Szerző Téma: 0.3.DL Red County Stories  (Megtekintve 17666 alkalommal)

0.3.DL Red County Stories
« Dátum: 2016. Augusztus 07. - 23:13:15 »
+5
Red County Stories
A leírás bővítés alatt.
 
ELÉRHETŐSÉGEK
 
SA:MP IP: server.redcountystories.org:7777
Web: http://redcountystories.org
UCP: hamarosan
Facebook: http://facebook.com/redcountystories
 
A SZERVER ALAPJA


   ... a Legend és Upper! által készített Mystic Gaming - Palomino RolePlay módja.

   Nagyon sok lehetőséget látunk benne és becsületesen fogjuk tovább fejleszteni.
   Leszögezném ez már nem a Mystic Roleplay lesz és Legend nem vesz részt a fejlesztésben.

   Idézet Legend-től:
   
      
   Nem nagyon szeretném, hogy a Mystic-hez kötnék
   Mystic korszak már lezárult 2 éve.
      
   TUDNIVALÓK

   ... közé tartozik, hogy a szerver 4 Red County és 1 Bone County beli városban:<strong> Blueberry</strong>, <strong>Dillimore</strong>, <strong>Fort Carson</strong>, <strong>Montgomery</strong> és <strong>Palomino Creek</strong>-ben játszódik.


   Ebből a főbb város<strong> Palomino Creek</strong>, ahol is a városháza helyezkedik el.


   A városokat, a megyét, egy ember, a polgármester irányítja.


   A polgármester feladata a városok irányítása, egyensúlyban tartása, gazdasági jóllétének megtartása.


   A polgármesteri hivatalban, a városházán lehet csináltatni személyi igazolványt (regisztráláskor automatikusan kapsz egyet), illetve jármű forgalmit.


   Ezekkel is biztosítva azt hogy ellehessen veszteni őket, valamint másnak is kitud adni önmagadat.


   - A szerveren amerikai árfolyamban realizált árak alapján játszunk.


   


   <strong><strong><strong><strong><strong><strong>REGISZTRÁLÁS</strong></strong></strong></strong></strong></strong>


   ... idején egy darab felhasználót regisztrálhatsz, mellyel a szerverre és a fórumra egyaránt betudsz lépni ugyanazon jelszóval. A felhasználódnak <strong>3 karaktere</strong> lehet összesen.


   Mikor regisztrálsz egy karaktert egy mini karakterlapot kell kitöltened, meg kell adnod a karaktered életvitelét (illegális, legális), tulajdonságait, korát, nemét. A karakterlap kitöltésénél, ügyelj arra ne írj hülyeséget, mivel:


   - A karakterlapot az adminisztrátorok bármikor megtekinthetik.


   - Kizárólag elfogadott karakterlappal enged tovább! Tehát a karakterlapodat egy adminisztratív személynek el kell fogadnia!


   Ha ez megvan dönthetsz afelöl, hogy szeretnéd e végignézni a tutorial videót, vagy sem. Ez hasznodra válhat a későbbiekben.


    


   <font color=\"#008080\" face=\"Franklin Gothic Medium\"><b>FRAKCIÓ VEZETÉS</b></font>


   ... céljából, a leader(eknek) panelek lettek létrehozva a frakciójuk központján. A panelen előléptetheted, kirúghatod alkalmazottaid, állíthatod a fizetést, tehetsz be a frakció kasszába különböző frakció által szerzett vagy frakciónak adományozott összegeket. (Figyelem a kasszából kivenni lehetetlenség!)


   <strong>A frakciód állami támogatásokban részesül!</strong>


   A frakciók különböző járművekkel vannak felszerelve, és a frakció által gyűjtött pénzből, akár a tulajdonostól lehet kérvényezni autót, felszerelést, stb-t...


   <strong><strong><strong><strong><strong><strong>Frakciók...</strong></strong></strong></strong></strong></strong>


   ... sokaságából választhat a felhasználónk, de nem biztos hogy egy frakció a meghatározó egy szerveren. Alapvető frakcióink találhatóak meg:


   <strong>- Polgármesteri hivatal - fentebb részletezve</strong>


   <strong>- Rendőrség</strong>


   <strong>- Mentőszolgálat + Tűzoltóság</strong>


   <strong>- Taxitársaság</strong>


   <strong>- Rádiótársaság</strong>


   <strong>- Autójavító műhely</strong>


   Ezek a frakciók egytől-egyig megpályázhatóak (kivétel ha éppen már van vezetője), és egytől-egyig keresnek új embereket! Előnyt jelenthet egy fórumon kitöltött karakterlap, és vizsga! Jelentkezni lehet fórum alapján, a megfelelő fórumrészen, vagy IC meghirdetett időpontokon a telephelyen!


   <strong><strong><strong><strong><strong><strong>Polgármesteri hivatal...</strong></strong></strong></strong></strong></strong>


   <strong>Elhelyezkedése: Palomino Creek</strong>


   NINCS KÉP


   <strong><strong><strong><strong><strong><strong>Rendőrség...</strong></strong></strong></strong></strong></strong>


   ... feladata óvni és védeni a köznépet. Ők szolgálják, és védik a megyénket, a városainkat. Több alosztályból állnak, ilyen például az Autópálya/Gyors forgalmi autóút felügyelet, a Parkolás felügyelet, a Kommandós alakulat, vagy a Légi egységek.


   Mindegyiknek megvan a maga gépjárműve, melyek előírásban megtalálhatóak, ezekbe rangtól függetlenül lehet bekerülni, a leader döntése alapján!


   Míg az autópálya felügyeletnek gyorsabb autóik addig a parkolás felügyeletnek, lassabb motorjaik vannak. Hiszen teljesen más a 2 feladat köre, teljesen más eszközöket igényelnek. A kommandós alakulatot és a légi egységeket egyértelműnek tartom a leíráshoz.


   <strong>Elhelyezkedése: Dillimore</strong>


   <a class=\"ipsAttachLink ipsAttachLink_image\" data-fileid=\"223\" href=\"<fileStore.core_Attachment>/monthly_2017_04/sa-mp-201.png.36c3f391920976df1bcd51255dc6e5ab.png\" rel=\"\"><img alt=\"sa-mp-201.png\" class=\"ipsImage ipsImage_thumbnailed\" data-fileid=\"223\" src=\"<fileStore.core_Attachment>/monthly_2017_04/sa-mp-201.thumb.png.b6614b3776cd6e072deaf863cb239639.png\" style=\"width:300px;height:auto;\" /></a>


   <strong><strong><strong><strong><strong><strong>EMS (Mentőszolgálat + Tűzoltóság) ...</strong></strong></strong></strong></strong></strong>


   ... frakciónk az egyik legfontosabb! Hiszen az orvosok tudnak különböző betegségeket gyógyítani, például nátha, vagy épp egy súlyos sérülés.


