johnstein98

Need For Speed: San Andreas

24 hozzászólás ebben a témában

logo.png

Website: http://www.nfssa.com

IP: 178.33.54.30:20256

Slots: 250

Mumble: 87.98.236.108:50212

A Need For Speed: San Andreas valójában NFS az MTA-ban. Ez egy olyan játékmód ami a NFS UG/UG2 alapján készült.

mainmenu.png

carmenu.jpg

Ez itt a garázsod. Erről a helyről tudsz a versenyekre jelentkezni,szabad módban bejárhatod a várost,tuningolhatod/testreszabhatod az autódat,talákozhatsz a barátaiddal illetve a többi játékossal, lecserélheted a kocsidat bármelyikre amelyiket már megvetted,nézd meg a statisztikádat és a helyezésedet és más emberek/barátaid helyézéseit,nézd meg a kocsid jelenlegi állását,kihívásaidat/napi kihívásaidat.

Az NFS:SA-ban 5 féle verseny van. Quick race az az Gyors Verseny amiben bármien versenymódot illetve pályát kaphatsz véletlenszerűen valamint, a rendszer hozzád hasonló tapasztalattal/hasonló vagy a te pontszámodhoz közelni versenyzőket keres.

Az NFS:SA-ban létezik Egyedi verseny is. Egyedi versenyben létrehozhatod a saját váródat ahol beállíthatod hogy milyen típusú versenyt,melyik pályát illetve a körök számát is beállíthatod.

Létrehozhatsz Privát várót is ha nem szeretnél mondjuk más jétékosokkal játszani csak a baráti köröddel. Hogy biztosan senki se zavarjon titeket jelszóval letudjátok védeni a várotokat.

sprint.png

A Sprint versenyek egyszerü egykörös versenyek ahol ponttól pontig tart a verseny. Az győz aki elsőnek halad át a célvonalon. Miután befejeztél egy Sprint pályát utána az a pálya elérhető lessz neked Time Trial az az Időmérő versenyen. Az Időméreő versenyek Sprint versenyek ahol célba kell érned egy megadott idő alatt. Az Időmérőverseny ben 3 nehézségi szint van : Easy=Könnyű, Medium=Közepes és végül a Hard=Nehéz.

Ha sikerült teljesítened a veersenyt a megadott idő alatt akkor nehézségtől függően több be lényegében jóval(sokkal) több pénz és hírnevet kapsz mint bármelyik másik versenymód ért. Az Időmérő versenyt óránként 1x teljesítheted viszont ugyanazon a pályán csak 24 óránként mehetsz 1x.

circuit.png

A Circuit versenyek hasonlóak a Sprint versenyekhez csak több körösek

drift.png

cardrift.jpg

A Drift rendszer a saját script rendszerünk szerint működik. Teljesen új irányítás,pontszorzó és kritikus zónák. Drift-ben a pontokat a következők alapján kapjátok : Szög, Sebesség, Szorzó. Több pontot érhetsz el ha a kritikus zónákban driftelsz.

drag.png

cardrag.jpg

A Drag rendszer teljesen új. Ugyan olyan mint a UG/UG2-ben. Drag-ban manuális a sebesség váltás a + al fel illetve a - al le tudsz váltani. A Drag lényege, hogy a legjobb pillanatban váltsunk. Válthatsz: korán,jókor,tökéletesen,későn. Törekedj arra hogy mindig a lehetőleg legjobban válts az az tökéletesen.

street-x.png

carstreetx.jpg

Street-X versenyek rövid versenyek Drift pályákon ahol nem használhatsz nitrót.

freerun.png

carfreerun.jpg

A Szabad módban tuningolhatod/testreszabhatod az autódat,talákozhatsz a barátaiddal illetve a többi játékossal. 5 különböző tuning bolt/műhely van: kaszni bolt,festő műhely,tuning műhely,kiegészítő bolt,autó kereskedés.

Kaszni Bolt  Itt testreszabhatod a kocsid kaszniját. Leválthatod a lökhárítód,tehetsz rá spoilert,leválthatod a felniket. Hogy feloldj dolgokat mint például a lökhárítót,testcsomagokat,spoilereket szükséged lesz Body pontokra. Ezeket a pontokat véletlenszerűen kapsz versenyek után.

Festő Műhely Itt testreszabhatod a kocsid kinézetét.  Megváltoztathatod a kocsid színét,felnik színét,rakhatsz rá matricákat illetve fóliákat (Ezek mind ingyenesek).

Tuning Bolt Itt növelheted a kocsid teljesítményét. 3 különböző féle tuningcsomag van: motor, kezelhetőség, gyorsulás. Minden csomagnak 3 szintje van: Utcai, Verseny, Profi. Akkor növelheted a teljesítményed miután elég reputation-t az az Hírnév Pontot szereztél (az első utcai csomaghoz nem szükséges Hírnév).

Kiegészítő Bolt Itt tehetsz a kocsidra neont, leváthatod a lámpáid színét, ablakok színét illetve a sebességmérőd és annak színét.

