johnstein98

Need For Speed: San Andreas

16 hozzászólás ebben a témában

logo.png

Website: http://www.nfssa.com

IP: 178.33.54.30:20256

Slots: 250

Mumble: 87.98.236.108:50212

A Need For Speed: San Andreas valójában NFS az MTA-ban. Ez egy olyan játékmód ami a NFS UG/UG2 alapján készült.

mainmenu.png

carmenu.jpg

Ez itt a garázsod. Erről a helyről tudsz a versenyekre jelentkezni,szabad módban bejárhatod a várost,tuningolhatod/testreszabhatod az autódat,talákozhatsz a barátaiddal illetve a többi játékossal, lecserélheted a kocsidat bármelyikre amelyiket már megvetted,nézd meg a statisztikádat és a helyezésedet és más emberek/barátaid helyézéseit,nézd meg a kocsid jelenlegi állását,kihívásaidat/napi kihívásaidat.

Az NFS:SA-ban 5 féle verseny van. Quick race az az Gyors Verseny amiben bármien versenymódot illetve pályát kaphatsz véletlenszerűen valamint, a rendszer hozzád hasonló tapasztalattal/hasonló vagy a te pontszámodhoz közelni versenyzőket keres.

Az NFS:SA-ban létezik Egyedi verseny is. Egyedi versenyben létrehozhatod a saját váródat ahol beállíthatod hogy milyen típusú versenyt,melyik pályát illetve a körök számát is beállíthatod.

Létrehozhatsz Privát várót is ha nem szeretnél mondjuk más jétékosokkal játszani csak a baráti köröddel. Hogy biztosan senki se zavarjon titeket jelszóval letudjátok védeni a várotokat.

sprint.png

A Sprint versenyek egyszerü egykörös versenyek ahol ponttól pontig tart a verseny. Az győz aki elsőnek halad át a célvonalon. Miután befejeztél egy Sprint pályát utána az a pálya elérhető lessz neked Time Trial az az Időmérő versenyen. Az Időméreő versenyek Sprint versenyek ahol célba kell érned egy megadott idő alatt. Az Időmérőverseny ben 3 nehézségi szint van : Easy=Könnyű, Medium=Közepes és végül a Hard=Nehéz.

Ha sikerült teljesítened a veersenyt a megadott idő alatt akkor nehézségtől függően több be lényegében jóval(sokkal) több pénz és hírnevet kapsz mint bármelyik másik versenymód ért. Az Időmérő versenyt óránként 1x teljesítheted viszont ugyanazon a pályán csak 24 óránként mehetsz 1x.

circuit.png

A Circuit versenyek hasonlóak a Sprint versenyekhez csak több körösek

drift.png

cardrift.jpg

A Drift rendszer a saját script rendszerünk szerint működik. Teljesen új irányítás,pontszorzó és kritikus zónák. Drift-ben a pontokat a következők alapján kapjátok : Szög, Sebesség, Szorzó. Több pontot érhetsz el ha a kritikus zónákban driftelsz.

drag.png

cardrag.jpg

A Drag rendszer teljesen új. Ugyan olyan mint a UG/UG2-ben. Drag-ban manuális a sebesség váltás a + al fel illetve a - al le tudsz váltani. A Drag lényege, hogy a legjobb pillanatban váltsunk. Válthatsz: korán,jókor,tökéletesen,későn. Törekedj arra hogy mindig a lehetőleg legjobban válts az az tökéletesen.

street-x.png

carstreetx.jpg

Street-X versenyek rövid versenyek Drift pályákon ahol nem használhatsz nitrót.

freerun.png

carfreerun.jpg

A Szabad módban tuningolhatod/testreszabhatod az autódat,talákozhatsz a barátaiddal illetve a többi játékossal. 5 különböző tuning bolt/műhely van: kaszni bolt,festő műhely,tuning műhely,kiegészítő bolt,autó kereskedés.

