Szerző Téma: Need For Speed: San Andreas  (Megtekintve 12698 alkalommal)

Need For Speed: San Andreas
« Dátum: 2016. Április 07. - 13:54:54 »
+2

 
\"logo.png\"
 

Website:
http://www.nfssa.com

IP: 178.33.54.30:20256


Slots: 250


Mumble: 87.98.236.108:50212



 
 
A Need For Speed: San Andreas valójában NFS az MTA-ban. Ez egy olyan játékmód ami a NFS UG/UG2 alapján készült.
\"mainmenu.png\"
\"carmenu.jpg\"
Ez itt a garázsod. Erről a helyről tudsz a versenyekre jelentkezni,szabad módban bejárhatod a várost,tuningolhatod/testreszabhatod az autódat,talákozhatsz a barátaiddal illetve a többi játékossal, lecserélheted a kocsidat bármelyikre amelyiket már megvetted,nézd meg a statisztikádat és a helyezésedet és más emberek/barátaid helyézéseit,nézd meg a kocsid jelenlegi állását,kihívásaidat/napi kihívásaidat.
Az NFS:SA-ban 5 féle verseny van. Quick race az az Gyors Verseny amiben bármien versenymódot illetve pályát kaphatsz véletlenszerűen valamint, a rendszer hozzád hasonló tapasztalattal/hasonló vagy a te pontszámodhoz közelni versenyzőket keres.

Az NFS:SA-ban létezik Egyedi verseny is. Egyedi versenyben létrehozhatod a saját váródat ahol beállíthatod hogy milyen típusú versenyt,melyik pályát illetve a körök számát is beállíthatod.


Létrehozhatsz Privát várót is ha nem szeretnél mondjuk más jétékosokkal játszani csak a baráti köröddel. Hogy biztosan senki se zavarjon titeket jelszóval letudjátok védeni a várotokat.