   A tűzoltók tűzvészeknél, autóbaleseteknél létfontosságú szerepet töltenek be.


   Hogy ez a 2 miért került egy frakcióba? Azért mert mindkettőbe kevés a jelentkező! Kevesebb tagot összevonva aktívabb, nagyobb frakciót képezhetünk. Persze ez nem befolyásolja a központokat, ugyanúgy rendelkezünk tűzoltósággal és mentőállomással vagyis kórházzal.


   <strong>Elhelyezkedése: Montgomery</strong>


   <a class=\"ipsAttachLink ipsAttachLink_image\" data-fileid=\"224\" href=\"<fileStore.core_Attachment>/monthly_2017_04/sa-mp-182.png.a43eb5249bc3bbca50d7a6d548bdc71c.png\" rel=\"\"><img alt=\"sa-mp-184.png\" class=\"ipsImage ipsImage_thumbnailed\" data-fileid=\"225\" src=\"<fileStore.core_Attachment>/monthly_2017_04/sa-mp-184.thumb.png.f47b99c9b960cd53bde06a54d20dcf1e.png\" style=\"width:300px;height:auto;\" /></a>


   <strong><strong><strong><strong><strong><strong>Taxitársaság...</strong></strong></strong></strong></strong></strong>


   ... luxusos, drága utazásokat vállalnak. Gyorsan elrepítenek, bárkit, bárhová! Egészen a lassabb taxiktól, a V6-os motorral rendelkező gépjárművekig terjed a kapacitásuk. Munkatársaik gyors, precíz, és kényelmes utazást biztosítanak. A telephelyük Palomino Creek-ben található.


   <strong>Elhelyezkedése: Palomino Creek</strong>


   <a class=\"ipsAttachLink ipsAttachLink_image\" data-fileid=\"226\" href=\"<fileStore.core_Attachment>/monthly_2017_04/sa-mp-174.png.13e1b9c4f4da2846dfba8a020a1db573.png\" rel=\"\"><img alt=\"sa-mp-174.png\" class=\"ipsImage ipsImage_thumbnailed\" data-fileid=\"226\" src=\"<fileStore.core_Attachment>/monthly_2017_04/sa-mp-174.thumb.png.fc94e01e823600738c56ead9dd9930f6.png\" style=\"width:300px;height:auto;\" /></a>


   <strong><strong><strong><strong><strong><strong>Rádiótársaság...</strong></strong></strong></strong></strong></strong>


   ... minden fontos hírt közöl a civilekkel. Akár egy bejelentett traffipaxos rendőrautót, akár egy közúti balesetet! Helyszínről is tudósíthatnak hála a jól felszerelt gépjárműveiknek!


   Hétköznaponként a hónap slágereit nyomatják, hétvégenként a heti hírekről számolnak be. Weboldalukon megtekinthető számos napi hírük, bejelentésük, vagy akár csak fényképek egy átlagos napjukról!


   Élvezetes, kényelmes, jól fizető munkát kínálnak!


   <strong>Elhelyezkedése: Montgomery</strong>


   <a class=\"ipsAttachLink ipsAttachLink_image\" data-fileid=\"227\" href=\"<fileStore.core_Attachment>/monthly_2017_04/sa-mp-185.png.241b0af59db81e76e29d6f702411954a.png\" rel=\"\"><img alt=\"sa-mp-185.png\" class=\"ipsImage ipsImage_thumbnailed\" data-fileid=\"227\" src=\"<fileStore.core_Attachment>/monthly_2017_04/sa-mp-185.thumb.png.a085e8d1ec4391ca5a7204730c2d50d9.png\" style=\"width:300px;height:auto;\" /></a>


   <strong><strong><strong><strong><strong><strong>Autószerelő szervizünk...</strong></strong></strong></strong></strong></strong>


   ... vezetője kizárólag képzett szakmunkásokat alkalmaz. Nem akármilyen jött mentek javítják az ön autóját. Precíz munkát kap, viszonylag realizált áron! Vontatást is vállalnak, akár a megye másik végéről is! Persze minél nagyobb a táv, annál nagyobb a fizetség is.


   Jól felszerelt műhelyükben akár kiegészíthetik gépjárművüket, lecserélhetik/modernizálhatják a már beszerelt berendezéseiket, riasztót építhetnek be, vagy éppen csak egy olajcserét, vagy műszaki vizsgát is viszonylag olcsón elvégeznek!


   <strong>Elhelyezkedése: Palomino Creek</strong>


   <a class=\"ipsAttachLink ipsAttachLink_image\" data-fileid=\"228\" href=\"<fileStore.core_Attachment>/monthly_2017_04/sa-mp-173.png.aa586f07bf51d4d4b47f2d5c536b4f60.png\" rel=\"\"><img alt=\"sa-mp-173.png\" class=\"ipsImage ipsImage_thumbnailed\" data-fileid=\"228\" src=\"<fileStore.core_Attachment>/monthly_2017_04/sa-mp-173.thumb.png.b634e94444d7083ddca8d5e4ead2c9d6.png\" style=\"width:300px;height:auto;\" /></a>


   <font color=\"#008080\" face=\"Franklin Gothic Medium\"><b>SZAKKÉPZETTSÉG NÉLKÜL</b></font>


   ... is el tud helyezkedni egy ember egy kis mellékállás, másodállás terén! Ilyen egyszerűbb munkalehetőség, az utak tisztítása, a szemétszállítás, a pizza házhoz szállítás, a raktári pakolás, a levél szállítás, a horgászás (hobbi), vagy akár egy erőteljesebb favágás.


   Mivel ezek kis dolgok, mikről nem szeretnénk sokat beszélni így nem kapnak külön-külön fejezetet.


   <strong><strong><strong><strong><strong><strong>Utak tisztítása...</strong></strong></strong></strong></strong></strong>


   ... közben ragyogóra varázsolják a megyék utait, persze kis összegű pénzért a munkások. A vállalat úttisztító autókat és különböző csodaszereket (vagy csak vizet?) szolgálatat rendelkezésükre.


   <strong><strong><strong><strong><strong><strong>Szemétszállítás...</strong></strong></strong></strong></strong></strong>


   ... azt a nemes célt szolgálja hogy a városok szemetét, a városok, a lakosok által termelt szemetet a megadott helyre, a szeméttelepre vigyék. Ez büdös, szeméttől bűzölgő, ámbár némileg jól fizető munka.