Kaszni Bolt  Itt testreszabhatod a kocsid kaszniját. Leválthatod a lökhárítód,tehetsz rá spoilert,leválthatod a felniket. Hogy feloldj dolgokat mint például a lökhárítót,testcsomagokat,spoilereket szükséged lesz Body pontokra. Ezeket a pontokat véletlenszerűen kapsz versenyek után.

Festő Műhely Itt testreszabhatod a kocsid kinézetét.  Megváltoztathatod a kocsid színét,felnik színét,rakhatsz rá matricákat illetve fóliákat (Ezek mind ingyenesek).

Tuning Bolt Itt növelheted a kocsid teljesítményét. 3 különböző féle tuningcsomag van: motor, kezelhetőség, gyorsulás. Minden csomagnak 3 szintje van: Utcai, Verseny, Profi. Akkor növelheted a teljesítményed miután elég reputation-t az az Hírnév Pontot szereztél (az első utcai csomaghoz nem szükséges Hírnév).

Kiegészítő Bolt Itt tehetsz a kocsidra neont, leváthatod a lámpáid színét, ablakok színét illetve a sebességmérőd és annak színét.

Autó Kereskedés Itt megveheted az alap illetve a Hírnév pontból feloldott kocsikat.

Úgy mehetsz vissza a garázsodba ha elmész a Garázshoz . Ha megakarod változtatni a kezdőhelyedet elmehetsz egy másik Garázshoz és legközelebb onnan fogsz indulni.

progresion.png

carprogression.jpg

Az Előrehaladás a reputation-ön az az a Hírnévpontokon alapszik. Hírnévpontokat bármilyen versenyben szerezhetsz. Következő Autó ez a Sáv mutatja, hogy mennyi hírnév kell még, hogy felold az adott kocsit. Sáv belső  ez a sáv azt mutatja hogy mennyi hírnév kell hogy felold a következő teljesítmény csomagot. Minden Teljesítmény Tuning/Fejlesztés pontot ad az autód pontjaihoz. Az autód pontjai határozzák meg a kocsid szintjét. A Gyorsverseny rendszer ezeken a pontokon alapszik ez azt jelenti hogy Gyorsverseny-ben csak a te pontjaid hoz közeli játékosokkal fogsz találkozni/versenyezni.

tasks.png

Kétféle különböző feladat tipus létezik: GGlobális és Napi. Globális  a feladatok egyszerűek amiket a versenyek során illetve szabad módban teljesíthetsz. Minden globális feladatért Task point az az Feladat Pont jár. Napi ezek a feladatok naponta csak egyszer teljesíthetőek valamint jutalmul Vinyl Pontot az az Fólia Pontot kapsz.

rewards.png

carrewards.jpg

Jutalmak itt feloldhatsz dolgokat Feladat Pont és Fólia Pont ból. Minden Feladat Pont beváltható a következőkre: Kártya,2 Kaszni Pont,Véletlenszerű Sebességmérő,1000$,vagy egy Fóliára. Mi van a kártyákkal? Nos a kártyák különböző dolgokat oldanak fel minden autódra: Festés Tipusokat: Metál,Matt. 6 Féle felnit, fényes és villogó neonokat, sötét és gyöngyház ablakokat, fényes lámpákat, egyéb fóliákat, tető nyílásokat vagy carbon részeket.Fólia Pontok Beválthatod őket Fóliákra.

cars.png

Az autók különböző osztályokra vannak beosztva. Jelenleg 6 osztály van: E, D, C, B, V és U. Ezek az autók találhatóak az osztályokban:

 • E: Intruder, Bravura, Primo, Manana, Washington
 • D: Vincent, Emperor, Previon, Cadrona, Fortune
 • C: Sentinel, Uranus, Blista Compact, Euros, Flash
 • B: ZR-130, Sultan, Jester, Elegy
 • V: Hermes, Broadway, Hustler
 • U: Futo, Buggy, Monroe, Mamba

E-től V-ig Osztály Hírnévpontokkal elérhető. Az U Osztály csak különleges módon érhető el mégozzá autórészek gyűjtésével.

