Hun_Norberto

[WIP] SAFP

8 hozzászólás ebben a témában

San Andreas FreePlay

Több mint két éve(!) "belekezdtem" ebbe a projektbe. Akkor még nem igazán volt programozási tapasztalatom, inkább mondanám úgy, hogy a Pawn scriptelésben voltam egészen jó. Előre lehetett látni, mi fog történni. Igaza volt CasHills-nek, aki azt mondta, hogy kell a kitartás is hozzá, igaza volt annak, aki azt mondta, hogy nem lesz semmi belőle. De igazam volt nekem is (ha mondhatom ezt :P), mert én már tudtam, hogy ha néhány hétig, hónapig, évig nem is nyúlok a projekthez, nem fogom végleg abbahagyni. (Csak mindig belekezdek valamibe, ami érdekesebb, és jobban értek hozzá...) Azóta eléggé beleástam magam a C#-ba, és úgy döntöttem, hogy megírom C#-ban ezt.

Jelenleg a fejlesztés még igencsak kezdeti állapotban van, (C++-ról fordítok, khm, egy forráskódot, de közben átalakítom), de amint használhatóbb állapotba kerül (pl. lesz egy szerver legalább), azt tervezem, hogy kiadom nyílt forráskódúra (a C#/.NET ezt szorgalmazza úgymond, mivel nagyon egyszerű visszafejteni, sőt, azt tervezem, hogy a szkriptek is hozzáférjenek mindenhez hackelés nélkül). Erre olvastam valahol, hogy akkor lesz 100 edit. Hát legyen. A program természetéből fog adódni, hogy szerkeszthetik, ha valaki külön verziót akar, azzal bizonyos mértékben magának árt, mert nem biztos, hogy a többi szkript működni fog vele. Nem fogják tudni, hogy melyik az eredeti? Ott vannak a nyílt forráskódhoz megadható licenszek. Ha valaki nem tünteti fel, hogy ennek a projektnek a módosítása, nem rakhatja ki sehova. (Jó, ezt is ki lehet játszani gondolom, de működik számos programnál, gondolom itt is működne.)

Még semmi többel nem szolgálhatok, mint 2 évvel ezelőtt, csak talán az újabb reménnyel (nem tudom, mi a helyzet most a SA-MP és az MTA terén, de gondolom, még mindig jól jönne egy open source projekt). Na meg ha valaki esetleg ért a C++-hoz és a C#-hoz, bevehetem a fejlesztésbe, habár nem tudom, hogy osztanánk meg a programot (esetleg Visual Studio Online, talán), mert nem akarom egyelőre publikálni, túlzottan hasonlít egy bizonyos forráskódhoz...

Megosztás


Megosztás link alapján
Megosztás egy közösségi oldalon

hagyd abba

nincs értelme

nincs player

nem lesz elég komoly érdeklődő

ennyi tömören röviden sajnos :C

3 emberek kedveli ezt

Megosztás


Megosztás link alapján
Megosztás egy közösségi oldalon

SA-MP már elavult nagyon.

width=500 height=500http://t10.deviantart.net/sDmKcQuMV8hwm5KKXUxonzHTmQI=/fit-in/150x150/filters:no_upscale():origin()/pre12/30f0/th/pre/i/2012/207/5/d/meme_genius_png_by_mfsyrcm-d58rff6.png[/img]

Istenem... nincs lehetetlen csak tehetetlen ember alapon kéne nézni nem egyből azt állítani amit a legtöbben.

3 emberek kedveli ezt

Megosztás


Megosztás link alapján
Megosztás egy közösségi oldalon

Egy volt staff tag nem értem most miért szeg ennyi szabályt meg. Nem kell itt feleslegesen vitát indítani meg hogy én nyalok. Most éppen kinek? Meg amúgy is. :')

.akscisc samlanázs

béküljünk ki jo? viccelek ne el hidd. :)

Mi lesz a projectel akkor? :)

Megosztás


Megosztás link alapján
Megosztás egy közösségi oldalon

ki volt az a farok aki megint törölte a hsz-eket? már unalmas ez a gyökérség, ideje lenne felfedni kiléted.

KI VOLT?

3 emberek kedveli ezt

Megosztás


Megosztás link alapján
Megosztás egy közösségi oldalon
Vendég
A téma le van zárva, így nem szólhatsz hozzá!