Szerző Téma: Phoenix Roleplay (ÁTHELYEZVE!)  (Megtekintve 2136 alkalommal)

Phoenix Roleplay (ÁTHELYEZVE!)
« Dátum: 2015. Június 11. - 18:38:18 »
+1



\"width=500
http://kepfeltoltes.hu/150610/phologo_www.kepfeltoltes.hu_.png[/img]
 



\"domain_www.kepfeltoltes.hu_.png\"   \"support_www.kepfeltoltes.hu_.png\"   \"facebook_www.kepfeltoltes.hu_.png\"   
 
 


\"1038755795elozmenyek_www.kepfeltoltes.hu_.png\"
 


Mindenféleképpen szerettem volna fejleszteni a `pawn` tudásomat, így elhatároztam hogy bele kezdek egy új projektbe. Nagyon elhatározott voltam a projekttel kapcsolatban (vagyok is), és eldöntöttem hogy a `gyakorlós` kis óráimat, egy kicsikét komolyabb ágakra emelem. Felkerestem még 2014 November végén, sokak által ismert `Mapper`-t, Han_Carter-t, aki Magyarország két legnagyobb szerver mappolásaiért felelős, és örömmel csatlakozott a projektemhez. Létrehoztunk egy egykori Facebook oldalt, ami szintén erre a módra alapult, és `NexaRPG`néven hívatott, két hónap leforgása alatt, 220 kedvelőt, és követőt tudhattunk a hátunk mögött, viszont kisebb-nagyobb problémák miatt, sajnos be kellett fejezzük a játékmód & a kültér fejlesztését... A projekt hanyatlása után két hónapra rá, eldöntöttük hogy újra elkezdjük, és aktivizáljuk magunkat, és megpróbáljuk elérni azt, ami sok szervernek nem sikerült, felépíteni egy remek közösséget.
2015 Január - Február között, közös megegyezésre eldöntöttük, hogy újra használatba vesszük, a rég elfeledett `Phoenix Roleplay` nevet, és megpróbáljuk a kellő színvonalat elő teremteni, és újra alapozni a szerver gyökereit. Idővel két remek volt kollégám / ismerősöm, szintén csatlakozott a projektünkhöz, akik a Facebook oldalunk kinézetéért, és a leendő weboldalunk felületeiért felelősek. Jelenlegi idő szerint (2015.06.04)-én, még mindig aktívan folyik a szervernek a fejlesztése, illetve minden erőnkkel azon vagyunk, hogy a játékmódunk a lehető legjobb, és legminőségibb módon fusson & üzemeljen, hiba mentesen.
 






\"width=500
http://kepfeltoltes.hu/150610/landolases_www.kepfeltoltes.hu_.png[/img]
 


A `Phoenix Roleplay` játéktere nem ismer határokat, tekintve hogy minden meglévő rendszerünk modern, dinamikus rendszerre alapszik, ezzel megkönnyítve a munkánkat, a játéktér bővítését tekintve. Az alap koncepció Fort Carson & mellékes utcái volt, viszont mai napra Las Venturas egyes részei is lakottak lesznek.
\"width=480http://kepfeltoltes.hu/150611/iranyfortcarson_www.kepfeltoltes.hu_.png[/img]
A szerveren az első `Spawn`olásnál, a reptérre érkezünk, egy nyitott, tágas reptérre, ahol felkapva a mi kis táskánkat, megleljük a kezdéshez szükséges pénz összegünket ($), és útnak indulhatunk, a buszmegállóba, ahol két (2) busz, folyamatosan köröz Fort Carson Busz végállomás, és Fort Carson Reptere között.
\"width=480http://kepfeltoltes.hu/150611/erkezes_www.kepfeltoltes.hu_.png[/img]
 



\"inventory_www.kepfeltoltes.hu_.png\"
 


A karakter tárgyak csoportja, 5 férőhelyre `slot`-ra van tagolva, amibe be van építve egy úgy nevezett `stacking` funkció, ami a célt szolgál, hogy ha egy tárgyból több mint 1 darabod van, akkor azt nem külön rakja, hanem egybe, ezzel helyet spórolva meg a játékos számára. Az Inventory előhívásakor (N Gomb), előhívódik egy úgy nevezett `Dialógus`, ami felsorolja a nálunk lévő tárgyakat, és azoknak mennyiségét. A tárgy kiválasztásakor, három alapvető lehetőség tárul elénk.
1.-HASZNÁLAT: A használat kiválasztásakor, tárgytól függően elhasználásra / felhasználásra kerül az adott tárgy / termék, így egy meghatározott értéket kivon a darabszámból.
2.-ELDOBÁS: Az eldobás opció kiválasztásakor, elénk tárul még egy `Dialógus`, amibe be írhatjuk az eldobni kívánt tárgynak a mennyiségét, ami aztán a földre kerül. A földön lévő tárgyak felvehetőek a játékosok számára. (Y Gomb)
3.-ÁTADÁS: Az átadás opció kiválasztásakor, elénk tárul még egy `Dialógus`, amibe be írhatjuk az átadni kívánt tárgynak a mennyiségét, ami aztán a mellettünk lévő játékosnak a leltárjába (Inventoryjába) kerül.
\"width=480http://kepfeltoltes.hu/150611/440463501inventory_www.kepfeltoltes.hu_.png[/img]
 



