Szerző Téma: Szilard  (Megtekintve 1480 alkalommal)

Nem elérhető Szilard

  • Adminisztrátor
  • 1832
    • Profil megtekintése
Szilard
« Dátum: 2015. Augusztus 06. - 21:52:02 »
+10
Bemutatkozás
 
A fórumozás kezdete
2011 elején regisztráltam a fórumra, ha jól emlékszem azzal a céllal, hogy egy játékszerveremhez segítséget kérjek. Ekkor éppen tizenkét éves voltam, nem sokkal a születésnapom után (tehát a hozzászólásokat nem javasolt visszaolvasni). Nem sokkal később, talán pár évvel felhagytam a játékszerverek scriptelésével, mert nem láttam benne jövőt, de mindeközben, talán 13 éves korom óta ingyen szervereket osztogattam a számomra megfelelőnek ítélt szervereknek, ezzel rengeteg - máig fennmaradó - kapcsolatot kialakítva a fórumon. A játékszerverekkel való közvetlen foglalkozás után a webfejlesztésre tértem át, még mindig 13 évesen megnyitottam egy másik SAMPForum taggal az első hostingomat, a Crux Hostingot. A webfejlesztésben szerzett tapasztalataim után a SAMPForumon Csabesznek segítettem néhány kisebb dologban a fórum fejlesztését illetően, továbbá aktívan követtem a fórumot és valamennyire részt is vettem, bár többnyire sosem a fórumon tettem a dolgaimat, hanem privát üzenetekben és beszélgetésekben, ezzel is rengeteg kapcsolatot kialakítva. Többször ajánlottak lokális moderátori rangot a fórum népszerűbb helyeire (pl. egész beszélgetések), sőt, globális moderátort is, de arra hivatkozva, hogy ez nem az, amit én szeretek csinálni, sosem vállaltam el.
#rev2k14

Talán sokan emlékeznek a keveset emlegetett #rev2k14-re. Ez volt az a nevéből is ítélhetően 2014-ben, amikor egyszer egy csoportban találtam magamat, ahol a SAMPForum több veterán tagja próbál tenni valamit a fórum felső vezetőségének inaktivitása miatt. Ötödik vagy hatodik voltam a csoportban azt hiszem. A fő cél az volt, hogy a közösség akaratait összegyűjtve a felső vezetőség elé demokratikus módon tárjuk, ezáltal megkönnyítve és segítve a munkájukat. A kivitelezés rossz volt, a csapat néhány tagját, és azokat is, akik a csapatnak nem tagjai, a csapat teljes egészével azonosították, így az, amit ők csináltak, mindenkire hárult. A felső vezetőség támadásnak vette mindezt, ez egy régi történet, amit már azóta többükkel megbeszéltünk.
A #rev2k14 után a fórumon csak mint vendég voltam jelen, semmihez sem szóltam hozzá és be sem jelentkeztem, míg május környékén korábbi hibáinkból tanulva közvetlenül hpetert kerestük fel azzal, hogy szívesen segítenénk a fórumnak, aki meglepően pozitívan állt a dologhoz, és esélyt is adott erre.
A fórumon kívül

A laptopom előtt többnyire a netes projektjeimmel foglalkozom, ez magába foglalja a Linux szerveradminisztrációt és a webfejlesztést, nagyon ritkán játszom, néha vállalok közösségi feladatokat (például adminisztrációt). Egyébként jelenleg 16 éves vagyok, Szabolcs megyében élek és egy gimnáziumban vagyok tanuló.
« Utoljára szerkesztve: 2015. Augusztus 06. - 21:55:25 írta Szilard00 »

ᗩωєѕσмє

  • Vendég
Szilard
« Válasz #1 Dátum: 2015. Augusztus 06. - 21:54:31 »
0
Üdvözöllek! :D
Nagyon szép bemutatkozás, további szép napot! :)

Szilard
« Válasz #2 Dátum: 2015. Augusztus 07. - 11:20:32 »
+1
Emlékszem, hogy elvették még a VIP rangodat is, pedig éveken keresztül segítettél a fórum fejlesztésében. Érdekes sztori volt ez a #rev2k14. (Ekkor tiltottak ki először a fórumról, nagynorbival együtt, gondoltátok volna?) :)
www.twitch.tv/almightymartin

Az év STAFF tagja - 2015
Az év RP szervere - 2015 - [rc-rp.hu]

Red County Role Play [rc-rp.hu] - Tulajdonos
Project San Andreas [psa.hu] - Főadminisztrátor
See MTA LV [see-game.com] - Admin 4

Szilard
« Válasz #3 Dátum: 2016. Október 24. - 13:27:11 »
0
Hát sok érdekes dolgot megtudtam! :)

 

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2024, SimplePortal