   <strong><strong><strong><strong><strong><strong>Pizza házhoz vitele...</strong></strong></strong></strong></strong></strong>


   ... egy igen nehézkes munka. Gyorsan, rövid időn belül, hamar szerezhetünk rajta pénzt, de sokkal kisebb összeget mint máshol. Negyed annyi időért körülbelül fele annyi pénzt kapunk a főnökünktől.


   <strong><strong><strong><strong><strong><strong>Raktári élet...</strong></strong></strong></strong></strong></strong>


   ... hátránya az elzártság. Egy sötét, lámpával megvilágított, fülledt levegővel teli, nagy raktárépületben kell dolgozni, jó kis összegekért, értékesebbnél, értékesebb dobozokat cipelni.


   <strong><strong><strong><strong><strong><strong>Postás...</strong></strong></strong></strong></strong></strong>


   ... mindig házhoz hozza a leveleinket! Ne felejtsük el hogy postás nélkül, ma már nem kézbe kapnánk a leveleinket, hanem el kéne érte mennünk, a saját időnkből szánni erre. A postás mindig pontos, néha késik, de azért a pénzért amit ő kap, nem is csodálhatjuk ezt.


   <strong><strong><strong><strong><strong><strong>Favágás...</strong></strong></strong></strong></strong></strong>


   ... mint ahogy említettem egy erőteljesebb meló, a munkás számára. Hiszen kezdve a kis törpe fáktól, egészen az óriás fákig mindent ki kell irtaniuk. Hát hol marad itt a természetbarátság?! Micsoda egy cég ez!


   <strong><strong><strong><strong><strong><strong>Bányászás...</strong></strong></strong></strong></strong></strong>


   ... sem maradhat szó nélkül. Las Venturas mellett húzódik a bánya, nagyon-nagyon mélyre lefúrt értékesebbnél értékesebb ércekkel teli bánya. A munkások sajnos hamar kihullnak a sorból a sok betegség, fertőzés miatt. A munkát sok-sok helyen reklámozzák, a bérezés átlagos, és szimplán egy ásót, és egy ruhát kapsz felszerelésnek.


   <strong><strong><strong><strong><strong><strong>Kamionozás...</strong></strong></strong></strong></strong></strong>


   ...hamarosan.


   <strong><strong><strong><strong><strong><strong>Fűnyírás...</strong></strong></strong></strong></strong></strong>


   ...hamarosan.


   <strong><strong><strong><strong><strong><strong>Mezőgazdász...</strong></strong></strong></strong></strong></strong>


   ...hamarosan.


   <strong><strong><strong><strong><strong><strong>Hentes...</strong></strong></strong></strong></strong></strong>


   ...hamarosan.


   <strong><strong><strong><strong><strong><strong>HOBBIK</strong></strong></strong></strong></strong></strong>


   <strong><strong><strong><strong><strong><strong>Horgászat...</strong></strong></strong></strong></strong></strong>


   ... egyszerű, magától értetődő lényege az értékes halak kifogás és azoknak értékesítése. A nagyobb halakig egészen a legkisebbekig foghatunk példányokat, és ezeket különböző pénzösszegért eladhatjuk.


   <strong><strong><strong><strong><strong><strong>Gombázás...</strong></strong></strong></strong></strong></strong>


   <font face=\"Lucida Console\">...szerte elszórva találhatóak a megyében gombák. Leadni Montgomeryben tudjátok némi pénzért.</font>


   <strong><strong><strong><strong><strong><strong>Vadászás...</strong></strong></strong></strong></strong></strong>


   ...az erdőkben megtalálhatóak az őzikék. Ha vadászidény van természetesen kilőhető néhány példány.


   <strong><strong><strong><strong><strong><strong>RENDSZEREINK</strong></strong></strong></strong></strong></strong>


   ... kifinomultak, jók, és egyszerűen kezelhetőek.


   <strong><strong><strong><strong><strong><strong>Irataid...</strong></strong></strong></strong></strong></strong>


   ... megszerzéséhez különböző vizsgákat kell megcsinálnod pénzért. Ez alól kivétel a személyi igazolvány, hiszen azt automatikusan kapsz regisztráláskor, és bármikor kis összegért csináltathatsz újat.


   A jogosítvány lerakásához egy nehezebb szintű KRESZ, rutin, és forgalmi vizsgát kell leraknod. Ha ez megvan, kézbe veheted a jogosítványodat, melyet ha elvesztesz, újra le kell raknod eme vizsgákat.


   A gépjárműveid forgalmiját a városházán csináltathatod meg, némi pénzösszegért. Ehhez csupán meg kell venned egy adott fajta gépjárművet.


   A fegyverengedélyhez alkalmassági teszt kell, majd ha ez megvan $10.000 -ért vehető meg. Ez érvényes minden maroklőfegyverre. De a nagy kaliberű fegyverek ez által is illegálisak lesznek! Fegyverengedélyt kizárólag a rendőr főnöktől vehetsz, ő állítja ki számodra!


   <strong><strong><strong><strong><strong><strong>Igazoltatás...</strong></strong></strong></strong></strong></strong>


   ... során az igazoltató rendőrtisztnek oda kell adnod az irataidat, beleértve a személyi igazolványt, jogosítványt, és a forgalmid!


   TAB-->>Kattints az igazoltató járőr nevére-->>Táska-->>Személyi igazolvány


   TAB-->>Kattints az igazoltató járőr nevére-->>Táska-->>Jogosítvány


   TAB-->>Kattints az igazoltató járőr nevére-->>Táska-->>Forgalmi (ID)


   Ha nem adod át a személyid, akkor a BTK alapján, a rendőrség illegális határátkelésért, bevándorlásért akár $15.000 pénzbírságra és 1 év szabadságvesztésre is ítélhet ((10 perc))!


   Ha nem adod át a jogosítványod, akkor a BTK alapján, a rendőrség jogosítvány nélküli vezetésért akár $300 -ig terjedő pénzbírságot is kiszabhat a helyszínen.


   Ha nem adod át a gépjárműved forgalmiját, abból a rendőr következtethet lopásra is, bár ezt az MDC-ben könnyen leellenőrizheti! (Ha se forgalmit, se személyi igazolványt nem adsz mindenféleképpen lopásnak minősül!)