\"hazrendszer_www.kepfeltoltes.hu_.png\"
 


Nagy létfontosságot fektettünk a szerverünkön a házrendszerbe, illetve a mellék rendszereibe, tekintve hogy a szerverünkön a legnagyobb szerepet, az elhelyezkedés, és a megfelelő élet biztosítása lesz a cél, illetve az alapvető feltétel a folyamatos játékhoz. A ház rendszer még nagyob `instabil` talpakon áll, mivel még a rendszerek 75%-a hiányos, ami kiegészíti a ház rendszert. (például.: Ház bérlés, ház eladása karakternek, ház bérbe adása, interiorok bővítése, stb...) Viszont mint házrendszer, remekül szerepel.
A ház vásárlása nagyon egyszerű, keresünk a pénztárcánknak, illetve nekünk megfelelő házat, oda megyünk a zöld színű ház ikonhoz, lenyomjuk az [Y] Gombot, ami a szerverünkön az úgy nevezett `Interakció Gomb`, és ezzel előhozzuk a ház fő `dialógusát`.
A fő `dialóguson` belül, további al-opciókat találhatunk, amivel a házunkkal kapcsolatos információkat, illetve egyéb dolgokat kérhetünk le. (Például.: Bérlés dátum vége, Házunk szintje, Ajtónk állapota [Nyitva & Zárva], Ház fejlesztés ára. [$]).
A meglévő háza(id)at, akármikor fejlesztheted. A ház fejlesztés összege a házad szintjétől függ (1-9) ($15.000 - $45.000).
\"width=480http://kepfeltoltes.hu/150611/hazrendszer_www.kepfeltoltes.hu_.png[/img]
 



Nem elérhető caRlos

  • 1955
    • Profil megtekintése
Phoenix Roleplay (ÁTHELYEZVE!)
« Válasz #1 Dátum: 2015. Június 11. - 19:45:51 »
0
Na ebben van legalább valami falatnyi igényesség, esetleg egyediség. Szemem azt szúrja, hogy repülővel érkezünk a kis városba. Esetleg rakjon le a nagy városi reptérre és onnan busszal. Amúgy grafikailag, formailag szép.

Phoenix Roleplay (ÁTHELYEZVE!)
« Válasz #2 Dátum: 2015. Június 11. - 20:02:23 »
0
LV Reptérre \"hoz\" a repülő, a rendszer csak le dob a repülőtérre, és onnan busszal kell Fort Carsonba utaznod. Egyszerű de nagyszerű. :)

Nem elérhető Legend

  • Adminisztrátor
  • 1830
    • Profil megtekintése
Phoenix Roleplay (ÁTHELYEZVE!)
« Válasz #3 Dátum: 2015. Július 21. - 12:53:47 »
+1
[admin]Kérésre megnyitva.[/admin]

Phoenix Roleplay (ÁTHELYEZVE!)
« Válasz #4 Dátum: 2015. Augusztus 09. - 15:53:34 »
0
[mod]Foglalkoztok még vele, vagy archiválható?[/mod]

Phoenix Roleplay (ÁTHELYEZVE!)
« Válasz #5 Dátum: 2015. Augusztus 09. - 23:06:19 »
0
Igényesnek tűnik, remélem lesz belőle valami.  ;)

Phoenix Roleplay (ÁTHELYEZVE!)
« Válasz #6 Dátum: 2015. Augusztus 13. - 17:51:23 »
+1
Szerintem zárható, mivel NexaRPG néven futnak tovább. ( https://www.facebook.com/nexarpg.eu )

TylerMcCarthy

  • Vendég
Phoenix Roleplay (ÁTHELYEZVE!)
« Válasz #7 Dátum: 2015. Augusztus 19. - 01:43:17 »
0
A volt PhoenixRPG új topicja a sampfórumon itt található meg, mint NexaRPG: http://sampforum.hu/index.php?topic=61981.0

 

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2024, SimplePortal