Autó Kereskedés Itt megveheted az alap illetve a Hírnév pontból feloldott kocsikat.

Úgy mehetsz vissza a garázsodba ha elmész a Garázshoz . Ha megakarod változtatni a kezdőhelyedet elmehetsz egy másik Garázshoz és legközelebb onnan fogsz indulni.

progresion.png

carprogression.jpg

Az Előrehaladás a reputation-ön az az a Hírnévpontokon alapszik. Hírnévpontokat bármilyen versenyben szerezhetsz. Következő Autó ez a Sáv mutatja, hogy mennyi hírnév kell még, hogy felold az adott kocsit. Sáv belső  ez a sáv azt mutatja hogy mennyi hírnév kell hogy felold a következő teljesítmény csomagot. Minden Teljesítmény Tuning/Fejlesztés pontot ad az autód pontjaihoz. Az autód pontjai határozzák meg a kocsid szintjét. A Gyorsverseny rendszer ezeken a pontokon alapszik ez azt jelenti hogy Gyorsverseny-ben csak a te pontjaid hoz közeli játékosokkal fogsz találkozni/versenyezni.

tasks.png

Kétféle különböző feladat tipus létezik: GGlobális és Napi. Globális  a feladatok egyszerűek amiket a versenyek során illetve szabad módban teljesíthetsz. Minden globális feladatért Task point az az Feladat Pont jár. Napi ezek a feladatok naponta csak egyszer teljesíthetőek valamint jutalmul Vinyl Pontot az az Fólia Pontot kapsz.

rewards.png

carrewards.jpg

Jutalmak itt feloldhatsz dolgokat Feladat Pont és Fólia Pont ból. Minden Feladat Pont beváltható a következőkre: Kártya,2 Kaszni Pont,Véletlenszerű Sebességmérő,1000$,vagy egy Fóliára. Mi van a kártyákkal? Nos a kártyák különböző dolgokat oldanak fel minden autódra: Festés Tipusokat: Metál,Matt. 6 Féle felnit, fényes és villogó neonokat, sötét és gyöngyház ablakokat, fényes lámpákat, egyéb fóliákat, tető nyílásokat vagy carbon részeket.Fólia Pontok Beválthatod őket Fóliákra.

cars.png

Az autók különböző osztályokra vannak beosztva. Jelenleg 6 osztály van: E, D, C, B, V és U. Ezek az autók találhatóak az osztályokban:

 • E: Intruder, Bravura, Primo, Manana, Washington
 • D: Vincent, Emperor, Previon, Cadrona, Fortune
 • C: Sentinel, Uranus, Blista Compact, Euros, Flash
 • B: ZR-130, Sultan, Jester, Elegy
 • V: Hermes, Broadway, Hustler
 • U: Futo, Buggy, Monroe, Mamba

E-től V-ig Osztály Hírnévpontokkal elérhető. Az U Osztály csak különleges módon érhető el mégozzá autórészek gyűjtésével.

unique-cars.png

carunique.png

A szerveren egy különleges feloldó rendszer van az U Osztály autóihoz. Hogy felold őket meg kell találnod 10 alkatrészt hogy felold ezeket az autókat. 50 különböző lelőhelyük van minden egyes autónak ami minden játékosnak teljesen véletlenszerű. Ezek az alkatrészek a következőképpen néznek ki : Lökhárító, Spoiler, Kerék/Felni. Megtalálhatod az alkatrészeket a térképen amit a Különleges Autók fülön találsz és bizonyos kijelőlt pontokon vannak. Előrehaladás és Jutalmak.

userpanel.png

webuserpanel.png

Web felhasználói panel egy teljesen új funkció. hozzákötheted a játékbéli accountodat/fiókodat a weboldalon lévő accountoddal/fiókkal hogy hozzájuss néhány exta tartalomhoz. megnézheted a versenyzőid statisztikáit,barátaid statisztikáit és a ranksorolásokat is.

cargarage.pngcarphoto.png

A játékbéli garázsban feltöltheted a kocsid fotóját amit megnézhetsz később a veboldalon. valamint megnézheted más emberek garázsait,megnézheted az autóikat illetve az előrehaladásukat is.

begginerbonus.png

carbeginner.png

Egy új funkció bemutatása - Kezdő Bónusz. ez a funkció segíteni fogja az új játékosokat Hírnévvel és Pénzel($). Valamint Csökkentettük a szükséges Hívrnévpontot minden autónál, hogy könnyebben elérhetőek legyenek mindenkinek hogy ne keljen túlontúl sokat játszania érte.

premium.png

Hogy a szervert életbe tudjuk tartani létrehoztunk egy szolgáltatást a Prémium Accountot. Jelenleg 2 módja van hogy Prémium Accountot vásárolj: Megveheted SMS-ben illetve Paypal-on keresztül,vagy megkaphatod mint jutalom szerver eseményeken/Event-eken amiket mi szervezünk . A Prémiumos felhasználók ezeket a bónuszokat élvezhetik:

 • Hozzáadhatod a saját zene számaidat a lejátszási listához
 • Bármennyi autód lehet a garázsodban
 • Bármennyi versenyzőt kreálhatsz
 • Segítség az autódarabok gyűjtésében a különleges autókhoz (U osztály)
 • Testreszabható név szín
 • Megvátoztathatod a  versenyződ nevét illetve kinézetét (7 naponta 1x)
 • +6 Fólia réteg(több matricát illetve fóliát tehetsz az autódra)
 • +10% Hírnévpont(RP) és Pénz bónusz a versenyek után
 • Mikor eladod a kocsidat a kocsi értékének 70% a helyett 85% ot kapsz
 • Privát üzenet beállítások (spammerek blokkolása stb.)

Találkozzunk Need For Speed: San Andreas..on

2 emberek kedveli ezt

Megosztás


Megosztás link alapján
Megosztás egy közösségi oldalon

Ne csak képekből álljon.


Dupla hozzászólás automatikusan összefûzve. ( [time]1460178126[/time] )

[gmod]Elfogadva![/gmod]

Megosztás


Megosztás link alapján
Megosztás egy közösségi oldalon

A rendőreit ki ne hagyd a mókából! Amúgy jó lesz, sok sikert!

Megosztás


Megosztás link alapján
Megosztás egy közösségi oldalon

Hát igen. MTA-ban rengeteg más játékos meg lehet csinálni. :) Sok sikert.

1 személy kedveli ezt

Megosztás


Megosztás link alapján
Megosztás egy közösségi oldalon

Régi szép NFS Carbon, és UG2 élmények..

Ezért le is töltöm az MTA-t. ;)

A szerverhez pedig nagyon sok sikert kívánok neked!

Megosztás


Megosztás link alapján
Megosztás egy közösségi oldalon

akárhogy nézem, ez a lowpoly nfsu2-ből kiszedett autó nem inspirál arra hogy felrakjam az mta-t. a neten rengeteg modelt találni, amit fel lehet használni egy hasonló szervernél, mellesleg az mta annyi lehetőséget nyújt, hogy körülbelül az egész játékot le lehetne másolni. ha már erre alapozunk, legyen teljes körű.

Megosztás


Megosztás link alapján
Megosztás egy közösségi oldalon

NFS szervert valahogy szerintem mindig is MTA-ra kellett volna nyitni. SAMP-on játszottam, de elég hamar elment tőle a kedvem...

Megosztás


Megosztás link alapján
Megosztás egy közösségi oldalon

Az ötlet nem rossz, de néhány grafikai elem lehetne jobban kidolgozott! De a lényeg a lényeg, hogy bejön! :D

Megosztás


Megosztás link alapján
Megosztás egy közösségi oldalon

Helló! Egyszer voltam fent ezen a szerveren, nagyon jól megcsináltátok, annyit nem játszok ilyen versenyzős játékokkal, de szépen sikerült kivitelezni MTA-ba. Gratulálok hozzá, további sok sikert!

Megosztás


Megosztás link alapján
Megosztás egy közösségi oldalon
Tartalom Frissítés - Sultan Tuning - 2018/10/15
Boldog Október Folytatódik!Ma hoztunk egy másik tuning frissítést, ezúttal a Sultanhoz! Az alkatrészek kizárólag a Sultan részére:

 • 3 új Bodykit: Citi Turbo (köszönet MatthewChow), Super Touring, and Varis
 • 11 új Spoiler, beleértve Evolution és WRC
 • 2 új Hátsó Lámpa opció
 • 1 új Roof opció - Wagon
  3 új Első Lökhárító készlet
 • 3 új Hátsó Lökhárító készlet
 • 3 új Oldal Lemez készlet
 • 3 új Motorháztető opció, beleértve a Rally Lámpákat is
[Image: 7UHuIHo.png] [Image: 8eHZfvs.png] [Image: 3amWUR2.png]


Reméljük tetszik ez a tartalom frissítés, és itt leszel az NFSSA-n a közeljövőben is ! Smile

További Megjegyzések:

 • Az A-type spoiler ezúttal tényleges javítva 

Jó szórakozást !

https://www.nfssa.com

Szerkesztve bkplayer által

Megosztás


Megosztás link alapján
Megosztás egy közösségi oldalon
Content Update - Comet Tuning - 01/11/2018
Happy November Everyone!Another month brings another update! We bring you additional tuning exclusive to Comet:

 • 5 New Bodykits - RWB, RSR, Moby Dick, TBK, and Group C
 • 2 New Roof Options - Targa and Convertible
 • 2 New Hood options - Weissach and Fairlady
 • 7 New Headlight Model Options
 • 13 New Taillight Model Options
 • 8 New Spoilers - Including RWB!

 (Big thanks to MatthewChow for 2 of the Bodykits, and for some other tuning parts too!)
 