unique-cars.png

carunique.png

A szerveren egy különleges feloldó rendszer van az U Osztály autóihoz. Hogy felold őket meg kell találnod 10 alkatrészt hogy felold ezeket az autókat. 50 különböző lelőhelyük van minden egyes autónak ami minden játékosnak teljesen véletlenszerű. Ezek az alkatrészek a következőképpen néznek ki : Lökhárító, Spoiler, Kerék/Felni. Megtalálhatod az alkatrészeket a térképen amit a Különleges Autók fülön találsz és bizonyos kijelőlt pontokon vannak. Előrehaladás és Jutalmak.

userpanel.png

webuserpanel.png

Web felhasználói panel egy teljesen új funkció. hozzákötheted a játékbéli accountodat/fiókodat a weboldalon lévő accountoddal/fiókkal hogy hozzájuss néhány exta tartalomhoz. megnézheted a versenyzőid statisztikáit,barátaid statisztikáit és a ranksorolásokat is.

cargarage.pngcarphoto.png

A játékbéli garázsban feltöltheted a kocsid fotóját amit megnézhetsz később a veboldalon. valamint megnézheted más emberek garázsait,megnézheted az autóikat illetve az előrehaladásukat is.

begginerbonus.png

carbeginner.png

Egy új funkció bemutatása - Kezdő Bónusz. ez a funkció segíteni fogja az új játékosokat Hírnévvel és Pénzel($). Valamint Csökkentettük a szükséges Hívrnévpontot minden autónál, hogy könnyebben elérhetőek legyenek mindenkinek hogy ne keljen túlontúl sokat játszania érte.

premium.png

Hogy a szervert életbe tudjuk tartani létrehoztunk egy szolgáltatást a Prémium Accountot. Jelenleg 2 módja van hogy Prémium Accountot vásárolj: Megveheted SMS-ben illetve Paypal-on keresztül,vagy megkaphatod mint jutalom szerver eseményeken/Event-eken amiket mi szervezünk . A Prémiumos felhasználók ezeket a bónuszokat élvezhetik:

 • Hozzáadhatod a saját zene számaidat a lejátszási listához
 • Bármennyi autód lehet a garázsodban
 • Bármennyi versenyzőt kreálhatsz
 • Segítség az autódarabok gyűjtésében a különleges autókhoz (U osztály)
 • Testreszabható név szín
 • Megvátoztathatod a  versenyződ nevét illetve kinézetét (7 naponta 1x)
 • +6 Fólia réteg(több matricát illetve fóliát tehetsz az autódra)
 • +10% Hírnévpont(RP) és Pénz bónusz a versenyek után
 • Mikor eladod a kocsidat a kocsi értékének 70% a helyett 85% ot kapsz
 • Privát üzenet beállítások (spammerek blokkolása stb.)

Találkozzunk Need For Speed: San Andreas..on

2 emberek kedveli ezt

Megosztás


Megosztás link alapján
Megosztás egy közösségi oldalon

Ne csak képekből álljon.


Dupla hozzászólás automatikusan összefûzve. ( [time]1460178126[/time] )

[gmod]Elfogadva![/gmod]

Megosztás


Megosztás link alapján
Megosztás egy közösségi oldalon

A rendőreit ki ne hagyd a mókából! Amúgy jó lesz, sok sikert!

Megosztás


Megosztás link alapján
Megosztás egy közösségi oldalon

Hát igen. MTA-ban rengeteg más játékos meg lehet csinálni. :) Sok sikert.

1 személy kedveli ezt

Megosztás


Megosztás link alapján
Megosztás egy közösségi oldalon

Régi szép NFS Carbon, és UG2 élmények..

Ezért le is töltöm az MTA-t. ;)

A szerverhez pedig nagyon sok sikert kívánok neked!

Megosztás


Megosztás link alapján
Megosztás egy közösségi oldalon

akárhogy nézem, ez a lowpoly nfsu2-ből kiszedett autó nem inspirál arra hogy felrakjam az mta-t. a neten rengeteg modelt találni, amit fel lehet használni egy hasonló szervernél, mellesleg az mta annyi lehetőséget nyújt, hogy körülbelül az egész játékot le lehetne másolni. ha már erre alapozunk, legyen teljes körű.

