Szerző Téma: AlexSwamp  (Megtekintve 1037 alkalommal)

AlexSwamp
« Dátum: 2016. Október 21. - 22:41:47 »
+4
Bemutatkozás
 


Ki vagy te?
 
Engem Szilágyi Sándornak (itt a fórumon AlexSwamp néven vagyok jelen, erről bővebben később...) hívnak és a Duna csodás partja mellől, egész pontosan Gödről vagyok itt veletek. 1995-ben láttam meg a napvilágot. Rengeteg dolgokkal foglalkoztam már és reményeim szerint még fogok is jó sokáig. 2005 óta focizok amatőr szinten, amit jelenleg is űzök, a csodás mennyei megyeiben. Ez mellett egy mások sportot is űztem (és most végre újra fogok..), amely az amerikai foci. Ebben némileg több sikerem volt, hiszen divizó II.-s játékos voltam az egyik fővárosi csapatnál, lévén a Budapest tőlem nincs túl messze. Jelenleg Elektronikai Technikus és Rendszergazda szakmákat tanulok. Ezenkívül Villamosmérnök hallgató voltam az idei évig, az egyik fővárosi egyetemen.


Honnan a név?
 
Nos a nevem onnan ered (mármint az AlexSwamp), hogy régóta foglalkoztatott a zenei ipar, melybe lehetőségem nyílt becsatlakozni. Ezt sikerrel is abszolváltam. Ez egész pontosan azt jelenti, hogy elkezdtem a DJ világgal foglalatoskodni, megtanultam rengeteg dolgot, hangszerekkel kapcsolatban is, illetve nem csak a dj pult mögötti részre tértem ki, hanem a hangtechnikusi oldalra is. Szerencsés helyzetben voltam, mert a budapesti elit szórakozóhelyeken már volt lehetőségem fellépni, így a bakancslistámról is lehúzhattam egy csomó tételt. Mivel ebben a szakmában valamilyen művésznév szükségeltetik, így jött az Alex Swamp név, mely azóta is elkísér utamon. Rengeteg buliban megfordultam már vagy mint DJ vagy mint vendég, persze a pult mögött mindig jobban érzem magam.


Miért vagyok itt a fórumon?
 
Kezdetben még inkább csak olvasó és kérdező szerepet töltöttem be a fórum életében, főként MTA-s vonalon, melyet azóta bővítettem és habár tudásom számos embernél kisebb lua terén, de igyekszek minden általam ismert részben segítséget nyújtani, hiszen személy szerint szeretek adni másoknak, még akkor is ha nem kapok cserébe semmit. Jelenleg is amikor van lehetőségem, segítek az MTA részlegben.

Nem elérhető Ben

  • 1754
  • Ben apó
    • Profil megtekintése
AlexSwamp
« Válasz #1 Dátum: 2018. Március 21. - 08:23:56 »
+2
addig jár a korsó a kútra míg el nem törik

 

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2024, SimplePortal