[Image: IvX96z0.png] [Image: foJarN7.png]We also bring to you another Lights textures update, meaning you can have even more choice and variety in any and all of your cars!

 • 30 New Taillight Options
 • 15 New Headlight Options

(Big thanks to Rarti for working hard to provide these textures for us!)
 

[Image: 3heunQd.png]


Additional Notes:

 • The lights selection menu has been re-organised - it is now in alphabetical order, and the lights have names.


We hope you enjoy this content update! Have fun customising your Comet, and enjoy the variety of light options on all cars!   😄
And yes, muscles are still coming.


Have fun playing!

https://www.nfssa.com

Megosztás


Megosztás link alapján
Megosztás egy közösségi oldalon
Content Update - Counthash Tuning - 19/11/2018

 

Happy November Continued!
 
This time we bring additional content for Counthash, a car that has not gotten too much love in the past. The parts included are:
 
 • 4 New Bodykits - SV, Liberty Walk, Works, and 5000QV
 • 4 New Roof Options
 • 5 New Hood Options
 • 6 New Headlight Model Options
 • 6 New Taillight Model Options
 • 7 New Spoilers
 
 
[Image: utBBNq7.jpg] [Image: UlmR9By.jpg]

Additional Notes:
Fixed a bug in Sultan where the Wagon variant of the boot would appear alongside the regular one

Counthash now has a steering wheel

Counthash now has a working Sidewindows option

Hope you enjoy customising Counthash with these additional options! This is all we have for this update; however the next ones should also bring your cars some new shoes, as well as some quality-of-life improvements. Stay tuned!


https://www.nfssa.com

Discord ~ https://discord.gg/6C63mP7

Megosztás


Megosztás link alapján
Megosztás egy közösségi oldalon
Content Update - Bad weather and stuff - 19/11/2018
 
Happy November Continued Continued!

Changes changes, maybe even some good changes:

17 new weather presets (not rain)
Rewritten garage car selection to be more responsive
Added ability to rename your cars in garage, mainly to make garage management easier for players with a lot of cars
Added ability to flick car lights on freeroam, using K by default, ya can change it in keybind settings.
Rewritten car lot, you can now unlock cars in car lot instead of going through F10 menu
Added current shop type to scoreboard, so you can stalk your friends with even more efficiency
Fixed some bugs, introduced new ones, circle of life
 
[Image: ax7T3Op.png]

[Image: dKJvIrf.png]


No new car shoes for now, but hope it counts as quality-of-life improvements.


https://www.nfssa.com

Discord ~ https://discord.gg/pr3v4Ya
 

Megosztás


Megosztás link alapján
Megosztás egy közösségi oldalon
Content Update / Bug fixes - New car shoes - 25/11/2018
 
Happy November Continued Continued Continued!
 
Some new car shoes, not many shoes but shoes nevertheless:
New rims pack - Rays
Fixed default sorting in garage
Fixed bug where player was able to break the game by leaving the race in weird way
Improved search algorithm used in garage car selection
Changed race lobby layout to better fit custom car names
Some other small fixes
 
[Image: TGESU9o.png]
 
That's all for now folks, hopefully we will have some more changes soon!
 

Megosztás


Megosztás link alapján
Megosztás egy közösségi oldalon
Update 5-6.12.2018
Server will be closed at 22:00 server time for about an hour
Muscle Cars
The most awaited update on NFS:SA has finally came!
We're glad to introduce you 7 new cars - muscle cars!
 
[Image: LOrpdXi.jpg] [Image: 7Irbcg4.jpg]
New class in Car Lot - Muscle

New cars belong to absolutely new class - Muscle.
Class is unlocked by reaching 50,000 RP and to unlock car from this class you need 10,000 Free RP.
This class contains 6 standard muscle cars and one unique:
 
Clover
Phoenix
Picador
Sabre
Stallion
Tampa
Dukes (unique)
[Image: iLPO1V1.jpg] [Image: CTcmRwp.jpg]
 
To unlock Dukes you need to find 10 parts, just like with other classes. You can find them in eastern part of LV city:
 
[Image: quSsdfk.png]
 
Because of new class, all muscle cars have simillar and comparable performance, which is simillar to C class cars performance.

Important note about muscle cars handlings:
We had to make totally new handling for new cars, which also has to be balanced according to score system and other cars.
Due to this fact, be aware that in next few days after update handling still can get changes which may result even in reseting toptimes for whole Muscle class!
 
[Image: aSUVziz.jpg] [Image: HdOF55T.jpg]
New rims

Alos, along with muscle cars, we added:
 
New rims package - NFS:SA #2 - 5 new rims
New rims package - American Racing -  3 new rims
New rims package - Hurst - 2 new rims
 
[Image: PJFxCNE.png]
 
Don't forget to unlock them using TaskPoints.
 