\"sprint.png\"
A Sprint versenyek egyszerü egykörös versenyek ahol ponttól pontig tart a verseny. Az győz aki elsőnek halad át a célvonalon. Miután befejeztél egy Sprint pályát utána az a pálya elérhető lessz neked Time Trial az az Időmérő versenyen. Az Időméreő versenyek Sprint versenyek ahol célba kell érned egy megadott idő alatt. Az Időmérőverseny ben 3 nehézségi szint van : Easy=Könnyű, Medium=Közepes és végül a Hard=Nehéz.
Ha sikerült teljesítened a veersenyt a megadott idő alatt akkor nehézségtől függően több be lényegében jóval(sokkal) több pénz és hírnevet kapsz mint bármelyik másik versenymód ért. Az Időmérő versenyt óránként 1x teljesítheted viszont ugyanazon a pályán csak 24 óránként mehetsz 1x.
\"circuit.png\"
A Circuit versenyek hasonlóak a Sprint versenyekhez csak több körösek
\"drift.png\"
\"cardrift.jpg\"
 A Drift rendszer a saját script rendszerünk szerint működik. Teljesen új irányítás,pontszorzó és kritikus zónák. Drift-ben a pontokat a következők alapján kapjátok : Szög, Sebesség, Szorzó. Több pontot érhetsz el ha a kritikus zónákban driftelsz.
\"drag.png\"
\"cardrag.jpg\"
A Drag rendszer teljesen új. Ugyan olyan mint a UG/UG2-ben. Drag-ban manuális a sebesség váltás a + al fel illetve a - al le tudsz váltani. A Drag lényege, hogy a legjobb pillanatban váltsunk. Válthatsz: korán,jókor,tökéletesen,későn. Törekedj arra hogy mindig a lehetőleg legjobban válts az az tökéletesen.
\"street-x.png\"
\"carstreetx.jpg\"
Street-X versenyek rövid versenyek Drift pályákon ahol nem használhatsz nitrót.
\"freerun.png\"
\"carfreerun.jpg\"
A Szabad módban tuningolhatod/testreszabhatod az autódat,talákozhatsz a barátaiddal illetve a többi játékossal. 5 különböző tuning bolt/műhely van: kaszni bolt,festő műhely,tuning műhely,kiegészítő bolt,autó kereskedés.
Kaszni Bolt  Itt testreszabhatod a kocsid kaszniját. Leválthatod a lökhárítód,tehetsz rá spoilert,leválthatod a felniket. Hogy feloldj dolgokat mint például a lökhárítót,testcsomagokat,spoilereket szükséged lesz Body pontokra. Ezeket a pontokat véletlenszerűen kapsz versenyek után.
Festő Műhely Itt testreszabhatod a kocsid kinézetét.  Megváltoztathatod a kocsid színét,felnik színét,rakhatsz rá matricákat illetve fóliákat (Ezek mind ingyenesek).
Tuning Bolt Itt növelheted a kocsid teljesítményét. 3 különböző féle tuningcsomag van: motor, kezelhetőség, gyorsulás. Minden csomagnak 3 szintje van: Utcai, Verseny, Profi. Akkor növelheted a teljesítményed miután elég reputation-t az az Hírnév Pontot szereztél (az első utcai csomaghoz nem szükséges Hírnév).
Kiegészítő Bolt Itt tehetsz a kocsidra neont, leváthatod a lámpáid színét, ablakok színét illetve a sebességmérőd és annak színét.
Autó Kereskedés Itt megveheted az alap illetve a Hírnév pontból feloldott kocsikat.
Úgy mehetsz vissza a garázsodba ha elmész a Garázshoz . Ha megakarod változtatni a kezdőhelyedet elmehetsz egy másik Garázshoz és legközelebb onnan fogsz indulni.
\"progresion.png\"
\"carprogression.jpg\"
Az Előrehaladás a reputation-ön az az a Hírnévpontokon alapszik. Hírnévpontokat bármilyen versenyben szerezhetsz. Következő Autó ez a Sáv mutatja, hogy mennyi hírnév kell még, hogy felold az adott kocsit. Sáv belső  ez a sáv azt mutatja hogy mennyi hírnév kell hogy felold a következő teljesítmény csomagot. Minden Teljesítmény Tuning/Fejlesztés pontot ad az autód pontjaihoz. Az autód pontjai határozzák meg a kocsid szintjét. A Gyorsverseny rendszer ezeken a pontokon alapszik ez azt jelenti hogy Gyorsverseny-ben csak a te pontjaid hoz közeli játékosokkal fogsz találkozni/versenyezni.
\"tasks.png\"
 Kétféle különböző feladat tipus létezik: GGlobális és Napi. Globális  a feladatok egyszerűek amiket a versenyek során illetve szabad módban teljesíthetsz. Minden globális feladatért Task point az az Feladat Pont jár. Napi ezek a feladatok naponta csak egyszer teljesíthetőek valamint jutalmul Vinyl Pontot az az Fólia Pontot kapsz.
\"rewards.png\"
\"carrewards.jpg\"
Jutalmak itt feloldhatsz dolgokat Feladat Pont és Fólia Pont ból. Minden Feladat Pont beváltható a következőkre: Kártya,2 Kaszni Pont,Véletlenszerű Sebességmérő,1000$,vagy egy Fóliára. Mi van a kártyákkal? Nos a kártyák különböző dolgokat oldanak fel minden autódra: Festés Tipusokat: Metál,Matt. 6 Féle felnit, fényes és villogó neonokat, sötét és gyöngyház ablakokat, fényes lámpákat, egyéb fóliákat, tető nyílásokat vagy carbon részeket.Fólia Pontok Beválthatod őket Fóliákra.
\"cars.png\"
 Az autók különböző osztályokra vannak beosztva. Jelenleg 6 osztály van: E, D, C, B, V és U. Ezek az autók találhatóak az osztályokban:
 