   <strong><strong><strong><strong><strong><strong>Kukák...</strong></strong></strong></strong></strong></strong>


   ... vannak elhelyezve a map egyes területein, városközpont, parkolók, stb.. Ezekből különféle szemeteket tudtok kiturkálni. Például: Használt óvszer, törött telefon, üres üveg, törött bukósisak, stb..


   A kukázás büntetendő, légy résen ha kukába turkálsz!


   <strong><strong><strong><strong><strong><strong>Telefonálás...</strong></strong></strong></strong></strong></strong>


   ... érdekében használhatsz mobilt, illetve a mapon elhelyezett telefonfülkéket. A telefonfülkék percdíjjal rendelkeznek, míg a mobilok feltöltő kártyával használhatóak. A mobilt és a feltöltőkártyát a boltban tudod megvásárolni!


   <a class=\"ipsAttachLink ipsAttachLink_image\" data-fileid=\"229\" href=\"<fileStore.core_Attachment>/monthly_2017_04/sa-mp-170.png.f6a3484d5745368194f26c10b8b3e752.png\" rel=\"\"><img alt=\"sa-mp-170.png\" class=\"ipsImage ipsImage_thumbnailed\" data-fileid=\"229\" src=\"<fileStore.core_Attachment>/monthly_2017_04/sa-mp-170.thumb.png.18a2f535d2fa6cd70a02c5194a6ddb8c.png\" style=\"width:250px;height:auto;\" /></a>

<div style=\"text-align:left;\">
   
      <strong><strong><strong><strong><strong><strong>Csatorna...</strong></strong></strong></strong></strong></strong>
   
   
      ... rendszerünk is igen kifinomult, a város összes szennyvizét elvezeti, különböző helyeken csatorna fedelek és csatorna lejárók találhatóak, melyekbe a tiltás ellenére, az ellenőrökön kívül akár hajléktalanok is lemásznak. A csatorna rendszer összeköttetésben van például a bankkal, házakkal, szerelő műhellyel, és még több egyéb hellyel is, de ha valaki nagyon szemfüles, találhat elhagyatott/elhagyatott metrómegállókat, vagy még működnek ezek?...
   
   
      <a class=\"ipsAttachLink ipsAttachLink_image\" data-fileid=\"230\" href=\"<fileStore.core_Attachment>/monthly_2017_04/sa-mp-179.png.dca9b68327528f28f47d7231cfa14239.png\" rel=\"\"><img alt=\"sa-mp-202.png\" class=\"ipsImage ipsImage_thumbnailed\" data-fileid=\"231\" src=\"<fileStore.core_Attachment>/monthly_2017_04/sa-mp-202.thumb.png.67240279fca5c007f31393f227c18dc4.png\" style=\"width:250px;height:auto;\" /></a>
   
   
      <strong><strong><strong><strong><strong><strong>Bank illetve bankszámla...</strong></strong></strong></strong></strong></strong>
   
   
      ... működése igen egyszerű. A bank biztosít minden felhasználónak korlátlan mennyiségű bankszámlát. Ezekhez véletlenszerű kódot, és egy a felhasználó által választott jelszót kap.
   
   
      Igen különlegesség, és valósághű, hogy a bankszámlát egyszerre több felhasználó is kezelheti, ha rendelkezik a megfelelő adatokkal. Egy egyszerű példa:
   
   
      Józsi új bankszámlát nyit. Kódnak kapja a következőt: XXX111. A jelszavát 0000-ra írja be. Józsi barátjával együtt szeretné kamatoztatni a meglévő pénzüket, így elárulja neki a kódját és a jelszavát. Józsi barátja, Pisti felteszi a megbeszélt összeget a bankszámlára. Ha Józsi pénzéhes lenne, rögtön levehetné a bankszámláról az összes pénzt és elköltözhetne a környékről, de ha kölcsönös a bizalom és a barátság, ezt nem fogja megtenni.
   
   
      A bank kirablásáról is ejthetünk szót, hiszen van ilyen! A bankba több helyről is belehet/kilehet jutni, de a titkosakat nem szeretnénk elárulni. A bank trezor ajtaján kell először átmennie egy kezdő bankrablónak. Ezt könnyen feltörheti. Figyelem! Érdemes fegyverrel és társakkal bankot rabolni! Ha sikeresen feltörte a trezor ajtaját egy kisebb fajta labirintusban találja/találják magukat a bankrablók. Ha megtalálják a páncélszekrényt, akkor adminisztrátorral előre megbeszélten kérvényezniük kell egy bankrablást, ha elegendő rendőr van a szerveren, az adminisztrátor ezt elfogadja, majd kezdődhet a rablás, illetve a párharc! Érdemes a bankrablóknak túszt ejteni, és erről értesíteni a rendőrséget, hogy azok ne berontsanak, hanem túsztárgyalót küldjenek be, ezzel időt nyerve a menekülésre...
   
   
      <a class=\"ipsAttachLink ipsAttachLink_image\" data-fileid=\"234\" href=\"<fileStore.core_Attachment>/monthly_2017_04/sa-mp-171.png.7a58b6514aeae939de8f8eb865a4449a.png\" rel=\"\"><img alt=\"sa-mp-203.png\" class=\"ipsImage ipsImage_thumbnailed\" data-fileid=\"233\" src=\"<fileStore.core_Attachment>/monthly_2017_04/sa-mp-203.thumb.png.080ebf283a789dbe4d06f5e00a8a71d6.png\" style=\"width:250px;height:auto;\" /></a>
   
   
      <strong><strong><strong><strong><strong><strong>Járművek...</strong></strong></strong></strong></strong></strong>
   
   
      ... megvásárlása roppant egyszerű. Ezeket a Palomino Creek-i autókereskedésben lehet megvenni. Mintegy 77 típusú megvásárolható járművel rendelkezünk, és körülbelül egy tucat prémium járművel. A járműveket mint ahogy korábban említettem, itt megvehetitek, majd a forgalmiját a városházán megcsináltathatjátok! Figyelem! El ne veszítsétek a kulcsokat!
   
   
      Vigyázz! Ha felkapcsolva hagyod a lámpát, lemerül/lemerülhet gépjárműved akkumulátora, melyhez így szerelőt kell hívni! Tankolásnál sose hagyd beindítva az autót, mert az robbanáshoz vezethet!
   
   
      Az autók fel vannak szerelve tempómattal (N billenytű), valamint el vannak látva indexel (Jobba: E Balra: Q Elakadásjelző: Y)
   
   
      Mi van ha súlyos balesetet szenvedsz a gépjárműveddel, és a kocsi kigyullad? Sajnos felrobban! A robbanás után egy roncs marad az autó helyén melyet majd az adminisztratív személyek törölnek. Sajnos a teljes egészében totálkáros autók javíthatatlanok.
   
