Jelentkezz be, hogy követhesd  
Követő(k) 0
cheesebmth

ID Lekérés

9 hozzászólás ebben a témában

Sziasztok! Az lenne a kérdésem hogy hogyan tudok ID-t lekérni? Már probálkoztam sok féle képpen de egyszerűen nem adta magát.

A segítségeteket köszönöm!

Megosztás


Megosztás link alapján
Megosztás egy közösségi oldalon

Tessék:

CMD:teszt(playerid,params[])
{
    new pName[30], string[128];
    GetPlayerName(playerid, pName, 30);
    format(string, 256, "%s(%s) használta a teszt parancsot!", pName, playerid);
    SendClientMessageToAll(0xFF9933AA,string);
return 1;
}

Remélem ,hogy valamennyire megérted ebből! :)

Megosztás


Megosztás link alapján
Megosztás egy közösségi oldalon

format(string, 256, "%s(%s) használta a teszt parancsot!", pName, playerid);

helyett

format(string, 256, "%s(%i) használta a teszt parancsot!", pName, playerid);

és a pname változónak elég a 24 karakter :D

és ha változónál 128 at hozol létre akkor itt:

format(string, 256

mért 256 és nem 128 vagy sizeof(string) ?

Megosztás


Megosztás link alapján
Megosztás egy közösségi oldalon

format(string, 256, "%s(%s) használta a teszt parancsot!", pName, playerid);

helyett

format(string, 256, "%s(%i) használta a teszt parancsot!", pName, playerid);

és a pname változónak elég a 24 karakter :D

és ha változónál 128 at hozol létre akkor itt:

format(string, 256

mért 256 és nem 128 vagy sizeof(string) ?

Nekem ez úgy kéne hogy amikor ugye belép akkor ki írja a nevét, és utána pedig az idjét.

Megosztás


Megosztás link alapján
Megosztás egy közösségi oldalon
CMD:teszt(playerid) {
new str[128], name[MAX_PLAYER_NAME];
GetPlayerName(playerid, name, sizeof(name));
format(str, sizeof(str), "%s(ID: %i) használta a /teszt parancsot!", name, playerid);
SendClientMessageToAll(-1, str);
return 1;
}

1 személy kedveli ezt

Megosztás


Megosztás link alapján
Megosztás egy közösségi oldalon

Ha értelmesen megfogalmazod, mit szeretnél, rögtön tudunk segíteni. De így csak most. OnPlayerConnect alá:

new Nev[MAX_PLAYER_NAME], string[50]; // kb. 50
GetPlayerName(playerid, Nev, sizeof(Nev));
format(string, sizeof(string), "ID: &d - Név: %s", playerid, Nev);
SnndClientMessageToAll(0xFFFFFFFF ,string);

Az alapokat pedig tanuld meg. /* Hibákért bocsi, tablet. */

Megosztás


Megosztás link alapján
Megosztás egy közösségi oldalon
Vendég
A téma le van zárva, így nem szólhatsz hozzá!
Jelentkezz be, hogy követhesd  
Követő(k) 0