Szerző Téma: Los Santos Roleplay - Magyarország (a külföldön ismert szerver hazai színekben)  (Megtekintve 12582 alkalommal)

Nem elérhető Stevy

  • 41
  • Kakaó gengszter
    • Profil megtekintése
Köszöntök minden egyes, és kettes játékos társat aki nem a \" lassan kihal a SA:MP világa \" monológot löki, hanem reménykedik abban hogy lesz még egy olyan játékszerver a mi kis hazánkban, ami képes ilyen élményeket nyújtani.
A topic megnevezése döbbentő lehet, hiszen már létezik egy hasonló nevű az adott témában. Megkérnék minden kedves olvasót, hogy mielőtt a billentyűzetüket vadul ütlegelni kezdenék, hogy \" név másolás - copy - hogy volt merszetek? \" A következő leírást kérem olvassák el. (Fontos: a leírás nem háború létrehozása céljából jött létre, nem szeretnénk megbántani senkit illetve semmit, pusztán a történteket írjuk le!)
Észrevettem, hogy a témában létezik egy \" Los Santos Roleplay | Hungary \" nevű topic már, és mielőtt valaki azt gondolná hogy ez a topic egy régebbi leírás, téved.
A topic létrehozásnál is jól látszik hogy az időpont eltérő, így el tudjátok dönteni hogy legközelebbi megszólásoknál \" ki copyzik, illetve ki vert át kit. \"
A történteket elmesélem lentebb, viszont a \" retro hangulat \" megőrzése érdekében azt a szöveget idézetbe másolva meghagytam, amivel ez a topic anno. megnyitott! A történtek leírása és a jelenlegi leírás a topic alján található.
 
Tisztelt olvasó, köszönjük hogy a témára kattintottál akár a kiváló szerver utáni vágyad, akár a kíváncsiságod vett rá erre. A lényeg nekünk hogy itt vagy és olvasod.
A nevem lehet sok mindenkinek ismeretlen, nem sokat szoktam fórumozgatni, én inkább a játék iránti szeretetemet a játékban töltöm ki. Ami viszont a történethez elegedhetetlen hogy egy közismert szerveren tevékenykedtem a végén már a legmagasabb (SuperAdmin) pozícióban, azonban a szerepjátékról mindig másféle elképzelésem volt, mint a szerver vezetőinek. A vágyam végül beteljesült amit akkor is hitegettem, és itt szeretném megköszönni az akkori sok embernek is a támogatást, ami arra vitt hogy belevágjunk. A csapatunk egy részét összeállítottuk, és megkezdődtek a munkálatok körülbelül egy-két hónapja. A cím adja magát, mit is jelenthet a Los Santos Roleplay - Magyarország név?
Nem titok, eláruljuk. A szerverünk teljes mértékben a külföldön jól ismert szerverre hajaz, amit mi nem szégyenlünk, sőt büszkélkedünk is vele hiszen a jobbaktól tanulhat az ember. Van az alap kövünk (ők) és mi hozzárakjuk a Magyarországi fantáziát és meg is születik a legbrutálisabb játékszerver, amin valaha játszottunk. Nem? De!
Visszatérve a játékhoz, természetesen mi is adunk hozzá a szerverhez, nem 101 százalékban hasonlít a project, csak vannak erősen hasonló vonások. Hogy miért csináljuk ezt?
 
  • Úgy gondoljuk hogy ha az ember egy normálisat szeretne játszani, ezért más ország szerverén kell játszania, és nem használhatja ezért az anyanyelvét az elég förtelmes.

Apropó, és mi van ha nem tud angolul az illető, vagy esetleg semmilyen nyelvet nem tud?
 
  • Aki ismeri a szervert biztos szeretett volna legalább egyszer játszani rajta, de nem tudja megtenni mert nem beszél más nyelvet annak megérkezik hazai színekben is.

A főbb oka talán ez, a saját magunk példájából indulunk ki mikor még nem tudtunk más nyelvet, és minket is áhítottan vártuk a Magyarországi normális játékélményt. A lényeg a lényeg, lesz, ha tíz ember létszámú lesz akkor is lesz mert nekünk az is megéri. A szerveren jelenleg erősen munkálatok folynak, jelenleg a fegyverkereskedelem és a drogkereskedelem egy része van elkészülve.
 