   
      Az autók is rendelkeznek saját panellal, melyet a 2-es gombbal meg tudsz nyitni. Itt fel/le kapcsolható a neon és a lámpa, beindítható/leállítható a motor és kinyithatod/lecsukhatod a motorháztetőt és a csomagtér ajtaját.
   
   
      A gépjármű egyébként /motor paranccsal is beindul.
   
   
      Egyedi gépjárművek is vannak, például a sultan átalakított változata egy taxi sultan lett, vagy a bufallo átalakított változata rendőrautó, vagyis rendőr bufallo lett. Teljesen felvannak szerelve, a sultan taxi táblát a bufalli villogót/fényhidat kapott.
   
   
      Szerverünkön lehetséges még bérelni és használtautót venni
   
   
      .<a class=\"ipsAttachLink ipsAttachLink_image\" data-fileid=\"216\" href=\"<fileStore.core_Attachment>/monthly_2017_04/sa-mp-143.png.9cd359d0d2f0cbb4be41905f5bd5d72d.png\" rel=\"\"><img alt=\"sa-mp-143.png\" class=\"ipsImage ipsImage_thumbnailed\" data-fileid=\"216\" src=\"<fileStore.core_Attachment>/monthly_2017_04/sa-mp-143.thumb.png.8ba95cba7be54f8d6976acc794da28cb.png\" style=\"width:250px;height:auto;\" /></a>
   
   
      <strong><strong><strong><strong><strong><strong>Tuning...</strong></strong></strong></strong></strong></strong>
   
   
      ... rendszer már egyedi fejlesztés a modhoz, ezt teljesen egyedileg kialakított rendszer mely még eddig nem volt a mod része.
   
   
      Szinte minden autót tuningolhatunk, persze óvatosan, mert a rendőrök ám harapósak. Jó drága ezeknek a tuningoknak a felszereltetése, bírsága, és levétele is, szóval ajánlatos kétszer meggondolni, hogy mikor rakattok az autóra tuningot. Felszerelhető az autóra neon, nitró, spoiler, lökhárító. Szerintem mindenki tisztában van vele milyen egy tuning rendszer, igazából minden fontosat a szerveren is megfogtok látni belőle. Vigyázz a lökhárítónál ha nem látszik a hátsó rendszám táblád, a rendőr igen vaskos bírságot adhat ki!
   
   
      <strong><strong><strong><strong><strong><strong>Lakókocsi...</strong></strong></strong></strong></strong></strong>
   
   
      ...lehetőség van venni lakókocsit is.  Természetesen be is lehet menni és szabadon berendezni.
   
   
      <strong>Lakókocsi kereskedés elhelyezkedése: Las Barrancas</strong>
   
   
      <a class=\"ipsAttachLink ipsAttachLink_image\" data-fileid=\"250\" href=\"<fileStore.core_Attachment>/monthly_2017_04/sa-mp-190.png.34ffe352b57412761fe7c43429d159ec.png\" rel=\"\"><img alt=\"sa-mp-144.png\" class=\"ipsImage ipsImage_thumbnailed\" data-fileid=\"218\" src=\"<fileStore.core_Attachment>/monthly_2017_04/sa-mp-144.thumb.png.10343b60131a320893d0a5f6d4e9fded.png\" style=\"width:200px;height:auto;\" /></a>
   
   
      <strong><strong><strong><strong><strong><strong>Autóbiztosítás...</strong></strong></strong></strong></strong></strong>
   
   
      ...szeretett járművünkre tudunk biztosítást is kötni.
   
   
      <strong>Ariental Insurer elhelyezkedése: Montgomery</strong>
   
   
      <a class=\"ipsAttachLink ipsAttachLink_image\" data-fileid=\"232\" href=\"<fileStore.core_Attachment>/monthly_2017_04/sa-mp-188.png.bafa510385a314c9577bf241d77ea7aa.png\" rel=\"\"><img alt=\"sa-mp-186.png\" class=\"ipsImage ipsImage_thumbnailed\" data-fileid=\"251\" src=\"<fileStore.core_Attachment>/monthly_2017_04/sa-mp-186.thumb.png.9495f53c3aa52f9def76d84bd340e109.png\" style=\"width:250px;height:auto;\" /></a>
   
   
      <strong><strong><strong><strong><strong><strong>Payn Spray...</strong></strong></strong></strong></strong></strong>
   
   
      ...ha nincs online szerelő akkor érdemes ide ellátogatni.
   
   
        <a class=\"ipsAttachLink ipsAttachLink_image\" data-fileid=\"252\" href=\"<fileStore.core_Attachment>/monthly_2017_04/sa-mp-200.png.5cc957e6ea78083124c89f1ce08f1933.png\" rel=\"\"><img alt=\"sa-mp-200.png\" class=\"ipsImage ipsImage_thumbnailed\" data-fileid=\"252\" src=\"<fileStore.core_Attachment>/monthly_2017_04/sa-mp-200.thumb.png.d6a6011edf183ae9013b25961eb0443e.png\" style=\"width:250px;height:auto;\" /></a>
   
   
      <strong><strong><strong><strong><strong><strong>Használtautó kereskedés...</strong></strong></strong></strong></strong></strong>
   
   
      ...is van a szerveren. Itt jóval olcsóbban tudtok hozzájutni különböző járművekhez.
   
   
      <a class=\"ipsAttachLink ipsAttachLink_image\" data-fileid=\"217\" href=\"<fileStore.core_Attachment>/monthly_2017_04/sa-mp-142.png.e69bf41c318bfe17ac9ca92c5e20030b.png\" rel=\"\"><img alt=\"sa-mp-142.png\" class=\"ipsImage ipsImage_thumbnailed\" data-fileid=\"217\" src=\"<fileStore.core_Attachment>/monthly_2017_04/sa-mp-142.thumb.png.8c77b099f6dfa4de73b73204252b1f1f.png\" style=\"width:250px;height:auto;\" /></a>
   
   
      <strong><strong><strong><strong><strong><strong>Biznisz...</strong></strong></strong></strong></strong></strong>
   
   
      ... rendszer már egyedi fejlesztés a módhoz, ezt teljesen egyedileg kialakított rendszer mely még eddig nem volt a mód része.
   
   
      Különböző bizniszeket lehet tulajdonba venni, például: fegyverbolt, élelmiszerbolt, barkácsbolt, kocsma, italozó, falatozó, étterem, kereskedések és még sok más.
   
   
      Ezek reklámozásával növelheted a bevételedet.
   