Megosztás


Megosztás link alapján
Megosztás egy közösségi oldalon

NFS szervert valahogy szerintem mindig is MTA-ra kellett volna nyitni. SAMP-on játszottam, de elég hamar elment tőle a kedvem...

Megosztás


Megosztás link alapján
Megosztás egy közösségi oldalon

Az ötlet nem rossz, de néhány grafikai elem lehetne jobban kidolgozott! De a lényeg a lényeg, hogy bejön! :D

Megosztás


Megosztás link alapján
Megosztás egy közösségi oldalon

Helló! Egyszer voltam fent ezen a szerveren, nagyon jól megcsináltátok, annyit nem játszok ilyen versenyzős játékokkal, de szépen sikerült kivitelezni MTA-ba. Gratulálok hozzá, további sok sikert!

Megosztás


Megosztás link alapján
Megosztás egy közösségi oldalon

Elküldve (szerkesztve)

Tartalom Frissítés - Sultan Tuning - 2018/10/15
Boldog Október Folytatódik!Ma hoztunk egy másik tuning frissítést, ezúttal a Sultanhoz! Az alkatrészek kizárólag a Sultan részére:

 • 3 új Bodykit: Citi Turbo (köszönet MatthewChow), Super Touring, and Varis
 • 11 új Spoiler, beleértve Evolution és WRC
 • 2 új Hátsó Lámpa opció
 • 1 új Roof opció - Wagon
  3 új Első Lökhárító készlet
 • 3 új Hátsó Lökhárító készlet
 • 3 új Oldal Lemez készlet
 • 3 új Motorháztető opció, beleértve a Rally Lámpákat is
[Image: 7UHuIHo.png] [Image: 8eHZfvs.png] [Image: 3amWUR2.png]


Reméljük tetszik ez a tartalom frissítés, és itt leszel az NFSSA-n a közeljövőben is ! Smile

További Megjegyzések:

 • Az A-type spoiler ezúttal tényleges javítva 

Jó szórakozást !

https://www.nfssa.com

Szerkesztve bkplayer által

Megosztás


Megosztás link alapján
Megosztás egy közösségi oldalon
Content Update - Comet Tuning - 01/11/2018
Happy November Everyone!Another month brings another update! We bring you additional tuning exclusive to Comet:

 • 5 New Bodykits - RWB, RSR, Moby Dick, TBK, and Group C
 • 2 New Roof Options - Targa and Convertible
 • 2 New Hood options - Weissach and Fairlady
 • 7 New Headlight Model Options
 • 13 New Taillight Model Options
 • 8 New Spoilers - Including RWB!

 (Big thanks to MatthewChow for 2 of the Bodykits, and for some other tuning parts too!)
 

[Image: IvX96z0.png] [Image: foJarN7.png]We also bring to you another Lights textures update, meaning you can have even more choice and variety in any and all of your cars!

 • 30 New Taillight Options
 • 15 New Headlight Options

(Big thanks to Rarti for working hard to provide these textures for us!)
 

[Image: 3heunQd.png]


Additional Notes:

 • The lights selection menu has been re-organised - it is now in alphabetical order, and the lights have names.


We hope you enjoy this content update! Have fun customising your Comet, and enjoy the variety of light options on all cars!   😄
And yes, muscles are still coming.


Have fun playing!

https://www.nfssa.com

Megosztás


Megosztás link alapján
Megosztás egy közösségi oldalon
Content Update - Counthash Tuning - 19/11/2018

 

Happy November Continued!
 
This time we bring additional content for Counthash, a car that has not gotten too much love in the past. The parts included are:
 
 • 4 New Bodykits - SV, Liberty Walk, Works, and 5000QV
 • 4 New Roof Options
 • 5 New Hood Options
 • 6 New Headlight Model Options
 • 6 New Taillight Model Options
 • 7 New Spoilers
 
 
[Image: utBBNq7.jpg] [Image: UlmR9By.jpg]

Additional Notes:
Fixed a bug in Sultan where the Wagon variant of the boot would appear alongside the regular one

Counthash now has a steering wheel

Counthash now has a working Sidewindows option

Hope you enjoy customising Counthash with these additional options! This is all we have for this update; however the next ones should also bring your cars some new shoes, as well as some quality-of-life improvements. Stay tuned!


https://www.nfssa.com

Discord ~ https://discord.gg/6C63mP7

Megosztás


Megosztás link alapján
Megosztás egy közösségi oldalon
Content Update - Bad weather and stuff - 19/11/2018
 
Happy November Continued Continued!