Imgur gallery: Muscle cars
Imgur gallery: NFS:SA #2
Imgur gallery: American Racing
Imgur gallery: Hurst
Szerkesztve bkplayer által

Megosztás


Megosztás link alapján
Megosztás egy közösségi oldalon
[Image: qBBzvHv.png]
Merry Christmas Everyone!

For this festive time of the year, we bring you some gifts to enjoy. This will be additional content for two of our cars, namely Buggy and Turismo!
 
Content Update - Turismo & Buggy Tuning - 23-24/12/2018
 
We can thank Arunn for the Turismo update, which includes:
 
2 New Bodykits - Liberty Walk, and Bloodhound
2 New Hood options
2 New Roof Options
1 New Spoiler
5 New Taillight Model Options
3 New Headlight Model Options
 
[Image: 5s0ozu5.png] [Image: Rpb9u8u.png]
 
 
For Buggy, i have made something a bit special. These bodykits will change your car into something brand new
2 New Bodykits - Bug, and Hot Bug
1 New Headlight Option
2 New Taillights Options
2 New Bullbar Options
 
[Image: Vpk6dRb.png] [Image: yJs098b.png]
 
Additional Notes:
Colourable version of Stock Speedometer is now available in the Details shop by default
Minor Muscle fixes (handling)
 
But that's not all - For the time period of Christmas to New Year, there will be some festivities on the server.
 
Christmas Bonus and Unlockables!
 
We are glad to announce that the Christmas Event is up again! This means that there will be 1.5x RP and $$$ bonuses on the server from 24/12/18, to 01/01/19!

You are also able to unlock Christmas themed Vinyls and Accessories from racing - simply play the game, take part in normal races with 4 players, and win for a chance to win these special rewards:
 
Vinyl Set - Christmas - Part 1
Vinyl Set - Christmas - Part 2
Vinyl Set - Christmas - Part 3
Vinyl Set - Christmas - Part 4
Christmas Speedometer
Christmas Speedometer 2
Candy Spinner
Christmas Special Neon
Christmas Special Pulse Neon
 
Also, if you login to the server on 24/12/18, you will receive 3 days Premium for free! If you already have Premium, then it will be extended by 3 days.
 
[Image: pfCDJwI.png]
 
Good Luck, and have fun racing!
 
But you're not just going to race wherever, are you?

Maps Update - 23-24/12/2018
 
Thanks to Rarti's hard work over the past few weeks, there will be new maps coming to the server in this update! The maps included here are:

Circuit - Arch Angel Street + [R]
Circuit - Black Vincent  + [R]
Circuit - Dead Meadows + [R]
Circuit - Fly Like You + [R]
Circuit - Jefferson Run + [R]
Circuit - Loading Base + [R]
Circuit - Midway to Highway + [R]
Circuit - Red County Tunnel + [R]
Circuit - Venture + [R]
Circuit - Victory Lap + [R]
Circuit - Waterfront Plaza + [R]

Offroad Circuit - Ghost Peak + [R]

Sprint - Decadence
Sprint - Desert Rose + [R]
Sprint - Sightread + [R]
Sprint - Upper Deck + [R]

Drift - Desert Rose + [R]
 
 
Remember that you can get your map onto the server by posting it in the Maps Showroom subforum.
 
That's it for this update folks. I wanted to personally and also on behalf of the whole of the NFSSA Team, to thank you for your continuous support over the years. It really does mean a lot to be able to keep this project going, thank you very much to both the new and older players. We hope the year 2019 will have a lot more in stock for you guys. Thanks again!
 
[Image: vr24ywo.png]
 We wish all of you a Merry Christmas spent with your family and friends, and many gifts under the tree as well as a delicious and filling Christmas dinner.
 
Merry Christmas!
 
1 személy kedveli ezt

Megosztás


Megosztás link alapján
Megosztás egy közösségi oldalon
Third Server Anniversary
So much time with you... even we can't believe how fast it passed.
On 4th March 2019 there will be exactly three years since server started!
 
[Image: uM9hDkt.png]
 
Due to this special occasion we decided to organize
a legendary Hunt The Staff event!
 
The event will start at 20:00 (8pm) server time (UTC +1:00 DST) on Monday 4th March 2019..

During the event Staff Members (Moderators and NFS:SA Team) will be hidden around whole SA map and players will have to find them, just like a game of hide and seek!

Some info and rules:
Hidden Staff Members won't be visible on radar and nametag will be displayed only if you are close enough
 
Staff Members will be hidden in common places, easily accessible for everyone without stunts. If it will be too hard to find someone, he will start driving around his place.
 
Staff Members will use their own vehicles, they can be in any car currently available on the server. 
 
If you'll find someone then you have to write on global chat his name and his car.
 
The reward for finding a Staff Member will be 10 DAYS OF PREMIUM - but one player is only allowed to find one Staff Member.
 