[/quote]
A játékszerver létrehozásának ötlete kb. 2014 elején vetődött fel, a (Stevy Surenos) nevű játékosnak. A közösségi (sampforum.hu) használatával hozzá értő fejlesztőt kerestünk aki képes megvalósítani ötleteinket és az ő segítségével létre tudjuk hozni a játékszervert, így ismerkedtünk meg (Lucio Diesel) nevű játékossal. A játékszerver nevének ,egválasztásakor, sokat gondolkoztunk, nem tudtunk elképzelni más nevet ami a kitűzött cél színvonalát, és még is merő egyszerűségét tükrözné. A név végül a külföldön ismert játékszerver (ls-rp.com) engedélyezésével, így lett Los Santos Roleplay - Magyarország.
Egy napon beszélgetés alakult ki a jelenlegi (nem) rivális játékszerver vezetőjével, aki (Steve Mardel) néven ismerhető. A nevéhez köthető a kb. egy éve bezárt See Reborn nevezetű játékszerver. A beszélgetésben elmondta a jelenlegi szituációjukat, és hogy ő és két \" társa - barátja - ismerőse - haverja \" (név szerint Donnie és Marco) is csatlakozna hozzánk. Egy nap gondolkodás után felajánlottuk hogy a második legfontosabb pozícióban helyet foglalva a szerver életében, csatlakozhatnak hozzánk ha nekik természetesen megfelel. Természetesen megfelelt nekik, és érdekes módon a See Reborn játékszerver be is zárta kaput pár napra a történtek után, és a hozzá tartozó facebook közösségi csoportot hozták magukkal, hozzánk hogy plusz játékos létszámra tegyünk szert.
A munkálatokat megmutatva később, az eddigi munkát jónak ám bár kevésnek ítélték meg és arra a döntésre jutottak hogy a játékszerver megnyitásához használjuk fel azt a játékmódot amit a SeeReborn használt, természetesen átalakítva nem lehet majd észrevenni. Nem mentünk bele, újat akartunk mutatni nem pedig a megszokottat és ők ezt elfogadták.
(Fontos: megjegyeznénk, hogy ezt a pár mondatot sem a háború generálása miatt tettük nyilvánossá, hanem magyarázatot ad az \" átvételi \" résznél a dolgokra.)
Az idő múltán elkövetkezett a nyár, a magánéletben sportolóként a versenyszezon időszaka, ami azt eredményezte hogy kevesebb idő jutott a fejlesztések elkészítésére, ötletek kidolgozására, és szó-mi-szó a pénz is fogytán volt. Több megbeszélést követően arra a döntésre jutottam (Stevy Surenos) hogy az anyagi helyreállásig és a sportolói verseny szezon végéig a játékmód fejlesztése szünetel.
Hiba volt! Nem tudtam mást tenni, körülbelül két hónap szünet volt a fejlesztésbe.
Úgy gondolom, talán azt a részt érdemes megemlíteni mikor (Steve Mardel) írt nekem üzenetet hogy újra folytatni kellene a fejlesztéseket, a beszélgetés során elmondtam neki hogy még nem állok úgy sem anyagilag, sem pedig időben hogy tudjam de már hamarosan elérkezik az a pont is. Azt a választ kaptam amire nem számítottam, ők addig csinálják és pénzt is raknak a fejlesztésbe ha szükséges. Rábólintottam.
Eltelt kb. egy hónap és érdekes módon adminisztrátori jogot kért (Steve Mardel) a facebook.com/hulsrp címen elérhető (általam regisztrált) oldalra és valamiért nagyon kellett neki. A szituáció gyanús volt, ezért a jog adását megtagadtam.
Mikor visszatértem, és újra követni kezdtem a dolgokat elképesztő dolgok fogadtak, a fejlesztési csapatban ismeretlen emberek voltak. A három vezetőségi tag akit magunkhoz vettem, hirtelen Tulajdonosi pozíciót töltött be a szerver életében. Természetesen értetlenül állva a dolgok előtt tudakoztam hogy mi történt? A dolgok átmentek vitában, amit azóta emberi módon (Donnie) megbeszéltünk.
Közölték velem hogy az általam megtervezett, megalkotott, és kivitelezett játékszerverben részt vehetek HA AKAROK én is mint tulajdonos, velük együtt!
A mai napig a játékosok nem értik a történteket, nem tudják miért jön létre két szerver ugyan azon névvel, a következő az indok.
 