  • E: Intruder, Bravura, Primo, Manana, Washington


  • D: Vincent, Emperor, Previon, Cadrona, Fortune


  • C: Sentinel, Uranus, Blista Compact, Euros, Flash


  • B: ZR-130, Sultan, Jester, Elegy


  • V: Hermes, Broadway, Hustler


  • U: Futo, Buggy, Monroe, Mamba


 
E-től V-ig Osztály Hírnévpontokkal elérhető. Az U Osztály csak különleges módon érhető el mégozzá autórészek gyűjtésével.
\"unique-cars.png\"
\"carunique.png\"
A szerveren egy különleges feloldó rendszer van az U Osztály autóihoz. Hogy felold őket meg kell találnod 10 alkatrészt hogy felold ezeket az autókat. 50 különböző lelőhelyük van minden egyes autónak ami minden játékosnak teljesen véletlenszerű. Ezek az alkatrészek a következőképpen néznek ki : Lökhárító, Spoiler, Kerék/Felni. Megtalálhatod az alkatrészeket a térképen amit a Különleges Autók fülön találsz és bizonyos kijelőlt pontokon vannak. Előrehaladás és Jutalmak.
\"userpanel.png\"
\"webuserpanel.png\"
Web felhasználói panel egy teljesen új funkció. hozzákötheted a játékbéli accountodat/fiókodat a weboldalon lévő accountoddal/fiókkal hogy hozzájuss néhány exta tartalomhoz. megnézheted a versenyzőid statisztikáit,barátaid statisztikáit és a ranksorolásokat is.
\"cargarage.png\"\"carphoto.png\"
A játékbéli garázsban feltöltheted a kocsid fotóját amit megnézhetsz később a veboldalon. valamint megnézheted más emberek garázsait,megnézheted az autóikat illetve az előrehaladásukat is.
\"begginerbonus.png\"
\"carbeginner.png\"
Egy új funkció bemutatása - Kezdő Bónusz. ez a funkció segíteni fogja az új játékosokat Hírnévvel és Pénzel($). Valamint Csökkentettük a szükséges Hívrnévpontot minden autónál, hogy könnyebben elérhetőek legyenek mindenkinek hogy ne keljen túlontúl sokat játszania érte.
\"premium.png\"
Hogy a szervert életbe tudjuk tartani létrehoztunk egy szolgáltatást a Prémium Accountot. Jelenleg 2 módja van hogy Prémium Accountot vásárolj: Megveheted SMS-ben illetve Paypal-on keresztül,vagy megkaphatod mint jutalom szerver eseményeken/Event-eken amiket mi szervezünk . A Prémiumos felhasználók ezeket a bónuszokat élvezhetik:
 

  • Hozzáadhatod a saját zene számaidat a lejátszási listához


  • Bármennyi autód lehet a garázsodban


  • Bármennyi versenyzőt kreálhatsz


  • Segítség az autódarabok gyűjtésében a különleges autókhoz (U osztály)


  • Testreszabható név szín


  • Megvátoztathatod a  versenyződ nevét illetve kinézetét (7 naponta 1x)


  • +6 Fólia réteg(több matricát illetve fóliát tehetsz az autódra)


  • +10% Hírnévpont(RP) és Pénz bónusz a versenyek után


  • Mikor eladod a kocsidat a kocsi értékének 70% a helyett 85% ot kapsz


  • Privát üzenet beállítások (spammerek blokkolása stb.)


Találkozzunk Need For Speed: San Andreas..on
« Utoljára szerkesztve: 2016. Május 16. - 00:36:42 írta anGeL »

Nem elérhető anGeL

  • Adminisztrátor
  • 2158
    • Profil megtekintése
Need For Speed: San Andreas
« Válasz #1 Dátum: 2016. Április 07. - 20:43:24 »
0
Ne csak képekből álljon.

Dupla hozzászólás automatikusan összefûzve. ( 2016. Április 09. - 07:02:06 )

[gmod]Elfogadva![/gmod]
« Utoljára szerkesztve: 2016. Április 09. - 07:02:06 írta anGeL »

Nem elérhető Loren

  • 1401
  • Ex Moderátor
    • Profil megtekintése
Need For Speed: San Andreas
« Válasz #2 Dátum: 2016. Április 09. - 22:48:15 »
0
A rendőreit ki ne hagyd a mókából! Amúgy jó lesz, sok sikert!

