Szerző Téma: Cukor kis NyusziMussz  (Megtekintve 1153 alkalommal)

Cukor kis NyusziMussz
« Dátum: 2015. December 31. - 12:37:56 »
+8
Ahoj, Drága Nép!
 
Bizonyára a legtöbbeteknek nem ismeretlen a nevem, hiszen számtalan RP szerveren előfordultam már, de azért tegyük tisztába a dolgokat, hogy ki is, mi is vagyok.

Ezt már kevesebben tudják, azonban Tamásnak hívnak. Pillanatnyilag úgy átmenetileg még valamivel kevesebb mint egy évig 19 vagyok / leszek, és Szolnokon élek; igazából nem, de maradjunk ennyiben, így mindenki be tudja tájolni, hogy hova kell jönni, ha megbántottam az RP szerverét, vagy éppen a tudását.  :)


A gimnáziumi tanulmányokat befejezve, érettségi után úgy gondoltam, hogy manapság egy ilyen kis papírral nem feltétlenül lehet érvényesülni, azonban mégis elengedhetetlen, így beiratkoztam egy ilyen OKJ-s renCergazda képzésre, Kecskeméten, így ott is összefuthatnak velem a \"rajongóim\", heti kétszer, ugyan is csak a szakmai óráinkat tartják meg, lévén, hogy a többiből már megvan az érettségi. A suli mellett ugyan csak diákmunkatársként, de a Tecsóban boldogítom a vásárlókat, és próbálok nekik segíteni ott, ahol tudok; meg ahol nem is.


SA:MP-es pályafutásomat 2008-2009 körül kezdtem, lényegében akkor sem tudtam még lőni, meg most se, de egy RPT nevű rendőrös-civiles, lebutított CnR szerveren kezdtem, ott csatlakoztam az owneD. klánba, bár azóta a csapat tagjai szétszóródtak a nagyvilágban, de szép idők voltak. Az egyik tag mutatta meg, hogy egyáltalán létezik ez a műfaj, hogy Roleplay. Eleinte nem tetszett, és olyan voltam, mint a legtöbb See-ről szabadult játékos -remélem ez vallási nézetében nem befolyásol, urambocsá\' bánt meg senkit-.


Egy hosszabb kihagyás után, úgy 2010 körül csináltam meg az első, talán komolyabb kidolgozottságú karakteremet. Ez volt Thomas Freeman, őt követte Kranich, és a többiek. Így lehet többeknek ugrik be.


Aztán voltam admin, volt egy project, ami befuccsolt, de ezt bizonyára az ittlévők többsége tudja.


Annak ellenére, hogy a sajátos stílusom, modorom miatt erősen megoszlanak rólam a vélemények, nem tartom magam beképzeltnek. Lehet, hogy erős kritikákkal illetek szervereket, játékosokat színvonal tekintetében, azonban próbálok / próbáltam tenni valamit a magyar szerepjáték érdekében. Több-kevesebb sikerrel ez be is jött.


Leginkább PD/SD-RP-ben vagyok otthon, ezt szoktam meg, ez az a szerepkör, amiben a legjobbat tudom nyújtani, és erre általában törekszem is.


Magamra ragasztottam -minő nagyképűség  :D - a kritikus jelzőt, hiszen érzem olyan stabilnak a hozzáértésemet ezen műfajhoz, hogy kritikákat tudjak írni, leginkább építőjelleggel; a probléma, hogy ezt a sajátos stílusomban teszem, és nem feltétlenül jön át a célszemélynek, vagy épp a külsősöknek az igazi mondanivaló.


Ettől függetlenül szívesen segítek, ha arról van szó, azonban scirptelni programozni weboldalt terveznikészíteni nem tudok. Csak játszani. És csak RP-t. De azt teljes bedobással.  :)

Nem elérhető EnterR

  • Globális moderátor
  • 4223
  • dawg
    • Profil megtekintése
Cukor kis NyusziMussz
« Válasz #1 Dátum: 2015. December 31. - 12:45:02 »
+3
heló!!
Legalább stabil álláspontú egyéniség vagy, nem úgy, mint a fórum 85%-a (a másik 15% már nem használja a fórumot).
« Utoljára szerkesztve: 2015. December 31. - 12:49:48 írta EnterR »

Nem elérhető anGeL

  • Adminisztrátor
  • 2158
    • Profil megtekintése
Cukor kis NyusziMussz
« Válasz #2 Dátum: 2015. December 31. - 12:53:36 »
+2
Ideje volt :D

Cukor kis NyusziMussz
« Válasz #3 Dátum: 2015. December 31. - 13:35:16 »
0
jónapot

Cukor kis NyusziMussz
« Válasz #4 Dátum: 2016. Január 01. - 01:51:29 »
0
szeva\'
www.twitch.tv/almightymartin

Az év STAFF tagja - 2015
Az év RP szervere - 2015 - [rc-rp.hu]

Red County Role Play [rc-rp.hu] - Tulajdonos
Project San Andreas [psa.hu] - Főadminisztrátor
See MTA LV [see-game.com] - Admin 4

Nem elérhető Ben

  • 1754
  • Ben apó
    • Profil megtekintése
Cukor kis NyusziMussz
« Válasz #5 Dátum: 2016. Január 01. - 02:09:49 »
0
csá nyuszi. rémlik a neved sok helyről, mindehol találtál valami kifogásolnivalót az rp szekción belül, és ez mégsem ment át fikázásba vagy trollkodásba.  szóval ezen a téren teljesen pozitív a benyomás.
egyébként nem ismerlek, üdvözöllek a KÖZÖSSÉGBEN
dik ez tul nyalis lett, faszos
« Utoljára szerkesztve: 2016. Január 01. - 04:53:56 írta Ben »

 

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2024, SimplePortal