During the event you will have small board about hidden members on screen in the freerun mode.
But that's not all!
During Server Annivarsry we would like to give you few bonuses:
since 4th to 6th (3 days, Monday to Wednesday) x2 RP and cash from all races
all diamond hunts done on 4th, 5th or 6th March will give you guaranteed jackpot with guaranteed extra reward! (current progress doesn't matter, it can be even day #1)
if you join server on 4th March you will receive free premium for 3 days! (you must join server at least once between 00:00 and 23:59 4th)
many special URL events with high rewards multiplier
Some information

At this point, we should officially welcome two new NFS:SA Team members!
MatthewChow - as new 3D Modeler
Orbacle - as our new Scripter
Congratulations to them and wish them successful and helpful work for NFS:SA!

 
At the end, whole NFS:SA Team is glad that you are still with us. Hope we will see next year as well!

PS. Don't forget we are still on working on new updates for you.
As we didin't manage to prepare and test everything for today - expect new update within next two weeks Smile 
 
https://nfssa.com/

https://discord.gg/6C63mP7

Have Fun !


Happy Birthday NFS:SA !
1 személy kedveli ezt

Megosztás


Megosztás link alapján
Megosztás egy közösségi oldalon
Update 13/04/2019
Server will be closed at 20:00 server time until we sort it all out Smile
 
[Image: 9ifaNSF.png]
 
With the Pursuit update out for a while now, it's about time to spice things up a little.
 
Pursuit Milestones:
 
Pursuits now have an additional feature called milestones, those are special challenges that need to be done during Police Pursuits for additional Rewards
 
3 random Milestones are chosen each day, and you can only do 3 per day.
 
New Daily task - Finish 1 Milestone
 
3 new Tasks related to milestones, each one rewards player with unique Unlockables:
        - 30 milestones: Special Neon - Police
        - 60 milestones: Police themed Headlight/Taillight textures
        - 90 milestones: New B Class Unique car: Beamer
 
[Image: CZUvd0E.png]
Police Changes:
 
5 new Pursuit Breakers available on Map during Pursuit (thanks to Venom)
Some Police Patrol locations have been changed (element of surprise)
Fixed issues with Cooldown Spots
 
Beamer:
 
Entirely new B class Unique Car
Unlocked by completing Stoneman Level 3 Task (90 Milestones)
Features full Custiomisation
Thanks to Helomyname and Arunn
[Image: 7QdRCwC.png]
 
Next up, we have a couple of mini Tuning Updates by MatthewChow along with new parts, these 3 cars have completely innovated UV mapping. 
This will allow you to paint mirrors and spoiler independently from the rest of the car. This was done by moving their vinyl position to underneath the car, so finding their position might be a bit tricky and take some getting used to.
 
Super GT:
1 new Bodykit - SuperGT
1 new Hood
1 new Roof
1 new Wing Mirrors (sidewindows option)
2 new Headlights
3 new Taillights
3 new Spoilers
6 new Exhausts
Windshield Banner in Louvres
[Image: xJDfItn.png][Image: MqKqCV1.png]
 
Cadrona:
1 new Bodykit - Buffalo Boots
1 new Hood
4 new Spoilers
2 new Headlights
1 new Taillights
6 new Exhausts
Windshield Banner in Louvres
[Image: MvKMovM.png][Image: fjDYkPJ.png]
 
Fortune:
1 new Bodykit - Mint
1 new Headlights
5 new Taillights
5 new Exhausts
Windshield Banner in Louvres
[Image: SGMnYbT.png][Image: DDqoFse.png]
 
These cars will definitely get more Tuning options in the future, but for now, thats all.
 
Experience NFSSA with a different atmosphere.
6 New Weather Presets:
Dull Dusk
Violet
Extreme Fog
Smog
Morning #2
Daytime #4
[Image: avf2X2I.png]
 
In case you thought our old User Interface was getting old, we prepared some changes. 

Entirely new User Interface Theme System:
 • Added new UI themes system, with 26 color themes included with this update. On first server join after update you will be asked to choose color theme, and afterwards it's possible to modify them in settings. Updating theme requires you to reconnect to server, so be careful and don't try to change the themes while in races.
 • Dyno settings in performance shop now show basic info about what given dyno setting affects. (thank Orbacle)
 • Dyno now gives warning if no setup is assigned
 • RP is now visible in garage, instead of bounty. (no more "How to redeem Bounty")
[Image: QRRAScv.png]

 
Additional Notes:
 
 • Server Rules have been updated
 • Removed some random flying objects on map (bye bye fence over the ocean).
 • Some minor map changes and fixes, thanks to Rarti and Remolit.
 • Sphinxter is once again available as a map on server.
 • 4 new drift/street-x maps on docks/airport tracks.
 • Fixed some bugged shift+x locations that resulted in car being stuck in ground
 • Fixed invisible bump on some airport drift tracks, which caused players to lose their score.
 • Additional Headlight and Taillight textures have been added
 
And that's it for this update folks! We hope you enjoy, see you on the server soon.

Megosztás


Megosztás link alapján
Megosztás egy közösségi oldalon
Content Update - Mainly Vinyls - 05/06/2019
 
Happy June, hope we have some more stuff soon!
 