Changes changes, maybe even some good changes:

17 new weather presets (not rain)
Rewritten garage car selection to be more responsive
Added ability to rename your cars in garage, mainly to make garage management easier for players with a lot of cars
Added ability to flick car lights on freeroam, using K by default, ya can change it in keybind settings.
Rewritten car lot, you can now unlock cars in car lot instead of going through F10 menu
Added current shop type to scoreboard, so you can stalk your friends with even more efficiency
Fixed some bugs, introduced new ones, circle of life
 
[Image: ax7T3Op.png]

[Image: dKJvIrf.png]


No new car shoes for now, but hope it counts as quality-of-life improvements.


https://www.nfssa.com

Discord ~ https://discord.gg/pr3v4Ya
 

Megosztás


Megosztás link alapján
Megosztás egy közösségi oldalon
Content Update / Bug fixes - New car shoes - 25/11/2018
 
Happy November Continued Continued Continued!
 
Some new car shoes, not many shoes but shoes nevertheless:
New rims pack - Rays
Fixed default sorting in garage
Fixed bug where player was able to break the game by leaving the race in weird way
Improved search algorithm used in garage car selection
Changed race lobby layout to better fit custom car names
Some other small fixes
 
[Image: TGESU9o.png]
 
That's all for now folks, hopefully we will have some more changes soon!
 

Megosztás


Megosztás link alapján
Megosztás egy közösségi oldalon

Elküldve (szerkesztve)

Update 5-6.12.2018
Server will be closed at 22:00 server time for about an hour
Muscle Cars
The most awaited update on NFS:SA has finally came!
We're glad to introduce you 7 new cars - muscle cars!
 
[Image: LOrpdXi.jpg] [Image: 7Irbcg4.jpg]
New class in Car Lot - Muscle

New cars belong to absolutely new class - Muscle.
Class is unlocked by reaching 50,000 RP and to unlock car from this class you need 10,000 Free RP.
This class contains 6 standard muscle cars and one unique:
 
Clover
Phoenix
Picador
Sabre
Stallion
Tampa
Dukes (unique)
[Image: iLPO1V1.jpg] [Image: CTcmRwp.jpg]
 
To unlock Dukes you need to find 10 parts, just like with other classes. You can find them in eastern part of LV city:
 
[Image: quSsdfk.png]
 
Because of new class, all muscle cars have simillar and comparable performance, which is simillar to C class cars performance.

Important note about muscle cars handlings:
We had to make totally new handling for new cars, which also has to be balanced according to score system and other cars.
Due to this fact, be aware that in next few days after update handling still can get changes which may result even in reseting toptimes for whole Muscle class!
 
[Image: aSUVziz.jpg] [Image: HdOF55T.jpg]
New rims

Alos, along with muscle cars, we added:
 
New rims package - NFS:SA #2 - 5 new rims
New rims package - American Racing -  3 new rims
New rims package - Hurst - 2 new rims
 
[Image: PJFxCNE.png]
 
Don't forget to unlock them using TaskPoints.
 
Imgur gallery: Muscle cars
Imgur gallery: NFS:SA #2
Imgur gallery: American Racing
Imgur gallery: Hurst
Szerkesztve bkplayer által

Megosztás


Megosztás link alapján
Megosztás egy közösségi oldalon

Regisztrálj vagy jelentkezz be, hogy válaszolhass

Csak felhasználóként kommentelhetsz.

Regisztrálj

Légy közösségünk tagja még ma! Csak fél perc.


Regisztrálok

Jelentkezz be

Már van felhasználód? Lépj be!


Bejelentkezek