Flash

Vége...

2 hozzászólás ebben a témában

Hali.

 

anGeL-el nagy kedvel kezdtünk bele a szkript liga projekt alapozásaiba, hogy feldobjuk nektek a fórumot valamivel és ti is elég nagy lelkesedéssel jelentkeztetek is rá aminek örültünk mivel nem egy rossz számban jelentkeztetek mindkét oldalról.

Az első forduló elég jól indult mindaddig amíg el nem kezdtek kilépegetni a ligából mert hogy nincs idő rá amit mi meg is értünk mivel mi is ki-ki csúsztunk a feladatok megadásával. Sajnos a 2. fordulóban is már veszve hagyni látták a dolgot és még több versenyző kilépett így összesen maradtak 5-en a ligában. A 3. fordulóról már semmi nem szeretnék mondani, lényeg az az, hogy el lett hanyagolva már az egész ami csalódásként ért egy kicsit, mert jó lett volna egy izgalmas ligát végigpörgetni a fórumon ezzel felkapva az összképet és a hangulatot is egyaránt. 

 

Mindenesetre köszönjük azt, hogy itt voltatok és a legtöbb versenyző aktívan részt is vett a ligában annak ellenére, hogy nem tudtuk ezt befejezni a végső győztesig, de hát nem mehet minden gondmentesen sajnos...

 

További szíp estét pimikéim.

Csáó!

Megosztás


Megosztás link alapján
Megosztás egy közösségi oldalon

Regisztrálj vagy jelentkezz be, hogy válaszolhass

Csak felhasználóként kommentelhetsz.

Regisztrálj

Légy közösségünk tagja még ma! Csak fél perc.


Regisztrálok

Jelentkezz be

Már van felhasználód? Lépj be!


Bejelentkezek