Stuffy stuff for server:
 
A few new vinyls (Big thanks to Rarti and Broski for implementing those)
Removed police lamp breaker for now
Removed slowdown areas that affected some vehicles (mainly on bridges and highways)
Some small bug fixes
Added support for custom vehicle sound mods, can't really write documentation for it for now tho, so expect separate thread for that during the weekend
 
[Image: Qda2BJV.jpg]
[Image: tATK9GJ.png][Image: iisEF7v.png][Image: lJ3NhyW.jpg]
 
And here is the small list on newly added vinyls:

Flames:
 
2 New pack
 
Tribal:
 
4 new packs
 
Brush:
 
6 new packs
 
Lightning:
 
8 new packs
 
Modern:
 
1 new pack

Shapes:
 
14 new packs
 
Digits:
 
4 new packs
 
Manufacturers:
 
Important note: The manufacturers packs have been restructured a bit due to earlier issue, so if you didn't have all of them unlocked, you may now have access to different ones than before
 
63 new manufacturers
 
Misc:
 
28 new packs
 
Body:
 
9 new vinyls
 
Camouflage:
 
3 new vinyls
 
Sets:
 
18 new groups/packs
 
Unique:
 
37 new vinyls
 
Special:
 
3 new vinyls
 
[Image: 1GT3RSN.jpg]

Megosztás


Megosztás link alapján
Megosztás egy közösségi oldalon
[Image: uranusupdateheadercard3july_by_theportug...qffDNwTJfo]
 
Server will be closed at 20:00 server time for about an hour while we apply the update.
 
 
October 2018 was the month I had the pleasure of being given full permission to start fiddling with Uranus. Today, 9 months of work later, a beautiful baby is born.
 
The new parts:
 
3 new Bumper Sets
4 new Hoods
27 new Headlight Types
26 new Taillight Types
5 new Roofs
10 new Roof Extras (including Beamer's Police lights)
3 new Wing Mirror Designs (as Sidewindow mods)
15 new Spoilers
6 new Exhausts
The Windshield Banner in Louvres
4 new Bodykits:
- ProStreet
[Image: 1_by_theportugueseplayer_dd8vi27-pre.jpg...Hwol71OqOo]  [Image: 11_by_theportugueseplayer_ddat661-pre.jp...gOcwKdHMqE]

- Slanty Boy
[Image: 10_by_theportugueseplayer_ddat668-pre.jp...EJfr3DrUYU]  [Image: 2_by_theportugueseplayer_dd8vi1s-pre.jpg...JK03xP467s]

- Fatlady
[Image: 5_by_theportugueseplayer_dd8vi0v-pre.jpg...v_jedDWQio]  [Image: 4_by_theportugueseplayer_dd8vi15-pre.jpg...WjMCVJW948]

- Immortan Joe
[Image: e1_by_theportugueseplayer_ddath5r-pre.jp...6uCuNB8two]  [Image: e2_by_theportugueseplayer_ddath5f-pre.jp...v9xxFQb-IA]


Aditional Notes:
- The vinyls positioning has had a small fix done to it. It is now possible to paint the spoilers separately on Uranus if you place your vinyls just below the rear wheel.
 
During this whole time I had the privilege of playing with Uranus all I wanted, like some greedy boy, but now it's time to share.
 
It's your turn to play with Uranus too, and I hope you have lots of fun doing it!
 
But wait! There's more...
 
We know that not being able to buy premium via SMS anymore sucks, so, to make things easier for you, from now on you'll have access to 8 free garage slots instead of the usual 5!
 
 

Megosztás


Megosztás link alapján
Megosztás egy közösségi oldalon
Server update 22/07/2019
 
Server will be closed at 20:00 server time to apply the update
 
Airport fast travel
 
After several years of being a suggestion, airport fast travel has been added to the freerun mode.
To use it, go to one of plane icons marked on the map and select your desired destination:
 
Los Santos Airport
San Fierro Airport
Las Venturas Airport
Verdant Meadows Abandoned Airstrip
Mount Chiliad (one way)
Bayview Speedway
 
A single fast travel trip has a fixed price of 50$ and is unusable during magazine runs, police pursuits and duels.
 
[Image: unknown.png]
 
Bayview Speedway
 
With almost 2 years since the URL update, Bayview Speedway is now available for access in freerun mode via new airport fast travel feature!
 
[Image: bayv.png]
 
Map fixes
 
Some changes to Terminal Airport to reduce lags
Bugged fence on Seamen has been removed
 
Upcoming feature updates will include quality of life and race improvements.

See you on the server!
 

Megosztás


Megosztás link alapján
Megosztás egy közösségi oldalon

Elküldve (szerkesztve)

Server update 28/07/2019

Server will be closed at 22:20 server time for about ten minutes while we apply the update.
 
This update brings a good selection of new content!

Lets start with the new maps!
 
