag fejlesztéssel foglalkozom, illetve mivel a módot már nem írom (nem mint ha lenne mit rajta), úgy döntöttem hogy kiteszem ide is, hát ha érdekel valakit a mód.
 
 
 
Módról pár információ, tavaly nyáron kezdtem el írni, azóta körülbelül 40.000 sorból áll, ha jól emlékszem 24 SQL táblával dolgozik, az összes fontosabb rendszer dinamikus, sok rendszer az ls-rp.com-ra hajaz (ha nem is teljesen ugyan az).
 
A mód resourcekra van szedve, így ha esetleg a .amx-et akárki vissza fejtené, vagy a .pwn-t megszerezné, semmire nem megy vele. :)
 
Egy teljesen új adminrendszer, amit még egy módba se láttam, gyakorlatilag a lényege hogy pár kattintással parancsot adminszinthez tudsz kötni, és nem kell a resourcekba ugrálva keresgélni a parancsokat, és oda írni a követelményeket ...
 
(ha a módba akármilyen hiba van, amit a fejlesztés alatt okoztam, ingyen kijavítom)
 
 
 
Fórum témát nem tudok küldeni ahol jó pár rendszer össze van írva, mivel az új fórum témának köszönhetően egy karakter sem olvasható ki belőle!
 
FB Oldal (képek stb): https://www.facebook.com/projectsahu/?ref=ts&fref=ts
 
 
 
A szerver tesztelt, crash és hiba mentes, 150 játékosnál kb 350mb ramot zabál, és 2 mag 3.06GHz CPU-ból kb 20-30%/mag-ot.
 
Ha kell akkor megbeszélt összeg fejében tudok mellé adni hozzá írt, tesztelt, javított, és rés mentes UCP-t (Ez esetben az összeg blackdog476-ot illeti, az önkéntes és profi munkájáért).
 
Ha kell összedobok egy teszt szervert, ahova fel lehet menni funolgatni, körülnézni, de istenigazából sok időt nem akarok bele ölni a körbevezetésbe.
 
 
 
A fizetés paypalon vagy banki utalással oldható meg, és nem adom oda pár ezer Ft fejében, akkor inkább rám rohad. :)
 
Továbbá a módban a taxi rendszer, ill. a meal rendszernek egy része Razo érdeme, köszi Razom!
 
 
 
(FONTOS INFORMÁCIÓ)
 
Ha nem komoly az ajánlat, avagy csak viccelődésből írsz oda, mert azt gondolod hogy majd ezzel leszel valaki, akkor ne is kommentelj, mert nem kíváncsi rád senki. ;)
 
 
 
btw: talán majd közzé teszek egy-két képet, fel kell menjek teszt szerverre hozzá.

Nem elérhető Flash

  • 5726
  • (っ◕‿◕)っ
    • Profil megtekintése
Project San Andreas (ELADÓ)
« Válasz #1 Dátum: 2016. December 24. - 15:27:17 »
0
Ajánlatokat Privát üzenet formájában szíveskedjetek adni a témanyitónak. Kérésére a témát zárom.

Nem elérhető whadez

  • 719
  • DEFEATER
    • Profil megtekintése
Project San Andreas (ELADÓ)
« Válasz #2 Dátum: 2016. December 28. - 16:41:51 »
0
A teljes szervert sikeresen eladtam, így archiválható a téma, @Rob_Almera részére, sok sikert kívánok a szerverhez, illetve a mód tovább fejlesztéséhez!
 
 

 

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2024, SimplePortal