  • Ha elkezdtem, be is fogom fejezni. (Miért kezdenék én új projektbe?)

  • Létrehozunk valami ténylegesen újat, ami nem egy játékmód átalakítás.

  • A két vezetőség nem azonos nézetekkel rendelkezik.

  • Végül, ami a leginkább bánt a mai napig. A saját projektjébe az ember nem \" részt vehet HA AKAR... \"[/color
    A lényeget elmondom többször, a téma elején azért meséltük el ezt a történetet nektek hogy tisztán lássatok, hogy ne én kapjam a fentebb említett címkéket és egyebeket. Nem célunk a háború, folytassák - nyissanak meg - csinálják ha nekik ez így megfelel, nekünk is, annak ellenére hogy bosszantó elfogadjuk (mivel még a hivatalos domain is az övéké, nem hivatalosan!)
    A témát befejezem, ejtsünk pár szót a készülődő játékszerverről.
    A külföldön jól ismert játékszerver, végre hazai színekben is elérkezik hozzánk!
    A fejlesztő csapatot újra felépítve, megkezdtük ismét a munkálatokat hogy felépítsük a külföldön híres játékszerver engedélyezett magyarországi változatát. A játékmód természetesen a nulláról indult, aki állítja hogy nem normális az aki a semmiből kezd játékmódot írni az nem bízott még úgy kellemes játékélményt nyújtó szerverben mint mi.
    A biztos siker érdekében felkerestük régi játékos társainkat hogy csatlakozzanak a fejlesztésekhez mint tesztelés mint ötlet adás céljából hiszen ők jártasak a külföldi játékszerver rendszereiben. Örömmel csatlakoztak hozzánk, és reményt látnak ők is a játékszerverben!
    A közösségi oldalunk ugyan meg maradt, de a \" kettéválás \" (...) miatt a csoportot visszaszolgáltattuk nekik, ezért körülbelül (-400) játékostól estünk el, de az oldalon még mindig megtalálható (+600) akikre számítunk! Létrehoztunk egy új facebook csoportot ahova várjuk minden érdeklődő jelentkezését, aki kíváncsi a fejlesztésekre továbbá a tesztelők és ötletgazdák csoportjába is szívesen várunk még embert.

    Talán, nem kiabálom el a dolgot ha nyugodt szívvel merem ki jelenteni hogy a Januári, avagy Februári hónapban köztudatra lesz adva a játékszerver megnyitásának időpontja. Ha kedvet kaptál rá, hogy velünk tarts a jövőben megmutatjuk hogy mire számíthattok.

    Az itt látható képen egy szemetes rendszert mutatunk be nektek, ami rendkívüli sok szerepjáték lehetőséget tartogat magában. A kuka közelében eldobott tárgyak automatikusan a kukába kerülnek.
    \"width=500https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xal1/t31.0-8/773630_1184449754917936_7321522401421925489_o.png[/img]
    Ezen a képen a dinamikus bútor rendszerünkbe beépített széf rendszerünket láthatjátok, ami a non-script frakcióknak ad lehetőséget hiszen a széfet bárki kezelheti aki a megvásárláskor megadott kódot tudja.
    \"width=500https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xlf1/t31.0-8/1270266_1183599241669654_4251259215964523574_o.png[/img]
    A(z) anim rendszerünket is megcifráztuk, bár a külföldi \" anya szerver \" játékosainak ismerős lehet!
    \"width=500https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/t31.0-8/10532133_1182931661736412_674603341313517642_o.png[/img]
    A csomagtartó sem maradhat a régi módszeren, dialógus rendszerrel kezelhetjük innentől a csomagtartót és a benne lévő tárgyakat!
    \"width=500https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/t31.0-8/12370792_1181919805170931_8779014450486715095_o.png[/img]
    A fórum illetve a karakter kezelő panel készülőben van, hamarosan bővebb információt kaptok arról is viszont ha első kézből szeretnél ezekről értesülni, csatlakozz a facebook közösségi oldalunkhoz,http://www.facebook.com/hulsrp
    ... avagy a facebook közösségi csoportunkhoz is érdemes!https://www.facebook.com/groups/704128879688474/?fref=ts
    Köszönjük, megtisztelőnek tartjuk ha végig olvastad a topicot.
    Ha bárki - bármi féle sértő dolgot talál a leírtakban, és valóban nem tükrözik az igazságot csak írjon nekünk és mi átalakítjuk - megváltoztatjuk - töröljük a leírás azon részét.
    Köszönettel, Stevy :3
    Los Santos Roleplay - Magyarország (alapító, és kivitelező!)