Circuit:
 
Crossing (reverse included), by Remolit
Pts.of.Dhrty, by Orbacle
Underside (reverse included), by Remolit
 
Sprint:
 
Baller (reverse included), by Remolit
Construction, by Remolit
Verano (reverse included), by Tekk & Scoob
 
Drift:
 
Verano (reverse included), by Tekk & Scoob
 
Speedtrap:
 
Construction, by Remolit
 
And now... The cars!
Two of the class A cars got a complete overall:

Counthash, with a new kit made by our newest addition to the developers team, DisturbedForce, named 5000 Quattrovalvole 2!
[Image: ddcqpxf-d85a4a0f-ab5a-4757-89a3-6a1fc3cf...PWMZoy6ozI] [Image: ddcqpwy-700a321e-bf23-4708-b93e-17d683e3...nbGbCqs__8]
Screenshots by Fayde and broski

And Banshee, with two new kits by Helomyname and yours truly, MatthewChow!
- Speed12 -
[Image: ddcqpvn-b41c3ddb-f61e-46f6-8ea1-99ad2018...jeKVM2cDyM] [Image: ddcqpvh-dd728350-4bda-4a65-a15a-e29adb60...AloTSMJ7aY]
Screenshots by Angel_Ghost and Remolit

- and Custom Series - 
[Image: ddcqpwc-69899eb2-5beb-497b-8ed0-c349d788...flSEM7TMas] [Image: ddcqpvy-888c63d6-ec21-4ffd-ac4b-7c3f5735...H7KLiRrzh4]
Screenshots by MatthewChow and broski

In addition to the bodykits, the following parts were added:

Counthash:
 
Roof extras (same as Uranus and Beamer);
Headlight and taillight variants to suit the new kit;
2 new taillight types.
 
Banshee:
 
Windshield Banner;
Aerodynamic Side Wing Mirrors;
4 new roofs;
Exhaust variants that suit each bodykit.

Bug Fixes:
- The models for the tires of aftermarket wheels were fixed to now present a smooth surface.
- Various spots in the Freerun map that present various types of issues.
 
And lastly, I'd like to thank Zarig, the developer of the DragonFF addon for Blender, that has been developing the only functioning Renderware DFF tools pack compatible with Blender 2.80 based on my feedback and that has been to great effort to make this addon compatible with our server, making it possible, for the very first time in this server's history, to export game-ready models directly out of Blender!
You can get the latest version of his addon for free on GitHub!

That's all.
Now, go have fun, everyone!

https://www.nfssa.com

Discord Server : https://discord.gg/6C63mP7
Szerkesztve bkplayer által

Megosztás


Megosztás link alapján
Megosztás egy közösségi oldalon

Elküldve (szerkesztve)

Server update 09/09/2019
 
Server will be closed at 20:00 server time to apply the update
 
RACE REWARDS REVAMP
 
Base rewards changes:
 4 players race:
 
1st place +6%
 2nd place +14%
 3rd place +31%
4th place +82%
 
3 players race:
 
1st place +8%
2nd place +21%
3rd place +61%
 
2 players race:
 
1st place +11%
 2nd place +41%
 
Therefore, for better results play races with 4 players.

Various other changes:
 
Small buff for high lap count races.
 
Quick race buff +4.5%
Custom race buff +3%
Quick races give 33% higher rewards than custom races with same race settings.
 
Certain tracks got buffed due to their difficulty and technical skills required.
 
On top of that, race type buffs:
 
 Circuits +5%
Sprints +30%
Drags +25%
 Street-x +5%
 Drift +10%
Speedtraps +35%
Offroad Circuits +13%
Offroad Sprints +46%
URL +15%
 
Bodypoint drop changes:
 
Buffed base multiplier + extra chance depending on total race distance (track distance x laps), race type and track difficulty. Still much higher chance if you are first.
 Beginner bonus multiplies bodypoint drop chance 1.5x
 
More bodypoints and vinylpoints for weekly top times.
 
 
NEW LAMP BREAKER
 
New experimental lamp breaker has been added to server, it's only available to users using latest nightly version of MTA, so if you want to test it out, make sure you're using it. It can be configured here, just change the build type to Nightly and check for updates
 
[Image: MoRLUvO.png]
 
The new lamp breaker completely replaces old system, it also is available to be used in freeroam, to enable/disable it there, go to F10 settings > gameplay.

Since it's an experimental system, please notify us of any bugs that you find! (we already know that some objects just go `poof` on touch, without break animation)
 
 
Hope you enjoy the changes, and let's hope we can get more updates out soon!
 
Szerkesztve bkplayer által

Megosztás


Megosztás link alapján
Megosztás egy közösségi oldalon

Regisztrálj vagy jelentkezz be, hogy válaszolhass

Csak felhasználóként kommentelhetsz.

Regisztrálj

Légy közösségünk tagja még ma! Csak fél perc.


Regisztrálok

Jelentkezz be

Már van felhasználód? Lépj be!


Bejelentkezek