   
      Az áruid árát te magad határozod meg.
   
   
      A termékek elfogyhatnak ezekről gondoskodni kell az utánpótlásról.
   
   
      <font color=\"#555555\">Bizniszedet nyithatod, zárhatod belépő árat állíthatsz be. Tudsz áltterjeszkedni is, így nem szükséges másik bizniszt venni. </font><font color=\"#555555\">Ezáltal nő az óránkénti bevétel.</font>
   
   
      A biznisz panele igen egyszerűen kezelhető, akár egy kezdő/nem hozzáértő is könnyen megérti.
   
   
      <a class=\"ipsAttachLink ipsAttachLink_image\" data-fileid=\"246\" href=\"<fileStore.core_Attachment>/monthly_2017_04/sa-mp-148.png.aca3151e8141268004d9ff3cc8bc32c7.png\" rel=\"\"><img alt=\"sa-mp-151.png\" class=\"ipsImage ipsImage_thumbnailed\" data-fileid=\"248\" src=\"<fileStore.core_Attachment>/monthly_2017_04/sa-mp-151.thumb.png.e13eb915d331f47b0e634508c4af7c7d.png\" style=\"width:250px;height:auto;\" /></a>
   
   
      <strong><strong><strong><strong><strong><strong>Házaink...</strong></strong></strong></strong></strong></strong>
   
   
      ... teljesen dinamikusan, az adminisztratív személyek által, gyorsan és könnyedén kezelhető rendszer. A lerakott háznak, tudjuk módosítani a bejáratát, árát, tulajdonosát, na(h) meg persze az interior-ját. Teljes mértékben dinamikus a szerveren elérhető interiorok listája, bármikor tudjuk őket módosítani, újakat hozzáadni a listához.
   
   
      Érdemes megemlíteni hogy házat akár $100-ért is, de akár 30-40 ezer dollárért is találsz.
   
   
      <a class=\"ipsAttachLink ipsAttachLink_image\" data-fileid=\"243\" href=\"<fileStore.core_Attachment>/monthly_2017_04/sa-mp-153.png.a58b21bdce1571ae7cebb3d07af54625.png\" rel=\"\"><img alt=\"sa-mp-155.png\" class=\"ipsImage ipsImage_thumbnailed\" data-fileid=\"245\" src=\"<fileStore.core_Attachment>/monthly_2017_04/sa-mp-155.thumb.png.5c24b1e7eeb3ee645287b6188b7b9940.png\" style=\"width:250px;height:auto;\" /></a>
   
   
      <strong><strong><strong><strong><strong><strong>Tárgyak..</strong></strong></strong></strong></strong></strong>
   
   
      ... felvételéhez az itemnél kell hogy legyen a karaktered valamint, egyszerre le kell ütnöd a C (guggolás bármely más gombjával is működik) és N billentyűket.
   
   
      Az itemeket mint ahogy fentebb említettük lehet kukázni, ezen kívül lehet eldobni (/eldob) lehet, átadni másik játékosnak:
   
   
      TAB-->>Kattints a játékos nevére-->>Táska-->>Átadni kívánt tárgy , majd a megjelenő panelen lévő szövegdobozba beírjuk a kívánt darabot. Ha mégse akarnánk itt átadni akkor mégse gomb mindig barátunk marad!
   
   
      Lehet motozni is a szerveren frakciótól függetlenül. Ehhez szükséges hogy a célszemély/áldozat feltegye a kezeit (/handsup). Ha ez megvan /motoz paranccsal már mindent meg is oldottunk.
   
   
      <a class=\"ipsAttachLink ipsAttachLink_image\" data-fileid=\"241\" href=\"<fileStore.core_Attachment>/monthly_2017_04/sa-mp-156.png.896e59dcb56a4dfcdf2489f3cfc6002f.png\" rel=\"\"><img alt=\"sa-mp-157.png\" class=\"ipsImage ipsImage_thumbnailed\" data-fileid=\"242\" src=\"<fileStore.core_Attachment>/monthly_2017_04/sa-mp-157.thumb.png.08a5c8d3b7ba313fd2d79a8a76299af3.png\" style=\"width:250px;height:auto;\" /></a>
   
   
      <strong><strong><strong><strong><strong><strong>Ismerkedés...</strong></strong></strong></strong></strong></strong>
   
   
      ... sem egy túl bonyolult dolog. /ismer paranccsal megismerkedhetsz játékosokkal, ekkor kiírja föléjük a nevet (kizárólag azon a karakteren amelyiken a 4 közül /ismer paranccsal megismerkedtél vele!)
   
   
      Ha megismerkedsz Józsival akinek 1 es id jű a skine. És meglátod az utcán egy idegent, akinek szintén 1 es id jű a skine, akkor az adott játékos fölé is kiírja, hogy Józsi az, mivel ugye nem ismered fel, próbálod valakihez hasonlítani.
   
   
      Vigyázat! Nem előnyös mindenkivel megismerkedni! Akát lehet ez is a veszted!
   
   
      <strong><strong><strong><strong><strong><strong>Csekk...</strong></strong></strong></strong></strong></strong>
   
   
      Tehát téged a 2 óra 30 perc 56 másodpercednél megbírságolnak, akkor 3 óra 30 perc 56 másodpercig van időd befizetni!) leteltével, akkor a fizetésünkből az összeg kétszeresét vonja le a szerver, ami sok esetben nem kis összeg, hiszen az árak realizáltan működnek!
   
   
      <strong><strong><strong><strong><strong><strong>Trafipaxok...</strong></strong></strong></strong></strong></strong>
   
   
      ...hamarosan.
   
   
      <strong><strong><strong><strong><strong><strong>Ültetvények...</strong></strong></strong></strong></strong></strong>
   
   
      ...hamarosan.
   
   
      <strong><strong><strong><strong><strong><strong>Szórakozási lehetőségek...</strong></strong></strong></strong></strong></strong>
   
   
      <strong>Focizás...</strong>
   
   
      ...nincs semmilyen feltétele elmész a pályán lévő labdához és nyomsz egy bal egérgombot.
   
   
      <a class=\"ipsAttachLink ipsAttachLink_image\" data-fileid=\"236\" href=\"<fileStore.core_Attachment>/monthly_2017_04/sa-mp-161.png.42df1a425c9033fec0743dc5978fc3f8.png\" rel=\"\"><img alt=\"sa-mp-161.png\" class=\"ipsImage ipsImage_thumbnailed\" data-fileid=\"236\" src=\"<fileStore.core_Attachment>/monthly_2017_04/sa-mp-161.thumb.png.3422117f45b7870beac66bccb6cf1638.png\" style=\"width:250px;height:auto;\" /></a>
   
   
      <strong>Billiárdozás...</strong>
   
   
      ...a kocsmákban található meg, egy space gomb lenyomásával magadhoz veszed a dákót.
   
