Szerző Téma: Diverse RolePlay  (Megtekintve 2572 alkalommal)

Diverse RolePlay
« Dátum: 2016. Október 23. - 15:34:16 »
0
\"9hlyrx2t7ldzy44jlrcj.png\"
 

Tisztelt érdeklődők!
 

Szeretném nektek bemutatni a DiverseRPG Sa-mp szerverét. A szerver hosszas fejlesztéseken esett át az elmúlt időkben és elérte azon állapotát, hogy megnyithassunk szerverünket. A szerver elkészítésébe és kialakításába ügyeltem arra, hogy számos funkció a legegyszerübb módom váljon kezelhetővé játékosaink számára. A parancsok mennyiségét csökkentve többnyire gombnyomásos és dialogos funkciókat alkalmaztam a fejlesztéseim során..
 

Elérhetőségek
 


Weboldal:
diverserpg.eu
 
 
TeamSpeak3: ts.diverserpg.eu
 


Facebook:
https://www.facebook.com/Diverse-RolePlay-400986956772192/
 
 
Regisztráció
 


A szerverre történő regisztrációra kezelőfelletünkön van lehetőség. A kezelőfelületen elöször egy felhasználót kell regisztrálnunk.
Regisztrációnkat egy adminisztrátor bírálja el. Az elbírálást követően létrehozhatjuk első karakterünket melyet bármikor könnyedén kezelhetünk.
 

\"fu4so893r0yva32cyh7l.png\"

\"jywa28y4t3ntxn8tvcw0.png\"
 

A kezdetek
 

Sikeres karakter regisztráció után csatlakozzunk fel a szerverre. Bejelentkezéskor egy textdraw panelt láthatunk melyen kattintsunk a megfelelő helyre a jelszavunk megadásához. A sikeres bejelentkezés után a városháza elött kezdhetjuk el a játékot. Minden kezdő játékosunknak 1000$ kezdőpénzt tudunk biztosítani. Készítsük el a számunkra szükséges iratokat a városházán majd egy vegyesboltba vásároljuk meg az alapvető dolgokat. Látogassunk el a műszaki boltba is ahol megvásárolhatjuk telefonunkat és egyéb elektronikai eszközeinket. A telefonunk előhívásához használjuk az Y gombot majd a navigációs rendszerbe megtaláljuk a főbb helyeket. Javaslom hogy nyissunk egy bakszámlát a bankban melynek helye szintén megtalálható a navigációs rendszerünkbe! A bankba érkezéskor álljunk az npc elé majd az N betű megnyomásával előhívhatjuk a dialog panelt melybe válasszuk ki a bankszámla nyitás funkciót. A számlánkon lévő pénzt bank autómatákrol is könnyedén letudjuk venni. Állj egy bank autómata elé és nyomd meg az N betűt a panel előhívásához és már is használhatod az autómata funkcióit.
 
\"fd59nizdxmaz0ofuhr6o.png\"
 
\"azmngk0b5c49u3ymujzm.png\"
 
\"t5u24srmurkh0oyc90wg.png\"
 
\"nwmw42gk80gwrtnd7a8j.png\"
 
\"nuoexg9xcae0gh9cczqn.png\"
 
\"sec70fiemgvhr6006w3r.png\"
 
\"xha7ntee3ilqb5pk4c53.png\"
 
Munkavállalás
 

A szerveren lévő munkákat a munkavégzés helyén tudjuk felvenni. Hívjuk elő a telefonunk dialog panelét az Y gombbal majd válasszuk ki a munkahelyek funkciót. A kilistázott munkák közül válasszuk ki a számunkra szimpatikus munkát majd menjuk a megjelölt helyre. A munkafelvételnél egy npc-t találunk. Az npc elött állva nyomjuk meg az N betűt és a megjelenő dialogablakba válasszuk ki, hogy a munkát fő vagy másodmunkának szeretnénk-e elvállalni. Ezt követően el is kezdhetjünk a munkát! A munkákhoz tartozó parancsokat a /help menüjébe találhatjátok meg.Ha felvett munkánk számunkra már nem szimpatikus esetleg új munkát szeretnénk elvállalni. A városházán megjelölt helyen felmondhatunk jelenlegi állásunkból szintén az npc elött állva az N betű megnyomásával.
 

Munkák
 

Kukás
 

Targoncás
 

Csomagszállító
 

Ételszállító
 

Betörő
 

Hacker
 

Autótolvaj
 

Fegyverkészítő
 

Drogkészítő
 

Frakció
 

A szerveren lévő frakciókat két fő csoportra bonthatjuk, legális frakciók és illegális frakciók. A számunkra szimpatikus frakció megválasztását követően keressük fel a frakció vezetőjét a fórumon vagy a szerveren. A sikeres felvételt követően használhatjuk a frakciónk funkcióit. A frakciónkat a kezelőfelületen is figyelemmel tudjuk kísérni a frakció menüponton bellül. A leader számára itt biztosított a tagfelvétel/kirúgás/rang módosítás. Mindezenleader funkcióra természetessen a szerveren is van lehetőség a /fkp parancs beírásával.
 
