Szerző Téma: [FIGYELEM] Mielőtt témát nyitsz olvasd el! 2  (Megtekintve 1489 alkalommal)

[FIGYELEM] Mielőtt témát nyitsz olvasd el! 2
« Dátum: 2014. December 31. - 13:54:10 »
0
Szóval, rengeteg embert látok hogy segítséget kér, de sajnos...:
1. Nem rakja ki a hibás kódot/scriptet a témába, ezáltal nem tudjuk mi a hiba. Ha egy scripten belül van problémátok jó lenne ha odaírnátok a hibás részt is. Ne egy egész resource-ot rakjatok ki mert senki nem fogja helyettetek megcsinálni, meg senki sem fog 5 oldalnyi scriptet átolvasni aztán hibát keresni benne.
2. Ha scriptet/kódot rak ki akkor sokszor, szinte mindig azt lehet látni hogy [ code] szöveg itt [ /code] formátumban rakjátok ki a scriptjeiteket ami megegyezik a .txt formátummal. Ez nagyon átláthatatlan és a ti érdeketekben is azt javasolnám hogy használjátok Lua fájlokhoz a következő formátumot: [ code=lua] szöveg itt [ /code] XML-hez pedig a következőt: [ code=xml] szöveg itt [ /code] (az üres helyeket egyértelműen nem kell odaírni a szögletes zárójeleken belül!). Ezáltal megkönnyítitek mint a saját mint a segíteni kívánkozók munkáját. Remélem érthető voltam és nem nagy probléma hogy létrehoztam ezt a témát!
Megkérnék egy olyan tagot akinek van hozzá jogosultsága hogy rögzítse ezt a témát vagy a tartalmat másolja ki a \"Mielőtt témát nyitsz, olvasd el!\" című témába! Köszönöm!
További szép napot!
« Utoljára szerkesztve: 2014. December 31. - 13:56:27 írta Dzsozi »

Nem elérhető Toxic

  • 798
  • #elfújalágyszellő
    • Profil megtekintése
[FIGYELEM] Mielőtt témát nyitsz olvasd el! 2
« Válasz #1 Dátum: 2014. December 31. - 14:35:35 »
0
[gmod]Kiemelve.[/gmod]

 

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2024, SimplePortal