Jelentkezz be, hogy követhesd  
Követő(k) 0
Jim Toretto

Mysql verzió átírása.

16 hozzászólás ebben a témában

Sziasztok már kezdeményeztem egy témát amiben abban kértem segítségeteket hogy scriptben megírt mysql adatokat hogyan tudom átírni egy régebbi mysql verzióra. Mivel ha új verzióra átlehet írni egy scriptet gondolom ez visszafelé is működik.

Volt már gondom ezzel a scriptel mer r7-es verzióval nem akart működni mer valamit elrontottam benne.

Sikerült nekem r39-2-re írnom és azzal működik, de mivel nekem r7-es verzióra lenne szükségem ezért r7-re szeretném átszerkeszteni de valami miatt nem akar sikerülni :(

Hogyan tudnám ezt a scriptet mysq r39-2-ről mysql r7-re átírni?

#define FILTERSCRIPT

#include <a_samp>
#include <a_mysql>

new mysql;


stock IsPlayerConnectWithLauncher(playerid)
{
    new name[MAX_PLAYER_NAME], Query[1024];
    GetPlayerName(playerid, name, sizeof name);
    format(Query, sizeof Query, "SELECT * FROM `player_joins` WHERE ic_name = '%s' AND (NOW() - join_time) < 120 ", name);
    mysql_query(mysql,Query);

    if( cache_get_row_count(mysql) > 0)
    {
        format(Query, sizeof Query, "DELETE FROM `player_joins` WHERE ic_name = '%s'", name);
                mysql_query(mysql,Query);
        return 1;
    }
        else
        {
                format(Query, sizeof Query, "DELETE FROM `player_joins` WHERE ic_name = '%s'", name);
        mysql_query(mysql,Query);
            return 0;
        }
    
}


public OnFilterScriptInit()
{
        mysql = mysql_connect("127.0.0.1","root","kliens","");
        if(mysql) printf("Adatbázishoz való csatlakozás sikeres!");
        return 1;
}

public OnPlayerConnect(playerid)
{
        if( IsPlayerConnectWithLauncher(playerid) )
        {
        
        }
        else
        {
            Kick(playerid);
        }

        return 1;
}

A segítségeket előre is köszönöm!

Megosztás


Megosztás link alapján
Megosztás egy közösségi oldalon

Korábbi verziónál az a probléma, hogy nem teljesen ugyan azok a funkciók vannak benne mint a jelen verziónál. És lehet, hogy akkor újra kell írni azt a bizonyos rendszert/szkriptet amihez van a MySQL adat tárolás.

Megosztás


Megosztás link alapján
Megosztás egy közösségi oldalon

Nem értelek téged Toretto... Témák óta rögeszmésen ragaszkodsz a rohadt régi, elavult R7-hez. Amely szerintem még nehezebb is, pedig én is egy ideig mellette tettem le a voksomat. Ha pedig R39-3-ra meg tudod írni azt, amit szeretnél, miért akarsz visszatérni R7-hez? Hisz ott van az agyadban az R39-3-hoz szükséges kis tudás.

Megosztás


Megosztás link alapján
Megosztás egy közösségi oldalon

Mer egy teljes módot nem tudok átírni r39-re annyira azért én sem értek hozzá sajnos :( És mivel a módom r7-et használ így ezt a scriptet is r7-re akarom tenni hogy működjön is. De mivel az r7-hez nem értek így ezért kértem a ti segítségeteket hogy valaki áttudná-e nekem ezt a scriptet r7-es verzióra írni.

Megosztás


Megosztás link alapján
Megosztás egy közösségi oldalon

Nem akarok kötekedni de szerintem próbálj meg 0 -ról módot írni, sokkal többet tanulsz és saját magadnak megépíted a módot így mindent fogsz tudni hol mi van a módban. Soha sem késő elkezdeni.  :whistle:  :thumbsup:

Megosztás


Megosztás link alapján
Megosztás egy közösségi oldalon

Hát igazad van de ebben az egyben miért nem segít nekem senki ? :O Nem azt kértem hogy egy módot írjatok nekem hanem csak ezt a scriptet kéne r7-es verzióra írni :D

Megosztás


Megosztás link alapján
Megosztás egy közösségi oldalon

Nem értelek téged Toretto... Témák óta rögeszmésen ragaszkodsz a rohadt régi, elavult R7-hez. Amely szerintem még nehezebb is, pedig én is egy ideig mellette tettem le a voksomat. Ha pedig R39-3-ra meg tudod írni azt, amit szeretnél, miért akarsz visszatérni R7-hez? Hisz ott van az agyadban az R39-3-hoz szükséges kis tudás.