« Utoljára szerkesztve: 2015. December 27. - 23:52:47 írta Stevy »

Los Santos Roleplay - Magyarország (a külföldön ismert szerver hazai színekben)
« Válasz #1 Dátum: 2014. December 26. - 21:21:38 »
0
See, Surenos?

Nem elérhető Stevy

  • 41
  • Kakaó gengszter
    • Profil megtekintése
Los Santos Roleplay - Magyarország (a külföldön ismert szerver hazai színekben)
« Válasz #2 Dátum: 2014. December 26. - 21:24:03 »
0
Hát nem sikerült sokáig titkolnom, de nem is volt cél. :D Igen én vagyok.

Los Santos Roleplay - Magyarország (a külföldön ismert szerver hazai színekben)
« Válasz #3 Dátum: 2014. December 26. - 21:25:04 »
0
Idézetet írta: Stevy date=1419625443\" data-ipsquote-contentapp=\"forums\" data-ipsquote-contenttype=\"forums\" data-ipsquote-contentid=\"51871\" data-ipsquote-contentclass=\"forums_Topic
Hát nem sikerült sokáig titkolnom, de nem is volt cél. :D Igen én vagyok.
 
lol where u been my nigga, nem hiszem hogy sokat mondana neked a raheem név, voltam surenos tag még James Wood néven, rofl.

Nem elérhető Stevy

  • 41
  • Kakaó gengszter
    • Profil megtekintése
Los Santos Roleplay - Magyarország (a külföldön ismert szerver hazai színekben)
« Válasz #4 Dátum: 2014. December 26. - 21:27:27 »
0
Idézetet írta: RaheemDaBeast date=1419625504\" data-ipsquote-contentapp=\"forums\" data-ipsquote-contenttype=\"forums\" data-ipsquote-contentid=\"51871\" data-ipsquote-contentclass=\"forums_Topic


Hát nem sikerült sokáig titkolnom, de nem is volt cél. :D Igen én vagyok.
 
lol where u been my nigga, nem hiszem hogy sokat mondana neked a raheem név, voltam surenos tag még James Wood néven, rofl.
[/quote]
Emlékszem rád! A régi szép idők! :) Olyan csapat létrehozása a cél most is! Csak nagyban!

Nem elérhető Melvin

  • 809
    • Profil megtekintése
Los Santos Roleplay - Magyarország (a külföldön ismert szerver hazai színekben)
« Válasz #5 Dátum: 2014. December 26. - 21:45:42 »
0
Szerintem ne komplikáld túl a módot,mert 1-2 túlsciptelt szerver belefulladt már ilyenbe,mostanában is volt egy ilyenre példa.
Ha leeht 1 megjegyzésem,akkor egy alapabb móddal kezdjetek és folyamatosan újításokat csináljatok,így a palyereket megragasztja valami a szerverben.
Még AMikor Rupert vezette a Malibut 1 éve nyáron talán,nem emlékszem mikor volt,lehet 2 éve,na akkor ő így csinálta és egész sok ember lett a szerverén,szóval enm az volt,hogy felmentek eleinte 30-an kipróbálták 3 nap múlva pedig már csak 5-en voltak.
Ha én csinálnék szervert,biztos így csinálnám.

Los Santos Roleplay - Magyarország (a külföldön ismert szerver hazai színekben)
« Válasz #6 Dátum: 2014. December 26. - 21:51:02 »
0
Szerintem meg előbb csináljatok egy weboldalt.

Nem elérhető Stevy

  • 41
  • Kakaó gengszter
    • Profil megtekintése
Los Santos Roleplay - Magyarország (a külföldön ismert szerver hazai színekben)
« Válasz #7 Dátum: 2014. December 26. - 21:54:58 »
0
Félre értés ne essék nem lesz minden teljesen túlbonyolítva, csak nem akarunk mindent egy parancsosra csinálni, mert úgy nincs meg a hatás. Természetesen úgy készítjük hogy a laggoltatás esélye a legkevesebb legyen.