Nem elérhető Flash

  • 5726
  • (っ◕‿◕)っ
    • Profil megtekintése
Need For Speed: San Andreas
« Válasz #3 Dátum: 2016. Április 09. - 22:58:17 »
+1
Hát igen. MTA-ban rengeteg más játékos meg lehet csinálni. :) Sok sikert.

ᗩωєѕσмє

  • Vendég
Need For Speed: San Andreas
« Válasz #4 Dátum: 2016. Április 09. - 23:35:23 »
0
Régi szép NFS Carbon, és UG2 élmények..
Ezért le is töltöm az MTA-t. ;)
A szerverhez pedig nagyon sok sikert kívánok neked!

Nem elérhető Ben

  • 1754
  • Ben apó
    • Profil megtekintése
Need For Speed: San Andreas
« Válasz #5 Dátum: 2016. Április 09. - 23:56:43 »
0
akárhogy nézem, ez a lowpoly nfsu2-ből kiszedett autó nem inspirál arra hogy felrakjam az mta-t. a neten rengeteg modelt találni, amit fel lehet használni egy hasonló szervernél, mellesleg az mta annyi lehetőséget nyújt, hogy körülbelül az egész játékot le lehetne másolni. ha már erre alapozunk, legyen teljes körű.

Nem elérhető Loren

  • 1401
  • Ex Moderátor
    • Profil megtekintése
Need For Speed: San Andreas
« Válasz #6 Dátum: 2016. Április 10. - 10:11:43 »
0
NFS szervert valahogy szerintem mindig is MTA-ra kellett volna nyitni. SAMP-on játszottam, de elég hamar elment tőle a kedvem...

Need For Speed: San Andreas
« Válasz #7 Dátum: 2016. Április 28. - 18:34:22 »
0
Nem rossz ötlet, de a kivitelezés nem tetszik :/ Valahogy nem fog meg a szerver

Nem elérhető D4N13L

  • 348
    • Profil megtekintése
Need For Speed: San Andreas
« Válasz #8 Dátum: 2017. Augusztus 11. - 10:14:02 »
0
Az ötlet nem rossz, de néhány grafikai elem lehetne jobban kidolgozott! De a lényeg a lényeg, hogy bejön! :D

Need For Speed: San Andreas
« Válasz #9 Dátum: 2018. Január 08. - 20:31:41 »
0
Helló! Egyszer voltam fent ezen a szerveren, nagyon jól megcsináltátok, annyit nem játszok ilyen versenyzős játékokkal, de szépen sikerült kivitelezni MTA-ba. Gratulálok hozzá, további sok sikert!

Need For Speed: San Andreas
« Válasz #10 Dátum: 2018. Október 15. - 20:02:15 »
0

Tartalom Frissítés - Sultan Tuning - 2018/10/15
 

Boldog Október Folytatódik!
 


Ma hoztunk egy másik tuning frissítést, ezúttal a Sultanhoz! Az alkatrészek kizárólag a Sultan részére:
 

  •    3 új Bodykit: Citi Turbo (köszönet MatthewChow), Super Touring, and Varis


  •    11 új Spoiler, beleértve Evolution és WRC


  •    2 új Hátsó Lámpa opció


  •    1 új Roof opció - Wagon
       3 új Első Lökhárító készlet


  •    3 új Hátsó Lökhárító készlet


  •    3 új Oldal Lemez készlet


  •    3 új Motorháztető opció, beleértve a Rally Lámpákat is


\"[Image: \"[Image: \"[Image:
 

Reméljük tetszik ez a tartalom frissítés, és itt leszel az NFSSA-n a közeljövőben is ! \"Smile\"

További Megjegyzések:
 

  •    Az A-type spoiler ezúttal tényleges javítva 


Jó szórakozást !https://www.nfssa.com
« Utoljára szerkesztve: 2018. Október 15. - 20:03:24 írta bkplayer »

Need For Speed: San Andreas
« Válasz #11 Dátum: 2018. November 02. - 01:25:04 »
0

Content Update - Comet Tuning - 01/11/2018
 

Happy November Everyone!
 