   
      <a class=\"ipsAttachLink ipsAttachLink_image\" data-fileid=\"237\" href=\"<fileStore.core_Attachment>/monthly_2017_04/sa-mp-166.png.a96dcb25b00e45720cb76f1d33147e3a.png\" rel=\"\"><img alt=\"sa-mp-166.png\" class=\"ipsImage ipsImage_thumbnailed\" data-fileid=\"237\" src=\"<fileStore.core_Attachment>/monthly_2017_04/sa-mp-166.thumb.png.c9316a0dcfeb5f72526536d6590c8329.png\" style=\"width:250px;height:auto;\" /></a>
   
   
      <strong>Gokartozás...</strong>
   
   
      ...ez bizniszként üzemel, veszel az irodában jegyet és mehetsz is versenyezni. A legjobb időket menti a rendszer.
   
   
      <a class=\"ipsAttachLink ipsAttachLink_image\" data-fileid=\"238\" href=\"<fileStore.core_Attachment>/monthly_2017_04/sa-mp-167.png.612afb12e4ebee4c21019e1bbc8f8b29.png\" rel=\"\" style=\"background-color:rgb(255,255,255);\"><img alt=\"sa-mp-167.png\" class=\"ipsImage ipsImage_thumbnailed\" data-fileid=\"238\" src=\"<fileStore.core_Attachment>/monthly_2017_04/sa-mp-167.thumb.png.e48b73e82bf9d118316388ea028d436c.png\" style=\"width:250px;\" /></a>
   
   
      <strong>Bowlingozás...</strong>
   
   
      ...a pultnál kell választanod melyik pályánál szeretnél játszani és mennyi időt.
   
   
      <a class=\"ipsAttachLink ipsAttachLink_image\" data-fileid=\"239\" href=\"<fileStore.core_Attachment>/monthly_2017_04/sa-mp-187.png.c8b7d2dd5116fa681628ddc94518afcd.png\" rel=\"\" style=\"background-color:rgb(255,255,255);\"><img alt=\"sa-mp-187.png\" class=\"ipsImage ipsImage_thumbnailed\" data-fileid=\"239\" src=\"<fileStore.core_Attachment>/monthly_2017_04/sa-mp-187.thumb.png.f85c794c52ed6b8dc450285159ee5564.png\" style=\"width:250px;\" /></a>
   
   
      <strong>Skate park...</strong>
   
   
      ...trükköket bemutatni az új bringáddal vagy gördeszkázni teljesen tökéletes.
   
   
      <a class=\"ipsAttachLink ipsAttachLink_image\" data-fileid=\"240\" href=\"<fileStore.core_Attachment>/monthly_2017_04/sa-mp-199.png.1fedeca178f111a274a23fe0ca28e7ee.png\" rel=\"\" style=\"background-color:rgb(255,255,255);\"><img alt=\"sa-mp-199.png\" class=\"ipsImage ipsImage_thumbnailed\" data-fileid=\"240\" src=\"<fileStore.core_Attachment>/monthly_2017_04/sa-mp-199.thumb.png.627f235289395da868393bff9a50617b.png\" style=\"width:250px;\" /></a>
   
   
      <strong>Kosárlabdázás...</strong>
   
   
      ...Montgomery központjában van lehetőség kosárlabdázni. Labdát a sportboltban kell megvenned.
   
   
      <a class=\"ipsAttachLink ipsAttachLink_image\" data-fileid=\"235\" href=\"<fileStore.core_Attachment>/monthly_2017_04/sa-mp-158.png.5b147185096ab81658f5e8bd1df9cf29.png\" rel=\"\" style=\"background-color:rgb(255,255,255);\"><img alt=\"sa-mp-158.png\" class=\"ipsImage ipsImage_thumbnailed\" data-fileid=\"235\" src=\"<fileStore.core_Attachment>/monthly_2017_04/sa-mp-158.thumb.png.e2a22ac11d9f343f1f5ac086c4c05a87.png\" style=\"width:250px;\" /></a>
   
   
      <strong><strong><strong><strong><strong><strong>Csapatunk...</strong></strong></strong></strong></strong></strong>
   
   
      ... remekül irányítható, segítőkész emberekből épül fel.
« Utoljára szerkesztve: 2021. Február 06. - 22:09:42 írta Gergely »
server.redcountystories.org:7777

Nem elérhető Legend

  • Adminisztrátor
  • 1830
    • Profil megtekintése
0.3.DL Red County Stories
« Válasz #1 Dátum: 2016. Augusztus 07. - 23:14:16 »
+2
[admin]Elfogadva.[/admin]
( Jó látni, hogy a mód jó kezekbe került. :) )

0.3.DL Red County Stories
« Válasz #2 Dátum: 2016. Augusztus 07. - 23:23:09 »
0
Köszönöm!
server.redcountystories.org:7777

Nem elérhető ZyZu.

  • Globális moderátor
  • 8939
  • my turbo diesel forum
  • Discord: ZyZu.
    • Profil megtekintése
0.3.DL Red County Stories
« Válasz #3 Dátum: 2016. Augusztus 07. - 23:40:51 »
0
Nagyon szép! Látom, hogy tényleg komolyan gondoljátok. :) Látszik a weboldalatokon és a szerver leírásán is, hogy szeretitek is csinálni. Így kell kinézzen egy jó szerver leírás és egy szerver weboldal. Sok sikert a projekthez, egyedi ötletekkel van tele. :)

Nem elérhető CMike

  • 332
  • FB.COM/sampdayrpg
    • Profil megtekintése
0.3.DL Red County Stories
« Válasz #4 Dátum: 2016. Augusztus 07. - 23:58:53 »
0
Nagyon remek leírás és nagyon jó szerver volt ez mindig is. Akik tényleg elolvastak a hirdetest, azok észreveszik, hogy a csatorna rendszer 2x van leirva :-)
+1 az igeny teljessege miatt :-P
Ezekkel is biztosítva azt, hogy ellehessen el lehessen veszteni őket, valamint másnak is kitud ki tudd adni önmagadat.
Sok apró hiba van amit nem vettem észre és nem is akarom. Telefonról vagyok szóval :-) viszont ez nem kotekedes, hanem joszandek. Ha már igényes a szerver, legyen igényes a leírás is :-) nagyon sok sikert kívánok, egyszer felnezek a közeljövőben és írok velemenyt :-)
Sok sikert!
« Utoljára szerkesztve: 2016. Augusztus 08. - 00:12:25 írta CMike »
Egy új project-en dolgozom!
server28.clans.hu:7793
FB.COM/UJSAMP

