Szerző Téma: Urban FreeRunners - Reunion (hamarosan)  (Megtekintve 855 alkalommal)

Nem elérhető Attila

  • 5079
    • Profil megtekintése
Urban FreeRunners - Reunion (hamarosan)
« Dátum: 2015. Július 17. - 23:46:39 »
+4
Hello!
2015. február 13-án betöltötte az UFR klán az ötödik életévét, bizonyítva, hogy a minden félévben felemlegetett visszavonulás után még mindig a magyar SA:MP közösség egyik matuzsáleme kíván maradni. Február óta nem jelentkeztünk semmiféle közös produktummal. A dolgok már nálunk sem úgy mennek, mint 2010 és 2012 között, amikor még mindenki aktívan verette a dolgot és körülbelül 1-2 havonta össze tudtunk kovácsolódni egy új videóra. Közel fél év kellett hozzá, hogy a \"Reunion\" megszülessen.
A címet nem véletlenül adom, talán a Leghetedik óta nem volt olyan videó, amiben 10-nél többen szereplünk a csapatból. A Leghetedik pedig 2012 februárjában jelent meg. Kontroverziaként megemlítem, hogy azóta három és fél év telt el, a kihaló SA:MP pedig nem engedi meg magának mostanság a közösségi dolgokat, ezért is érzem egy öt év alatt ismét felállított mérföldkőnek, hogy a Reunionban 15-en fogunk szerepelni.
Kis híján fél év munkáját tettük bele, nem egyéni, hanem közösségi szinten. Mindenki kivette a részét a dologból. Többen is átfésültük a városokat, fotóztunk mindent, amit lehetségesnek találtunk, töltöttük fel a csoportba és adtuk oda egymásnak, hogy vegyék fel, mert ha már 2009/2010 óta viszünk valamit, akkor ne maradjon abba csupán a nemtörődömség miatt.
A videóról néhány konkrétum.
Az UFR család sosem volt híve a bevezető jeleneteknek. A Hardcore 2, a Hardcore 4 és a Leghetedik kapott ilyesmi különlegességeket, amolyan kísérleti szempontból. Egy hirtelen felindulás szülte meg az ötletet, hogy a Reunionhoz készítsünk egy öt snittből álló introt, ahol a videóban szereplő mind a 15 játékos jelen van. Fejetlenség nélkül, összehangoltan folytak a munkálatok és egy 20-30 perces gyülekező és lebeszélés után körülbelül 10 perc alatt rögzítésre is került a dolog.
Próbáltunk egy rövid, nem unalmas, tömör és valamit is mondó, a videó címére referáló bevezetőt összehozni. Reunion bitchez!
14 klántagtól kaptam felvételeket, plusz egy vendégszereplőtől. Így összesen 169 videót küldtek nekem! A tervek szerint mindenkitől 3 darabot fogunk a videóban megmutatni, de lesz 2 ember, akitől sajnos csak kettőt, viszont kompenzálásképpen (elméletileg) Assd, Matrix és én 4-et fogunk betenni a közösbe.
\"width=500http://kepfeltoltes.hu/150718/vlcsnap-2015-07-18-15h11m32s12_www.kepfeltoltes.hu_.png[/img]
Végezetül pedig a line-up, amivel előjövünk, betűrendben.
Assd
Attila
Ben
Buttings
Cold
Emu
Herby
Legend
Matrix
Shocker (vendégszereplő)
Trueman
Twister
Vektor
Spyker
Wolverinz
Továbbá a külön köszönetet érdemlő játékosok
Cortez (félig-meddig)
David
Drake
Fley
Hardy
NAGYON MAXIMUM egy héten belül, de legalább 3 napon belül megjelenik. Majd azt is postolni fogom.
Legjobbakat!

Attila
« Utoljára szerkesztve: 2015. Július 18. - 19:27:54 írta alitta »

 

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2024, SimplePortal