Nem elérhető kr88k

Los Santos Roleplay - Magyarország (a külföldön ismert szerver hazai színekben)
« Válasz #8 Dátum: 2014. December 26. - 22:00:41 »
+1
Játszottatok már egyáltalán LSRP-n?

Los Santos Roleplay - Magyarország (a külföldön ismert szerver hazai színekben)
« Válasz #9 Dátum: 2014. December 26. - 22:03:36 »
0
Idézetet írta: kr88k date=1419627641\" data-ipsquote-contentapp=\"forums\" data-ipsquote-contenttype=\"forums\" data-ipsquote-contentid=\"51871\" data-ipsquote-contentclass=\"forums_Topic
Játszottatok már egyáltalán LSRP-n?
 
Mi nem, de te gondolom Trevel DMelhetsz ott.

Nem elérhető kr88k

Los Santos Roleplay - Magyarország (a külföldön ismert szerver hazai színekben)
« Válasz #10 Dátum: 2014. December 26. - 22:06:42 »
+2
Amikor csak szeretnék. Egyébként egy szerver nem attól lesz LSRP színvonalú, ha a mód hasonlít rá.

Los Santos Roleplay - Magyarország (a külföldön ismert szerver hazai színekben)
« Válasz #11 Dátum: 2014. December 26. - 22:08:48 »
0
Te most más szerverekhez fogsz járni **szakodni, mert a saját projectetek szünetel vagy mi a rák?
- ezt krook úrnak címeztem -

Nem elérhető kr88k

Los Santos Roleplay - Magyarország (a külföldön ismert szerver hazai színekben)
« Válasz #12 Dátum: 2014. December 26. - 22:11:30 »
+2
Idézetet írta: svegholas date=1419628128\" data-ipsquote-contentapp=\"forums\" data-ipsquote-contenttype=\"forums\" data-ipsquote-contentid=\"51871\" data-ipsquote-contentclass=\"forums_Topic
Te most más szerverekhez fogsz járni **szakodni, mert a saját projectetek szünetel vagy mi a rák?
- ezt krook úrnak címeztem -
 
Eddig is jártam baszakodnak \"más szerverekhez\", ezért vagyok innen kitiltva. Ezt nem tudtad, vagy mi a rák? A személyeskedés helyett normális választ is lehet adni.

Los Santos Roleplay - Magyarország (a külföldön ismert szerver hazai színekben)
« Válasz #13 Dátum: 2014. December 26. - 22:26:56 »
0
Az elképzelés jó, csak ne legyenek hülye korlátozások amik megölik az igazi rpt. Pl ne legyen előre kreált bandák, hanem csinálhasson bárki szabadon. Meg ha van valakinél mondjuk 1 millió kpban mert épp olyan hülye, akkor azt nyugodtan el lehessen rabolni tőle, magyarul ne legyen pénz stb limit rablásnál. ne legyenek bandaskinek, bárki bármilyen ruhába lehessen (kivétel rendőr mentő stb). ha beszólok egy rendőrnek ne az legyen hogy megy a sírás hogy irl nem tennéd blablabla hisz ez nem irl hanem egy szerepjáték és ha a karakterem beszól a rendőrnek akkor arra csak IC reagáljanak és ne ooc. lehessen bármit rpzni, négert, zsidót, cigányt, kurvát, öregasszonyt, sz*ros csövest :) ne legyenek abnormális szint korlátozások pl lvl20tól lehet x dolgot csinálni mert nem mindenki játszik 20órát egy nap. normális adminokat akik nem arra élveznek hogy adminjailolhatnak egy kezdőt. majd még jövök ötletekkel, a mostani rp szervereken annyi hülye rp killer szabály van hogy szinte lehetetlen rpzni rendesen

Nem elérhető Stevy

  • 41
  • Kakaó gengszter
    • Profil megtekintése
Los Santos Roleplay - Magyarország (a külföldön ismert szerver hazai színekben)
« Válasz #14 Dátum: 2014. December 26. - 23:17:37 »
0
Az elképzelésünk teljesen ugyan ahogyan te leírtad!

 

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2024, SimplePortal