Nem elérhető Diego_Enrique

  • 235
  • Maciii
    • Profil megtekintése
0.3.DL Red County Stories
« Válasz #5 Dátum: 2016. Augusztus 08. - 08:17:47 »
0
Huhh.. Meglepő hogy újra látom ezt a módot. Igazából van pár kétségem a szerverrel kapcsolatban. A weboldal nagyon király lett (Matt-Ke hozta a formáját), de remélem csak webfejlesztőként lesz jelen. A leírás nekem nem igazán tetszik, az olvasás élményét (inkább nem élményét) tovább rontják a középre zárt betűk, hogy több szín is indokolatlanul megjelenik.
Spoiler for Idézet:
Idézetet írta: Gergely date=1470604395\" data-ipsquote-contentapp=\"forums\" data-ipsquote-contenttype=\"forums\" data-ipsquote-contentid=\"62549\" data-ipsquote-contentclass=\"forums_Topic



Staff, csapatunk...
... remekül irányítható, segítőkész emberekből épül fel.
 



A weboldalon csak 3 embert látok. Remélem nem a Malibu-Edites szerveretek egy újraindítása lesz ez másik móddal. Ha tényleg komolyan gondoljátok, akkor jó csapatot hozzatok össze (ez mostanában már önmagában kihívást jelent). Sok sikert.
Spoiler for UI.:
Készüljetek fel a többi hasonló és nem hasonló hangvételű hozzászólásra.  :angel:

Nem elérhető Arko

0.3.DL Red County Stories
« Válasz #6 Dátum: 2016. Augusztus 13. - 17:35:08 »
0
még valami illegális csoport lehetne benne, pl: motoros bandák vagy stb.

Nem elérhető #ωᴇʙsᴛᴇʀ

  • 425
  • Aki hisz az megbocsatast nyer .. Egy jo nap
    • Profil megtekintése
0.3.DL Red County Stories
« Válasz #7 Dátum: 2016. Augusztus 13. - 17:55:19 »
0
Megeri nektek ezt csinalni?  :crazy:
Minden bantas nelkul de megeri 10-20playerert idot pocsekolni?

0.3.DL Red County Stories
« Válasz #8 Dátum: 2016. Augusztus 14. - 09:30:47 »
0
Idézetet írta: Arko date=1471102508\" data-ipsquote-contentapp=\"forums\" data-ipsquote-contenttype=\"forums\" data-ipsquote-contentid=\"62549\" data-ipsquote-contentclass=\"forums_Topic
még valami illegális csoport lehetne benne, pl: motoros bandák vagy stb.
 
Van csak nem lett megemlítve.
 

Megeri nektek ezt csinalni?  :crazy:
Minden bantas nelkul de megeri 10-20playerert idot pocsekolni?
 
[/quote]
Még mindig csak egy hobbi.
server.redcountystories.org:7777

0.3.DL Red County Stories
« Válasz #9 Dátum: 2016. Augusztus 15. - 16:24:27 »
+1
Sok sikert,de ha már használod a gokart scriptet,ahogy megemlíthetted volna a nagy király Eagle-t is xDDD
Jó ám nem kell nem zavar,tényleg sok sikert! Nem kívánok vitázni nem vagyunk gyerekek ,volt egy rossz időszak kettőnk közt,én azt lezártam,és további sok sikert kívánok nektek.

Nem elérhető whadez

  • 719
  • DEFEATER
    • Profil megtekintése
0.3.DL Red County Stories
« Válasz #10 Dátum: 2016. Augusztus 15. - 16:42:35 »
0
Sok sikert.  :wave:

0.3.DL Red County Stories
« Válasz #11 Dátum: 2016. Augusztus 15. - 20:10:07 »
0
Idézetet írta: _Eagle_ date=1471271067\" data-ipsquote-contentapp=\"forums\" data-ipsquote-contenttype=\"forums\" data-ipsquote-contentid=\"62549\" data-ipsquote-contentclass=\"forums_Topic
Sok sikert,de ha már használod a gokart scriptet,ahogy megemlíthetted volna a nagy király Eagle-t is xDDD
Jó ám nem kell nem zavar,tényleg sok sikert! Nem kívánok vitázni nem vagyunk gyerekek ,volt egy rossz időszak kettőnk közt,én azt lezártam,és további sok sikert kívánok nektek.
 
Köszi nektek is!
server.redcountystories.org:7777

Nem elérhető WoG

0.3.DL Red County Stories
« Válasz #12 Dátum: 2016. Augusztus 16. - 18:04:27 »
0
Nekem nagyon tetszett a szerver, így tovább! A mapolás különösen tetszett  :thumbsup: (Mondjuk a /help bővítésre kerülhetne, például a városházán lévő ajtó nyitására csak fél óra után jöttem rá, hogy a \"Y\" gomb, és NPC-vel továbbra sem tudom, hogyan kell interakcióba lépni, pl. ott a hirdetőfal mellett az egyik étteremnél, aki szerintem gyanúsan drogot árul. De kövezzetek meg, ha nem is lehet velük interakcióba lépni.). Sok sikert a továbbiakban!

Include

  • Vendég
0.3.DL Red County Stories
« Válasz #13 Dátum: 2016. Augusztus 16. - 18:09:28 »
0
Idézetet írta: whadez date=1471272155\" data-ipsquote-contentapp=\"forums\" data-ipsquote-contenttype=\"forums\" data-ipsquote-contentid=\"62549\" data-ipsquote-contentclass=\"forums_Topic
Sok sikert.  :wave:
 
+Kellesz is

0.3.DL Red County Stories
« Válasz #14 Dátum: 2016. Augusztus 19. - 10:13:40 »
0
A leírást bővítem, helyesírási hibákat kiküszöbölöm.
(Amit én weboldalon módosítottam abban már a leírás hibáinak nagy része nincs meg.)
A szinkodokrol annyit hogy igyekeztem keves szint hasznalni. Egyedul a munkak kaptak kulon szint. Sokakat erdekelnek, igy azok kiemelkedobbek lettek. Illegalis frakciokat is es az ujitasokat is belefoglalom.
//telo
« Utoljára szerkesztve: 2016. Augusztus 19. - 10:20:20 írta Gustav0S »

 

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2024, SimplePortal