\"1fhtzk86xib0omxgqc0y.png\"
 
\"uoi1ankl2rf11o3ho0n0.png\"
 

Frakciók
 

Los Santos Police Department [Pályázható]
 

Los Santos Medical Department [Pályázható]
 

Los Santos Fire Department [Pályázható]
 

Los Santos Government [Pályázható]
 

Los Santos News [Pályázható]
 

Los Santos Costums [Pályázható]
 

Igény szerint 2 banda [Pályázható]
 

Igény szerint 2 maffia [Pályázható]
 

Család Rendszer
 


A szerveren megvalósításra került a scriptelt családrendszer. A család igénylése kezelőfelületen történék a család menüpontba. Családot csak akkor tudunk létrehozni ha azt egy adminisztrátor engedélyezte. A megírt kérelmed elbírálása után használhatod családrendszer álltal adott funkcióit. A család számára szintén egy kezelőpanelt biztosítunk a kezelőfelületen akár csak a frakciók számára. Természetessen a szerveren is használhatóak ezen funkciók a /cskp parancs beírásával. A családon bellüli elkülönítés két részböl áll. Van egy úgynevezett Családfő aki a családot megalapította és az úgynevezett Családtagok akiket a családfő vett fel családjába. A scriptelt családrendszernek a szerveren egy ooc rádiót biztosítottunk a kapcsolattartás végett. Továbbá a családok számára biztosítani tudunk TS 3 szobát, fórumrészt, családnév levéddését!
A kezdetekben 2 család pályázható meg!
 
 
\"e3wps5czqfz2pdlsqnqu.png\"
 

Tárgyak Eldobása/Felvétele
 

A nálunk lévő tárgyakat a /eldob parancs beírásával tudjuk eldobni. Eme parancs szintén dialogablakot hoz elő a könyebb kezelhetőség érdekébe. Az eldobott tárgy megjelenik a földön egy object formájába mely értelemszerüen attol is függ, hogy milyen tárgyat dobunk el. A tágyak felvételénél is az egyszerüségre törekedtem és mellőztem a paracs használatát. A tárgyakat egyszerűen a c betű azaz a gugolás gombbal tudjuk felvenni a földről.
 
\"jilizs0gd4zp9fiopol1.png\"
 
\"tw4jpcl4sfh05qbp14d8.png\"
 

Hulla Rendszer
 

Abban az esetben ha meghalunk az elhalálozásunk helyére egy holttest kerül. És a nálunk lévő cuccok a holttest köré kerülnek le object formájában. Melyeket a már említett c betű megnyomásával lehet felvenni. A holttesteket a mentősök tudják elszállítani a helyszínről, de ha ez esetleg nem történne meg fél óra elteltével autómatikussan is tőrlődik.Halálunk után a kórházba kerülünk ahol 3 perc eltöltése után távozhatunk.
 

\"7e1n386u853i47hrf6rm.png\"
 

Jármű Rendszer
 

A szerveren lévő járművek kezelése is a lehető legegyszerübb módon működik. Álljunk egy jármű mellé majd nyomjuk meg az N betűt a dialog panel előhívásához majd válasszuk ki a számunkra szükséges funkciót. A jármű kezelő panele a volán mögött ülve is működik szintén az N betű megnyomásával. Itt már azon funkciók érhetőek el amit a járművünkön bellüről tudunk csinálni.
 
\"91idih2eki92r3out6rc.png\"
 
\"jxt8v824t7f7vnc804t3.png\"
 
\"nfeypfkgcv2wpd7okcla.png\"
 
Ház Rendszer
 

A ház rendszer kezelhetősége szintén egyszerű módon működik. Álljunk egy ház bejárata elé majd nyomjuk meg az N betűt a penel előhívásához majd válasszuk a számunkra szükséges funkciót. Ha bementünk a házba és az a sajátunk szintén nyomjuk meg az N betűt a dialogpanel előhívásához és máris használhatjuk a házunk álltal nyújtott lehetőségeket. Saját házunkat izlésünk szerint rendezhetjük be bútorokkal melyeket kedvező árakon megvásárolhatunk othonunkban.
 
\"ygs7f8t7aw65frc7w1eu.png\"
 
\"rrwrbctcb0hwgwzmox5j.png\"
 
\"u2kbv7ct4u3g66wig73x.png\"
 
Tuning & Szerelés
 

Járművünk egyedi kinézetére szolgáló dialog paneles tuning rendszerünkkel egyszerűen és gyorsan alakíthatjuk járművünk kinézetét ízléseink szerint. Tuningolni a szerelő telepen tudunk melyet a telefonunk navigációs rendszerébe megtalálhattok. Járművünkbe vásárolhatunk pótkereket amit az autós boltba tudunk beszerezni. Minden kocsiba csak egy kereket tudunk betenni. Ha a járművünk valamely kereke defektet kap a pótkerekünk használatával kicserélhetjük a sérült kereket és folytathatjuk tovább az utunkat. Ha a járművünk megrongálódik keressük fel a szerelőket akik kedvező áran alkatrészenként javítják meg járművedet.
 