Ezért

Nem akarok kötekedni de szerintem próbálj meg 0 -ról módot írni, sokkal többet tanulsz és saját magadnak megépíted a módot így mindent fogsz tudni hol mi van a módban. Soha sem késő elkezdeni.  :whistle:  :thumbsup:

Nagyon igaza van...

Ha haza érek megnézem neked ha gondolod de már rá nézesre se tetszik ez a cuccos...

viszont

Használj R39 es plugint mert JOBB, ha szívni akarsz akkor próbálkozz r39 es plugint hasznalok en is es kb fejbol megtudnam tablet irni ezt a cuccost.. az r7est megnézem előtte hogy is van....

Tipp: írj magadnak módot, pont azzal az indokkal amivel én is csinálom.. (26202 sor)

Indok: Kizárólag fejlődés miatt...

Megéri hidd el

Megosztás


Megosztás link alapján
Megosztás egy közösségi oldalon

Azért nem nagyon írja át senki, mert egy; nem nagyon van ember, aki ért ahhoz az őskövülethez, kettő; nem lehet csak úgy átírni, mivel a minden nyelben használatos MySQL utasításokon kívül gyakorlatilag minden mást le kéne cserélni valami R7-es s*@rra és rádobni még vagy 15-20sor. Viszont ha se 7, se 39 nem megy, akkor hogy a fenébe foglalkozol te 7-es móddal és hogy sikerült a 39-es kódot megírnod? Basszus, nem nagy cucc egy módot átírni, két verzió között, ha az újabbara írod átt. Gyerekjáték az egész. Fájlmentésről sem nehéz átírni, ezt friss, néhány napos tapasztalatból mondom. Szóval nehogy már R39-3-ra ne sikerüljön átírni az alapból MySQL-os mentést. Hajrá.

Megosztás


Megosztás link alapján
Megosztás egy közösségi oldalon

new query[128];
format(query,sizeof(query),"SELECT * FROM `player_joins` WHERE ic_name = '%s' AND (NOW() - join_time) < 120 ", name);
mysql_tquery(sql,query,"connect","i",playerid);

public connect(playerid)
{
new nums,fields;
cache_get_data(nums,fields);
if(nums)
{
	format(query, sizeof(query), "DELETE FROM `player_joins` WHERE ic_name = '%s'", name);
	mysql_tquery(sql,query,"","");
	//Ha van
}
else
{
	format(query, sizeof(query), "DELETE FROM `player_joins` WHERE ic_name = '%s'", name);
	mysql_tquery(sql,query,"","");
	//Ha nincs
	Kick(playerid);
}
}

Ez így nézne ki R39 es cuccban...

Viszont az a helyzet.. hogy ha nincs olyan tábla akkor miért akarsz törölni????

Tehát ha a lekérdezés találatot kap akkor megértem..

De ha nincs akkor miért kell???

[R7 esbe meg nem írnám meg neked csak ha nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon  kell....]

Megosztás


Megosztás link alapján
Megosztás egy közösségi oldalon

Hirosi, Toretto kódja is R39-ben van, de ne zavarjon. Te csak túlbonyolítottad. Felesleges a tquery, a törléseknél főleg. De amúgy mindenhol. Törölni azért kell a sort, ha nincs találat, mert azzal a névvel lehet sor, csak éppen nem azzal a feltétellel, hogy a játékos a megadott csatlakozási időn belül legyen, ezért az else ág fut majd le.

Megosztás


Megosztás link alapján
Megosztás egy közösségi oldalon

Háát de nekem nagyon nagyon nagyon nagyon r7-esbe kellene :D


Dupla hozzászólás automatikusan összefûzve. ( [time]2015. Március 08. 09:05:23[/time] )

Jelezték hogy már nem nagyon találják sehol sem fent a mysql r7-es verzióját de én feltöltöttem.

http://www.solidfiles.com/d/7a2ae572ba/Mysql_r7.zip

Aki tud nekem az kérem segítsen!


Dupla hozzászólás automatikusan összefûzve. ( [time]1425816698[/time] )

Talán mégsem vagyok olyan béna mint gondoltam :D

Megoldottam!

Azért köszönöm a segítségeket! :)

Megosztás


Megosztás link alapján
Megosztás egy közösségi oldalon
Vendég
A téma le van zárva, így nem szólhatsz hozzá!
Jelentkezz be, hogy követhesd  
Követő(k) 0