Another month brings another update! We bring you additional tuning exclusive to Comet:
 

  •    5 New Bodykits - RWB, RSR, Moby Dick, TBK, and Group C


  •    2 New Roof Options - Targa and Convertible


  •    2 New Hood options - Weissach and Fairlady


  •    7 New Headlight Model Options


  •    13 New Taillight Model Options


  •    8 New Spoilers - Including RWB!


 (Big thanks to MatthewChow for 2 of the Bodykits, and for some other tuning parts too!)

 
 

\"[Image: \"[Image:
 


We also bring to you another Lights textures update, meaning you can have even more choice and variety in any and all of your cars!
 

  •    30 New Taillight Options


  •    15 New Headlight Options


(Big thanks to Rarti for working hard to provide these textures for us!)

 
 

\"[Image:
 

Additional Notes:
 

  •    The lights selection menu has been re-organised - it is now in alphabetical order, and the lights have names.



We hope you enjoy this content update! Have fun customising your Comet, and enjoy the variety of light options on all cars!   ?
And yes, muscles are still coming.Have fun playing!https://www.nfssa.com

Need For Speed: San Andreas
« Válasz #12 Dátum: 2018. November 19. - 02:30:07 »
0

Content Update - Counthash Tuning - 19/11/2018
 
 
 

Happy November Continued!
 

 
 

This time we bring additional content for Counthash, a car that has not gotten too much love in the past. The parts included are:
 

  •       4 New Bodykits - SV, Liberty Walk, Works, and 5000QV
       

  •    

  •       4 New Roof Options
       

  •    

  •       5 New Hood Options
       

  •    

  •       6 New Headlight Model Options
       

  •    

  •       6 New Taillight Model Options
       

  •    

  •       7 New Spoilers
       



 
 

 
 

\"[Image: \"[Image:Additional Notes:
Fixed a bug in Sultan where the Wagon variant of the boot would appear alongside the regular one

   Counthash now has a steering wheel


   Counthash now has a working Sidewindows optionHope you enjoy customising Counthash with these additional options! This is all we have for this update; however the next ones should also bring your cars some new shoes, as well as some quality-of-life improvements. Stay tuned!https://www.nfssa.comDiscord ~ https://discord.gg/6C63mP7

Need For Speed: San Andreas
« Válasz #13 Dátum: 2018. November 19. - 23:53:42 »
0

Content Update - Bad weather and stuff - 19/11/2018
 
 

Happy November Continued Continued!Changes changes, maybe even some good changes:
17 new weather presets (not rain)
Rewritten garage car selection to be more responsive
Added ability to rename your cars in garage, mainly to make garage management easier for players with a lot of cars
Added ability to flick car lights on freeroam, using K by default, ya can change it in keybind settings.
Rewritten car lot, you can now unlock cars in car lot instead of going through F10 menu
Added current shop type to scoreboard, so you can stalk your friends with even more efficiency
Fixed some bugs, introduced new ones, circle of life
 
 

\"[Image:\"[Image:No new car shoes for now, but hope it counts as quality-of-life improvements.https://www.nfssa.comDiscord ~ https://discord.gg/pr3v4Ya
 

Need For Speed: San Andreas
« Válasz #14 Dátum: 2018. November 25. - 03:44:02 »
0

Content Update / Bug fixes - New car shoes - 25/11/2018
 

 
 

Happy November Continued Continued Continued!
 

 
 

Some new car shoes, not many shoes but shoes nevertheless:
 

New rims pack - Rays
 

Fixed default sorting in garage
 

Fixed bug where player was able to break the game by leaving the race in weird way
 

Improved search algorithm used in garage car selection
 

Changed race lobby layout to better fit custom car names
 

Some other small fixes
 

 
 

\"[Image:

 
 

That\'s all for now folks, hopefully we will have some more changes soon!
 

 

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2024, SimplePortal