\"00gcswhcmtfw7rtxt7nt.png\"
 
\"xp2r82t5639t0jz3srut.png\"
 

Vizsga Rendszer
 

Ahoz, hogy jogosítványhoz juthassunk látogassunk el az oktatási központba melyet megtalálunk a telefonunk navigációs rendszerébe. Az oktatási központba érve elösször le kell tennünk a KRESZ vizsgát. A sikeres KRESZ vizsga után válasszuk ki a számunkra szükséges vizsga kategóriát. A szerveren jelenleg csak motorkerékpárra illetve személygépjárműre lehet vizsgázni. A vizsga során ügyeljünk pár alapvető dologra ilyen például ha személygépjárműre vizsgázunk a biztonságiöv becsatolása vagy motorkerékpárnál a bukósisak felvétele ugyanis ezek hiányában a rendszer megfog buktatni minket ezzel kárbavész a vizsgadíjunk is. A vizsga ideje alatt a jármű sebessége 50 mp/h-ra van korlátozva mivel a vizsga a városon bellül történik.
 
\"e9iqisjc5qei10gcj99b.png\"
 
\"8hgwxdiplqblamz89xt2.png\"
 
\"k15xftsh3olg2yhwjtqk.png\"
 
Megjegyzés
 

A bemutatóba leírtak a szerveren megtalálható dolgoknak csak egy töredéke. Ezeken kívül számtalan egyedi dolog megtalálható a szerveren melyet meglepetésnek tartogatunk minden kedves érdeklődőnk számára! Várunk mindenkit szeretettel!
 

DiverseRPG Vezetősége
« Utoljára szerkesztve: 2016. Október 23. - 19:21:59 írta Splider »

Nem elérhető anGeL

  • Adminisztrátor
  • 2158
    • Profil megtekintése
Diverse RolePlay
« Válasz #1 Dátum: 2016. Október 23. - 17:13:58 »
+1
Elfogadva.

Diverse RolePlay
« Válasz #2 Dátum: 2016. Október 24. - 21:06:56 »
0
A mai naptól lehetőséget adunk mindenki számára, hogy elkészíthesse saját karaktertörténetét! Mindezeken fellül lehetőség van admin pályázatok megírására is weboldalunkon!
Frakcióink továbbra is pályázhatóak!
Várunk minden kedves érdeklődőt!
http://diverserpg.eu

Diverse RolePlay
« Válasz #3 Dátum: 2016. Október 27. - 17:42:38 »
0
A szerver 2016.10.30-án (Vasárnap) 17:00-kor nyitja meg kapuit!
Még mindig vannak pályázható frakciók a fórum!
Csatlakozzatok ti is!

Diverse RolePlay
« Válasz #4 Dátum: 2016. Október 31. - 16:47:16 »
0
\"lp5w3j8.png\"
Lucifer Morningstar really ?

És ilyet is tud ?

\"giphy.gif\"

Diverse RolePlay
« Válasz #5 Dátum: 2016. November 06. - 16:34:05 »
+1
Tisztelt érdeklődők!
Elkészültünk a v1.2-es fejlesztésünkkel melybe bekerült a sokak álltal már várt farmer munka is! Tövábbi informásiók a fejlesztésekről: http://diverserpg.eu/forum/index.php?topic=201.0\'>http://diverserpg.eu/forum/index.php?topic=201.0
Várunk mindenkit szeretettel!
Weboldalunk: http://diverserpg.eu
\"pyzvxvt0fwkvipho5ch1.png\"
\"bw2gha7danez5gio5j2w.png\"
\"qy6byr0frlx1og2ubtgh.png\"
\"bgnaj2ir603himnhgtnr.png\"
\"uzlpswb7hp9qfmwj0ny3.png\"
\"bs3nkam9vwwebyj92wqq.png\"

Diverse RolePlay
« Válasz #6 Dátum: 2016. November 11. - 18:58:42 »
0
Nagyon tetszik a farmer munka! A tanulós kocsinál is ötletes a felirat! Csak így tovább.  :) :) :) :) :)

Diverse RolePlay
« Válasz #7 Dátum: 2016. November 11. - 22:33:54 »
0
Idézetet írta: Fl0rian date=1478887122\" data-ipsquote-contentapp=\"forums\" data-ipsquote-contenttype=\"forums\" data-ipsquote-contentid=\"63427\" data-ipsquote-contentclass=\"forums_Topic
Nagyon tetszik a farmer munka! A tanulós kocsinál is ötletes a felirat! Csak így tovább.  :) :) :) :) :)
 
Egyetértek, a farmer meló szerintem is tetszetős lett. Sok sikert a továbbiakban!

 

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2024, SimplePortal